Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

Ačiū visoms už patarimus 4u.gif Vaistai pakeisti geriami kiti 4u.gif Į karščio klinika nemanu, kad priims nes nekarščiuoju po piet skambinsiuos šeiminstei mažu nors plaučius peršvies. O CRB mano jau treti metai virš 13 verysad.gif dėl ko pas reumatologą vis vaikštau...
Naujas auditas užsakytas tipo kalėdos verysad.gif

Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos , dėkui Ingrida 4u.gif
Niuruma pilkuma lauke . O kitą savaitę šalčius žada ? Man galėtų būti žiema ne daugiau -5 ir kad pasningtų po nedaug 2-3 kartus per savaitę. Dėl švaros. Nepatinka didesni šalčiai . Ne žiemos aš žmogus smile.gif
Saintlina kokia tu šaunuolė su savo kasrytiniu vaikščiojimu . Pavydžiu baltu pavydu 4u.gif Aš šiltuose namuose pagal video aptingstu mankšta padaryti tongue.gif Nors kai padarau , tai labai savimi didžiuojuosi ax.gif Judesys sveikata. Tokia mano nuomonė .
Išsiunčiau Kalėdines dovanas ... Dar liko viena dovana labai mielam žmogučiui , gal ryt? Pašte jau teko palaukti , eilės .
Gražios dienos . Nepaslyskit 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 gruodžio 2021 - 09:52

Labas rytas,

Ingrida, pasaugok kelias dienas save, sumažink apsukas. Jei temperatūra kiltų, geriau gerti paracetamolį nei priešuždegiminius - skaičiau, kad taip susiformuoja geresnis imuninis atsakas.

Labos smile.gif

Ačiū visoms už patarimus 4u.gifVaistai pakeisti geriami kiti 4u.gifĮ karščio klinika nemanu, kad priims nes nekarščiuoju po piet skambinsiuos šeiminstei mažu nors plaučius peršvies. O CRB mano jau treti metai virš 13 verysad.gifdėl ko pas reumatologą vis vaikštau...
Naujas auditas užsakytas tipo kalėdos verysad.gif

Muka, būtinai pasikonsultuok su gydytoja. Jei nekarščiuoji, bet simptomai yra, kartais vis tiek siunčia į kliniką, nes jie ten dėvi atitinkamas apsaugos priemones, padaro tyrimus, kartu ir PGR padaro. Po PGR priima ir šeimistas. Bent jau Klinikose taip.

Sinusito yra bent trys neinvazinės gydymo kryptys: antiinfekcinis, jei tokio gydymo reikia, sutraukiantis+hormoninis, viską valantis. Visais atvejais reik plauti kiek išeina.

O kaip taviškis ENG? 

O darbai, na ką, tokie jie yra. Aš suplanavus buvau savaitę pailsėt, šiš, nieko nepavyks. Vietoj to, sėdžiu iki gilaus vakaro. Bet taip jau yra, susitaikiau ir nestresuoju.

Dusia, aš gegužės žmogus, kų ma daryc :)

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 12 16, 12:17)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Ingrida, pasaugok kelias dienas save, sumažink apsukas. Jei temperatūra kiltų, geriau gerti paracetamolį nei priešuždegiminius - skaičiau, kad taip susiformuoja geresnis imuninis atsakas.</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="72908962" data-time="1639640551"><div><p>Labos vartotojo įkelta nuotrauka

