Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labusenkos 4u.gif ,babusenkos, biggrin.gif biggrin.gif
nauju draugu turime.Sveika atvykus 4u.gif 4u.gif Kazkur girdeta. ax.gif bigsmile.gif

Pas mus lynoja,14 silumos,o brolis kauniskis atsiunte tokiu graziu nuotrauku is sodo su sarmotais ivairiais lapais,gelem,gamta,uzsalusiu ezeriuku leduku plonu.Grazu kaip.Sake minus 3.
As dabar vargstu.Nesikelia tevulis ir bus luzes sonkaulis matyt.Nesikelia,bet mandrumo pilnas,kai prieinu,griebia man uz sijono,suka apie pirstus,su selmiska sypsena.Nusmukes lovoj vos ne iki vidurio,nesikelia i virsu,saukia sona skauda.Bandziau pakelt,kur tau,ne mano jegom.Paskui sugalvojau prakist ranksluosti po juo ir bandyt pakelt,niekaip,be jegu.Bet gerai gryzo paciu laiku MB is sodo,tai abu suemem uz ranksluoscio krastu ir pakelem i virsu,pakelem paduskas,tai galejau pamaitint.Teks vargt,kol pageres.
Dabar valandele sau.Gavau nauja schema is vienos rusaites uz jos puslapio pareklamavima instagramoj,tai mezgu nauja projekta,man labai patiko jos kojines megztos.
Gal kam rodys,kas turi instagrama.
https://www.instagra.../p/CGZd-ZrAUdB/
O kas noresit nusimegzt tokias,atsiusiu schemute.
Muka,su nauju pirkiniu,man irgi atrodo,kad stalciai geriau,tvarkingiau,gali uzsirasyt kur kas,kad neklaidziot,o dezej tai sunku rast.Jei reikia ko esancio dugne,reik puse saldiklio isverst,kad rastum.
Muka,o yra skiepu nuo pniaumonijos?Pirma kart girdziu.Jam gal geriau naturalia medicina isbandyt,stiprint imunine,o ne kazkokius skiepus vel leistis.
O siaip visiem ligoniukam sveikatos.daug skysciu,pelyno arbatos,naminio vaisto is cirtinu ir greifrutu zieves nuo kovid,cinko,vit C,D o visa kita pagal simptomus.Kartais ir net daznai zmones laiku pradeje gydytis perserga lengvai.NU cia turbut tiek neserga,mano aplinkoj pfu tpfu tpfu,bar bar bar i medi,visi sveiki kol kas,o ir draugai,kaimynai,gyme,niekas neserga.Nesuprantu ka jie daro Lietuvelej,kad tiek susargdina.Nepadeda nei skiepai,nei pishpasiai,nei kitos priemones,o taktikos nekeicia.Lai keicia patarejus,ima kitus mokslininkus,kurie tikrai isves is krizes,o ne gilins ja.Nu jei visos pries tai priemones neveikia,kam jas naudot?Vaistus lai atlaisvina,kuriuos uzdraude ir nebebus serganciu,o susirge lengvai isgis.Seku viena blogere is Indijos.Jie turi vaistus,visi atsipute Goa pliaze,jokiu apribojimu,jokiu kaukiu,tik melaginga statistika paleista i eteri,mol ten visi mirsta.Blogeres draugu,pazystamu rate niekas neserga,nesirgo ir nemire.Zodziu cirkas .
Likit sveikos,einu megzt.
Tiesa,Ingrida,kokia silta kava,visomis prasmemis.Aciu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 11 09, 17:34)
<p>Saintlina, o jau man tai ne labas, galima pagalvoti smile.gif</p><p></p><p>Sveika prisijungus  wub.gif  wub.gif  wub.gif​ </p>

tai žinoma, ir tau laaabas ))))))
aš tau kasdien mintyse už stiklainius dėkavoju biggrin.gif Jau kaip susgadijo šiemet clap.gif clap.gif clap.gif och, kaip pasiilgau šitų sm smailikų bigsmile.gif
Atsakyti

Luety, mieloji, o gal galima tėveliui kažkaip fotkę padaryt greitukę iškvietus? Reiktų jam funkcinės lovos su rankena kabančia, kad galėtų prisilaikyt.

Mano diedukas kažkada į lauko tualetą eidamas slystelėjo ir tris šonkaulius susilaužė. Gerai, kad plaučių nepradūrė. Tai jam tokį korsetą padarė, kad lengviau būtų.

