Labas rytas,
du kartus pabego rasymai,nervina kaip

ziopla,kazka paspaudziu ir pabega,nerandu net history,kad buvo.
Trecias bandymas is kompo,nes tie telefai ne mano pirstams.
Ex,anksti keliesi sekmadieni.Ingrida dar tebekepe bandeles,o tu su kate jau pakampem tamsoj kavos ieskojai su skanumynais?
Sekmadienio proga atsipjausiu tos traskios bandeles su sezamais,kur ne labai nori rodyt ingrida,i pakrasti nugrudo,matyt labai skani.
Katukas tai puosmena.Kaip pesamas triusis kudlota,isdidi.O jos kailis toks kaip foto,pilkas?Grozis neispasakytas ir mazo ir didelio.
Dusia,sau megzt nedrystu,esu ilga liemene nusimezgus,bet po namus is siltu siulu likuciu ziemai.Man visa laika atrodo negrazu pilna moteris su ranku darbo kardiganu.Reiktu ilgai ieskot stilisto sau,kad parinktu tinkama modeli.Nekenciu lygaus rasto,galima is nuobodulio numirt ji mezgant.
Vakar ziurejau per kompa megzdama kojine pervyj snieg,kur imeciau nuoroda,tai istaciau kulna ir nusibodo,uzmaciau kita video
https://www.youtube....kojines dviem virbalais,turejau tokio storio koralo spalvos siulu,pradejau ir pabaigiau beziuredama.Dabar teks antra megzt.Graziai ziurisi,tokios siltos.Va tokia durne esu.Nemegstu nuobodybes,man visada ant virbalu 2-3 darbai.
Dusia,parsivezus reiks isdalint porcijom,nemazas darbelis laukia.
Vakar buvo brolis si zmona ateje,apiplovem apskutom teveli,pervilkom patalyne,pati isprausem.Jau atsisedo,bet dar su dejonem.Rankas kilnoja atsigules i virsu,kartu darom mankstas kojom ir rankom,nu visteik manau,jei sonkaulis but luzes,rankos nepakeltu.Beda turim,vakar vakare senos tablete sugirdziau laukiu rezultato.

Siandien amazone basona turetu atvezt,toki naujoviska,tai nebus taip baisu vienai su avarijom,kad nepakelsiu jo,ar jis neatsikels del skausmo.
O visa kita slenka kita vaga nei yprastai.MB parveze cesnakus is sodo,reik isskaidyt i skilteles,sodinimui.Dar svogunai nesodinti,bet sekmadieni nemgstu dirbt tokiu darbu dideliu.Atidesim kita savaite,be to vakar MB daug dirbosode,matyt vejas pertrauke,visa nakti dantis skaudejo,turi problemu,salia musu yra dantu kabinetas privat,reiks pirmadieni registruot,tvarkyt jam,be manes su anglu kalba jam ne kas,visur turiu as kalantuot,o mane tas nervina.Nu bet ka padarysi.Reikia.
Grazios dienos jums,pas mus pilka diena.