Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2021 11 12, 11:18)
Na tu cia mandriai numezgei Apacia helixu,o virsus koriuku.Tokio dar nemacius.Spalvinis derinys geras.Labai grazios.
Aptemo,lietaus bus Net sviesos reikia,kaip tamsu pasidare.

Luety lietuvaitės video biggrin.gif Ne mano sugalvotos smile.gif Tik mezgiau 5 ne zilka... Ir mano spalvos man gražesnės smile.gif
Video

Pou dėkui 4u.gif Norėjo fioletinių , aš biški dar pamarginau ... dar sakė draugui reikia numegzti , tik aš jo gyvenime dar nemačiusi. Sakė aukštas. Vadinasi koja bus ne mažiau 43 ...Tėvas kas vakara šautuvą blizgina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 12, 10:45)
Kavą ir bulkutę  paliekų saldamėgėms.

Tai aš mielai kruasaną prigriebsiu smile.gif kava nesigundau, negeriu jos jokios.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 12, 11:58)
Pou aš nelabai moku fotkint. Dar neskalbta..

Kokios gražios kojinaitės bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2021 11 12, 10:48)

Saintlina eina sau ir tokį turi blink.gif negalėčiau dalintis erdve su juo  tongue.gif

Aš ir nesidalinu - jis (tiksliau tai čia ji, pasirodo) savo erdvėj gyvena smile.gif Rujos metu tik pradeda blūdyt, bet tai būna vasarą, aš būnu kaime, tai jau jie čia kaip nori.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 12, 12:35)
dar sakė draugui reikia numegzti ,  tik  aš jo gyvenime dar nemačiusi. Sakė aukštas. Vadinasi koja  bus ne mažiau 43  ...Tėvas kas vakara šautuvą blizgina  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bus ne mažiau 45, jei aukštas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2021 11 12, )
Saintlina, parodyt Lesiuko ir Katės fotkių - ten yra reikalų  biggrin.gif , tegu merginos atsigauna po tavo Žaliuokės vaizdų smile.gif

Paieškosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 11 12, 09:35)
Luety lietuvaitės video  biggrin.gif Ne mano sugalvotos smile.gif Tik mezgiau 5 ne zilka... Ir mano spalvos man gražesnės smile.gif
Video

Pou dėkui  4u.gif  Norėjo fioletinių , aš biški dar pamarginau ... dar sakė draugui reikia numegzti ,  tik  aš jo gyvenime dar nemačiusi. Sakė aukštas. Vadinasi koja  bus ne mažiau 43  ...Tėvas kas vakara šautuvą blizgina  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Paziurejau tos lietuvaites video,rastas labai paprastas,bet gana efektingas,bumerango kulna as mezgu truputi kitaip.Kai pramezgu pirma reikiama krastiniu aki kieki dvigubai,as tada pirmyn atgal jas visas pramezgu po dvi.Tada gryztu iki viduriniu akiu ir premezgu po viena is abieju pusiu sudvigubinat,bet be prideties akies,o kai ismezgu po viena dviguba,tada jau sekancia ismezgu dviguba ir viena gera ar bloga kaip rodo,tada ta viena sudvigubinu ir taip iki galo,o tada vel pramezgu visas po dvi.Nezinau ar supratai bigsmile.gif bigsmile.gif man taip lengviau,o ji ziuriu iskart gryzineja nepramezgus.Nu nesvarbu,cia kaip kas iprates.
Buvom fermoj,pirkom kiausiniu vel,labai skanus pas juos,jie bentano vistu kiausinuku duoda nemokamai,jie tokie mazuciai,bet patikekit,is dvieju tokie dideli tryniai,tik baltymo maziau,kad man uztenka sociai pusryciams.Vaziuojat pasidare bloga,kaip niekada to nera buve,gerai,kad jau buvom prie pat fermos,o ir gryzus nekaip jauciuosi,lyg ir saltis purto,lyg galva skauda,bet cia kaltinu ora,nes is ryto lyg giedra,po to lietus,apsiniauke,islijo,dabar vel saule sviecia,dar tas vejas toks skaudus.Sakiau,jei nepraeis,kalsiu degtines. biggrin.gif
Dusia as mezgu tas kojines visas beveik su chiaogoo virbalais bambukiniais,neslysta,labai faini.
https://www.ebay.co....ar=591312883663
jie su troseliu,nesigaranksciuoja,kaip valas.Pamilau juos istiesu. biggrin.gif
Atsakyti
Dusia,tikrai labai gražios spalvos suderintos kojinaitėms. wub.gif wub.gif

