Labas rytas,
Dusia,ploju atsistojus

Pagaliau ne as viena sakau apie tai.Seniai reikejo ismest TV zinias is akiracio,butumet nesusisaudziusios gal.Gyvenam biblijiniais laikais.
Kiekviena salis elgiasi pagal suskiepytu skaiciu.Kur daugiau ju,ten laisviau,kur maziau,ten griezciau.Ir dar pagal svabistu plana.Viskas kol kas eina sekmingai jiems pagal plana
As ta supratau dar pernai vasara,todel depresija uzpuole,dabar susigyvenau su tuo ir su dievu ir vis galvoju,gal atsiras kokia jega kuri to nedaleis.Jei viskas vyks pagal ju plana 2050 planetoj neliks nei vieno zmogaus.Liudna,bet galvokim pozityviai ir atsibuskit visos,nemanykit,kad valdzia is tokios dideles malones jums skiepus dalina.Domekites ne vien LRT,TV3 LNK,15 minuciu,yra mase alternatyviu ziniu,klausyt reikia ir daryt savo isvadas.
UK siuo metu jau ima palengva spaust.Bijo zmoniu pasipriesininmo,tai pamazu verzia.Siandien jau be jokiu perspejimu neileido i metro be kaukiu,ko nebuvo per visus du metus.Buvo tik patariamajam lygyje.Jau peza pasai nuo gruodzio vidurio.Kai kurie darbdaviai prie dideliu gamyklu vartu statosi skenevimo aparatus,reiskia jie jau informuoti kas ateina.Tikslas viso pasaulio depopuliacija,ekonomikos ir finansines sitemos sugriovimas.O tada robotai dirbs ir nereikes jiems moket algu,visas pelnas kris i ju kisenes kol pavirs jie auksiniais drakonais.Cia mano ismastymai,bet remiantis ziniomis.Yra visur info,kiek zmoniu turi likt 2025 metais.Ieskokit,skaitykit.
Apie mityba nenoriu kalbet,per sena ir praradus tiksla tam.Bet Dusia teisi.Trys banginiai.
Pou,kojines mezgu ir pardavimui ir kazka mezgu tam,kad kaip Dusia sako,neisileist blogu minciu i savo galva.Siaip,tai kazkiek papriestarausiuKai ateina liga,nesinori tu minciu krapstyt is galvos.Atrodo viskas supranti,bet nepajegi.Nenorejau megzt,nenorejau galvot,nenorejau nieko,tik verkt ir begt laukais rekdama,kad pasaulis zusta.Vaistai padejo atstatyt pusiausvyra,o tada visos mintys ateidavo pries miega,bet vaistai tuoj uzmigdydavo mane,o pailsejus kitaip ryte jau mastydavau.Nors sapnai ilgai buvo kosmariski,o ir iki siol dar buna,bet vis reciau.Taip ,kad,kai esi aktyvioj stadijoj,pats tu minciu be vaistu pagalbos neismesi is galvos niekaip.
Ir siaip mano patarimas,priseskit uodegas visi keliautojai mastykit,kaip isbrist is to liuno,Pasaulio tokio,koks buvo jau nebera ir niekada nebebus.Viskas tik bloges.Dabar svarbu islikimas.Ir blaivus mastymas.
Prirasiau daug ir nieko naujo nepasakiau.Dusia mane uzveze.
Tevelis tvarkoj,pats atsikelia naktimis.Vakar net problemu nebuvo,o si ryta jau yra.Bet viskas gerai,kol kas susitvarkom.Tai ivyksta ne naktimis,o ryte,turbut einant i wc,nebeislaiko,as taip galvoju.Su pamperiais,kol kas neiseis niekaip,o ir nereikia,naktys sausos dar.Kai jau bus ir lovoj bedos,tada desim ir nebeklausim jau jo,nori ar ne?Siaip daug miega,mazai valgo ir islaiko ta savo kreiva jumora.
Turiu uzsakyma,patinka meskutis,bet kombio spalva nori kita,reik permegzt.Zaislai pajudejo.