Dėl nuomininkų ... Na jei nevalgo negeria , tai vis tiek kažką vartoja
Ingrida yra saldesnių sausmedžių . Aš du auginau vienas buvo rūgštus kitas visai saldus . Paseno maniškai per 10 metų , nelabai geroj vietoj be to augo. Tai pasisodinau prėjusį pavasarį naujus . Svarbu kad ne vienas augtų , jie ne savidulkiai .
Kiek teko bendrauti su kaimo turizmo šeimininkais tai sakė labai nesmagiai atrodo jaunimas kuris atvažiuja praktiškai be alkoholio. Vartoja kitką...
Labas rytas,
Tevulis miega jau tuoj bus para,be maisto be vaisto Buvo diena wc,ir vel i lova,raginimai valgyt nepadeda.Nakty vienas nuejo i wc ir vel i lova Girdziu budinasi,siandien jau tikrai kelsis.Brolis sake su juo taip buna.Nupirkom is amazones paaukstinima ant wc,apie 15 cm,puiku jam,pas mus labai zemas,o jam isvis buvo tragedija.
Dusia del mokesciu klasifikavimo man dzin,as pardaveja ir man tik pelnas rupi.
o i kuria valstybes kisene krinta,man nesvarbu.
Vakar buvo sauletas oras,tai dariau kojiniu fotosesija.Daug reikia dar sudeti i pardavima.
Buvau vakar sode,salotu prisiskyniau.spinatu,krapu.Morku pasiroviau,braskes ant lentynos paliejau,bulviu kibirus 11 sunesiau i siltnami,bijau maras,kad nepazeistu.Labai grazios.MB buvusi vistu tvarteli perstato,purskia ir purskia zibalu.Atplesia lenta kokia,meta lauk ir nupurskia.Viena siena visa isarde ir padare is langu senu plastikiniu,kaip ten jauku,is pietvakariu puses.Zodziu jis turi ten ka veikt.O mano darbai jau i pabaiga Nukarpyt avietes liko,bet,kad dar turi uogu.Gal koki lapkrity.Na,o paskui paset cesnakus ir svogunus ir laukt pavasario.
Kava prabangi labai,aciu.
Muka,kam tau daugiametes kast lauk?As jas tam ir sodinu,kad trepsejimo but maziau apie jas Darzely siuo metu zydi levandos dar,chrizantemos zemauges,naslaites,kur is seklu nubirusiu ispikiavau,na ir ciklamenai mano atsigave.Balkone dar pelargonijos ir surfinijos smulkiaziedes nuostabios.
Kol kas sauleta.Lijo visa nakti.
Tevulis miega jau tuoj bus para,be maisto be vaisto Buvo diena wc,ir vel i lova,raginimai valgyt nepadeda.Nakty vienas nuejo i wc ir vel i lova Girdziu budinasi,siandien jau tikrai kelsis.Brolis sake su juo taip buna.Nupirkom is amazones paaukstinima ant wc,apie 15 cm,puiku jam,pas mus labai zemas,o jam isvis buvo tragedija.
Dusia del mokesciu klasifikavimo man dzin,as pardaveja ir man tik pelnas rupi.
Vakar buvo sauletas oras,tai dariau kojiniu fotosesija.Daug reikia dar sudeti i pardavima.
Buvau vakar sode,salotu prisiskyniau.spinatu,krapu.Morku pasiroviau,braskes ant lentynos paliejau,bulviu kibirus 11 sunesiau i siltnami,bijau maras,kad nepazeistu.Labai grazios.MB buvusi vistu tvarteli perstato,purskia ir purskia zibalu.Atplesia lenta kokia,meta lauk ir nupurskia.Viena siena visa isarde ir padare is langu senu plastikiniu,kaip ten jauku,is pietvakariu puses.Zodziu jis turi ten ka veikt.O mano darbai jau i pabaiga Nukarpyt avietes liko,bet,kad dar turi uogu.Gal koki lapkrity.Na,o paskui paset cesnakus ir svogunus ir laukt pavasario.
Kava prabangi labai,aciu.
Muka,kam tau daugiametes kast lauk?As jas tam ir sodinu,kad trepsejimo but maziau apie jas Darzely siuo metu zydi levandos dar,chrizantemos zemauges,naslaites,kur is seklu nubirusiu ispikiavau,na ir ciklamenai mano atsigave.Balkone dar pelargonijos ir surfinijos smulkiaziedes nuostabios.
Kol kas sauleta.Lijo visa nakti.
PS Muka galvoja ar nukirpti iš rudens daugiametes ar tik pavasarį. Skaičiau , kad geriau palikti žiemai nekirptas Lietuvoj . Jei šalta žiema jei truputi apsaugo nuo šalčio ir sniegas per pūgas užsilaiko .
Luety eBay platforma ne valstybės kišienė . Ji tokia pati kaip tu , jai rūpi tik pelnas .
