Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2017 02 13, 10:38)
Labas,
Išlenduir aš-Pilypukas iš kanapių....
Pridėk ir man Toro pakiuką.... unsure.gif  blush-anim-cl.gif , jei aš čia ne per naglai.

gerai, vakare užsakysiu, tai po kokių 3-4 dienų manau gausiu.

Luety, iš vienos pusės gerai, kad skrandis taip reaguoja į nesąmones - žinai, kad negali ryti beleko smile.gif. O tai kai aš galiu ir vinis ėst, tai man šiuo atžvilgiu blogiau smile.gif.
Aš irgi savaitgalį kiek atsipalaidavau, ir ką gi - svoris kyla. Nu baisu.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 13, 09:41)
gerai, vakare užsakysiu, tai po kokių 3-4 dienų manau gausiu.

1.Luety, iš vienos pusės gerai, kad skrandis taip reaguoja į nesąmones - žinai, kad negali ryti beleko smile.gif. O tai kai aš galiu ir vinis ėst, tai man šiuo atžvilgiu blogiau smile.gif.
Aš irgi savaitgalį kiek atsipalaidavau, ir ką gi - svoris kyla. Nu baisu.

1.Tai, kad as sakydavau,jog galiu vinis valgyt ir man nieko,net MB bumbedavo is pavydo,jog turiu gera skrandi.Vis svarstau,kas uzrugstina organizma.Per dieta vien zoles,keletas kiausu,jokiu grietiniu,jokiu alieju,gal ne labai uzsirugstino,bet negi neapsivale organizmas per ja?Jau menuo be junk food'o turetu apsivalyt,ar jau jis toks svarus,jog tik suvalgius s...o iskart sureagavo?Issigandau,rimtai,visos baisiosios ligos nuo organizmo uzrugstejimo.Dar,per dietinimosi laikotarpi,galima sakyt,vandens negeriau.Arbatos kelios,kava.Va cia bus beda,nes niekas neplauna siuksliu is organizmo.Nu bet tai kaip prisiverst,kai taip salta man.Nei kurenimas nepadeda,kai lauke niuru,tamsu,atrodo,kad lauke koks 30 salcio man tada.Tai jau vanduo niekaip nelenda,nebent ji sildyt ir lakt uzsimerkus.
Atsakyti
Prasivaiksciojau lauke,oras superinis,saulyte,seniai tokio laukiau.Pavalgiau pusrycius,skrandis tyli,pavalgiau pietus,ir vel degina,tik tiek,kad kiek maziau.O pietus,tik sriuba is pastarnoko,saliero,morkytes ir brokolio su vistienos krutineles kubeliais.As ja susitryniau su blenderiu,bet dejau grietines sauksteli maza i ta piure.
Dar,galvoju,gal cia vit.D3 aliejinis,nes as jo 4 laselius uzsilasinau ant lieziuvio valgydama pusrycius??Zopdziu galvosukis,niekada tokio deginimo neturejau.
Atsakyti
va va, žiauru, kavut, kad vos atsipalaiduoji ir svoris - kaip nat mielių.... unsure.gif

Luety, smagu, kad tavo pasaulį vėl saulė nušviečia 4u.gif

Dusia, negaliu atsistebėt kartais mūsų Tėvyne Lietuva... Nu jūs man pasakykit - čia tik pas mus taip????? Toks nesiskaitymas su žmogeliu, tokia korupcija, sriobimas nuo lovio pilnais zabtais... ir dzin, kad visi viską mato, viską žino ir supranta - nieko nepadarysi jiems - kaip Kafkos procese....