Ačiū visoms už patarimus vartotojo įkelta nuotraukaVaistai pakeisti geriami kiti vartotojo įkelta nuotraukaĮ karščio klinika nemanu, kad priims nes nekarščiuoju po piet skambinsiuos šeiminstei mažu nors plaučius peršvies. O CRB mano jau treti metai virš 13 vartotojo įkelta nuotraukadėl ko pas reumatologą vis vaikštau...
Naujas auditas užsakytas tipo kalėdos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Muka, būtinai pasikonsultuok su gydytoja. Jei nekarščiuoji, bet simptomai yra, kartais vis tiek siunčia į kliniką, nes jie ten dėvi atitinkamas apsaugos priemones, padaro tyrimus, kartu ir PGR padaro. Po PGR priima ir šeimistas. Bent jau Klinikose taip.</p><p></p><p>Sinusito yra bent trys neinvazinės gydymo kryptys: antiinfekcinis, jei tokio gydymo reikia, sutraukiantis+hormoninis, viską valantis. Visais atvejais reik plauti kiek išeina.</p><p></p><p>O kaip taviškis ENG? </p><p>O darbai, na ką, tokie jie yra. Aš suplanavus buvau savaitę pailsėt, šiš, nieko nepavyks. Vietoj to, sėdžiu iki gilaus vakaro. Bet taip jau yra, susitaikiau ir nestresuoju.</p><p></p><p>Dusia, aš gegužės žmogus, kų ma daryc smile.gif</p><p></p><p></p>

13
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 12 16, 10:17)
Aš suplanavus buvau savaitę pailsėt, šiš, nieko nepavyks. Vietoj to, sėdžiu iki gilaus vakaro. Bet taip jau yra, susitaikiau ir nestresuoju.</p><p></p><p>Dusia, aš gegužės žmogus, kų ma daryc smile.gif</p><p></p><p></p>

Pou dėl darbų imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man javapjūtė būna po Naujų . Visos ataskaitos už metus ...
Kažkada jaunystėje MB dirbo tokiame darbe kur labai daug darbo būdavo prieš Šventes ax.gif 31 dieną parsirasdavo 10 val vakaro .
Aš birželinė pagal gimimą . Visai prieš Jonus smile.gif Tai kaip man gali patikti ruduo ir žiema ?

Nepasigyriau , kad prapjoviau paršiukinę cukinija - fritkės prie paukštienos tobulos . Jinai sausesnė, kietesnė negu vasarinė . Taip , kad verta auginti žiemai! Kai jau atsivalgai palikti augti paršus nuo rugpjūčio pusės. Bandysiu košę su ghi sviestu pasidaryti. Reiktų krapų ir kitų žolių nusipirkti ir bandyti fermentuoti ... Turėtų būti skanu . Ir pilveliui tobulas maistas. PS pomidorai MANDAT H dar laikosi . Ir saldūs ir skūra nekieta. O žinant , kad žiauriai derlingi ir gražūs tai tikrai verti aukso medalio . Nerealaūs mažuliai . Pirmi metai per netyčia auginau . Isimylėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 16, 09:51)
Niuruma pilkuma lauke . O kitą savaitę šalčius žada ? Man galėtų būti žiema ne daugiau -5 ir kad pasningtų po nedaug 2-3 kartus per savaitę. Dėl švaros. Nepatinka didesni šalčiai .  Ne žiemos aš žmogus smile.gif
Saintlina kokia tu šaunuolė su savo kasrytiniu vaikščiojimu .

čia mano svajonių žiema tokia ))) ne žemiau -5 ir sniego tiek, kad būtų balta, puru, bet mašina dar be problemų iš kiemo išvažiuotų )) Nors dabar mašina mano gerokai aukštesnė, tai gal nepakibčiau kaip anksčiau. Kastuvą vežiodavausi, kad atsikast ir išvažiuot smile.gif
Tai kad tiek to mano judesio ir tėr, kad su šunim vaikštom. Kažkokios mankštos aš neprisiversčiau daryt, į sporto klubą tuo labiau. O vaikščioti man patinka. Ir šuo būtent toks, kad eiti visad pasiruošęs.