Plėšikai jie normalūs. Viena mano įmonė dirbo su jų platforma ... Kuo daugiau pardavimų tuo skaudžiau plėšia . O šiai dienai dar VMI su savo ataskaitomis prisidėjo ... dar kartą pasidžiaugioau darbus pasisiaurinusi
Luety eBay platforma ne valstybės kišienė . Ji tokia pati kaip tu , jai rūpi tik pelnas .
Plėšikai jie normalūs. Viena mano įmonė dirbo su jų platforma ... Kuo daugiau pardavimų tuo skaudžiau plėšia . O šiai dienai dar VMI su savo ataskaitomis prisidėjo ... dar kartą pasidžiaugioau darbus pasisiaurinusi
QUOTE(Dusia37 @ 2021 10 25, 09:35)
PS Muka galvoja ar nukirpti iš rudens daugiametes ar tik pavasarį. Skaičiau , kad geriau palikti žiemai nekirptas Lietuvoj . Jei šalta žiema jei truputi apsaugo nuo šalčio ir sniegas per pūgas užsilaiko .
Supratau del daugiameciu.
Taip,ebay pasikeite i blogaja puse,padidino mokescius,nebegalima pelno perkelt i paypala,jie veda tiesiai i saskaita,pasikeite platformos pardavejo puslapis i bloga,daug visokiu perejimu,kur anksciau viska matydavai vienam psl. Prigramuotojai pasistenge sudarkyt patogu dalyka i modernu.
Keletas mano kojinyciu

Luety pirma mintis , kad pirmas raudonas su baltu iš manęs pavogei
Bet ne - mano raudonas siūlas margintas, kulnas kitaip megztas, ir galai raudoni
Labai gražios
Kiauraraščiu man labai
Kadangi tokių dar nemezgusi . Nors esu net servetėles mezgusi virbalais. 4 tarybiniai slidūs virbalai - kitokių nebuvo . Tai trintukus sukarpius ant galų maudavau .
PayPalo labi labai nemėgau , kai įmonės buvo...
PS šeštadeiniais prie mano rajono mažiuko Rimi būna ūkininkų turgelis .Tai vieni turėjo visą dėžę kojinių - pirštinių . Kainos nuo 8 iki 12 Eur. Siūlai labai stori , lietuviškos avies . Iš tokių siūlų net aš per dieną porą nunarpliočiau .
Bet ne - mano raudonas siūlas margintas, kulnas kitaip megztas, ir galai raudoni
Labai gražios
PS šeštadeiniais prie mano rajono mažiuko Rimi būna ūkininkų turgelis .Tai vieni turėjo visą dėžę kojinių - pirštinių . Kainos nuo 8 iki 12 Eur. Siūlai labai stori , lietuviškos avies . Iš tokių siūlų net aš per dieną porą nunarpliočiau .
QUOTE(Dusia37 @ 2021 10 25, 10:49)
Luety pirma mintis , kad pirmas raudonas su baltu iš manęs pavogei
Labai gražios
Kiauraraščiu man labai
Kadangi tokių dar nemezgusi . Nors esu net servetėles mezgusi virbalais. 4 tarybiniai slidūs virbalai - kitokių nebuvo . Tai trintukus sukarpius ant galų maudavau .
Labai gražios
Na anglai nera islepinti turgais.Galkokiuose miestuose ir buna tokiu grynai ukisku turgu,bet uztai boot sale turgeliu daug,bet jie sezoniniai.Yra pas mus du kart savaitej centrinej alejoj marketai vadinami,nu bet ten nei ukininku,nei namu darbo maisto ar rankdarbiu,China slamstas,darzoves ir vaisiai is tu paciu sandeliu,kur ir pardes gauna.Dar rudeni buna diedukas su savo sodo obuoliais,bet kad labai pirktu,tai net eiles nera prie jo.O mes perkam,jie kvepia,skanus.
Luety,labai labai gražios kojinės.
Marti yra nuvedųsi mane Kembridže į rankdarbių turgelį.Buvo kur akis paganyti prieš kelis metus.
Daug užsakymų ilgajam savaitgaliui,visi iš Vilniaus.Iš mūsų mieso neturitingi žmonės.
Gaila visų paiimti negalime.
Atrodo geras oras,bet pas mus laukuose vėjas yra.
Savo kojines paprastas išploviau irgi džiūna,tokiu pūkeliu pasidengė išplovus.
Marti yra nuvedųsi mane Kembridže į rankdarbių turgelį.Buvo kur akis paganyti prieš kelis metus.
Daug užsakymų ilgajam savaitgaliui,visi iš Vilniaus.Iš mūsų mieso neturitingi žmonės.
QUOTE(IngridaB @ 2021 10 25, 12:12)
Luety,labai labai gražios kojinės.
Gaila visų paiimti negalime.
