QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 14, 08:15)
Labas rytas,
Luety - jei paprikos beicuotos ilgai dygsta. Ir beicuotų nemirkyk ... Tik moliūgų arbūzų sėklas reikia pamirkyti, jų stora luoba. O kad paprika dygtų reikia šilumos apie 25 ( žemės , ne aplinkos ).
Ir visai nesutinku , kad paprikos saulės nemėgsta ... VBS . Jos šiltų kraštų augalai. Persodintas reiktu pasaugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ...
Mano 50 paprikų auga saulės atokaitoj , šlaitas, pietų pusė . Saulėtą dieną ten būti neįmanoma . Skinu derlių bananų dėžėm ....
Labas rytas,
Dusia,pernai diskutavom,kad paprika saldzioji megsta sauleta vieta,bet geriau,kad dali dienos butu kiek paseseliuota.Gal as sumaisiau,eisiu pasiskaitinet.
Seklos beicuotos,tai,kai esti spalvotos?Nes siaip gi nesuprasi.O jusu visu siustos ne beicuotos,ar ne?

ir tas kur pirkau,neraso,jog beicuotos.
Atrodo sildziau ant radijatoriaus patiesus silta skudura,dienomis,bet nakti nukrinta gal iki kokia 10 laipsniu silumos,nes isjungiam siluma,tai as nakciai dezutes isukdavau i silta ranksluosti,kad taip neatvestu.Na,zodziu,dar nerodo nieko,gal viena sekliuke tik kazkur toli zemej kyso.Nieko,persesiu,tik seklu gaila,bet nedaug tekisau.O jus sesit i atskirus indelius,ar i viena,o po to pikuosit?Nei jos,nei agurkai,nei arbuzai,moliugai,nemegsta persodinimo,ar ne?
Muka,aciu uz straipsni,permeciau akimis,cia jums parasyta,kaip save mylet,mokykites,bet man nepatiko,kad negalima saves mylet bulkutem

Tiesa,svoris daugiau ir nepakiklo,kaip 400g,neblogai cia,bet ir nejuda zemyn.Nepratus gert ryte vandens,tai puoliau iskart prie kavos,o vandens su citrina ir neisgeriau ant tuscio,dabar teks pries pietus,kai jau bus pusryciai issivedeje.
Mano svarstykles,kai uzlipu,parodo akimirkomis maziau 1kg,po to maziau 0,5kg,po to sustoja ties ikasta zyme.Duoda akimirka pamatyt,koki galeciau matyt skaiciuka,o po to,sustoja i realybe.