Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,

Ingrida, koks pusrytukas nuostabus. Man viskas, kas su avietėm, skanu, o jei dar šokolado ir aviečių kombinacija...

Atsakyti
Labos smile.gif

Dusia37 atsakė dėl gėlyno ax.gif aha tik kirpti, nors reikėtų viską persodinti išskaidyti bet gal tai paliksiu kitų metų rudeniui daug prisveisė garšvos, bei šilinge reikia retinti o ir žiemė smaugti pradėjo kitus augalus žodžiu darbų į ax.gif
IngridaB ko čia tokios mintys ptfu ptfu ptfu tu esi artimiesiems reikalinga o ne nudirbti darbai 4u.gif Oho tikrai įdomiai čia prasilenkė su šauliu unsure.gif MB sakė tokių įvykių dažnės blink.gif
JustDy o gal kokia fotosesija ax.gif
Luety kojinės nerealios blink.gif visdar negaliu atsistebėti tavo rankdarbiais blink.gif
Pou kaip sveikata tavo?
Čiumpu kavos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 26 spalio 2021 - 08:37
Labas rytas,
Gal koks mėnulis ne toks ? Aš 5 atsibudau , tarakonai galvoj bruzdėjo. Tinginiai , tingėjo kojines megzti biggrin.gif Gerai kai butas didelis ... Su kate baigėm kojinę megzti smile.gif Ir sugalvojom kokią norim sekančia megzti . Pasitardamos moteriškės . Sekančios bus naminės vilnos. Noriu numegzti vyriškas ir moteriškas panašias draugams. Jie turi pirtį ir kaimą, o kas mezga jau nelabai . Reikia skubiai numegzti porą ir išskalbti - kad pažiūrėti kaip ta naminė vilna elgiasi . Turiu baltos babinukę , iš jos dar nemezgusi . Suktas siūlas, matysiu kiek pasiduos ir paminkštės išskalbus. Megztus rūbus skalbiu PERVOL vilnai . Yra kiekvienam prekybcentyje . Brangesnių skalbiklių nenusiperku ax.gif , iš kašmyro kol kas nemezgu . Vis pažiūriu , ber reikia siųstis. Ir kažkaip aptingstu . Mažai megztinių nešioju paskutinius kelis metus .
Tikiuosi ištrūksiu šiandien į kaimą , vakar nuoširdžiai atsėdėjau prie kompo 10 val . Norėčiau , kad MB važiuotų , vairuot nedamigusiai nereiktų .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labos,
jau ir vakaras,o as dar nebuvau prie Ingridos stalo. biggrin.gif Pou viska suvalge,galejo nors avietes palikt. biggrin.gif biggrin.gif Tiek to,kita kart atsikelsiu anksti. biggrin.gif 4u.gif
Pasidariau savo Himalaju arbatos vakare su cinamonu,labai gardziai geriu.
Ex,sirdele,kur dingai?Darbais uzmete,ar naminiai nepaleidzia? 4u.gif 4u.gif
Ingrida,patarsiu pagal savo potyri.Miegu,kaip kudikis.Pasidziovinau levandu,susidejau i maisiuka maza ir pasidejau sau netoli paduskos,kad ne labai jausciau kvapa,o taip is toli.Labai padeda.Ir MB padariau toki,tai dabar abu negalim atsistebet,kaip gerai miegam.O gal cia sutapimas?Bet pabandyt gali.Atrodo ir mintys issilakste tos naktines ,kur atsistoja piestu lyg kalnas,galva,kaip issluota pastarasias pora naktu.
Muka,neskubek su gelynais.pavasari smagiau juos formuot,matosi kur kas sudyge,o ir kaimynes uzsimano,ka tu meti lauk.Pailsek si rudeni.
