Labas rytas,
as irgi imu kava,o pyrageli palieku santlinai,jei ne ji tai gal gyvunai suraitys.
Anksti keliasi ir velai gulasi tik mezgejos.Negali eit nenumezges dar viena,dar viena eile....o ryte nors viena nors viena eile iki kol....
Numezgiau tas kojines,dar neploviau,nu bet vistiek nepatinka,kazkokios beformes man gavosi.Siandien isplausiu,isblokuosiu,isdziovinsiu ir parodysiu.Vakar jau pradejau megzt pg Irini Spiridopoupou paskutini video Pirmas sniegas,tik is zaliu siulu.Kol kas patenkinta,bet kulna darysiu bumeranga,ten jos paprastas atrodo.Jau pradejau vakar ir baigiau kulno pirma dali.
Nu bet katino grozis

toks pukuotas ir vistiek glaudziasi prie suns silumos,iesko meiles.Du pukiai,grazu ziuret.Isivaizduoju,kai tokie susipestu,kokios kudlos lektu aplink.
Dusia,turejau paprastus bambukinius kojiniu virbalus,nebrangius,man patinka medinukai mezgant plonais siulais,nenukrenta akys,bet reikia megzt labai tankiai,tai betempdama viena sulauziau.Nu labai gaila.Tuos chiaogoo nenorejau mediniubambukiniu,bet kazkada nusipirkau,labai saugau,tai dabar issitraukiau.Dar turiu senus senus metalinius,plonus su zilka.Zilka susisukus ,net karstas vanduo neissuka jos,bet kokie smagus,ne tas zodis.Kojines megzt su valu vienas malonumas,jei virbalai geri.Ipratau,tai,kai reikia pereit ant kojininiu,vistiek pradzia mezgu su valu,o tik tada surenku ant 4 virbalu.
Man labai patinka ismokt kazko naujo.Daug turiu pasidejus i aplankus visokiu techniniu pribumbasu,tik nezinau ar kada panaudosiu.Pardavinui megzt mano tempai per greiti pagal pirkima,anukem nebepatinka mano mezginiai,merti isvis nenori,kiek siuliau neateina net pasimatuot ir anukiu neatveda,tai dukrai ir Margo irgi kazkiek nereikia,neturiu kur det savo gerio,o megzt noriu,kaip paselus.Buciau kudesne,save apsimegzciau nuo galvos iki koju
Slapias rytas,nors nelyja.
Geros dienos.
Papildyta:P.S skaru mezgimo video yra pas Made by marinai.Ji is siulu likuciu,kur liko nuo kojiniu mezgimo,numezge grazias skaras.Nu jos man tik uzsidengt pecius ziema sedint,kaip bobutei,bet siaip as nezinociau kur jas nesiot.