Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 14, 21:46)
ačiū
aš turbūt labai naivi, nesuprantu laukinio lietuviškojo kapitalizmo esmės...

Yra dvi labiausiai supuvusios vietos Lietuvoj - Švietimas ( MŽ nepyk ) ir Sveikatos apsauga. Gydytojų jau senai neruošia , ruošia verslininkus - amatininkus ...
Aš su tuo susidūrus seniau - kai vaikai maži buvo. Kai man sveikatos ėmė šlubuoti . Nenoriu grįžti ir gilintis .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 14, 21:21)
Yra dvi labiausiai supuvusios vietos Lietuvoj - Švietimas ( MŽ nepyk ) ir Sveikatos apsauga. Gydytojų jau senai neruošia , ruošia verslininkus - amatininkus ...
Aš su tuo susidūrus seniau - kai vaikai maži buvo. Kai man sveikatos ėmė šlubuoti . Nenoriu grįžti ir gilintis .

papildyčiau: švietimas ir aukštasis mokslas

tai va - turėjau laimės mažai reikalų turėt, tai nesuprantu, durnė...
Atsakyti
nepykstu, Dusia, ko čia pykt... Šitiek niekinių universitetų ir studijų programų, kur net ir 'dutkininkus" priima... mes, paprasti mokytojukai tai tik paslaugų tiekėjai, su kuriais kaip norima, taip elgiamasi... kurie už ašaras dirba, o atsakomybė.. tikrina kas nori ir kiek nori - nu nežinau ar yra dar kita, labiau tikrinama ir visokeriopai vertinama profesija... Mokytoją galima bet kada atleist, niekad nežinai ar kitais metais turėsi krūvį ar paliks 5 val per 3 darbo dienas... ir teisininkai sako, kad darbdavys turi tokią teisę... negana to, dabar gali koks mokinys ar tėvas anonimiškai apskųst mokytoją - na, jam nepatiko ar pasirodė, kad mokytojas nekompetentingas ar reikalauja per daug/per mažai/ nesudomina/ neužnorina/ užduoda per daug namų darbų/ per mažai/ negražiai pasižiūrėjo/ nesišypso/ pasakoja anekdotus.... o mokyklos vadovybė tokius raštelius radę mus, atsiprašant taip uždulkina... įrodinėk tada, kad esi ne krokodilas blink.gif kartą po vieno tokio užsipuolimo pasakiau direktorei : "galit atleist, kaip elgiaus, taip ir elgsiuos!" (vaikutis mat per mano pamokas bijo tel atsiliept blink.gif blink.gif nu tai žinoma, ir turi bijot, ir kas čia per verslo reikalai skubūs blink.gif - na, juk jei prieš pamoką pasakys, kad laukia svarbaus mamos ar kieno kito skambučio, juk kitaip reaguočiau..)
Atsakyti
MŽ, o jau kurio negali bet kada atleist? Čia niekas negarantuotas dėl rytojaus...
Ir kas jus ten taip tikrina? Na, sav. švietimo skyrius, kas dar? Manau, galėčiau varžytis su tavim dėl tikrinimų masto ir kiekio ax.gif
Atsakyti
kitus įspėja... mokytojo gali neatleist, tik palikt tokias sąlygas, kad pats išeisi....
būna pas mus veiklos auditai: vietiniai mokyklos ir nacionalinės mokyklų vertinimo agentūros, tikrina metodinis ratelis ( mokyklos ir savivaldybės), atestacinė komisija, kuruojantis vadovas, dar yra visokių programų begalės pinigų plovimas tai), kai stebimos ir tiriamos atskiros sritys.. vienžo...
Atsakyti
Apie tikrinimus patyliu...
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 02 14, 22:23)
kitus įspėja... mokytojo gali neatleist, tik palikt tokias sąlygas, kad pats išeisi....
būna pas mus veiklos auditai: vietiniai mokyklos ir nacionalinės mokyklų vertinimo agentūros, tikrina metodinis ratelis ( mokyklos ir savivaldybės), atestacinė komisija, kuruojantis vadovas, dar yra visokių programų begalės pinigų plovimas tai), kai stebimos ir tiriamos atskiros sritys.. vienžo...

na, dėl tų atleidimų tik gal VT ramiau.
Lenktyniaujant dėl patikrinimų, tai mane, neskaitant vietinės valdžios patikrų, tikrina nacionalinis ir tarptautinis auditai, įvairios agentūros pagal projekto pobūdį (šitos tai kiekvieną žingsnį, skersai išilgai, ko ne kasdien), valstybės kontrolė, viešųjų pirkimų tarnyba, kartais Europos Komisija užsinori patikrint. Na, čia ką ant greičio prisiminiau smile.gif.
Atsakyti
cha, tai irgi ne saldumėlis....

ei o kaip Jūsų Valentinai? Nešvenčiat?
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 02 14, 22:40)
ei o kaip Jūsų Valentinai? Nešvenčiat?

tipo pasveikino biggrin.gif. Aš tai ne rolleyes.gif. Vyną geriam, tai gal švenčiam biggrin.gif
O tu?
Atsakyti
Aš nešvenčiu tokios dienos ax.gif Na, vyną ir mes geriam, ir gėlių puokštę gavau, bet čia šiaip....

Juokiaus grįžinėdama iš darbo - visos kavinės ir restoranai pilnutėliai pasipuošusių žmonių bigsmile.gif mergos lauke su bateliais, laukiančios taksi ir tt. labai linksmai viskas atrodė... vyras sakė, kad pas juos darbe buvo besigiriančių, kad šiandien eis į restoraną ar kad eis į vakarėlį... tai ir klausiu - gal ir Jūs Valentiniaujat? biggrin.gif ir kaip? biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

medicina... tyliu tema man skaudi aš dar vis naivi ... vėl laukti mėnesį ... na palauksiu... 1.5 mėn. kol papuoliau pas gydytoją, 2 savaitės atsakymo, 2 savaitės išvados... na ir ką laukiu... per tą laiką 5 ampulės diklofenako, 5 neurorubino... ir ne pabaiga ...ir kas svarbiausiai visas laukimas ne tuo adresu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar pykstu ... jau ne... svarbu žinau kas padeda...o kodėl skauda dievas težino...
Kavasucitrina čiupk 4u.gif
Valentiną ar švenčiau pasidovanojom į Birštoną(senai norėjom) padariau krevečių salotų ... gavau kvietką...gėriau burbulų.... tai švenčiau tada... ryt irgi švęsiu mamos gimke... nežinau ar daryti tortą ar ne tingiu kaip šuva...
Luety ačiū už receptuką 4u.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 15 vasario 2017 - 08:02
Labas rytas,

Mes Valentino nešvenčiam smile.gif Na tokią diena grūstis į kavines man nepatinka...
Nors gavau vakare vyno , ir veršienos steiką ... Tai gal ir skaitosi šventimas ?

Atsakyti