Ir Dusiai patariu,jei dar randi levandu,pabandyk,atsikels,kaip agurkelis.Pas mane dar zydi,bet jau ne ypatingai.
O as ryte ejau gyvybes sertifikato uzantspauduot,reikia issiust i uzsienio ismoku tarnyba Vilniuj.Dar su MB uzsukom i parde viena kita.Gryzau,teveliui valgyt daryt,nuvest i wc parvest,nupraust,dabar turiu darbu su juo.Kai nupirkau ant WC paaukstinima,problemos slapiu pizamu dingo.Ir jam smagiau atsisest,nereikia bijot krist zemai.Tikrai geras dalykas.Miega dabar pavalges.Jis isvis valgo tik karta dienoj,bet jau suvalgo beveik viska ka paruosiu.
O kai jis uzmiega,mezgu.Meskuciai vsi parsidave,tai net 3 iskart neriau,vienas kimsimas ir kambariu siukslinimas su kamsalu.Ir gana ilgai nebuvau dirbus su zaislu kamsalu,tai pasijaute iskart sianakt.Dusuliukas,karksejimas gerklej,bronchuose,lyg toks astminis dusuliukas.Zodziu atrodo nieko,o pasirodo alergizuoja.Uzbaigiau vakar,siandien issisiurbliavau issivaliau,jau dabar tik rubelius jiems liko numegzt,Greit negrysiu prie zaislu jauciu.
Oras vesus,daug lyja,ko noret,ruduo.Siltai muturiokites galva,kakla ir kojas.Buckiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 spalio 2021 - 17:09
Jai vaikai būtų nepasveikinę dabar vakare,pamiršome,šiandien 36 metai kaip kartu.Vis per tuos darbus. mirksiukas.gif Šiaip visada mb prisimindavo,kažkaip pasimiršo.Atsinešiau vynuogių vyno sau,šampę pamiršome. mirksiukas.gif
Milane,mergatės +14. ax.gif
Nupirkau dar vieną medlievą,du sausmedžius.Kitur nieko naujo.Iš daržo mieste kasiau lelijas,serbentus,vyšnias,Dusios svogūnus(gal geras laikas?)tuos mažus svogūniukus,pavadinimo nežinau dabar žaliuoja. ax.gif Vienu žodžiu laukia rytoj darbų.Vyšnias su serbentais sukišau dar pusiau tamsoje,plikos šaknys. mirksiukas.gif
Levandų turiu priešpirtyje puokštyčių pridžiovinųsi.Vaikis yra nupirkęs purškalą per pandemija ant pagalvės,kad užmigčiau-DEEP sleep pillow spray.Reiks išsitraukti vėl.Bet ar padės? ax.gif
Nudažiau moliūgą geltonai sidabrine spalva,reikia klientams kažką sukonstruoti terasoje,lempučių papirkau apkarstyti. ax.gif
Nusipirkome bituminių čerpių,dengsime verandą. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas,
Atsakyti
Labas rytas,
Su praėjusia švente Ingrida 4u.gif Ilgai ir laimingai čia apie Jus 4u.gif
Vakar buvom kaime, pasidarbavau kažkiek . MB padėjo iškasti bijūnus, labai ne vietoje augo . Susodinau tulpes ir kt. svogūnėlius . Gėlynas mano tvarkomas , bet lauksiu pavasario . Ir diena ilgesnė ir nuotaikos smagesnės biggrin.gif Kai kas jau tiek išsikerojo ir pikdžolių prilindo , kad tik kasimo būdu išgelbėsiu .
Oras labai neblogas, pats tas darbuotis. Saulutė, vėjo beveik nebuvo , kas yra retai ... Pas mus ant kalno trioba stovi , visada vėjas smile.gif Kaip Vengrijoje biggrin.gif
Luety mano nemiga dėl pasinervinimo . Kažkas atsitinka - nemiegu . Levandu maišelį turiu prie lovos .
Viskam reikia laiko - susigulės .
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

