QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 04, 11:50)
Šį rudenį buvau trijose Europos šalyse. Tokio išprotėjimo kaip Lietuvoje niekur nėra. Ne skeipai man nepatinka , o prievarta ...
Žmogus atlaikys tuos skiepus
Na bent jau nuo skiepo miršta greitai - trombas ir psio ... Procentas tikriausai panašus . Su korona kankinasi ilgai
Satatistika gerų tendecijų nežada.
Mačiau Bačiulio surinktus duomenis dėl skiepų, sirgimo, mirčių . Europos . Jis tikrai ne antivakseris, bei vienas geresnių žurnalistų . Gaila nei vienas LT portalas nebeleidžia jo į savo eterį.
Kas man labai nepatinka - tai proto plovimas ... Skiepus vaikai atlaikys, proto plovimo gali ir ne

Liūdna.
Proto plovimo tendencijos mano akimis žiauriausiai veikia , kai siūloma atsisakyti : šeimos, lyties , įsipareigojimų ( pvz nuosavo būsto , paskolos ) , Tėvynės ( visi mes pasaulio piliečiai ) . Mėsą valgyti negerai ( vaisingumas ir gyvenimo trukmė labai trumpėja ) ir tt.
Vaikai mano lyg turi proto , bet ar užteks jo anūkams ? Jei tų anūkų bus ...
Ar labai blogai kad nebus ? Pasak budizmo - tobula. Pasiekei nirvaną . Tavo palikuonis nesikankins
Jei anūkai bus tikintis pasaulinėmis trockizmo įdėjomis bus lengva gyventi . Jokių abejonių kaip man .
Kai man vaikai pasakodavo apie komunizmo įdėjas UK univeruose, nesitikėjo .
Vakseriai žino vieną tiesą, Antivakseriai kitą , o aš viskuo abejoju . Blogiausia pozicija .
PS jei jau klasika šios dienos visuomenei nebetinka - Vokietijoje neleido staryti Spagtuko . Kažką žeidžia .
Kokios dar tendencijas : Sąmokslas prieš Ukrainą Lietuvoj ruošimas? Ne Kremliui dirbam ? Vėl su gėlėm pasitiksim išvaduotojus ? Su Kinija tai susipykom ... PVZ kodėl tiek ilgai laikosi Baltarusija ? Batka leido Kinijai pasistatyti daug gamyklų pas save .
Kai galvoji skauda
Pritariu daug kur,kvd,politine liga.Taskas.
QUOTE(Pou @ 2021 12 04, 11:54)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="72904683" data-time="1638617150"><div><p>Pou,
1.Man visai nebaisios mutacijos,nes jos buna silpnesnes visada.Be to,kas jas tiria siuo metu.Tik spejo nustatyt mutacija,iskart vaistus turi ir vakcinos nuo kvd,tik
nka visoms mutacijoms.

Cia jus rimtai?

2.Tu tiki PSO?Tada paskaityk,kas jos galva.Kas finansuoja.
3.As baigus medicinos mokykla ir daug metu dirbus epidemiologiniam skyriuije,tai turbut siek tiek gaudausi gal?

Ir dar,pasigilink apie chamtrail,kam jie skirti,ka jie daro,koks tikslas,zinoma ne delfi,o nepriklausoma saltini.Ju tikslas kitoks.
Siais laikais reikia daug laiko praleist renkant info,kad kazkiek susigaudytum,kas cia vyksta.
Nieko asmenisko,tik is diskusijos.</p></div></blockquote><p>Luety, aš baigusi ne vieną universitetą ir farmacijos mokiausi 5 metus. Plius dar 4 metus papildomai. </p><p>Toli gražu mutacijos nebūna silpnesnės, virusas mutuoja taip, kad pasiektų kuo daugiau šeimininkų. Tik galiausiai, mutacija būna tokia, kad nesunaikintų savo šeiminko. Bet ir tai nėra taisyklė.
</p><p>Aš tikrai nelaužysiu iečių, nes išties pavargau. Galėčiau pateikti straipsnius, kur kas daroma. Bet kam? Juk yra nepriklausomi šaltiniai, kaip taisyklė "geresni", nes visi kiti papirkti, visi kiti yra kvailiai. O tie kurie nesivakcinuoja, tačiau užsikrečia, užkrečia savo artimuosius, iš kurių kai kurie miršta, nes būna įkalbėti nesivakcinuoti - yra protingi. Tebūnie aš kvaila. Bet žinau, kad darau viską, kad savo artimus apsaugot.</p><p></p><p>Aš tikiu ekspertais. Tuos, kurie užsitarnavę savo vardą. </p>
O tie kurie susivakcinave taip pat serga ir uzkrecia savo artimus ir juos ypac puola tos mutacijos kazkodel.Oficiali statistika,tik ja reikia pasinagrinet giliau.
QUOTE(Pou @ 2021 12 04, 12:06)
<p>Bet, Mielosios, jei atostogaujat kitose šalyse, tai jūs neskaitot jų spaudos, nežiūrit žinių jų gimtaja kalba, iš kur tos apibendrinančios išvados? Tie patys GP galioja atitinkama forma, ir draudimų paketas, kuris dažniausiai yra žymiai griežtesnis nei pas mus.</p><p></p><p>AA, emocijos visuomet yra svarbios. O emocinį raumenyną reik turėt labai stiprų. Nereikia kraštutinumo. Kraštutinumai yra tada, kai nežinoma su kuo susiduriama.</p>
As neatostogauju,as gyvenu kitoj saly.Visa vasara jokiu kaukiu,jokiu draudimu,viskas veike,visi ejo kur norejo,jokiu GP.Vasar viruso nebuvo,kas dar karta rodo,jog tai sezonine liga.
Dabar reikia susaudyt visus,tai paleido anti, -omikronas.Kaip bus toliau nezinau,manau spaus iki GP,tik anglai nepasiduoda.Diiidziules demonstracijos buna.Skaiciau,kad priims istatyma,mitingams ne.Kodel?Zmogus turi but eunukas,nieko neturet it but laimingas pg juos.Nepriestaraut,nesigincyt,daryt taip,kaip liepia partija,kaip liepia vadas.Kur as tai maciau?O si liga tik padeda tai igyvendint.Bus dar blogiau,bet vistiek tikiu,kad sviesa nugales tamsa.Viskas daug giliau,o pakeist proto stereotipus ne kiekvienas gali.Kam?Taip lengva plaukt su minia gi,jokiu rupesciu,pasake valdzia,vykdau nesusimastes.Ka jums tai primena?Gal jus negyvenot toje epochoje?Tai isprotejusios saujeles svaiciojimai,tikiu jie nepasieks tikslo.