Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos ,
Kaip skanai atrodo uogos 4u.gif Raudona spalva energijos priduos visai dienai tongue.gif Dangus ir oras kaip tas vanduo kur cepeliniai virė mirksiukas.gif Lietuviškas. Dėkui Ingrida. 4u.gif
Nežadate žiemai kraustytis į miestą ?
Luety tavo kojinės nuostabios 4u.gif Jau nupirko ?
Ex nematai pagal nuorodą Luety kojinių ?
Čia mano kojinių manijakės užrašai :

vartotojo įkelta nuotrauka
100 pr vilna, šuns vilna ir 85/25 vilna .
Išdovanosiu biggrin.gif Ir sunešiosiu .
Fainiausia , kad marginant kojinių siūlais kojinės būna truputį skirtingos. Į mostį tinka, bet marginimas skiriasi .
Luety ką dar naujo radai mezgimo fronte ?
Šiandien planuose pagaminti pietus ( kepsniai su grybų įdaru ) , pasivaikščioti gamtoj po pietų ir pamegzti. Gal baigsiu antras vaikiškas kojines ? Mezgu po truputi abi kartu , nežinau kiek balto siūlo užteks.
Ingrida šiandien rodė apie angoros ožkas per Svajonių ūkį . Jūsų rajone kažkas augina . Net aš užsimaniau smile.gif Net nežinojau , kad Lietuvoje jos gali gyventi .
Gražaus sekmadienio 4u.gif

Atsakyti
Laba diena,mielosios,
Kavute,svarbu,kad mylimas procesas,kad yra ugnele.Mano mezgimo valanda irgi pigi,o ka daryt.Esam jau seniai kai kuriuose procesuose savo triuso nevertint,nes neteksi kliento.Pvz,jei kojinei numegzt reikia maziausiai 4-6 val,o valanda UK virs 8 svaru,tai jau vien uz valandini ivertinima turi gaut 30-40 svaru.O kas mokes?Atsirado kliente megztiniui numegzt,zinau,kad mezgejos ima 50-70 svaru uz megztinio numezgima,pasakiau 50 plius siulai,atsoko iskart fantazija.Nemoka zmones vertint ranku darbo,o ranku darbai buna skirtingi,vieni verti daugiau,kiti maziau.
Kokia raudona kava. biggrin.gif wub.gif Ugnis ir meile,Ingrida?? biggrin.gif wub.gif
Dusia,kojines fainos,ypac tos,kur su strong kulnu man grazios.Heliksu megzciau daug,bet nusibosta.
Mano zasu dar nenupirko,gal ne visiems patinka gal tokios kojines,cia tik as alpsu.Viena instagramoj pasake,kad ji galvojo,jog cia bites bigsmile.gif ,kiekviena fantazija vis kitokia.
Buvau pradejus megzt dar vienas is plonu vilnoniu Fabel siulu,nu nelimpa man jie,nors tu ka,tai is ju pradejau megzt victorios stiliaus bepirstes,prilipo,viena pabaigiau,siandien megsiu antra.
Tevelis griuvo sianakt ,skauda sona ,neina pajudint.Luze nera turbut,nes nera jokiu zymiu,gal susitrenke tik.Radau ant grindu slapia,kol pakelem abu,saukiaskauda visa nugara.Zodziu ramybe baigesi,nezinau kur man reiks sianakt isitaisyt,kad but salia jo.Ciuzinio neturiu,kad ant zemes pasitiest,o ir brolis dabar jo nepaims,per silpnas transportuot.O ir kas ji ziures per diena,kol jie dirbs.Uzsake brolis antele,reiks padabot naktim ta procesa,nes negali atsikelt,skauda sona.Pamperio nesupranta,net i kalbas nesileidzia.Sakiau uzdesiu ir viskas,nesileidzia.Man drumo dar daug.Nu kaip nors,sutryniau nugara voltareno tepalu,pamaitinau,dabar niega.Kojos kaip ledai ,o pusle prie koju silciausia.
Nepatinka man megzt abi kojines ant to megik loop.Nemegstu to budo.As mezgu viena iki kulno,tada kita iki kulno,tada vienos kulna,tada kitos kulna,tada kol pasibaisia kulno pridetines akys,abi pakaitom,tada iki pirstu abi pakaitom,ir galiausiai pirstai.Arba atvirkstine tvarka,jei nuo pirstu mezgu.Ir jei ne heliksus mezgu,tai visada mezgu tik su virbalais su valu.Kojinius virbalus vartoju tik heliksui.Arba,kai uzsimanau,kartais panaudot juos.
Oras saltas,vejuotas,nakti liko,bet chemtrailu kryziais isartas dangus,ne tik pas mus,visi deda nuotraukas,visoj Europoj taip,o po ju dangus patampa cepelinu nuoviro spalvos.Ir ka jie ten purskia?Po lietaus ,pabraukus per masinos stikla kreditine kortele,gali susemt metaliniu daleliu koki pora gramu ir jas traukia magnetas.Reiskia metalas kazkoks.O Graikijoj maciau video,po lietaus visi medziu lapai tapo skyleti ir nujuodave nukrito.Kur po dideliais lapais augalai buvo,tie isliko.Ziuredavom ir anksciau i dangu,lektuvu trasa eina vienu sonu,keleiviniai skraido,ten jokiu niekada nebudavo ismetamu duju liekanu,o cia grynai isskraido kryziais,kaip sietelu subraizo,supurskia.Atsilimo bijo. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Luety, reiktų nuotrauką tėčiui padaryt, juk jie tokie trapūs tokiam amžiuje: klubų, šlaunikaulių lūžiai - pagrindinės traumos.

