Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 11, 11:15)
Šuns MB nevedžiotų , vedžioti tik man .  Išvažiuoti niekur negali . Katę gali 3 dienas palikti šuns niekaip ...  Kam palikinėti neturiu . Viešbučiai kainuoja daug  ax.gif

aš irgi praktiškai viena vedžioju, sūnus dar kartais po mokyklos išveda. O palikt ir nepalieku, visur vežuosi kartu smile.gif Niekur labai ir nevažiuoju, tiesa. Iki jūros ar kokios Latvijos, tai jis visad su manim.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 11, 11:03)
Gal,kad tik šanūką mylėtume? biggrin.gif  biggrin.gif

Bet prieš metus saugojau pažystamos šunį tris mėnesius,jau sunkoka buvo laipioti iš penkto aukšto kasrytą ir vakarą.ax.gif

tikriausiai biggrin.gif biggrin.gif

ugu, ir mes penktam aukšte. Kol kas nesunku, bet jau pagalvoju, kad reiktų gal žemiau esančio varianto. Arba kaiman kraustytis.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 11 11, 11:00)
iek aplink pabiro koroninių, uch.

Saintlina, ne, neturiu katuko, vaikui negerai, tai kažkaip atidėjom šį klausimą geresniems laikams. Nors vyrui kurią čia dieną sakiau, kad jau ir laukinuką paimčiau, jei žinočiau, kad nebus piktas. Taviškis Lesius snapuką paguldytų ant kelių ir geriau būtų, neleistų liūdėt. Vis prisimenu kaip norėjau jį pakedenti.

ugu.. po savaitgalio kolegos tėvas mirė, mama serga, brolis ligoninėj. Košmaras.

Aš vakar tokį juoduliuką pūkuotą gatvėj mačiau. Nežinau, ar būčiau atsilaikius, jei nebūtų anas šuns bijojęs. Nors vėlgi, ta Žaliuokė mūsų namie..
Lesius ne šiaip snapuką pasideda, jis visas prisiglaudžia. Ir šiaip labai meilutis, visad glaustosi kaip katinas wub.gif O kodėl nepakedenai? smile.gif
Atsakyti
Pou gal kaip tik būtų pliusas gyvūnio terapija...
PVZ mano katė beprotiška meile mano dukrą mylėjo ir myli . Pagal elgesį atrodydavo , kad jinai antra mama ... Kai dukra išvažiavo studijuoti apsirgus buvo .
Mudu su MB esam varlės keliauninkės ...
Spalį buvom Čekijoj , lapkritį jau vėl planuoju kol neuždraudė ...
Prie Baltijos buvau labai senai . Noriu . Man Palanga tokia graži , kai nėra žmonių smile.gif
Ir į Birštoną noriu gerų masažų . PVZ katę draugė prižiūri - užtenka kartą dienoj užeiti , sausuko įpilti ir tuliką išvalyti . Galima ir kas antrą dieną .
Atsakyti

ugu.. po savaitgalio kolegos tėvas mirė, mama serga, brolis ligoninėj. Košmaras.

Aš vakar tokį juoduliuką pūkuotą gatvėj mačiau. Nežinau, ar būčiau atsilaikius, jei nebūtų anas šuns bijojęs. Nors vėlgi, ta Žaliuokė mūsų namie..
Lesius ne šiaip snapuką pasideda, jis visas prisiglaudžia. Ir šiaip labai meilutis, visad glaustosi kaip katinas wub.gifO kodėl nepakedenai? smile.gif

Baisu.

Pameni, tada lijo, jūs skubėjot, tai tik apžiūrėjau tavo vyrus :)

Dusia, pagalvoju ir aš, kad gal būtų gerai, bet klausiau vaiko, sakė dabar nenori. Laukiu geresnių laikų.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 11, 06:09)
Labas rytas.

Gaila neturiu didelio vazono sodyboje.Gerbera atlaikė šalnas.Vieną iškasiau parsivežiau į butą,apsipylė žedais ant palangės.Reikia ko gero ir kitą iškasti?Nors butas jau pilnas gėlių,dar ciklamenai du sename name.Ne kasdien ten kūrename ,reikia pervežti į miestą. ax.gif
Mezgimui vis lieka laiko tik vakarais. ax.gif

Labas rytas,
toks priduses rytas,spaudzia prie zemes,net kava nepadeda.
Aciu,Ingridel,grazus rudens serviravimas.
Ciklamenai megsta salty,tik ne dideli minusa,bet prie mazo jie net subujoja.Pas mus balkone zydi visa ziema,kuo salciau,tuo gausiau.
Visom negaluojanciom sveikatytes,o sveikos,nesirkit.
Dabar tokie gripiniai orai
As matau,kaip brolis vargsta su savo suniukais.Vienam 14,kitam. 12metu.Viena akla tapo senatvej,o kitas per nakti kelis kartus budina,loja,nepasitustina,sanariai skauda.Gaila migdyt,reikia leist naturaliai iseit,kaip seimos narius,bet tai taip sunku ir fiziskai ir moraliskai,tai praeina bet koks noras augintinius turet.Geriau pasigrozet is tolo.
Niekada nesuprasiu zmoniu auginanciu visokius roplius namie,sorry,brrr.Bet cia as tokia jau esu.
Labai nemegstu megzt kojiniu is plonu 4 giju siulu.Nu taip sunkiai kyla,kazkokios netvirtos,dideles atrodo,nors jau ardziau,pasirode,kad per laisvai mezgiau,tai dabar stengiuosi labai kietai,nezinau,ir rastas grazus ir viska,bet nepatinka.Man graziausios kojines is siulu kur 100g/230-350m,o kur 100g/400-420m,tai man jau ne kojine,o tysalas.Reiks numezgus karstam vandeni isskalbt,bet vilna su priemaisom ne labai susoka.
Einu gert antra kava,o tai nepajudu visai,neuzsikuria varikliukas siandien kazko wub.gif
Mano balkine siuo metu

