Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2017 02 08, 09:22)
na jooo žinai nervai tau gerai kirto per sveikatą, o man nei virusas nei kas ale vistiek nekaip jaučiuosiu verysad.gif

labas Ate42 kaip tau sekasi  4u.gif

ax.gif viskas ok. Tiesiog kažkoks tinginys nenoriukas atėjo. Skaitau, o rašyti.....labai jau protingos jūsų diskusijos, aš taip nemoku....
Sėjos visai, nu visai nelaukiu. Išsitraukiau sėklas, paėmiau kąs reikia ir net inventorizacijos nepadariau. Padėjau atgal.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 02 08, 11:38)
ax.gif viskas ok. Tiesiog kažkoks tinginys nenoriukas atėjo. Skaitau, o rašyti.....labai jau protingos jūsų diskusijos, aš taip nemoku....
Sėjos visai, nu visai nelaukiu. Išsitraukiau sėklas, paėmiau kąs reikia ir net inventorizacijos nepadariau. Padėjau atgal.... unsure.gif

ir man visia nesinori unsure.gif gal perdegiau verysad.gif šiaip noriu tik į lovą šaltis purteleną verysad.gif trečias puodas arbatos jau su imbieru ... galva kažkokia skaudenanti .... ai kiba jau amžiaus pokyčiai čia artėja blink.gif
Atsakyti
labas,
na, kas čia jums visoms... unsure.gif
Laikykitės, nesirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 08, 12:47)
labas,
na, kas čia jums visoms... unsure.gif
Laikykitės, nesirkit 4u.gif

ai nessergam ale va kažkaip kažkas kabinasi smile.gif
Kaip dukriukas tavo ar skauda jai?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 02 08, 11:07)
ai nessergam ale va kažkaip kažkas kabinasi smile.gif
Kaip dukriukas tavo ar skauda jai?

ačiū, ne stebuklą, bet skauda. Bet taip turi būt. Ir Nimesil turi gert privaloma tvarka, tai užtai ir nedaug skauda.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 08, 13:10)
ačiū, ne stebuklą, bet skauda. Bet taip turi būt. Ir Nimesil turi gert privaloma tvarka, tai užtai ir nedaug skauda.

jazau jis juug ir priešuždegiminis yra ir per kepenis kala .... o kur dar varysit ar čia tas babkes mokėsit o jeigu į ligonių kasas kreiptis man kažkada per ligonių kasas kompensavo baseinus ir proceduras kaip buvo sugriebę gerai čia gydytojos iniciatyva siunte ir kompensavo gal pabandyti pasisikambinti.. o jeigu kreiptis pas rajonini stomatologa... gal cia siuntima gausi gydymui
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 02 08, 11:20)
jazau jis juug ir priešuždegiminis yra ir per kepenis kala .... o kur dar varysit ar čia tas babkes mokėsit o jeigu į ligonių kasas kreiptis man kažkada per ligonių kasas kompensavo baseinus ir proceduras kaip buvo sugriebę gerai čia gydytojos iniciatyva siunte ir kompensavo gal pabandyti pasisikambinti.. o jeigu kreiptis pas rajonini stomatologa... gal cia siuntima gausi gydymui

tai kad tipo ir reikia nuo uždegimo.
Jo, ruošiuosi klausimą į ligonių kasas parašyt.
Atsakyti
Labas rytas,

Dusia,kaip skrandis,pagerejo?Ar cia buvo infekcija?
Muka,arbatos gal kiek palengvins gerkle,ypac gana siltos,kai isgeri,atrodo,jog jau sveika,kol vel neisiskausta.
KSC-dukruzei daug kantrybes ir greiciau rasti verdikta.Vargsiuke,o gi kovo menesi jai svarbu kazkas del mokslu?