Atsakyti
Labas rytas.
Dusia,labai gražios ,spalvotos kojinės. wub.gif wub.gif Aš dar nesusikaupiu.Baltas vilnones kojines eilines mezgu,čia tik lopšinė prieš miegą. mirksiukas.gif
Nežinau Dusia,norėtųsi žiemoti sodyboje. ax.gif Gaila pas žmogų tik dvi rankos. ax.gif Gerai būtų apremontuoti butą ir išnuomoti.
Atsakyti
Labos smile.gif

Sode pasidarbavome iš peties inercijos pagauta uždengiau rožes su durpėm jaučiu per anskti ?unsure.gif O namo grįžome ir radome staigmena šaldytuvas sugedo verysad.gif šiandiena meistrų ieškome gaila šaldiklio turinio verysad.gif Galvoju apie šaldiklio pirkimą bet va dilema ar tą dėžę pirkti ar su stalčiais gal kuri turite patirties?
Kojinės nuostabios oi mezgėjėlės tongue.gif
Luety kaip tėvukas?
Čiumpu kavą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 lapkričio 2021 - 09:03
Dėžė,daug vietos užima.Jei reiktų laikyti namie,tai tik nuosavame name,ne bute.Dabar laikome pas mb darbe,ten yra vietos.Pirkom,kai auginome daug broilerių,triušių.Ir vistiek dabar pilna dėžė ,nepamenu kiek litrų,bet aš tilpčiau.Sodyboje šaldytuve trys stalčiai irgi pilni,bute taip pat pilna. bigsmile.gif bigsmile.gif Reiktų pradėti mažinti. ax.gif Pastoviai pavasariui lieka pusę šaldiklio pilno. bigsmile.gif
Reikia važiuoti pabaigti suskinti avietes,jau rytoj tikrai neliks.Išsikaščiau narcizus,bet ar po tokių šalnų beįkasiu žemę? ax.gif Nemažai narcizų yra mieste. ax.gif
Atsakyti
Labos ,
Luety Tėvukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Būna ir senų žmonių su labai stipriais kaulais . Genetika ? AA mamukas kiek gruvusi , mėlynės , bet visi kaulai sveiki.
Iš mezgimo kad pragyventi reikia biški kitam levelyje būti mezgime ax.gif Ir dar turėti dizainerio gyslelę. O geri siūlai kiek kainuoja ... LT tam rinkos visai nėra. Vienetai gali sau leisti pirkti , o dar mažiau yra kas supranta kas yra rankų darbas ir geri siūlai .
Muka dėžės yra pigesnės . Kas turi vietos , perka dėžes. Šaldytuvai , šaldikliai bijo šalčio ne šilumos ... Bent man meistras taip aiškino . Jei tik +10 trioboj ir laikai šaldytuvą įjungtą gadini . Aš pirkau pastatomą šaldiklį nes kur dėžę pastatyti vietos nėra .
Ingrida heliksiukus megzti smagiau negu vienspalves kojines . Greičiau atrodo viskas vyksta biggrin.gif Ir jei yra kažkokių siūlų likučių puikiai susinaudoja . 100 pr vilna ar ne vilna pasijaučia jau prie -1. Mano kaime išbandyta. MB turi kaime batus su kailiu ir aš ,bet visada prie minuso maunam vilnonę kojinę . Kaune nereikia nes autobusiais nevažinėju .
Gražios dienos 4u.gif
Nesušlapkit mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas rytas,
fresh ir pas mus.Geras toks oras,saltokas,bet sausas ir be vejo.
Tevukas nesikelia,saukia skauda sona,vakar "antele"naudojom.Sianakt keliausi 3x paziuret,kaip jis,antra kart jau radau mieganti ant pilvo, pazadinau,sutryniau ta sona su voltarolio tepalu,trecia kart atsikelus,radau jau gulinti ant sono skaudamo.Si ryta atsistojo isikibes i abi mano rankas,pavalge,dar suduria ta sona,bet matyt sumusimas,nes nera jokiu melyniu ant kuno.Galvojau bus blogiau.Man cia panasiau i radikulita,nei i koki sonkauliu luzima.
Apie saldikli,tai tik tiek,kad mudu dviese,trys stalciai mazai truputi siuo metu,bet cia pagal poreikius.Jus dedate daug visokiu uogu,darzoviu,tai reikia daugiau,o kas geriau,nezinau Man deze tai bezabrazija atrodo,kaip ten ka rast reikia?o stalciuose uzsirasau,ka susidejus turiu.
Ingrida,kava kokia ruzava 4u.gif aciu.
Vakar baigiau m noegzt ir dekoruot pirstines,eisiu skalbt,bet neturiu blokatoriaus,nezinau,kaip isformuot,be blokatoriaus ne labai grazu Zadu issikirpt is kartono tam kartui.Matysiu,ka cia sugalvosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 lapkričio 2021 - 11:23
QUOTE(Luety @ 2021 11 08, 11:20)