O man labai patinka ir ruduo, ir žiema, ir pavasaris. O va vasaros karščiai jau visai neee.. kur tos mūsų lietuviškos vasaros dingo? Kai būna kokie +22, tada super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 gruodžio 2021 - 10:49
13 penktadienis?
Is mukos postu atrodo ,kad amzinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 12 16, 12:49)
13 penktadienis?
Is mukos postu atrodo ,kad amzinas biggrin.gif

aha biggrin.gif
Atsakyti
Mano komforto temperatūra prasideda nuo kokių 24.
Kai visi namie nuo 28 -30 išleipę aš kaifuoju . Energijos kalnai . O va jei namuose 18 -20 man mirtis . Judėti sunku ... Ir nuotaika palei plintusą .
35 kai buvo , tai jau bute ne kas. Bet kaime visai gerai .
Buvau prisikaičiusi , kad tai kažkas su kraujotaka tokiems žmonėms kaip aš.
Ps toks dalykas kaip ŽIEMOS PRAMOGOS man nesuprantama. Žiema ir pramogos antonimai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Saintlina vaikščiojimas vienas geresnių sportų. Geriau už geležas sporto klube biggrin.gif Visi pasikočioję diedai turi rimtų problemų su nugara ir dažnas to 15 km neiveiktų biggrin.gif O jei pakaitalioji tempą : lėtai - greitai - lėtai , kalniukai ir tt tai puiki kardiotreniruotė gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 gruodžio 2021 - 11:07
QUOTE(Muka @ 2021 12 16, 10:52)

laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2021 12 16, 11:07)
Mano komforto temperatūra prasideda nuo kokių 24.
Kai visi namie nuo 28 -30  išleipę aš kaifuoju . Energijos kalnai .
Buvau prisikaičiusi , kad tai kažkas su kraujotaka  tokiems žmonėms kaip aš.
Ps toks dalykas kaip ŽIEMOS PRAMOGOS man nesuprantama. Žiema ir pramogos antonimai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Saintlina vaikščiojimas vienas geresnių sportų. Geriau už geležas sporto klube  biggrin.gif Visi pasikočioję diedai turi rimtų problemų su nugara ir dažnas to 15 km neiveiktų  biggrin.gif  O jei pakaitalioji tempą : lėtai - greitai - lėtai , kalniukai ir tt tai puiki kardiotreniruotė gaunasi  4u.gif

aš prie 30 jau nelabai gyva )) darbe prie kompo net dirbt negaliu, apie fizinę veiklą išvis tyliu.
Žiemos pramogos tai man irgi ką aš žinau.. slidžių, rogučių ir pačiūžų niekad nemėgau. Slides aplamai išmečiau po to, kai žiemą Vingio parke su klasioke sustojom užsidėti slidžių, o pakėlus akis pamačiau už klasiokės ant jos slidžių bestovintį diedą be kelnių. Mums fizinio lavinimo pamokos tada buvo Vingio parke. Man rodos, po to tos pamokos ir pasibaigė.
Atsakyti

Muka, CRB ar ENG? Ar tokie patys?

Man rogutės patinka, tik va bėda, į kalną kopti ilgai užtrunka, o į pakalnę nučiuožt - 3 sekundes :)

Man patinka gegužinis oras, viskas tarpsta, nuo šiltesnio iki šilto oro, jis toks minkštas, kvepiantis ir atgimstantis. O birželį jau ir karščių būna - netoleruoju jų.

Atsakyti
Su vaikais jei tik siego būdavo , tai savaitgaliais ant kalniukų dažnai varydavom . Čia kai maži būdavo . Paskui su paaugusiais vieną kartą nuvažiavau iki Šipliškių slidinėti ... Ir likau varlinyke smile.gif Mano svorio centras per žemai biggrin.gif . Tikriausiai baimė yr.... Vaikai pagavo greitai , MB irgi . Jie į trasas, o aš pakalnėje biggrin.gif Paskui važiuodavo tryse:) Aš namie likdavau .
Sūnus planavo slidinėti su draugais šiemet Prancūzijon ar Italijon . Aš jau neišmoksiu matyt smile.gif Nei labai noriu . Ir MB sako , kad metai ne tie jam . Mano sportas būtų karštą vyną kalno papėdėje gerti biggrin.gif Savaitė kaip ir per daug tokio malonumo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti