Ingrida kava atnese ir sarga pagulde,nu jau ne,as neimu kavos,sunimis nepasitikiu.Ir su sunimis nedraugauju,bet smagu stebet tuos,kurie augina sunis.
Labos
Silta pas mus 12 ir nelyja,ryte pieno neberadau kavai,tai lekiau nusipirkt,o tuo paciu uzsukau ir i vaistine,savo paskirtu vaistu pasiimt.Tada kava namie ramybej,bet jos nesigavo apturet,atsibudo tevelis,tai visos proceduros su juo.Po to i banka vilkaus,turejau reikalu siokiu tokiu,gryzau,teveli maitint,taip ir diena i pabaiga.
JustDi,tevelis yra ant brolio adreso,o jis nenori slaugos formint.Be to tevelis neturi NI numerio cia ir brolis nenori jo daryt,nes jis registruotas LT.Kitaip turetu su pencija problemu.Zodziu daug niuansu.Siaip viskas gerai,guli ramiai,niekas neskauda,manau issigules,sugis ir bus puiku.Varzyt jo krutines nenoriu,nes ir sirdele ten kaip retis ir plauciai,suverzk dabar gulinti,tai,kaip kalejime kunas butu.Kaip jau bus taip.Matysim po savaites kitos.Aciu visoms uz rupesti
O jau Koli grozis,toks protingas gyvybingas atrodo,bet tik paziuret,savo nenoreciau.Vien i ta ilga plauka paziurejus man baisu darosi.
Muka,del darbo reikalu
JustDi,o jus buta pardavinejat LT?Ar neuzsirausit ant kokiu sukciu?Gal gimines ar kokie kiti patikimi zmones gali patarpininkaut?
Lauru medelis vazone grazu,bet dukra ,kai pirko buta,gavo palikima lauro medeli netinkamoj sodo vietoj,tai ojojoj kiek reikalu norint ji iskast.Saknys gilios ir tvirtos,neisrausi iskart,dar kelis metus jis dygo is sanknu pas juos.
Just Di,o kaip brangiausias,jau laksto po mazu?Kada tau paskyrimas pas gydytoja?Gal irgi jau ne uz kalnu?
Na dabar einu persirenkt i poilsinius rubus ir imsiu megzt.Bet dar indus reik isplaut.
Luety, tai tvarkykis ant saves tevelio slauga, dar ir konsulini nama gausit, vis ne bute gyventi.
Aciu uz rupesti, bet viskas tvarkoj su butu, dukryte lekia kita savaite, NT agentura patys perka nuomavimui, mes su visais baldais, viskuom parduodam.
As i didelius vazonus ir sodinsiu, ne i zeme sode.
MB siandien jau zole pjove, is darbo skambina, klausia kada grys, sako, vairuoti dar negaliu, tai darbdaviai pasiruose suorganizuoti atvezima i is darbo. Bet neleidziu dar eiti, sakau po Nauju bus pats tas. Kiek manes klaausys nezinia, bus matyti, nuobodu jam.
Kita savaite abiems mums vizitai pas konsultantus. MB ketvirtadieni, man penktadieni, ziuresim ka sakys.
Problema ne polikarbonatinis ar ne,bet kokio metalo konstrukcijos.Daznai tai jos buna is aliuminio,tai pajuosta,oksiduojasi ir netenka patvarumo nuo sieros saskes.
Aciu uz rupesti, bet viskas tvarkoj su butu, dukryte lekia kita savaite, NT agentura patys perka nuomavimui, mes su visais baldais, viskuom parduodam.
As i didelius vazonus ir sodinsiu, ne i zeme sode.
MB siandien jau zole pjove, is darbo skambina, klausia kada grys, sako, vairuoti dar negaliu, tai darbdaviai pasiruose suorganizuoti atvezima i is darbo. Bet neleidziu dar eiti, sakau po Nauju bus pats tas. Kiek manes klaausys nezinia, bus matyti, nuobodu jam.
Kita savaite abiems mums vizitai pas konsultantus. MB ketvirtadieni, man penktadieni, ziuresim ka sakys.
As negaliu tvarkytis,kaip ir sakiau,jis nedeklaraves,kad isvykes is Lietuvos del pencijos.Jei butu deklaraves,tektu kasmet ji vezt i town hall ,kad israsytu gyvybes sertifikata.O kas ji vezios ten,kankins.Laiptai ir t.t.Nereikia mums tu ciereriu kol kas.Jokiu konsuliniu namu cia negausi,o ir kitur jau uzsirauke.Musu kurortiniam mieste zinau tik viena lietuviu pora,kurie gavo sudegus namui.Pas mus praktiskai yra tik B&B arba supelyjusios skyles,o ir tos deficitas.Pas mus gi kurortinis miestas,viesbuciai bei privatus seneliu namai.Kazkur siaurej UK gyvent tai ten daug kas gavo.Mes ne is tu ,kur labai apsukrus melagystem ar dar kazkuo.O saziningai nieko negausi.Bet uztat ramu.
Dabar vairuotoju labai truksta,tai galima didesni atlyginima susideret.Musu draugs seimos dirba Londone furistu,veza prekes i Lidlo pardes,tai jam jau 1,5 karto daugiau moka,o jei nakti,tai iseina net 3x daugiau.Dirba zmogus,kol einasi,bet sake labai pavarges tik su viena iseigne.
Labanktis.

Labas rytas.
Gaila neturiu didelio vazono sodyboje.Gerbera atlaikė šalnas.Vieną iškasiau parsivežiau į butą,apsipylė žedais ant palangės.Reikia ko gero ir kitą iškasti?Nors butas jau pilnas gėlių,dar ciklamenai du sename name.Ne kasdien ten kūrename ,reikia pervežti į miestą.
