Gerčiau tabetę,bet rytoj anksti keltis.
Gerčiau tabetę,bet rytoj anksti keltis.

Labas rytas.
Kaip miegojoi per audrą?Gal pas jus nebuvo audros?
Pamiegu ir klausausi ūžimo vėjo.Kiek mačiau per langą vieno šiltnamio šonas plėvelės pakeltas šiek tiek.Dar lauke nebuvau.
Luety,kad jokio koridoriaus nebuvo ,skrendant darbo reikalais.Matai tie reikalai su klientais susitikti,konferencijos.Jo į Ameriką tik neseniai atidarė skrydžius iš Europos.
Nesušalkite.
Labas rytas,
ačiū, Merginos, kad jūsų linkėjimai Dievui į ausį. Viskas turi pradžią ir pabaigą, bet kartais norisi, kad kuo lengviau, geriau praeitų.
Pritariu Luety, dažniausiai bėda yra ne patį pampį uždėt, bet senam žmogui peržengt barjerą ir į tą pampį reikalus atlikti. Mano močiutė, kai susilaužė šlaunikaulį ir jai pusmetį neleido atsistoti, tai labai kankinosi.
Aš pernai po sunkios operacijos, nors ir gulėjau vienutėje, labai sunkiai į basoną padariau, sesutė išėjo, kad man būtų lengviau. Lašelines varė, pūslė pilna, o ne taip lengva mintis perreguliuot. Vakare jau ramstydama sienas su palyda keliavau į tualetą.
Ingrida, buvo lietus ir labai stiprus vėjas, bet turbūt tik tiek.
Dėkui Ingrida už kavą su daug meilės
Miegojau kaip kūdikis, nes vėjas iš kitos pusės . Duris miegamojo užsidariau ir visai nesigirdėjo .
Penktadienis, bet kažkaip nesijaučia. Tokia suvelta savaitė...
JustDi serijalas Maid. Ne rusiškas... Nesu rusiškų fanė .
Pradėjau megzti trečią pora kojinių ir suprantu , kad jau ima pabosti
Sekančias reikės bandyti virbalais su valu abidvi vienu kartu
Mano AA mama kol matė akimis mezgė koijines ir pirštines . Labai mego raštuotas. Turėjo visą sąsiuvinį su raštais išpieštais.
Kaip jau mokėsiu gražiai kaip Luety , gal sudalyvausiu akcijoje . FB mezga megaitės senelių namams ... Kokį tai gerą karmos tašką užidirbsiu
Kojines išmokė baba megzti , tai ir mezgiau 30+ metu taip kaip išmokė. Iki šio rudens .

Vienos skalbtos kitos ne . Bet ne pardavimui , galiu dėti Jūsų teismui ir tokias ...
Gražios dienos
Dusia, labai gražios. Kurias dukriukas išsirinko?
Rūžavas, ne Kalėdines
Audros nejutau bet ryt po metinių lėksime sodan žiūrėti kaip po audros nes sodai ant kalno.
JustDy smagu kad TB jau geriau o ir pačiai smagiau kaip žmogui gerėja
Dusia37 labai gražios
Čiumpu kavos ir lekiu valyti laiptinių ot buhalterė
Rūžavas, ne Kalėdines
Sakė su raudonu babiškos biški ...
Net nusikvatojau
Man abu variantai gražūs.
Mano mamytė labai puiki mezgėja, bet dabar rankas skauda ir akys pavargsta, tas senokai nemezga jau.
O aš dar nepribrendau tokiems mezginiams kažkaip.
sauleta pas mus,bet vejuota.Numezgiau meskiui nauja kombi,kliente patenkinta,sumokejo,reikia issiust,supakavau,jau.
Taip Pou,neina isaiskint teveliui,kad nakti jis pamiegotu ramiau su pamperiu.Be to jis ir taip ne labai supranta,ka jam sakai,todel labai sunku isaiskint.Kol kas misija neimanoma,nors matau,kaip jis nakti sunkiai juda,vistik 96 gruody bus.Kai jau nebeatsikels visai,tada gal bus kitaip.
Dusia,helixiukai puikus,pirk blokatorius,kojines atrodo kaip islygintos,nes slapias dziovini ant ju.Bet,jei tik saviem,manau nebutina,nebent esi pedante.
Ingrida,aciu uz naktine kava,tamsoje,bet sviecia.
Koridoriaus nebuvo skrendanttrbo reikalais,bet buvo taip pasakyta,kad visiems uzdaryta skrydziai,isskyrus darbo reikalais.O ar buvo kokie skrydziai specialiai darbo reikalais skrendantiems,nezinau.Nes gal ju daug nebuvo,o boingas didelis,negi skris tuscias.Reik daug skaityt tu ju nutarimu,kai kam reikia.As tik ka radau prabegom is info atmenu.
Gero penktadienio visoms,nesusalkit.aukeso metu kazkiek gelbsti nuo visokiu kosinciu,ciaudanciu gripuotu,bet jas reikia daznai ketada jos nekenkia.
Tėvukas stiprus tavo
Tėvukas stiprus tavo
Zinai,kai tokios rainos ,nesuprasi ar blokuotos.Gal gali nuoroda po3 pinigus blokatoriu?
Prasiejau per miesta,kol tevelis valge,issiunciau siuntinuka,ramu.Oras geras,reiktu i soda,salotu skint,spinatu,bus apzele per savaite,bet MB turi savu reikalu.Gal ryt oras leis nuvaziuot.
Prasiejau per miesta,kol tevelis valge,issiunciau siuntinuka,ramu.Oras geras,reiktu i soda,salotu skint,spinatu,bus apzele per savaite,bet MB turi savu reikalu.Gal ryt oras leis nuvaziuot.
Blokatoriai , kai atsiųs pasakysiu ar geri ...
BL
Kuo brangesni tuo didesni , parduotuvė nepatogi .
rašo , kad reiktų nusilakuoti norint šlapias džiovinti .
Dabar kai yra lakų bekvapių vandens pagrindu nesudarytų bėdų ir nulakuoti