Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 08, 12:12)
Vakare laukia šnapsas su pipiriais , 20-30 gr.

tai kad čia gal labiau pirmoji pagalba unsure.gif. Sakai, ir dabar suveiks?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 08, 13:17)
tai kad čia gal labiau pirmoji pagalba unsure.gif. Sakai, ir dabar suveiks?

Mano nuomonė tokia - reikia leisti išsivalyti , o paskui ... pribaigti viruso likučius šanapsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 08, 10:12)
*Jau pasėjai , apie kokią sėją kalba eina ? Salierai bent pas mane ima augti rugpjūtį , kai naktys ilgėja ... Jie ilgos nakties augalai . Kaip ir Kopūstai .

Dėkui mergaitės už patarimus - išgyvensiu ... Nesitikėkit , negausit mano gražiuolio vyro ir 2 labai gerai išauklėtų vaikų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif  tongue.gif  Vakare laukia šnapsas su pipiriais , 20-30 gr.

Na gal ne taip issireiskiau,as apie rasodos augima ilga rolleyes.gif Ir dar,vienur rodo,kad negalima ju pikiuot,kitur rodo,kad pikiuoja ,kai isdygsta du nuolatiniai lapeliai?Kaip geriau??

Nu kad jau pavelavai,sako reikia gert iskart,pajutus simptomus,bet as negaliu praryt tokio baisumo. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 08, 13:23)
Na gal ne taip issireiskiau,as apie rasodos augima ilga  rolleyes.gif Ir dar,vienur rodo,kad negalima ju pikiuot,kitur rodo,kad pikiuoja ,kai isdygsta du nuolatiniai lapeliai?Kaip geriau??

Nu kad jau pavelavai,sako reikia gert iskart,pajutus simptomus,bet as negaliu praryt tokio baisumo. tongue.gif  biggrin.gif

Luety viskas kas pikiuojama - pikiuojama kai išauga 2 pirmieji lapeliai . Aš niekada nesu pikiavus . Nežinau kam ? Giliau sodiniti jų negalima, bet koks pikiavimas stresas augalui .
Graži ir didelė rasoda buvo 2015 metais , sėjau vasario po 20, kovą keliavo šiltnamin . Tokių didelių, žalių ir neišgriuvusiu nesu turėjusi ...
Aš visada kalu šnapsą 3-4 d. sirgimo , ty - jei negerai su virškinimu ir savaime nepraeina . Dar nepavedė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 vasario 2017 - 12:39
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 08, 10:36)
*Luety viskas kas pikiuojama - pikiuojama kai išauga 2 pirmieji lapeliai . Aš niekada nesu pikiavus . Nežinau kam ? Giliau sodiniti jų negalima, bet koks pikiavimas stresas augalui .
Graži ir didelė rasoda buvo 2015 metais , sėjau vasario po 20,  kovą keliavo šiltnamin . Tokių didelių, žalių ir neišgriuvusiu nesu turėjusi ...
Aš  visada kalu šnapsą  3-4 d. sirgimo , ty -  jei negerai su virškinimu ir savaime nepraeina . Dar nepavedė smile.gif

* kada pikuot galima,zinau mirksiukas.gif nesu visiska profane tame reikale,tik gal daug kas uzsimirse.Kadangi jie paseti i dezute apie 6cm aukscio,o zemes apie 5cm,tai galvoju,kai suzels,gal papikuot,nes gal mazai zemes rasodai augt?Youtubej vieni pikuoja,kiti ne.Tie kur nepikuoja,tai seja i gilias dezes,gal 10cm aukscio,todel kilo klausimas.Gal bandysiu ,kur bus labai tanku,ispikuot israudama is tarpu,o kitus palikt dezutej.Bus eksperimentas ir potyris ateiciai.
Gerai,kad pasiklausiau apie zemes uzpylima,o tai buciau sunu prasius,kad vaziuotu zemiu pirkt. 4u.gif Maciau braskiu daigelius taip uzpylineja,pagalvojau,jog visus smulkiaseklius. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 08, 13:48)
* kada pikuot galima,zinau  mirksiukas.gif nesu visiska profane tame reikale,tik gal daug kas uzsimirse.Kadangi jie paseti i dezute apie 6cm aukscio,o zemes apie 5cm,tai galvoju,kai suzels,gal papikuot,nes gal mazai zemes rasodai augt?Youtubej vieni pikuoja,kiti ne.Tie kur nepikuoja,tai seja i gilias dezes,gal 10cm aukscio,todel kilo klausimas.Gal bandysiu ,kur bus labai tanku,ispikuot israudama is tarpu,o kitus palikt dezutej.Bus eksperimentas ir potyris ateiciai.
Gerai,kad pasiklausiau apie zemes uzpylima,o tai buciau sunu prasius,kad vaziuotu zemiu pirkt. 4u.gif Maciau braskiu daigelius taip uzpylineja,pagalvojau,jog visus smulkiaseklius. ax.gif

Salierus taigi atkasinėjam smile.gif
PS aš salierus , porus, svogūnus sėju į kyviu dėžutes ... man patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 vasario 2017 - 12:54
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 08, 10:52)
Salierus taigi atkasinėjam smile.gif
PS aš salierus , porus, svogūnus sėju į kyviu dėžutes ... man patinka smile.gif

I tokias? vartotojo įkelta nuotrauka

ar i kartonines?

As mazdaug pasejau i tokia,tik be dangtelio.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 08, 13:57)
I tokias?  .........

Į tokias nuo kivi aš po du pomidorų daigus auginu.
Atsakyti
Mano dezute su salierais

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 08, 14:57)
I tokias?  

Luety į tokias.
Salierų šaknys kuokštinės - nereikia gal persodint ?
Tremt vėsiai ir šviesiai kad nebetystų ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 vasario 2017 - 16:43
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 08, 14:42)
Luety į tokias.
Salierų šaknys kuokštinės - nereikia gal persodint ?
Tremt vėsiai ir šviesiai kad nebetystų ....

Aciu labai uz patarimus,jau istremiau ant balkono lango,kur sviesu,bet nera sildymo.Vargsiukai... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, tiksliau nelabai sveikos, bet dar ne ant lentos su žvakėm mirksiukas.gif

Sveikatos visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir Kavos dukrytei! 4u.gif
Atsakyti