Mezgimui vis lieka laiko tik vakarais.
Supratau. Aišku, kad aliuminio rėmas. Ieškosiu kito varianto.
Labas rytas
Nu jau cucikas
Dusia37 bobteilai irgi
Mergučios nesenai dariausi tyrimus feritinai ir t.t. geri hemoglobinas tai galiu dalinti visoms 160 ir šiaip visi rodmenys pakitę padidėja ir dar Vėžio žymuo Ca 15-3 padidėjas... Tiesiog nuo mėsos vaizdo net bloga vienos į burną negaliu paimti apie steiką pamislinus net nupurto. Eisiu pas doktorša reikai dėl sąnarių pas reumatologą pasirodyti nes CRB irgi padidėjas... ai išsikapstysiu
JustDy kaip ir sakiau tavo rūpestis ir meilė daro stebuklus
MB visgi gavo leidimą operuotis bet vistiek į klinikas siųs ...
EX o kartais tu nerašai eilėraščių na tave skaityti
Čiumpu kavos
EX o kartais tu nerašai eilėraščių na tave skaityti
Ex ne tik eilėraščius, ji knygas galėtų rašyt
Papildyta:
visiška netvarka - rožės visada turi džiuginti. Trauk ne vit.D, o šampę
O katinuko dar neįsigijai? Va šitas tai nuo visko padėtų
Papildyta:
o kodėl dukra taip sako?
Imu kavos , nors miegojau labai gerai ...
Dėkui Ingrida.
Man irgi laiko pamegzti lieka tik vakarais . Iki 15 mėn dienos pas mane darbų daugiau
Šiandien kančios pas dantistą . Bloga ta senatvė
Man kai krenta hemoglobinas ir feritinas tai labai noriu steiko
Saintlina , gal žemę reiktų pakeisti šiltnmayje ? Mano agurkus ir baklažanus kiekvienais metais puola , kai ateina karščiai +30 ir daugiau . Lauke ir šiltnamyje , visur. Niekaip aš nesukovoju natūraliomis priemonėmis . Visokie natūralūs purškalai kažkiek prilėtina, ir užtenka man tų agurkų . Reikia dalintis
Šiuo gyvenimo momentu aš kačių gerbėja . Vaikystėję visko pas mane buvo ir kačių ir šunų. Jokio noro vedžioti šunis gyvenant bute neturiu , na ne man tai, tinginė aš . Aš pvz bausčiau visus bute laikančius haskius, man tai gyvulio kankinimas .
Gražios dienos
Labas rytas,
kiek aplink pabiro koroninių, uch. Laikykitės, mergicos, nesirkit.
Muka, aš po poros savaičių nešiu chirurgui parodyt savo, prašyk ir tu daktarės siuntimo, jei žymuo kilstelėjo. Skysčių geri pakankamai? Gali hemoglobinas ir nuo to būti padidėjęs. Bet būtinai kreipkis pas gydytojus, tegu sužiūri viską. Kaip Dusiukas sako, mes turime būti sveiki ne tik dėl savęs, bet ir dėl artimųjų.
Saintlina, ne, neturiu katuko, vaikui negerai, tai kažkaip atidėjom šį klausimą geresniems laikams. Nors vyrui kurią čia dieną sakiau, kad jau ir laukinuką paimčiau, jei žinočiau, kad nebus piktas.
Turėtų tos rožės džiugint, bet matyt reik pratupėt ir susikaupt, paleidau kažkaip save.
Taviškis Lesius snapuką paguldytų ant kelių ir geriau būtų, neleistų liūdėt. Vis prisimenu kaip norėjau jį pakedenti.
Ingrida, kokį grožį patiekei. Nuostabus spalvų derinys
Ai, chrizantemų namuose negalėčiau auginti, man jų kvapas vis tik kapinėm dvelkia, kaip lelijų - laidotuvėm. Bet gražumo gražu.
Gal,kad tik šanūką mylėtume?
Ir klientai dabar atsiveža savo šunis,būtų bereikalingas lojimas,staugimas,saugojimas.Ai nu džiaugsimės kitais šunimis.
Lauke šilta,bet migla krenta,oras rudeninis.
Man vedžioti buvo privalumas,kai laikėme taksę pasidalinę buvome,aš vedu rytais,vaikai pasikeisdami vakarais.Tai būdavo kaip ir rytinė mankšta.Bet prieš metus saugojau pažystamos šunį tris mėnesius,jau sunkoka buvo laipioti iš penkto aukšto kasrytą ir vakarą.
Šiuo gyvenimo momentu aš kačių gerbėja . Vaikystėję visko pas mane buvo ir kačių ir šunų. Jokio noro vedžioti šunis gyvenant bute neturiu , na ne man tai, tinginė aš . Aš pvz bausčiau visus bute laikančius haskius, man tai gyvulio kankinimas .
Gražios dienos
kad pernai keičiau. Tiek užsiknisau, kad nebenoriu artimiausiu laiku vėl tuo užsiimt
Aš tų voratinklinių natūraliom priemonėm irgi niekaip nenudusinu. Bet dalintis tai nee.. figuški. Dar ko. Neem Azaliu keliskart dosniai nupurškiau. Derėjo iki šalnų. Ale įtariu, kad vistiek choleros suvisam nedingo.
Kates aš be galo myliu
A su šuniu man tinginio nėr. Aš kasdien su juo apie penkiolika km praeinu. Kai nedirbu - dar daugiau. Man patinka