As sveika,ir nenurasykit negalavimu amziui.Kai paskaitau,kaip jus nurasinejat visus negalavimus savo graziam,jaunam amziuj,man tada belieka atsigult ant lentos vidury kambario,apsistacius zvakem,kad but silciau. blink.gif blink.gif biggrin.gif Taip,kad viska nurasom virusams,pripazystam,kad pavargom,gi mes moterys,silpnoji lytis,galvojam apie grazius dalykus,isivaizduojam vasara su sukenkom,lieknutes ir gyvenimas pageres.
Sudygo braskes ploja.gif sokiai.gif clap.gif ko tikrai nesitikejau,seklos atsisiustos pernai,o kada jos rinktos irgi neaisku.Dar ne 100%,bet sudygo.Salierai plonucius zalius siulelius isleido su lapeliais,reiks turbut,uzpilt atsargiai zemes jiems,kad neissivartytu,tik neturiu sausos zemes,o is darzelio nenoriu maisyt,ten visokiu musyciu vasara buvo,amaru ant roziu,bijau uzsikrest jais.teks palaukt savaitgalio,vaziuot pirkt zemiu daugiau,tada ir uzbersiu.Visa ta seja mane labai dziugina,nuteikia gerai visai dienai,tik,gyvate svoris ,nei krust.Nu bet pajudes,kur jis dings,as savo gyvenime mazai kada tiek darzoviu valgiau,taip scyrai laikiausi 3-ju maitinimusi,neuzkandziaudama,nors si dieta leidzia vaisiu uzkandziavimus,net bananu ir baltymu musa leidzia issikept 2x per sav.o naujam etape dar ir 3 lietinius(miltai,cukrus! )blink.gif leidzia suvalgyt,kaip uzkandi keleta kartu.Dar maciau raso,nenaudot cukraus ir jo pakaitalu,medaus ir druskos,o pusryciams raso,paskrudinti riekele duonos,uztept medumi,uzdet riekelem banano ir pabarstyt linu semenu. lotuliukas.gif,tai kaip cia,vienas teiginys priestarauja kitam??Na dar si menesi pratemsiu su jais,o paskui jau matau,kas ir kaip pas juos vyksta,jokio isigulinimo,raso is lempos kazkur inerneto platybiu receptus ir tolko jokio.Uz ta menesi dar uzmoketa,o paskui jau adjos.Turiu savo meniu,rinksiuos pagal save,tikiu,kad sugebesiu islaikyt svori,o numest,reikia imt derint produktus.Va tep manau. bigsmile.gif
Atsakyti
Ai kad pas mane virusas matyt sėdi , naktį pasėdėjau tuolete , vis švaresnė ir lengvesnė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Temperatūros nėra, skrandžio jau neskauda , na biški energijos trūkumas ir tiek .

Lueti salierų nereikia užpildinėt . Negalima . Vėsiai reikia jiems ir labai daug šviesos ... Kad nesivartytų . Jei turėtum šiltnamį sakyčiau grūsk - jie šalnas iki 8 laipsnių pakelia.
Kodėl aš nesiskubinu sėt - išdygs kovo pradžioj ir keliaus į šiltnamį , iki balandžio pabaigos bus gražuoliai daigai .O ankščiau balandžio nelabai ką sodinam ... Išbandyta jau mano praėjusiais metais, turėjau gražius kaip niekad daigus .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 08, 09:43)
Ai kad pas mane virusas matyt sėdi , naktį pasėdėjau tuolete , vis švaresnė ir lengvesnė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Temperatūros nėra, skrandžio jau neskauda , na biški energijos trūkumas ir tiek .

Lueti salierų nereikia užpildinėt . Negalima . Vėsiai reikia jiems ir labai daug šviesos ... Kad nesivartytų . Jei turėtum šiltnamį sakyčiau grūsk - jie šalnas iki 8 laipsnių pakelia.
Kodėl aš nesiskubinu sėt - išdygs kovo pradžioj ir keliaus į šiltnamį , iki balandžio pabaigos bus gražuoliai daigai .O ankščiau balandžio nelabai ką sodinam ... Išbandyta jau mano praėjusiais metais, turėjau gražius kaip niekad daigus .

OK,padesiu saltai,ant balkonines palanges,ten nera radijatoriaus.
Betgi salierai ilgai auga?Ar bespes suaugt iki sejos?
Kai pastatys siltnami,daug ka isvesiu,pas mus salnos praeina vasary,kartais anksciau,o jau kova jokiu nebuna,o beto,polikarbonatiniam,tokios salnos,kaip pas mus,kad tik -1-3 ir tai ne visada,manau kad nepakenks.
Tas silpnumas buna nuo WC.Gerk daug skysciu,atstatys balansa,bus lengviau,dar citrinos isilasink. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
skysčių netekus gal Rehydron gerai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 02 08, 11:31)
KSC-dukruzei daug kantrybes ir greiciau rasti verdikta.Vargsiuke,o gi kovo menesi jai svarbu kazkas del mokslu?

ačiū
tik tiek, kad gali būti interviu
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 08, 12:56)
OK,padesiu saltai,ant balkonines palanges,ten nera radijatoriaus.
Betgi salierai ilgai auga?Ar bespes suaugt iki sejos?
Kai pastatys siltnami,daug ka isvesiu,pas mus salnos praeina vasary,kartais anksciau,o jau kova jokiu nebuna,o beto,polikarbonatiniam,tokios salnos,kaip pas mus,kad tik -1-3 ir tai ne visada,manau kad nepakenks.
Tas silpnumas buna nuo WC.Gerk daug skysciu,atstatys balansa,bus lengviau,dar citrinos isilasink. 4u.gif  4u.gif

Jau pasėjai , apie kokią sėją kalba eina ? Salierai bent pas mane ima augti rugpjūtį , kai naktys ilgėja ... Jie ilgos nakties augalai . Kaip ir Kopūstai .

Dėkui mergaitės už patarimus - išgyvensiu ... Nesitikėkit , negausit mano gražiuolio vyro ir 2 labai gerai išauklėtų vaikų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif Vakare laukia šnapsas su pipiriais , 20-30 gr.

Atsakyti