Muka, o mano bendradarbės jau giriasi pomidorus pasėję hmm.gif

Aš pykstu pykstu pykstu ant savęs doh.gif doh.gif doh.gif kai pradėjau Š... malt šeštadienį, tai nesustoju doh.gif Šiandien darbe buvo abėcėlės šventė, tėveliai visokių gėrių prinešė ir visaip taip - tik imkit, tik paragaukit.... Panavau šiandien pasn kaut, o galiausiai prisirijau tortų, keksiukų, saldainių.. o paskui jau - kaip pakliuvo....
Rytoj kitam darbe renginys - mes spektaklį statom, tai po šitokio pasirodymo tikrai susėsim su kolegom prie stalelio aptart savo vaidinimo tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 02 13, 20:32)

*Dusia, negaliu atsistebėt kartais mūsų Tėvyne Lietuva... Nu jūs man pasakykit - čia tik pas mus taip????? Toks nesiskaitymas su žmogeliu, tokia korupcija, sriobimas nuo lovio pilnais zabtais... ir dzin, kad visi viską mato, viską žino ir supranta - nieko nepadarysi jiems - kaip Kafkos procese.... 

**Muka, o mano bendradarbės jau giriasi pomidorus pasėję hmm.gif

***Aš pykstu pykstu pykstu ant savęs doh.gif  doh.gif  doh.gif  kai pradėjau Š... malt šeštadienį, tai nesustoju doh.gif  Šiandien darbe buvo abėcėlės šventė, tėveliai visokių gėrių prinešė ir visaip taip  - tik imkit, tik paragaukit.... Panavau šiandien pasn kaut, o galiausiai prisirijau tortų, keksiukų, saldainių.. o paskui jau  - kaip pakliuvo....
Rytoj kitam darbe renginys - mes spektaklį statom, tai po šitokio pasirodymo tikrai susėsim su kolegom prie stalelio aptart savo vaidinimo  tongue.gif

* Sakai Lietuvą sunku suvok ? Vok vok vok ir suvoksi smile.gif
Žiūriu žinias ir galvoju -kažin kuris žus avarijoj o kuris nusibaigs nuo kasos uždegimo ? Vaistų prekiautojus ima klibint. Su šakėm ūkininkai prieš traukinį ....
** Teorija tokia - daigai auga 45 dienas. Jei prie namų šildomas šiltnamis ? Balandžio pradžioj sodinti į šiltnamį ?
*** MŽ - kaip smagiai gyveno mokytojai 4u.gif Nesakyk , kad darbas blogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 13, 21:55)
* Sakai Lietuvą sunku suvok ? Vok vok vok ir suvoksi smile.gif
** Teorija tokia  - daigai auga 45 dienas. Jei prie namų šildomas šiltnamis ?  Balandžio pradžioj sodinti į šiltnamį ?
*** MŽ  - kaip smagiai gyveno mokytojai  4u.gif Nesakyk , kad darbas blogas smile.gif

* be manęs yra kam..
**nieko apie tai nenusimanau - kalbu tik ką girdžiu rolleyes.gif
*** o kas trukdo jums su bendradarbiais statyt spektaklį? bigsmile.gif Mes va keletas durnių sugalvojom, tada dar keletas durnių prisijungė, rinkomės po pamokų ir repetavom... Rytoj pasirodysim biggrin.gif Taip, smagiai gyveni, kai nori smagiai gyvent ir ką nors darai, kad smagiau būtų mirksiukas.gif kaip Narmontaitė sakė "džiugenų reikia ieškoti kasdien mirksiukas.gif biggrin.gif "
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
ir su valentinke 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Melsvaižalai o apie ką spektaklis 4u.gif na tikrai motera su paraku 4u.gif o su pomikais palauksiu dar gal iki kitos savaitės 4u.gif o tikslaiu pirma paprikos ir t.t. o pakui pomikai eis 4u.gif

Dusia37 čiupk 4u.gif cypiančias bezdžiones kaip sakai mėtyk per langą... kaip atidavei dokumentus kitai buhalterei? ar sugalvojai ką jiems tau siūlyti, kad pasiliktum...
Luety rėmuo gali būti ir nuo nervų pagerk omeprozolio nolpazo mažu padės.. aha Dusia37 paremkime vaistų pramonę... aš irgi jau remiu ją ...leidžia MB ...
Tiesa paskaitom apie meilę sau :
http://www.108studij...-ir-pyrageliai/

Bučkas

Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos . Norėjau susirgti ir kaip visada nepavyko smile.gif Gal temperatūra buvo sukilus kokias 2 val. , lyg sloga bandė kabint vakar. Širyt vėl kaip nieko nebuvę ...

Muka nieko aš neatidaviau kol kas ... Pažadėjo , kažkiek ir padarė iš tų pažadų . Aš išsimušiau pažadą , kad jie ieškosis. Be jie dabar neturi nieko, o bele ko nenori . Vienžo kaip visada . Aš šiaip tai tokių žaidimų nežaidžiu , kad pasakau išeisiu tikėdamasi , kad algą pakels .... Bet yra kaip yra .
Straipsnis geras, bet tik akį užmečiau. Reikia nuotaikos ... kad suprati kas rašoma.

PS. MŽ - jau ir įsivaizdavau , kaip mes darbe statom spektalį ... Ir taip neliūdna smile.gif O jei dar ir servisų meistriukus susirinktume biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Luety - jei paprikos beicuotos ilgai dygsta. Ir beicuotų nemirkyk ... Tik moliūgų arbūzų sėklas reikia pamirkyti, jų stora luoba. O kad paprika dygtų reikia šilumos apie 25 ( žemės , ne aplinkos ).
Ir visai nesutinku , kad paprikos saulės nemėgsta ... VBS . Jos šiltų kraštų augalai. Persodintas reiktu pasaugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ...
Mano 50 paprikų auga saulės atokaitoj , šlaitas, pietų pusė . Saulėtą dieną ten būti neįmanoma . Skinu derlių bananų dėžėm ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 vasario 2017 - 10:16
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 14, 12:15)
Labas rytas,

Imu kavos . Norėjau susirgti ir kaip visada nepavyko smile.gif Gal temperatūra buvo sukilus kokias 2 val.  , lyg sloga bandė kabint vakar. Širyt vėl kaip nieko nebuvę ...

Muka nieko aš neatidaviau kol kas ... Pažadėjo , kažkiek ir padarė iš tų pažadų . Aš išsimušiau pažadą , kad jie ieškosis. Be jie dabar neturi nieko, o bele ko nenori . Vienžo kaip visada . Aš šiaip tai tokių žaidimų nežaidžiu , kad pasakau išeisiu  tikėdamasi , kad algą pakels .... Bet yra kaip yra .
Straipsnis geras, bet tik akį užmečiau. Reikia nuotaikos ... kad suprati kas rašoma.

PS. MŽ - jau  ir įsivaizdavau , kaip mes darbe statom spektalį ... Ir  taip neliūdna smile.gif  O jei dar ir servisų meistriukus susirinktume  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Luety - jei paprikos beicuotos ilgai dygsta. Ir beicuotų nemirkyk ...  Tik moliūgų  arbūzų sėklas reikia pamirkyti,  jų stora luoba. O kad paprika dygtų reikia šilumos apie 25 ( žemės , ne aplinkos ).
Ir visai nesutinku , kad paprikos saulės nemėgsta ... VBS . Jos šiltų kraštų augalai. Persodintas reiktu pasaugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ...
Mano 50 paprikų auga saulės atokaitoj , šlaitas, pietų pusė . Saulėtą dieną ten būti neįmanoma .  Skinu derlių bananų dėžėm ....

būtinai prašau į premjerą pakviesti flirt.gif

Dusia37 net neabejoju tavo sprendimo tvirtumu čiupk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 14, 08:15)
Labas rytas,

Luety - jei paprikos beicuotos ilgai dygsta. Ir beicuotų nemirkyk ...  Tik moliūgų  arbūzų sėklas reikia pamirkyti,  jų stora luoba. O kad paprika dygtų reikia šilumos apie 25 ( žemės , ne aplinkos ).
Mano 50 paprikų auga saulės atokaitoj , šlaitas, pietų pusė . Saulėtą dieną ten būti neįmanoma .  Skinu derlių bananų dėžėm ....