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 lapkričio 2021 - 12:05
QUOTE(Luety @ 2021 11 11, 12:01)
Labas rytas,
nanciu visokius roplius namie,sorry,brrr.Bet cia as tokia jau esu.
Labai nemegstu megzt kojiniu is plonu 4 giju siulu.Nu taip sunkiai kyla,kazkokios netvirtos,dideles atrodo,nors jau ardziau,pasirode,kad per laisvai mezgiau,tai dabar stengiuosi labai kietai,nezinau,ir rastas grazus ir viska,bet nepatinka.Man graziausios kojines is siulu kur 100g/230-350m,o kur 100g/400-420m,tai man jau ne kojine,o tysalas.Reiks numezgus karstam vandeni isskalbt,bet vilna su priemaisom ne labai susoka.

Luety jei ne paslaptis kokios firmos virbalais mezgi ?
420 kur mezgu tai 2 nr virbaliukais . Arba 2,25.
Turiu iš aliuko labai labai smagius . Kojinius ir su troseliu . Tik bėda , kad kojiniai prasdeda nuo 2,5. Mažesniu ir tarpinio 2,25 neturi .
Dar turiu Addi firmos kojinius. Labai sunkus, per sunkumą nori pabėgti iš mezginio .
IŠ LT pirktų kojinių Knit vieni labai geri. ir lengvai slysta ir nepabėga. Kažkoks stebuklas
ChiaoGoo nepamainomi , tik mažo Nr sunku gauti .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 11, 10:27)
Luety jei ne paslaptis kokios firmos virbalais mezgi ?
420 kur mezgu tai  2 nr virbaliukais . Arba 2,25.
Turiu iš aliuko labai labai smagius . Kojinius ir  su troseliu .  Tik bėda , kad kojiniai prasdeda nuo 2,5. Mažesniu ir tarpinio 2,25 neturi .
Dar turiu Addi firmos  kojinius. Labai sunkus, per sunkumą nori pabėgti iš mezginio .
IŠ LT pirktų kojinių Knit vieni labai geri.  ir lengvai slysta ir nepabėga. Kažkoks stebuklas
ChiaoGoo nepamainomi , tik  mažo Nr sunku gauti .

Dusia,turiu ir kojinius bambukinius 2,25 ir ciaogoo su troseliu bambukinius nr2 ir 2.25 ir metalinius ciaogoo nr2.25,investavusi i gerus virbalus daug,bet be ju nera gero rezultato.Kai virbalai geri,rankos neskauda.Mezgu su nr2,bet 72 akys toje schemoje kur rodziau foto,tai man kazkiek perdaug,nes tokio storio siulu moterims as dedu 60/64 akis,o cia 72,kaip vyriskai kojinei.Nu bet pas ja graziai ziurisi tas kiekis akiu.Bandysiu jos uzklaust,kame paslaptis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 11 11, 13:01)
Niekada nesuprasiu zmoniu auginanciu visokius roplius namie,sorry,brrr.Bet cia as tokia jau esu.

ai, aš irgi buvau kategoriškai prieš smile.gif betgi yr namie baisingai juos mylintis. Tegu turi smile.gif
Atsakyti
Jo Luety,žinau,kad ciklamenai labiau vėsą mėgsta.Vienais metais vazoną pavėsyje padėjau visą vasarą,kad gražiai žydėjo. mirksiukas.gif Vargsta jie bute per žiemą.
Vežkite pas mane visus šunis,galiu saugoti.Visi pažystami,kam labai reikia atveža.Su visais sutariu.Vienu metu ir katę ir šunį saugojau. ax.gif
Saintlina,parodyk žalią savo grožį. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 11, 14:45)
Vargsta jie bute per žiemą.

Saintlina,parodyk žalią savo grožį. wub.gif

išties, man su ciklamenais bute nesiseka. O man jie tokie gražūs wub.gif

paieškosiu foto. Šuns pilnas telefonas, o Žalio kažkur viena kita smile.gif
Atsakyti

Čia manikiūras gerai matosi )))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 lapkričio 2021 - 14:17
QUOTE(saintlina @ 2021 11 11, 14:12)
Čia manikiūras gerai matosi )))

Diena mat jį velnias ax.gif Nu bet kaip užmigti , kai toks gyvis bute ?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 11 lapkričio 2021 - 16:21