IngridaB dėkui už kavą 4u.gif Ir sveikinimai su metinėm 4u.gif
Nikeo nenudirbau grįžau sodan, valgyt padariau ir viskas temti pradėjo unsure.gif taip kad po darbų nieko nenuveiksi, MB jau šiltnamį pabaigė tvarkyti, dar liko vienas daržiukas sukasti, aš medelius nusibalinsiu nes genėjimas keliamas į pavasarį MB kopėčiom niekaip neužlipa verysad.gif Gal ir aplopysim darbus rudeninius iki MB operacijos 4u.gif
IngridaB na liuks pajudėjo nuoma pirtukės šaunuoliai dėmesio kiek skiriate savo klientams. O patalyne duodate, nors dabar visur duoda jazau kiek skalbimo tau tuomet blink.gif
Čiumpu kavos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida,ilgai irsu meile ... 4u.gif
Su Milanu nenustebinai,pas mus 16 siandien biggrin.gif biggrin.gif
Pusryciai,kaip butu pas mus paserviruoti prie murzinos juros,yra toks takas ir stalai ir vaizdas labai panasus ,nereiks net eit ten. biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
Man kol kas levandos padeda,fal todel,kad sviezios.O jau purskekiu jokiu ne ne ne,ten ne tik kvapas,kuris yra sintetinis,bet dar ir mase chemijos jame.Neuzmigciau niekada.
Dusia,o mano nemiga is per mazo darbingumo ir zinoma,jei isigalvoju ka,tai miegas iseina,uzleidzia tai bligai minciai sokt kadryliu,kol nepasiimy knyga ir neimu skaityt,nirkaip tos mintys benustoja sokusios.Nekenciu tokiu naktu.O siaip rai pilnatis eina i delcia jau,bus gerai viskas.
Jokiu moliugu bedarkau,sventes tos nepripazystu Man yra mirusiuju pagerbimo ir visu sventu sventes,o moliugas valgis. biggrin.gif ax.gif
Bet sveciai turbut bus jaunimas,tai gal reikia . biggrin.gif
Davar pats bjauriausias laikas iki nauju,o hau kai laika persuksim,isvis,amzina tamsa.Anksti keltis nesinori,o velai atsikelus,po pietu tamsu.Greiciau tie du menesiai prabegtu ir zinoma neivyktu planas nei B nei C oas mus,nes jau overtono langai atidarinejami.Bet jau lapkricio pradzioj prasideda vel reguliariis demonstracijos,gal neisdrys.Ateji naujas sveikatos minstras bankininkas!!!!,rai reik atidirbt sutikino derliu.dabar .Boria saukia,kad virusas nuekur nedings,jis sezoninis ,su juo reik susigyvent,o Sajydas Javydas(ne anglas,puse ministru kabineti babajai ir ypac svarbiausi postai) rekua,kad turi plana B ir C ir nezino kuri taikyt.Lauksim.Nepaliks ramiai.
Grazios dienos,nesusalkit.
Atsakyti
Muka skalbimas šiai laikais ne su Ryga , ir ne žlugtas biggrin.gif
Pas mane ir išsklabia ir išdžiovina . Žinoma ne viską džiovinu džiovyklėje , bet patalynę ir rankšluoščius visada. Išminkština .
Kažkaip įsiktikinusi , kad viešbučiuose ir kt kur nuomoja turi būti baltos spalvos patalynė . Esu radusi visokios ax.gif Aukštesnis lygis skaitosi kai balta. Gal ir Lietuvoje jau atėjo tas laikas kai patalų vežiotis nebereikia . Nemažai EU apkeliavę niekur tokios nesąmonės nėra. Tarybų paveldas , kai ne visur vandentekis ir skalbimas Ryga..
Luety , nemiga pas mane nuo vaikystės... Ir 99,9 pr kai negerai ant dūšios . Reikia kelių dienų kad išsilaižyti ... Man ir užtenka mažiau miego negu 8 val , visi mes skirtingi nesvarbu ką kas rašo . Kai kam reikia 10 bigsmile.gif Jaunystėje turėjau neužmigimo bėdų . Dabar užmiegu iš vakaro - aš taigi nuskalu per dieną smile.gif Tik atsibundu 4-5 , bet tai visai ne bėda ... Jei labai nerimas ėda dūšia plaunu grindis smile.gif Jei mažiau - skaitau ar mezgu . MB miega kietai pas mane jei miega. Gali patrankos šaudyti smile.gif Keliuosi visada, bo imu pykti ant savęs gulėdama , kad neužmiegu smile.gif Kartais išsiverdu kokių mėtų šiltos arbatos ( jei norisi ) ir lendu atgal į lovą . Jei gyventume mažoje erdvėje , kad neturėčiau kur išeiti iš miegamojo būtų bėda . Man taip.
Helovyno nešvenčiu . Moliūgų neskaptuoju . Važiuojam į kapus ...
Jei jau pasidomėti apie ištakas iš kur atsirado ta šventė , tai visai nebesinori švesti . Kaip visada parduotuvininkų sugalvota tokia kokia yra. Lemputės, kostumiai , moliūgai ir tt... Pirk , pirk , pirk.
Halloween'o šventės istorija