Saintlina,o kaip kolis draugauja su chamelionu? mirksiukas.gif
https://www.myliusod...lix-purpurea-l/
Nusipirkau purpurinį karklą už 1 eurą.Iš vieno vazono išskirščiau tris pasidariau.Pasirodo kaip gražiai galima formuoti. ax.gif Dar eleborą prigriebiau. ax.gif

Prisivežėme šiltinimo medžiagos,šiltinsime man verandą.Noriu jau pradėti su mezgimo mašina. ax.gif Gal nebus labai šalta žiema?Baigsiu marčiai kojinę,eisiu ieškoti siūlų skarai,kaip seniai bemezgiau,rankos niežti. ax.gif Vakarais prie tv ar kokio filmo pirštai nori darbo. ax.gif
Tikėsite ar ne verdu aviečių uogienę.Kaip priskyniau prieš kelias dienas,buvau pamiršųsi bute,jau tiek tikrai nesuvalgysime,tenka suvirti.Dar ir šiandien pasimėgavau avietėmis,net geltonų dar radau,labai jos vėlai pradėjo derėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 12, 18:28)
Saintlina,o kaip kolis draugauja su chamelionu? mirksiukas.gif

Tikėsite ar ne verdu aviečių uogienę.Kaip priskyniau prieš kelias dienas,buvau pamiršųsi bute,jau tiek tikrai nesuvalgysime,tenka suvirti.Dar ir šiandien pasimėgavau avietėmis,net geltonų dar radau,labai jos vėlai pradėjo derėti. ax.gif

jie nebendrauja smile.gif kol jauni buvo, norėjo pūkuotukas bendraut, net video turiu, kaip laižo )) dabar jokių santykių nėr. Kai eina ryte Žaliuokė iš vonios (maudosi kiekvieną rytą, abo vandens jos negeria, drėgmę per odą sugeria. Na, ir reikalus į vandenį atlieka) namo, tai aš šunį dėl visa ko patraukiu iš kelio.

Avietes? Dabar? blink.gif blink.gif pas mus jau kadai kadės nušalo viskas.
Koks gražus karklas bigsmile.gif

Va mano abu pūkuotieji. Na, katė mamos, kaimietė smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 lapkričio 2021 - 18:54
Labas rytas.
Saintlina,taip norisi pamaigyti tuos švelnius kamuoliukus. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos pyragėlius palieku jaunesnėms biggrin.gif Dėkui Ingrida 4u.gif
Saintlina , kaip supratau iš nuotrauku tavo Lesius tai šilta vilna . O katė galvoja , kad turi dar vieną vergą, kuris ją privalo mylėti ir saugoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Egzistencinis lingvistinis klausimas kodėl tokia neteisybė : Katytė ir Kalė turi labai priešingus vertinimus ... Lietuvių , anglų, rųsų kalbose tai tikrai smile.gif Diskriminacija tongue.gif
Luety kulna mezgiau apvalų. Bumenrangas dar laukia. Aš nesu tokia imli naujovėms kaip tu ax.gif O tu tai tikriausisi niekad nepasensi ... Tiek naujų dalykų mezgime mokaisi 4u.gif Proto mankšta 4u.gif Man kojines vis tiek smagiau megzti 4 virbalais . Medinius brangius virbalus bijau pirkti , galvoju sulaužysiu. Aš mėgstu mezginius pasivežioti . Turiu mezgimo tašiuką , kaip ir saugiai .
Šiandien namus apitvarkyti , ryt važiuosim aviuko ir jautuko parsivežti . Skerdienos smile.gif
Ingrida , nesu mezgusi skaros . Kažkada esu nėrusi , tokia grubi buvo . Man labai gražu tos megztos , meno kūriniai ... Bet aš nenešiočiau tokios. Man į senatvę ima patikti storapadžiai batai , bliuzonai su kapišonu , atšpurę džinsai , suknios su kapišonais ir kišenėmis - na tokios sportinio tipo smile.gif Vienžo antra pauglystė. Esu pažadėjus jei sulauksiu 70 metų pasipuošiu tuliniu sijonu smile.gif o jei 75 tai rūžavu tuliniu sijonu biggrin.gif Jau niekas nepasmerks , visi nurašys senatvinei dimensijai biggrin.gif
Vakar buvau rimtai pasportuoti salėj . Vaje vaje kaip nesmagu į save dideliam veidrodyje žiūrėti . Svarbiausia nepsiduoti . Šiandien jaunčiu raumenukus švelniai , vadinasi gyva ax.gif
Gražaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Aš nemoku skarų nešioti,tai mezgu kitiems.Šiandien radau kaip megzti su mezgimo mašina.Atsikėliau 5 ryto,tai turėjau laiko prisiminti. mirksiukas.gif
Kilnoju siūlus,gaila susukimo aparačiuką bute palikau. ax.gif Matau,kad reikia p[asiieškoti siūlų ,mažai turiu. ax.gif Gal ką ir pradėsiu šiandien iš turimų?Pvz kepurę ar šaliką,prisiminimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
as irgi imu kava,o pyrageli palieku santlinai,jei ne ji tai gal gyvunai suraitys.
Anksti keliasi ir velai gulasi tik mezgejos.Negali eit nenumezges dar viena,dar viena eile....o ryte nors viena nors viena eile iki kol....
Numezgiau tas kojines,dar neploviau,nu bet vistiek nepatinka,kazkokios beformes man gavosi.Siandien isplausiu,isblokuosiu,isdziovinsiu ir parodysiu.Vakar jau pradejau megzt pg Irini Spiridopoupou paskutini video Pirmas sniegas,tik is zaliu siulu.Kol kas patenkinta,bet kulna darysiu bumeranga,ten jos paprastas atrodo.Jau pradejau vakar ir baigiau kulno pirma dali.
Nu bet katino grozis wub.gif toks pukuotas ir vistiek glaudziasi prie suns silumos,iesko meiles.Du pukiai,grazu ziuret.Isivaizduoju,kai tokie susipestu,kokios kudlos lektu aplink. biggrin.gif biggrin.gif
Dusia,turejau paprastus bambukinius kojiniu virbalus,nebrangius,man patinka medinukai mezgant plonais siulais,nenukrenta akys,bet reikia megzt labai tankiai,tai betempdama viena sulauziau.Nu labai gaila.Tuos chiaogoo nenorejau mediniubambukiniu,bet kazkada nusipirkau,labai saugau,tai dabar issitraukiau.Dar turiu senus senus metalinius,plonus su zilka.Zilka susisukus ,net karstas vanduo neissuka jos,bet kokie smagus,ne tas zodis.Kojines megzt su valu vienas malonumas,jei virbalai geri.Ipratau,tai,kai reikia pereit ant kojininiu,vistiek pradzia mezgu su valu,o tik tada surenku ant 4 virbalu.
Man labai patinka ismokt kazko naujo.Daug turiu pasidejus i aplankus visokiu techniniu pribumbasu,tik nezinau ar kada panaudosiu.Pardavinui megzt mano tempai per greiti pagal pirkima,anukem nebepatinka mano mezginiai,merti isvis nenori,kiek siuliau neateina net pasimatuot ir anukiu neatveda,tai dukrai ir Margo irgi kazkiek nereikia,neturiu kur det savo gerio,o megzt noriu,kaip paselus.Buciau kudesne,save apsimegzciau nuo galvos iki koju bigsmile.gif bigsmile.gif
Slapias rytas,nors nelyja.
Geros dienos.
Papildyta:
P.S skaru mezgimo video yra pas Made by marinai.Ji is siulu likuciu,kur liko nuo kojiniu mezgimo,numezge grazias skaras.Nu jos man tik uzsidengt pecius ziema sedint,kaip bobutei,bet siaip as nezinociau kur jas nesiot.
Atsakyti
Ingrida rankomis mezgant tinka :
Babina1
Babina 2

Turiu siūlų ir norinčių mano mezginių gal daugiau negu laiko ir įkvėpimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 lapkričio 2021 - 12:14

Luety, ojei, juk dukrai ir Margo - aukso kasyklos. Oi, pas mane tai būtų begalybė norų. Juk dabar tiek grožių yra, o ir madinga labai.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 11 13, 12:24)
as irgi imu kava,o pyrageli palieku santlinai,jei ne ji tai gal gyvunai suraitys.

Nu bet katino grozis wub.gif toks pukuotas ir vistiek glaudziasi prie suns

Gyvūnai nė nežiūri į pyragėlius, tik aš smaližė didžiausia ))

Kačiuką paėmiau fb skelbimą pamačiusi, kad jei tuoj pat kas nors nepaims, išveš į prieglaudą. Gaila labai pasidarė. Va kokia buvo ir kokia užaugo.
Nelabai ji glaudžiasi, pasipešiot ateina prie šuns smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2021 11 13, 12:24)
Buciau kudesne,save apsimegzciau nuo galvos iki koju bigsmile.gif  bigsmile.gif

Slapias rytas,nors nelyja.

Turiu draugę mezgėją visai nekūdą. Kiek ji visko sau prisimezga.. wub.gif

Vilniuj labai fainas rytas buvo. Kaip ir šlapia nuo rūko, bet šilta, oras minkštas. O dabar jau brrrr, vėjas šaltas. Prazyliojau visą dieną su šuniu, vakare šiltai duoną kepimui ruošiu smile.gif
Atsakyti