Vakar baigiau m noegzt ir dekoruot pirstines,eisiu skalbt,bet neturiu blokatoriaus,nezinau,kaip isformuot,be blokatoriaus ne labai grazu Zadu issikirpt is kartono tam kartui.Matysiu,ka cia sugalvosiu.

Luety gal turi vielinių pakabų ? Kartais su jomis parduoda rūbus ar iš valyklos atiduoda ... Čia Lietuvoje . Va tokios :

Kai ieškojau blokatorių kojinėms radau info , kad daro iš tokių pakabų .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 08, 09:42)
Luety gal turi vielinių pakabų ? Kartais su jomis parduoda rūbus ar iš valyklos  atiduoda ... Čia Lietuvoje . Va tokios :

Kai ieškojau blokatorių kojinėms radau info , kad daro iš tokių pakabų .

Turiu gal 100 tokiu,bet islankstyt pirstines forma ne mano nosiai
.MB nuskuto teveliui barzda,abu sokinejom aplink,o paguldyt jau sunku,nepajegia atsistot is aukstos kedes,ir prisiliest pakelt neleidzia.Sake dar pasedes,bet cia tesis ilgai,jei nesiimsim veiksmu.Taip gali ir susalti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 11 08, 12:15)
Turiu gal 100 tokiu,bet islankstyt pirstines forma ne mano nosiai
.MB nuskuto teveliui barzda,abu sokinejom aplink,o paguldyt jau sunku,nepajegia atsistot is aukstos kedes,ir prisiliest pakelt neleidzia.Sake dar pasedes,bet cia tesis ilgai,jei nesiimsim veiksmu.Taip gali ir susalti. bigsmile.gif

MB paprašyk smile.gif Jis pas Tave nagingas .
O pirštinės taigi ne pirštuotos ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 08, 10:20)
MB paprašyk smile.gif Jis pas Tave nagingas .
O pirštinės taigi ne pirštuotos ...

.nu kad su pirstukais,kad ir pusiniais.
Zadu iskirpt savo ranka is kartono,pamazint truputi i normalesne ranka,o kai bus laiko,issilankstysiu ir is vielos.Aciu uz ideja 4u.gif
Tevelis miega svarus,sotus,dabar my time biggrin.gif
Atsakyti