Laba diena,mielosios,
Kavute,svarbu,kad mylimas procesas,kad yra ugnele.Mano mezgimo valanda irgi pigi,o ka daryt.Esam jau seniai kai kuriuose procesuose savo triuso nevertint,nes neteksi kliento.Pvz,jei kojinei numegzt reikia maziausiai 4-6 val,o valanda UK virs 8 svaru,tai jau vien uz valandini ivertinima turi gaut 30-40 svaru.O kas mokes?Atsirado kliente megztiniui numegzt,zinau,kad mezgejos ima 50-70 svaru uz megztinio numezgima,pasakiau 50 plius siulai,atsoko iskart fantazija.Nemoka zmones vertint ranku darbo,o ranku darbai buna skirtingi,vieni verti daugiau,kiti maziau.
Kokia raudona kava.

Ugnis ir meile,Ingrida??
Dusia,kojines fainos,ypac tos,kur su strong kulnu man grazios.Heliksu megzciau daug,bet nusibosta.
Mano zasu dar nenupirko,gal ne visiems patinka gal tokios kojines,cia tik as alpsu.Viena instagramoj pasake,kad ji galvojo,jog cia bites

,kiekviena fantazija vis kitokia.
Buvau pradejus megzt dar vienas is plonu vilnoniu Fabel siulu,nu nelimpa man jie,nors tu ka,tai is ju pradejau megzt victorios stiliaus bepirstes,prilipo,viena pabaigiau,siandien megsiu antra.
Tevelis griuvo sianakt ,skauda sona ,neina pajudint.Luze nera turbut,nes nera jokiu zymiu,gal susitrenke tik.Radau ant grindu slapia,kol pakelem abu,saukiaskauda visa nugara.Zodziu ramybe baigesi,nezinau kur man reiks sianakt isitaisyt,kad but salia jo.Ciuzinio neturiu,kad ant zemes pasitiest,o ir brolis dabar jo nepaims,per silpnas transportuot.O ir kas ji ziures per diena,kol jie dirbs.Uzsake brolis antele,reiks padabot naktim ta procesa,nes negali atsikelt,skauda sona.Pamperio nesupranta,net i kalbas nesileidzia.Sakiau uzdesiu ir viskas,nesileidzia.Man drumo dar daug.Nu kaip nors,sutryniau nugara voltareno tepalu,pamaitinau,dabar niega.Kojos kaip ledai ,o pusle prie koju silciausia.
Nepatinka man megzt abi kojines ant to megik loop.Nemegstu to budo.As mezgu viena iki kulno,tada kita iki kulno,tada vienos kulna,tada kitos kulna,tada kol pasibaisia kulno pridetines akys,abi pakaitom,tada iki pirstu abi pakaitom,ir galiausiai pirstai.Arba atvirkstine tvarka,jei nuo pirstu mezgu.Ir jei ne heliksus mezgu,tai visada mezgu tik su virbalais su valu.Kojinius virbalus vartoju tik heliksui.Arba,kai uzsimanau,kartais panaudot juos.
Oras saltas,vejuotas,nakti liko,bet chemtrailu kryziais isartas dangus,ne tik pas mus,visi deda nuotraukas,visoj Europoj taip,o po ju dangus patampa cepelinu nuoviro spalvos.Ir ka jie ten purskia?Po lietaus ,pabraukus per masinos stikla kreditine kortele,gali susemt metaliniu daleliu koki pora gramu ir jas traukia magnetas.Reiskia metalas kazkoks.O Graikijoj maciau video,po lietaus visi medziu lapai tapo skyleti ir nujuodave nukrito.Kur po dideliais lapais augalai buvo,tie isliko.Ziuredavom ir anksciau i dangu,lektuvu trasa eina vienu sonu,keleiviniai skraido,ten jokiu niekada nebudavo ismetamu duju liekanu,o cia grynai isskraido kryziais,kaip sietelu subraizo,supurskia.Atsilimo bijo.