Istorija: veikiausiai, jog šiandien švenčiamo Halloween'o pagrindinis šaltinis – tai keltiška Samhaino šventė. Keltai gyveno prieš 2000 metų ten, kur dabar yra Didžioji Britanija, Airija, Prancūzija. Jų naujieji metai prasidėdavo lapkričio 1 d. O šventė, kuri prasidėdavo Naujųjų metų šventės išvakarėse būdavo rengiama keltų mirties viešpaties Samhaino garbei. Ši šventė pažymėdavo šalčio, tamsos ir gedimo sezono pradžią. Natūraliai ją pradėta asocijuoti su žmogaus mirtimi. Keltai tikėdavo, jog Samhainas tą vakarą leisdavo mirusiųjų sieloms sugrįžti į savo namus.

Samhaino šventės vakare druidai, keltų šventikai ir mokytojai, įsakydavo žmonėms užgesinti savo židinio ugnį. Druidai iš ąžuolo (jiems švento medžio) šakų sukraudavo milžinišką naujų metų laužą. Jame jie degindavo gyvūnus, grūdus ir, spėjama, jog taip pat aukodavo žmones. Tada kiekviena šeima nuo to laužo vėl užkurdavo savo šeimos židinį. Šventės metu žmonės kartais dėvėdavo specialius kostiumus, pagamintus iš gyvulių odų ir galvų. Iš paaukotų gyvulių liekanų jie spėdavo ateinančių metų ateitį.

Atsakyti
Faina istorija helovino,bet kur moliūgai?Iš kur ta nesamonė atsirado? ax.gif
Nešvenčiu ir aš,bet yra bet. mirksiukas.gif

Kaip gerai prasiėjau per miškelį,kvepia man dar grybais,kažkokie auga. blink.gif Parsivežiau pušų,samanų moliūgui aptaisyti.Reikia dar kažkur 10 puokščių iki penktadienio.Nuvažiuoti į seniūniją mb priregistruoti sodybon(nerandu elektroninio prašo kodų,priregstruočiau internetu,nu nerandu per kelis butus) biggrin.gif biggrin.gif Teks į tele2 važiuoti naujų. ax.gif
Susodinau ryte viską,dabar mėsytė kepa,ugnelė kūrenasi. ax.gif
Luety,o jūs besuksite laikrodžius?
O skalbimo pakanka patalynė,rankšluoščiai,virtuviniai rankšluostukai,patiesalai pirtyje linininiai,lilimėliai.Bet kaip patinka,kad viskas vėjyje greitai išdžiūna.Patalynė tik vienspalvė,vaikai išmokė.O mn taip patiktų su gėlytėmis,meškučiais. mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 spalio 2021 - 12:06
Specialiai nuejau i valstybini puslapi paziuret apie laiko keitima,galvoju,nieko negirdejau,kad nereikia.Reikia.Siemet 31 Spalio 2val nakties.Keisim mes dar,o atgal kovo 27 kitais metais.
Musu viesbuty,kur as dirbau,tai buvo balta ir smelio spalvos.Paklodes visos tik baltos,uzvalkaliukai virsutiniu pagalviu tokios spalvos,kaip uzvalkalas,o kiti du,kaip paklode.Viesbutis buvo 3 zv.Bet liuxo kambariuose tik balta su silku.Geriausia isskalbt balta,gali pabalint,o va ta gelsva,ji igaudavo murzina spalva ir jau neatsviezinsi niekaip.
As megstu merga,man linksmiau,bet sveciams visada turiu balta.
Dusia,va ir man uztenka 4-5 valandu miego,galiu keltis ir eit dirbt.Dabar nera kur dingt,jei uzeitu,MB miegamajam,netrukdysi jam,nes jam visada reikia daug miego,o tevelis salone.Virtuvyte musu maza,ten net kedes nera.O noreciau jaukaus virtuvinio kampelio sau.Man visada smagiausia vieta budavo virtuvej.
Atsakyti