As tai neskalbiu taip,kaip ta zodzio prasme butu.Ileidziu i dubeneli lengvai silto vandens,ir pamaigau sudetas kojines tarp ranku,tada nuspaudziu,ispilu ta vandeni,ileidziu kita,ipilu i ji truputi EKO VER yra tokia priemone vilnai ir silkui skalbt,ispliuskenu ta priemone,sudedu kojines,pamaigau,istiesinu ir palieku mazdaug 15 min.mirkt.Tada lengvai nuspaudziu,pakeiciu vandeni ir isskalauju sve,niai minkant kojines.Tada ipili lasa kondicionieriaus plauku,istirpinu ir vel perplaunu kojines.po to su svariu vandeniu perplaunu.Tada nuspaudziu,dedu i ranksluosti,geraziai jas islyginu,susuku,nuspaudziu,nugreziu jame,tada imu lauk,maunu ant blokatoriu,pataisau ir dedu ant radijatoriau dziuti.Jei po to dar nepatinka,pataisau su steemeriu.Gana ilga procedura,bet kartu ir trumpa,nes 15 min kol mirksta,gali daryt ka nori.
Gero biznio.
Tai mano tas skalbimas simboliškas,kad siūlai pasileistų visu grožiu.Pakvimpa namai avimis.
Paskui išdžiūvus pagarinu,patampau formą.
Spėkite ar ką pasidariau.
Visą dieną verandos stogą lipdėme,tai man reikėjo laikymu užsiimti.Gaila trumpi vakarai,o dar patrumpės.
Spėkite ar ką pasidariau.
Sveikos
Vaje kokios jus visos darbstuoles-spartuoles, man tik po lapais sleptis
Ingrida, tai aplamai, rodos ant batareiku, dirba non-stop.As susitvarkau namus, ir man jau vos ne zygdarbis.
Pas mus Bank Holiday sis savaitgalis, bet buvau ryte nulekus iki darbo, pasitvarkiau popieriukus ramiai, susideliojau darbus. Rytoj pasiemiau iseigine, nes Mb reik vezti kabes isimti po operacijos, tai dabar dirbsiu visa savaite non stop iki kito antradienio.
Luety, kojines grazios, bet nenesioju tokiu ir neperku, pas mus name labai silta, vaikstom trumpom rankovem ir lengvom tapkem, darbe irgi silta, jei shopintis vaziuojam, tai irgi stovejimo aikstele po stogu, tiesiai eini i prekybos centra, net ziema palto, striukes nereikia, kaip ir zieminiu batu, pirstiniu, etc.
Uzsakiau zaislus anukytei is amazones, vienas jau atejo, kiti turetu buti iki savaites pabaigos, dar reiktu grazia pizama surasti, saldainiu ir Kaledoms bus pasiruosta. Dukros gimimo diena 26 lapkricio. Ka dovanoti be ideju, gal jus ka idomaus pasiulytumet. Kvepalai, papuosalai, suvenyrai, rubai, spa, keliones netinka. Visada kepu jai meduti, ir perku kaledine gele, bet ka nupirkti dovanu tikrai nezinau.
Vaje kokios jus visos darbstuoles-spartuoles, man tik po lapais sleptis
Pas mus Bank Holiday sis savaitgalis, bet buvau ryte nulekus iki darbo, pasitvarkiau popieriukus ramiai, susideliojau darbus. Rytoj pasiemiau iseigine, nes Mb reik vezti kabes isimti po operacijos, tai dabar dirbsiu visa savaite non stop iki kito antradienio.
Luety, kojines grazios, bet nenesioju tokiu ir neperku, pas mus name labai silta, vaikstom trumpom rankovem ir lengvom tapkem, darbe irgi silta, jei shopintis vaziuojam, tai irgi stovejimo aikstele po stogu, tiesiai eini i prekybos centra, net ziema palto, striukes nereikia, kaip ir zieminiu batu, pirstiniu, etc.
Uzsakiau zaislus anukytei is amazones, vienas jau atejo, kiti turetu buti iki savaites pabaigos, dar reiktu grazia pizama surasti, saldainiu ir Kaledoms bus pasiruosta. Dukros gimimo diena 26 lapkricio. Ka dovanoti be ideju, gal jus ka idomaus pasiulytumet. Kvepalai, papuosalai, suvenyrai, rubai, spa, keliones netinka. Visada kepu jai meduti, ir perku kaledine gele, bet ka nupirkti dovanu tikrai nezinau.
Ačiū JustDi,nei dirbu per daug nei ką.Bet kažkaip skubu gyventi.Man atrodo po manęs,niekas nepadarys to darbo.
Gal aš jaučiu jau galą?
Yra dievo pirštas?Matėte gal per žinias Vilniuje girtas šaudė?Iš sūnaus ,kur gyvena kaimynas.Sūnus prieš skrydį prasilenkė laiptinėje,15 minučių iki šaudymo.Marti grįžo 15 minučių po.Sakė 8 policijos autobusiukai stovėjo pie namo.
Laimingai baigėsi.
Yra dievo pirštas?Matėte gal per žinias Vilniuje girtas šaudė?Iš sūnaus ,kur gyvena kaimynas.Sūnus prieš skrydį prasilenkė laiptinėje,15 minučių iki šaudymo.Marti grįžo 15 minučių po.Sakė 8 policijos autobusiukai stovėjo pie namo.

Labas rytas.
Nu jo tikrai gal jau galas?Valandą tik miegojau.Šiąnakt gersiu ko gero tabletę.