Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Tegul organizmas kovoja , gauna vandens, vitamino c ir poilsio ...
Dažnai mažiau yra daugiau ax.gif
Atsakyti
Keimbridzas.
As irgi ziuriu i moliugus ,reiks pradet intensyviau vartot.Kieno antivirusine susimove ,tai sergant nevartokit nieko pienisko.
Siaip ,dusia ,sita vakcinacija buvo ivesta kompiuterines antivirusines programos pavyzdziu. biggrin.gif
Dabar ziuriu ir stebiu ,kiek zmogus panasus i kompiuterio OS.Man visada atrode ,kad zmogaus OS tai hormonai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 sausio 2022 - 13:26
Ivermectino vaikui pažadėjus gindieve nenaudoti biggrin.gif Aš net nežinojau , kad toks yra , jis man pasakojo , kad žmonės juo gydosi kovidą .
Virusas gi ne parazitas. Indijoje kur antisanitarinės sąlygos gal ir neblogai veikia ? O mes vakariečiai , steriliai gyvenam ir dar kartą metuose kokių tai papildų nuo parazitų sugeriam. Bent aš ... Bo katė , bo kaimas . Čia aš dabar taip sugalvojau berašydama...
AA lyg patvirtino paxlovid Lietuvoj .
PS geriausiai veikia placebo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 05, 13:22)
Keimbridzas.
As irgi ziuriu i moliugus ,reiks pradet intensyviau vartot.Kieno antivirusine susimove ,tai sergant nevartokit nieko pienisko.

Žinau šitą . Bet dėkui ...
Atsakyti
Ivomecas ivomecu ,bet is veterinaro trankvilizatoriaus tai man uzeina kartais noras i kai kuriuos pasaudyt. biggrin.gif
Siaip kartais vaistai veikia ir netiketais budais.Tais saugiais budais as visada dalinuosi.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 05, 11:23)
Ivermectino vaikui pažadėjus gindieve nenaudoti  biggrin.gif  Aš net nežinojau , kad toks yra , jis man pasakojo , kad žmonės juo gydosi kovidą .
Virusas gi ne parazitas. Indijoje kur antisanitarinės sąlygos gal ir neblogai veikia ? O mes vakariečiai , steriliai gyvenam ir dar kartą metuose kokių tai papildų nuo parazitų sugeriam. Bent aš ... Bo katė , bo kaimas . Čia aš dabar taip sugalvojau berašydama...
AA lyg patvirtino paxlovid  Lietuvoj .
PS geriausiai veikia placebo  biggrin.gif
Papildyta:
Žinau šitą . Bet dėkui ...

Jei mirtis ziures i akis,gersi viska,net baisiau nei iverma.Paskaityk atidziai vkc sudeti ir pamatysi ,kad jis oi kaip tinka .Svarbu rezultatas.Pavyzdziu turiu daug po vartojimo.2-3d ir sveiki.Beje,visos antiparazitines kažkiek veikia ta liga Kodel?Aiskinkites .
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 01 05, 14:02)
Jei mirtis ziures i akis,gersi viska,net baisiau nei iverma.Paskaityk atidziai vkc sudeti ir pamatysi ,kad jis oi kaip tinka .Svarbu rezultatas.Pavyzdziu turiu daug po vartojimo.2-3d ir sveiki.Beje,visos antiparazitines kažkiek veikia ta liga Kodel?Aiskinkites .

Gal nereikia man tos mirties nuo viruso siuntinėti , kad aš patikėčiau kokais tai vaistais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Net nežinau ar kovidas, ar eilinis virusiukas tongue.gif Ir jau myžti į kelnes ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 05, 13:23)
Ivermectino vaikui pažadėjus gindieve nenaudoti  biggrin.gif  Aš net nežinojau , kad toks yra

man šitas pavadinimas puikiai pažįstamas. Koliams tai mirtinas preparatas, tai mano smegeninėj ugninėm raidėm įkaltas smile.gif
Atsakyti
Pripazink ,kad keimbridzas,ne keeeeembridzas.
Luety ,gi sakiau ,biez volnenija i vosklicanij.
Atsakyti
Šiaip pas mus visur oficialiai rašoma KEmbridžas. Visur. Tariama irgi.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 05, 14:16)
Pripazink ,kad keimbridzas,ne keeeeembridzas.

AA dėl Tavo ramybės vadink kaip nori biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš suprasiu . O mano baba sakydavo kaip pavadinsi - nepagadinsi biggrin.gif
Tik didžiai "gerbiama" VLKK nepripažins .

Kol gyvos gal kuri Dakarą sekat ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 sausio 2022 - 14:39

Labas, matrioškos.

Tai apie ką čia kalba eina, a? Nieko nesuprantu. Didžiosiomis raidėmis užkoduota minčių, patarimų ir vaistų receptų mišrainė. NM, OS.. NSO? Nu, gal taip ir greičiau pasakyt gaunasi, reik pabandyt.

ŠBIDSA. KSVP. NMG, NRN. Nu, kažkas lyg pavyko, bet būt buvę greičiau be kodų pasakyt. Išsišifruosit, mokat gi. Palazdavojau jus čia ir einu su kate pašnekėt. Ji dažnai mane ant 4 raidžių pasiunčia jei neįtinku. Irgi mėgsta kodus  MIAU. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 05, 14:35)
Kol gyvos gal kuri Dakarą sekat ?

Ne tai, kad seku, bet naujienas mielai kasdien paskaitau.
Atsakyti