Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2021 12 15, 13:32)

Dusia37 turguje irgi šmugeliuoja su mėsom perka iš norfos ir parduoda turguje, kaip ale iš ūkio taip kad kol nematai kaip augina kur augina tai ... na teip nevernas tamošius esu  ax.gif

Antrą auditoršą ant galvos siūlo  blink.gif nu jklmn ir dar kiek pinigų kaštuos ... tuoj aš būsių pati muziejaus eksponatas  unsure.gif

Muka, aš pagal skonį mėsa perku , ir daug metų pas tą patį. Man skiriasi skoniu mėsa pirkta prekybos centre ir turguje . Gurmanė gal. Kalbu apie kiaulieną , nes jautieną ir avieną iš tikrų ūkininkų perku . Galiu nuvažiuoti gyvą pačiupinti .
PVZ Lidlinė šoninė baisi ... Smirda. Iki ir Norfos mėsa visai nieko . Rimi kiauliena be skonio ir be kvapo . Esu pirkusi visur . Gal maksimoje retai lankausi , iš principo man ten nepatinka....

Norėjau tą patį siūyti , kad reikia normaliasnės audito kompanijos ...
PS pinigai ne tavo ... O sveikata Tavo 4u.gif
Papildyta:
Kaip suprantu visoje temoje tik man ir Luety nereikia GP? Jinai ne LT , o mano darbas ofisinis ir 90 pr nuotolinis smile.gif
Ingridos į Depą neįleis biggrin.gif Depresija garantuota tongue.gif biggrin.gif
Juokauju žinoma ...
Atsakyti
Ziema nera datskos rasodos .Nebus jokios depresijos.Su ar be komformistu pazymejimu,ausveisu ar skaitmenizuotu ego biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 15, 14:06)
Muka, aš pagal skonį mėsa perku , ir daug metų pas tą patį. Man skiriasi skoniu mėsa pirkta prekybos centre ir turguje .

man irgi skiriasi smile.gif ypač malta mėsa, kaip diena ir naktis.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 15, 13:34)
Saintlina - jei suvalgė pelių  nuodų ar užnuodytą pelę katė nemiršta !
Nebet kokie tai stipresni , ne pelių nuodai ( lapių pvz ar kt priedurnis žmogus primėtė)
Visa tai išklausinėjau sesės prieš dėdama nuodus. Dozė yra apskaičiuota pelei . Turėjo suėsti pakutį nuodų , kad suveiktų . Tokiu principu dabartinai nuodai veikia . Ir šiaip , kad katė ėstų negyvą pelę ? Jos taigi gurmanės smile.gif

Nuo žiurknuodžių šunys tikrai miršta, ne kartą girdėjau, kad mieste parazitas koks pamėto ir suėdusį šunį be šansų išgelbėt. Pas mus netoli namų parke kai kažkoks šuo suėdė ir numirė, aš į tą parką metus su šuniu kojos nekėliau.. nors maniškis nuo žemės nieko neima.
O žiurkių kaime yra, galėjo laisvai kas nors būtent tokų nuodų padėti. Nugaišusios pelės katė aišku neės, bet gal ta pelė dar judanti buvo? Tai tokią gaudyt galėjo, medžiotoja buvo kiculė.. kitaip neįsivaizduoju kas jai galėjo nutikt verysad.gif
Atsakyti
Muka ,katuk ,tie alyvmedziai kavineje tai alternatyvaus pasaulio irodymai biggrin.gif Buvusiuju siame biznyje nebuna.
Jei bromheksinas nepadejo ,tada imk ka nors is pseudoefedrinu.
Tau uzsikiso smulkieji bronchai manau ,reikia irgi kazkaip fibrina is ten salint ,zodziu plesti , sildyti ,pirtis ir vanojimas tiktu.
Paskui mociona kadagiu slenyje israsysiu, nuo kalno i kauno marias ,paskui i kalna kopti.Bet cia kai atsigausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 15 gruodžio 2021 - 15:16

Dusia, aš 95 proc. nuotoliu dirbu, bet man dėl vaiko reik GP. Parduotuvės man mažiausiai rūpi - beveik viskas pasiekiama internetu.

Bet vakcinuojuos aš ne dėl GP.

