Labios,
naktele nemiegota,kimsosi gerkle,tirstos seiles,5x i wc,inkstai vale organizma nuo infekcijos.
Si ryta lyg ir sveika,kiek galva sunkoka,bet nosis nebega kvepuot galiu Man visada naktim paumeja
As turbut pati kalta,o ne MB perdave virusa Kai nakti 2 val.isgirdau ta uzesi uz lango,pakilau ir pastovejau susilus gal 5 min,kad paziuret,ka jis cia montuoja,o langas buvo praviras ir tik po to apsimiegojus pajutau,jog vejas pucia,tada uzsidejau chalata ir dar pastovejau,kol kojos susalo,va ir turiu dabar.Durna boba.
Ingrida,as nebijau tu testu,bet nematau reikalo ji daryt .Kodel del eilinio persalimo reikia eit testus daryt,man nesuvokiama,Nesiplesiu,jus nesuprasit vistiek.Jau vien tai,kad nemastyt ir darytis kelis skiepus vienu metu,visai bereikalingus ir nezinia kokios sudeties,jus mane uzmetykit akmenimis,medicina tarnauja kazkam,tik ne zmogui.Tokiai medikei nezinau ka padaryciau .Raso delfis,kad galima...OMG...Jus taip tikit tais delfiais ir kt,o nemastot visiskai.Nu bet ka cia as,jusu kunai,darykit su jais ka norit .
Pou,jei zmogus spjaudo krauju,jis pats eina tirtis,o po to kontaktiniai,o jei zmogus sloguoja,jis gydosi namie.Jei zmogus kosti,dusta,turi prarades skoni,kvapa,norint uzsiregistruot,kad turi corone,darai testa.Nuo kada su sloga begam testu daryt?Man nesuvokiamas toks poziuris.
Dusiuk,gavau ta antpirsti zakardui megzt,zadu nuardyt kokete ir permegzt,bet ne dabar,o kai kiek pasveikesiu.Cia reikia susikaupimo,o po to buna ytampa mezgant,nenoriu dabar apkraut organizmo Mezgiau vakar kojines su zakardu ir kiauriarasciu,bet nepatiko nors maciau numegztas,alpau.Palikau tik kulna istacius,nezinau ar baigsiu ar ardysiu.Gal reiktu praskalbt ir paziuret,kaip guls rastas?Kol kas nenusprendziau.
Diena tokua,kad ir lyja ir saule sviecia ir vejas selsta.MB isejo prasieit per ora,as dar siandien pabusiu namie,tik isvedinsiu kambarius .
Grazaus savaitgalio.