Saintlina, oi, kaip džiaugiuos, kad pravertė tie stiklainiai, nes pas mane ilsėjosi be darbo.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 11 09, 16:13)
<p>Luety, mieloji, o gal galima tėveliui kažkaip fotkę padaryt greitukę iškvietus? Reiktų jam funkcinės lovos su rankena kabančia, kad galėtų prisilaikyt.</p><p>Mano diedukas kažkada į lauko tualetą eidamas slystelėjo ir tris šonkaulius susilaužė. Gerai, kad plaučių nepradūrė. Tai jam tokį korsetą padarė, kad lengviau būtų.</p><p></p><p>Saintlina, oi, kaip džiaugiuos, kad pravertė tie stiklainiai, nes pas mane ilsėjosi be darbo.</p><p></p><p></p>

Labos nakty,

Pou,nemaisyk Lietuvos medicinos su UK.Iskviesi greituke cia,nevaziuos ,nes ne mirtinas dalykas,antra lieps atvezt,persviesim ir t.t.Kaip atvezt?Pas mus antras aukstas,kas ji kankins aprengimu,sodinimu ir t.t.Jokiu funkciniu lovu cia nerasi,nebent ligoninej.Jis pats neprisilaikys.Kad neduria plauciu,tai faktas,nes mekosti nei ramybej,nei judesy.Jei lygint LT medicina ir UK,ta ne draudimine,o nemokama,tai ji nera gera ligoniams cia,ji kvepia pelesiais.Lietuvoj bepigu,galima sokdint gydytojus,cia nepasokdinsi.
Kol kas nutarem stebet,kas bus toliau.Ne judesy jis jauciasi puikiai.Kojas kilnoja,lanksto,neskauda niekas,gulint neskauda niekas,tik vartant ir stojantis skauda.Tai stengiames nejudint kiek imanoma.Kiek zinau per 3-4 sav.sonkauliu luzimas turi sugyt,gi jo kitaip ir negydo,tik ramybe.Nu dar tas korsetas nebent,bet jis guli,nesikelia,tai ir to korseto nereikia.
Aciu uz rupesti,bet jau su broliais abiem perkalbejom,kitaip nebus,kol nesugis.Reikia islaukt.Tik,kad pas mane salygu nera,salione jis pas mane.Bet jis neprigirdintis stipriai,o mes ir netriuksmqaujam labai,tai kaip nors isgyvensim gal bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar lapcikiūrą priėme wub.gif tai džiaugiuosi iki negaliu bet liepė ant kalėdų užsirašyti na taip padariau ax.gif Kitą savaitė plaukuosena nes žili išlindo o ir apaugau kaip liūtas.
Mergai ar tikite, kad jums duoda likimas tokius žmones kurių jūs pakęsti negalite unsure.gif Na bet kaip mylėti kaip auditas neužbaigia darbų jau nuo rugsėjo pradžios jau dummėnesiai laukiu oficialaus paaiškinimo audito išvados ir pastebėjimų dėl apskaitos man jau dalinikai pasikeitė man tuoj direktoriai pasikeis .... net nežinau nei šiurpinimai nei geruoju nepadeda verysad.gif arba dar žmonės daro paskutinę minutę tai atsiliepia mano darbo ritmui.... pasiguodžiau
Oi Saintila smagu kad užėjai dažniau mirksiukas.gif
Ate o tu kvieti pas mus o pati nu ateik papsakok kuom gyveni kuom kvėpuoji wub.gif
Luety ne medikas bet gal suveržus kokiu elastiniu bintu būtų jam lengviau, pamenu močiutei tai darėmėme taip nes sirgo kaulų vėžiu tai pačios žinote lūžiu būdavo unsure.gif
Pou o kaip tavo kosuliai, kaip žandikaulis?
IngridaB kaip jaunėlis nuskrido ką gaminsi savaitgaliui turiu moliūgą ribini mislinu prikimšus orkaitėje iškepti ax.gif Mergai į mėsą net negaliu žiūrėti unsure.gif
MB kraujo tyrimai nekokie tai operacija ... na šiandiena aiškumas gal bus unsure.gif
Per šią savaitę ko neprisižiūrėsiu iš menų blink.gif bandau suprasti instaliacijas, ale kažkaip prasilenkia ir su mano lakia vaizduote ( menininkai įsikurs darbe net iki vasario mėn smile.gif)
Laukiu kavelos ax.gif