Muka, o tai tik sinusitas ar ir kosulys nepraeina? Nenori bendro kraujo ir CRB pasidaryt, plaučių fotkės? Karščiavimo klinikoj viską padarys vienu ypu. Bus aišku ar virusas, ar bakterija. Gydymas skiriasi.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2021 12 15, 10:32)
tai gali kiek nori įstatymais mojuot, bet naudos iš to - apskritas nulis. Tiesiog neįleis, ir tiek. Tarkim, į parduotuves gali neit. Bet prireikė į banką - ir turi ten eiti. Kiek žinau, pas mus ir į ligoninę lankyti ligonio be gp neįeisi. Visokių tų situacijų yra. Darbe vėl gi gali sakyt, kad darbdavys neteisus, bet kas iš to? Vyro darbe tokių tiesiog neįleidžia į vidų ir formina pravaikštas. Gali būt principingas, bet gyvent iš kažko reikia. Iš kitos pusės - vyras sirgo kovidu, ir tikrai nepasakyčiau, kad labai lengvai. Tai gal tas skiepas ir reikalingas?
Papildyta:
aš irgi turiu tokią mintį. Nuodų nevalgytų, bet užnuodytą pelę laisvai galėjo pasigaut. Kaimynai deda pelėms/žiurkėms. Nebeturės Lesius draugės verysad.gif

NU bet kiek zmoniu laimejo teismus.Yra keletas teisininku,kurie padeda be mokesciu.Bet zinoma,pirma reikia nenoret grieztai skieptis,o paskui jau kovot uz save.
Nezinau,ar cia mano imunitetas pagerejo,ar vaistai buvo geri,nu rimtai,sloga prasidejo audringai,viena diena pavarvejo,dvi naktis kimsosi tirstos seiles gerklej ir viskas,dar gal viena diena silpnumas buvo.Slogai prasidejus kayeno tinkturos po 15 lasu i puse stikl.vandens 2xd,o po to garinau su soda ir degtine kvepavimo takus,jokiu herpesu,jokiu pasekmiu pfu pfu puf,aciu Die.O budavo iki tragizmo net 7 ir daugiau dienu.Dar geriau chiobreliu arbatos vakarais.Ten pat imesdavau pelyno sakele mazute mazute.Ir du kart dienoj zinci+vit C.tablete.Kazkaip issisukau.Butu LT pasidaryciau antikuniu testa,dabar apsieisiu,kam man jis.
Borispasio nebijau,jei suvers,o zinoma,kad taip bus kazkada,jau dabar po truputi spaudzia del ssssomikrono,kuris net temperos nesukelia,tai jiems to reikia.Borisas mus laike puslaisviai,tai liberalai pradejo i ji kibt,norejo nuverst,atrado kompromatus is pernai metu,bet nepasiseke si kart.Bus matyt,kaip cia bus toliau.Aisku viena,kad Kaledas sugadins daug kam.
Teveli siandien state vaiksciot,paejo du metrus,uztai radau pavargusi,pusiau stacia paguldyta lovoj,supykau,buvauprasius,kad nepaliktu taip,bet paaiskino,kad ka tik pagulde,o jis kosejo.Nuleidau galvugali,sutryniau kakla,kur nugulejo,pasake,eik namo noriu ramybes.Nu bet dar pamaitinau,paglosciau galvele,uzmigo giliai ir isejau.Gal savaitgali paleis,bet kol kas nekalba su manim apie tai.Isvis manes vengia,nes as pasakau kas nepatinka man,tai jie skambina broliui biggrin.gif biggrin.gif Galvoja,kad ner cia ka kalbet su ta ragana.Nesu priekabi,bet kas reik,reik issireikalaut,matau koks ju elgesys su tais ligoniais,kuriu artimieji nelanko.Bet visokiu ir ligoniu yra.
Siaip UK,jei pastebetu nugaisusia namine kate,turi pranest gyvunu draugijai,o jie atvaziuoja ir eina per visus kaimynu palocius paziuret,ar nuodus deda i dezute,ar taip ismeto.Jei rastu ismetytus,bauda baisuline.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2021 12 15, 15:06)
man irgi skiriasi smile.gif ypač malta mėsa, kaip diena ir naktis.
Papildyta:
Nuo žiurknuodžių šunys tikrai miršta, ne kartą girdėjau, kad mieste parazitas koks pamėto ir suėdusį šunį be šansų išgelbėt. Pas mus netoli namų parke kai kažkoks šuo suėdė ir numirė, aš į tą parką metus su šuniu kojos nekėliau.. nors maniškis nuo žemės nieko neima.
O žiurkių kaime yra, galėjo laisvai kas nors būtent tokų nuodų padėti. Nugaišusios pelės katė aišku neės, bet gal ta pelė dar judanti buvo? Tai tokią gaudyt galėjo, medžiotoja buvo kiculė.. kitaip neįsivaizduoju kas jai galėjo nutikt verysad.gif