Labas rytas,

Dusia,pernai diskutavom,kad paprika saldzioji megsta sauleta vieta,bet geriau,kad dali dienos butu kiek paseseliuota.Gal as sumaisiau,eisiu pasiskaitinet.
Seklos beicuotos,tai,kai esti spalvotos?Nes siaip gi nesuprasi.O jusu visu siustos ne beicuotos,ar ne? biggrin.gif ir tas kur pirkau,neraso,jog beicuotos.
Atrodo sildziau ant radijatoriaus patiesus silta skudura,dienomis,bet nakti nukrinta gal iki kokia 10 laipsniu silumos,nes isjungiam siluma,tai as nakciai dezutes isukdavau i silta ranksluosti,kad taip neatvestu.Na,zodziu,dar nerodo nieko,gal viena sekliuke tik kazkur toli zemej kyso.Nieko,persesiu,tik seklu gaila,bet nedaug tekisau.O jus sesit i atskirus indelius,ar i viena,o po to pikuosit?Nei jos,nei agurkai,nei arbuzai,moliugai,nemegsta persodinimo,ar ne?
Muka,aciu uz straipsni,permeciau akimis,cia jums parasyta,kaip save mylet,mokykites,bet man nepatiko,kad negalima saves mylet bulkutem lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tiesa,svoris daugiau ir nepakiklo,kaip 400g,neblogai cia,bet ir nejuda zemyn.Nepratus gert ryte vandens,tai puoliau iskart prie kavos,o vandens su citrina ir neisgeriau ant tuscio,dabar teks pries pietus,kai jau bus pusryciai issivedeje.
Mano svarstykles,kai uzlipu,parodo akimirkomis maziau 1kg,po to maziau 0,5kg,po to sustoja ties ikasta zyme.Duoda akimirka pamatyt,koki galeciau matyt skaiciuka,o po to,sustoja i realybe. biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Jau galiu pasigirti , mano vaikui PSD skolos neberodo ...
"Pagerinom" statisktiką, vis daugiau išvykusių bus .

Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 02 14, 12:32)
Labas rytas,

*Dusia,pernai diskutavom,kad paprika saldzioji megsta sauleta vieta,bet geriau,kad dali dienos butu kiek paseseliuota.Gal as sumaisiau,eisiu pasiskaitinet.
**Seklos beicuotos,tai,kai esti spalvotos?Nes siaip gi nesuprasi.O jusu visu siustos ne beicuotos,ar ne? biggrin.gif ir tas kur pirkau,neraso,jog beicuotos.

* skaičiau aš tos mergaitės pasidalinimus apie pavėsiukus paprikom . Mano patirtis kita. Jūs darykit pagal save ...

**Luety aš tau siunčiau baltų paprikų sėklų , jos beicuotos - spalvotos .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 14, 09:40)
Jau galiu pasigirti , mano vaikui PSD skolos neberodo ...
"Pagerinom" statisktiką, vis daugiau išvykusių bus .

Papildyta:
*  skaičiau aš tos mergaitės pasidalinimus apie pavėsiukus paprikom . Mano patirtis kita. Jūs darykit pagal save ...

**Luety aš tau siunčiau baltų paprikų sėklų , jos beicuotos - spalvotos .

As dar nesejau pagrindiniu seklu,cia buvo tik pasizaidimas gal,bet jei but isdyge,but buve smagu,o tavo dar neatidarytos ,nesimato,o Ate matau,kad nebeicuotos.Tai beicuotos tos visokios spalvotos,pvz.agurkai buna melyni,zali,burokai vel spalvoti tokie ir .t.t.
Atsakyti