Atsakyti

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip panašus į mano šanūką. wub.gif wub.gif
Muka,Luety-laikykitės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Muka,ačiū,ką tik susirašėme su sūnumi jau viešbutyje,pas juos 22 valanda,tai tik miegoti,gal greitai persiorentuos į pasikeitimus? ax.gif Kitas jau vakar irgi Londoną pasiekė.Dabar gaudysiu tik naujienas. ax.gif
https://www.lamaista...eBT_Pp9HiUnrQso
Jei ne tingėsiu galvoju gal savaitgalį bandyti? ax.gif
Bjaurus oras pas mus.Vakar tik oruoles ir iškastus narcizus susodinau,bet rankas kaip nušalau iki skausmo.Norėčiau šiandien susodinti svogūnines gėles,nemažai yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomus tas pyragas ax.gif
Oi norėčiau prie šuniuko prigulti 4u.gif
O šanūkas pas tavi?
Atsakyti
Labos ,
Ex pas mus cukrum tepta biggrin.gif .
Sveika Saintlina 4u.gif Pamenų iš Ponų Pomidorų temos ...
Ligoniams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vakar buvom kaime . Nuroviau salierus ir ropes , prisiroviau pastarnokų. Turėsim ką valgyti . Oras šaltas, bet be vėjo ir su daug saulės. Tai visai neušalau .
Luery apžiūrėjau visas kojines tos moteriškės . Gražios labai 4u.gif Kol kas jokių megzti nenoriu biggrin.gif Turiu daug užsakymų giminei ir artimiems paprastų biggrin.gif ne už pinigus žinoma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ingrida, viskas bus gerai 4u.gif Mažiau naujienų , mažiau nervuokis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Muka, nu pagalvok KODĖl ?
Moko ... Paleisti tai kaip nori kad būti ir priimti tai kas yra .
Tai tik dabas . Visada galima pakeisti . Kaip Ponui Darbui pasidarysi nebereikalinga , pakeis Tave greitai... Tai ir Tave moko pakeisti požiūrį ax.gif
Filosofija . Gyvenimas vis mus pamoko , lygioj vietoj ... Mūsų ego vis pamurgdo į ššš.

Mano šeimynai visi pyragai su cukinija ar moliūgu nevalgomi ( čia kaip buvau jaunesnė ir daugiau kepdavau ) . Kiek iškepdavai tiek dabe vyrams sumaitindavau blink.gif
Gal kepsiu keto keksiukų . Jei neaptingsiu .
https://www.lamaista...KJ8ziBuEIYvBPiQ
Turiu juodų serbentų uogų daug .
Vakar pritušinau kopūstų su dešrelėmis , šiandien poilsis nuo maisto gaminimo biggrin.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 lapkričio 2021 - 09:56
QUOTE(Muka @ 2021 11 10, 08:53)
Oi Saintila smagu kad užėjai dažniau  mirksiukas.gif

dėkui už šiltą priėmimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 10, 10:45)
Sveika Saintlina  4u.gif  Pamenų iš Ponų Pomidorų temos ...

Hai biggrin.gif Tiap tiap, gera buvo tema.. pasiilgstu anų laikų šurmulio wub.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 lapkričio 2021 - 10:13
Muka,šanūką atveža,tik,kai reikia dukrai išvažiuoti,pasidžiaugiame.Atveš gruodžio pradžioje,į,Londoną išmaus savaitgaliui. mirksiukas.gif Tai pasidžiaugsime bent šanūku. biggrin.gif biggrin.gif

Dusia esu kepųsi tuos keksiukus.Visai nieko.Į moliūginius kepinius mėgstu daug muskato pritarkuoti,cinamono,permuša tą specifinį moliūgo skonį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 07, 12:43)
Čia mano  kojinių manijakės užrašai : ...
100 pr vilna, šuns vilna ir 85/25 vilna .

atsiprašau, įsiterpsiu truputuką.. užsikabinau už pažįstamų žodžių - šuns vilna biggrin.gif Ar vilna savo šuns? Labai domina paruošimo procesas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 lapkričio 2021 - 10:18
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 10, 10:14)
Muka,šanūką atveža,tik,kai reikia dukrai išvažiuoti,pasidžiaugiame.Atveš gruodžio pradžioje,į,Londoną išmaus savaitgaliui. mirksiukas.gif Tai pasidžiaugsime bent šanūku. biggrin.gif  biggrin.gif

Dusia esu kepųsi tuos keksiukus.Visai nieko.Į moliūginius kepinius mėgstu daug muskato pritarkuoti,cinamono,permuša tą specifinį moliūgo skonį. ax.gif

Labai smirdinčiu moliūgų nebeauginu . Dukra juos vadindavo: žuvų taukų skonio moliūgai .
Nežinau , jie pas mane gurmanai gal ? Net cukiniją iššifruodavo , nekalbant apie moliūgą biggrin.gif
Vaikai kol kas tokie ir liko - jokių vaisių uogų prie mėsos( pvz džiovinų slyvų kepsniuose ) , jokių daržovių į saldžius patiekalus .
Saintlina kuo begyveni ? Pomidorus dar augini ?
Atsakyti