Šunims jaukus daro su stiklu ar vinimis ... Šitą girdėjau .
Aš naudoju "saldainius " pelėms , kurie tikrai nepakenks jei numirusią pelę suvalgys . Ar jei ras pelių išneštą saldainį.
Kažkas tokio , mumifikuojančio :
vartotojo įkelta nuotrauka
Galima paklausti kaimynų kokius nuodus naudoja , ir jei lauke deda ar dėžutėse ?
Atsakyti
Saintlina- 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mergaitė,kuri skiepyjo,paklausiau ar gali pakenkti mamogramos tyrimui skiepas?Nusistebėjo,sakė skiepas pradeda veikti po 12 valandų.Tai dar nepradėjo man veikti? mirksiukas.gif Moteris kuri darė tyrimą irgi užtikrino,kad neiškreips tyrimo skiepas. bigsmile.gif

Bet į ligoninę pakliūti tyrimui tik pagal sąrašus,kitaip jokių lankymų,tyrimą darė ligoninėje. blink.gif

MB tik grįžta į butą parsiveža herpį,pabūna sodyboje praeina. bigsmile.gif Tfu tfu gyvenime neturėjau. ax.gif
Jo depresija bus,jei į Depą nepkliūsiu,prigriebiau eleborus tris po 0.14 centų,našlaičių du vazonus,vien dėl vazonų irgi tokia pat kaina ir tą (nežinau pavadinimo)kaip baltas ežiukas vėlynėms žmonės sodina ant kapų.Gyvas matau leidžia šakeles,pasidėjau į verandą. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 15, 16:00)
Šunims jaukus daro su stiklu ar vinimis ... Šitą girdėjau .

Galima paklausti kaimynų  kokius nuodus naudoja , ir jei lauke deda ar dėžutėse ?

Ir su nuodais daro.. į faršą įmaišo ar pan. Brudai.

Nieks nepasakys, esu tikra.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2021 12 15, 13:44)

Muka, jei sinusitas rimtas, be antibiotikų gali ir nepraeiti. Kaktos, akiduobių neskauda? Nespaudžia? Tikrai reiktų pas gydytoją, rentgeną padarytų.
Atsakyti

Ingrida, tyrimui nepakenkia anei kaip. Tik kadangi vėžio ieško ir limfmazgiuose, bo krūties vėžys ten metastazuoja, gali suklaidibti sureagavusių į skiepą limfmazgių vaizdas.

Man pažastiniai linfmazgiai sureagavo. Ir tai parodė tiek mamograma, tiek echoskopinis vaizdas. Ir abi išsigando.  Tas užfiksuota ir atsakymuose. Aš tai ėjau dėl mazgelio kitoj vietoj.

Tai po valandos nesuveikė, aišku, bet aš iš ryto pagalvojau, kad eisi vakcinuotis, o ryt darys mamogramą.

Jaučiu pervargau, kad nesugebu aiškiai paaiškinti.

Esant sinusitui ne visuomet reikalingas antiinfekcinis gydymas.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Supratau Pou,bijojau kad pačio tyrimo neiškreoptų skiepas.Jautėsi skiepas,manau buvo gal ir tempertaūros naktį,nes prakaitavau,arba ėjo baisumas iš kūno?Ir dūrio vieta skauda,vis verčiantis nubundi nuo skausmo. ax.gif
Na bet lauke matosi šilta? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 12 16, 08:22)

Na bet lauke matosi šilta? mirksiukas.gif

lauke šilta smile.gif tik anksti ryte lijo, į darbą važiuojant stipri dulksna buvo. Labai tikiuosi, ledą nuo takelių nutirpdyt suspės. Miškelyje, kiemuose vis dar čiuožykla, kur buvo sumintas sniegas.

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti