Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Aš turbūt naktį nemiegosiu?Tokia audra,net stūgauja aplinkui.Kokie žaibai,griaustinis buvo per visą dangų. blink.gif MB neklauso autobusą paliko po ąžuolu,o man taip baisu,eičiau perstatyti,bijau,išėjau ant tersasos surinkti daiktų,tai vos manęs pačios nenupūtė. bigsmile.gif Dar rūpi bute ar gerai palikome langus uždarytus.Aš mėgėja palikti vėdinimui čiut čiut,atplėš tikrai toks vėjas.
Gerčiau tabetę,bet rytoj anksti keltis. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip miegojoi per audrą?Gal pas jus nebuvo audros?
Pamiegu ir klausausi ūžimo vėjo.Kiek mačiau per langą vieno šiltnamio šonas plėvelės pakeltas šiek tiek.Dar lauke nebuvau. ax.gif Kaip ir gerai,vistiek reikės du šiltnamius perkelti. mirksiukas.gif
Luety,kad jokio koridoriaus nebuvo ,skrendant darbo reikalais.Matai tie reikalai su klientais susitikti,konferencijos.Jo į Ameriką tik neseniai atidarė skrydžius iš Europos. bigsmile.gif
Nesušalkite. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

ačiū, Merginos, kad jūsų linkėjimai Dievui į ausį. Viskas turi pradžią ir pabaigą, bet kartais norisi, kad kuo lengviau, geriau praeitų.

Pritariu Luety, dažniausiai bėda yra ne patį pampį uždėt, bet senam žmogui  peržengt barjerą ir į tą pampį reikalus atlikti. Mano močiutė, kai susilaužė šlaunikaulį ir jai pusmetį neleido atsistoti, tai labai kankinosi.

Aš pernai po sunkios operacijos, nors ir gulėjau vienutėje, labai sunkiai į basoną padariau, sesutė išėjo, kad man būtų lengviau. Lašelines varė, pūslė pilna, o ne taip lengva mintis perreguliuot. Vakare jau ramstydama sienas su palyda keliavau į tualetą.

Ingrida, buvo lietus ir labai stiprus vėjas, bet turbūt tik tiek.

Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą su daug meilės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Miegojau kaip kūdikis, nes vėjas iš kitos pusės . Duris miegamojo užsidariau ir visai nesigirdėjo .
Penktadienis, bet kažkaip nesijaučia. Tokia suvelta savaitė...
JustDi serijalas Maid. Ne rusiškas... Nesu rusiškų fanė .
Pradėjau megzti trečią pora kojinių ir suprantu , kad jau ima pabosti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gerai biggrin.gif
Sekančias reikės bandyti virbalais su valu abidvi vienu kartu smile.gif Be marginimo . Turiu video pasidėjus .
Mano AA mama kol matė akimis mezgė koijines ir pirštines . Labai mego raštuotas. Turėjo visą sąsiuvinį su raštais išpieštais.
Kaip jau mokėsiu gražiai kaip Luety , gal sudalyvausiu akcijoje . FB mezga megaitės senelių namams ... Kokį tai gerą karmos tašką užidirbsiu ax.gif
Kojines išmokė baba megzti , tai ir mezgiau 30+ metu taip kaip išmokė. Iki šio rudens .

vartotojo įkelta nuotrauka

Vienos skalbtos kitos ne . Bet ne pardavimui , galiu dėti Jūsų teismui ir tokias ...
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti

Dusia, labai gražios. Kurias dukriukas išsirinko?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 10 22, 09:35)
<p>Dusia, labai gražios. Kurias dukriukas išsirinko?</p>

Rūžavas, ne Kalėdines smile.gif Sakė su raudonu babiškos biški ...
Atsakyti
Labos smile.gif

Audros nejutau bet ryt po metinių lėksime sodan žiūrėti kaip po audros nes sodai ant kalno. unsure.gif Žinias klausau bet ką noriu tą išgirstu ko nenoriu greit pamirštu. Nes pati žinau kaip žinias naujienas galima pateikti tendencingai kaip kas nori atrodo faktas kaip blynas o ne galima pavartyti ir gausis atvirkščiai...
JustDy smagu kad TB jau geriau o ir pačiai smagiau kaip žmogui gerėja wub.gif
Dusia37 labai gražios wub.gif Mano uošvienė irgi labai gražiai mezga ir pončiakų primezgusi galybę, nes žino martukės rankos ne iš ten išdygusios ax.gif
Čiumpu kavos ir lekiu valyti laiptinių ot buhalterė unsure.gif
Atsakyti

Rūžavas, ne Kalėdines smile.gifSakė su raudonu babiškos biški ...

Net nusikvatojau :) Man abu variantai gražūs.

Mano mamytė labai puiki mezgėja, bet dabar rankas skauda ir akys pavargsta, tas senokai nemezga jau. 

O aš dar nepribrendau tokiems mezginiams kažkaip.

Atsakyti
Labas rytas,
sauleta pas mus,bet vejuota.Numezgiau meskiui nauja kombi,kliente patenkinta,sumokejo,reikia issiust,supakavau,jau.
Taip Pou,neina isaiskint teveliui,kad nakti jis pamiegotu ramiau su pamperiu.Be to jis ir taip ne labai supranta,ka jam sakai,todel labai sunku isaiskint.Kol kas misija neimanoma,nors matau,kaip jis nakti sunkiai juda,vistik 96 gruody bus.Kai jau nebeatsikels visai,tada gal bus kitaip.
Dusia,helixiukai puikus,pirk blokatorius,kojines atrodo kaip islygintos,nes slapias dziovini ant ju.Bet,jei tik saviem,manau nebutina,nebent esi pedante. biggrin.gif As dar turiu toki atgarinimo lygintuva,galima jas isformuot,bet man blokatoriai labaiu patinka,pataisau tik kai kada su tuo garintuvu.
Ingrida,aciu uz naktine kava,tamsoje,bet sviecia. biggrin.gif
Koridoriaus nebuvo skrendanttrbo reikalais,bet buvo taip pasakyta,kad visiems uzdaryta skrydziai,isskyrus darbo reikalais.O ar buvo kokie skrydziai specialiai darbo reikalais skrendantiems,nezinau.Nes gal ju daug nebuvo,o boingas didelis,negi skris tuscias.Reik daug skaityt tu ju nutarimu,kai kam reikia.As tik ka radau prabegom is info atmenu.
Gero penktadienio visoms,nesusalkit.aukeso metu kazkiek gelbsti nuo visokiu kosinciu,ciaudanciu gripuotu,bet jas reikia daznai ketada jos nekenkia.
Atsakyti
Luety , ružavos skalbtos , džiovintos ant blokatoriaus. Nusiprkau "iš bado 38-39 kojai . M vadinasi . Paskui pasikuitusi internete radau po pigiają po 3 pinigus medinių , konkrečiai pagal kojos dydį . Užsakaiu einamus dydžius šeimai ...Matuoja pagal juos megzdamos , kad dydį pataikyti . Gyveni , mokaisi ir durnas numiršti .
Tėvukas stiprus tavo 4u.gif Turiu patirčių ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 10 22, 10:23)
Luety , ružavos skalbtos , džiovintos ant blokatoriaus. Nusiprkau "iš bado  38-39 kojai . M vadinasi . Paskui pasikuitusi internete radau po pigiają po 3 pinigus medinių , konkrečiai pagal kojos dydį . Užsakaiu einamus dydžius šeimai  ...Matuoja pagal juos megzdamos , kad dydį pataikyti . Gyveni , mokaisi ir durnas numiršti .
Tėvukas stiprus tavo  4u.gif Turiu patirčių  ax.gif

Zinai,kai tokios rainos ,nesuprasi ar blokuotos.Gal gali nuoroda po3 pinigus blokatoriu?
Prasiejau per miesta,kol tevelis valge,issiunciau siuntinuka,ramu.Oras geras,reiktu i soda,salotu skint,spinatu,bus apzele per savaite,bet MB turi savu reikalu.Gal ryt oras leis nuvaziuot.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 10 22, 13:28)
Zinai,kai tokios rainos ,nesuprasi ar blokuotos.Gal gali nuoroda po3 pinigus blokatoriu?
Prasiejau per miesta,kol tevelis valge,issiunciau siuntinuka,ramu.Oras geras,reiktu i soda,salotu skint,spinatu,bus apzele per savaite,bet MB turi savu reikalu.Gal ryt oras leis nuvaziuot.

Blokatoriai , kai atsiųs pasakysiu ar geri ...
BL
Kuo brangesni tuo didesni , parduotuvė nepatogi .
rašo , kad reiktų nusilakuoti norint šlapias džiovinti .
Dabar kai yra lakų bekvapių vandens pagrindu nesudarytų bėdų ir nulakuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 spalio 2021 - 13:01