Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 15, 10:14)
Labas rytas,

Mes Valentino nešvenčiam smile.gif Na tokią diena grūstis  į kavines man nepatinka...
Nors gavau vakare vyno , ir veršienos steiką ... Tai gal ir skaitosi šventimas ?

tai va ir aš manau, gal šventimas ax.gif Ooo kokia gurmaniška tavo vaakrienė buvo 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,
QUOTE(Muka @ 2017 02 15, 07:59)
medicina... tyliu tema man skaudi aš dar vis naivi ... vėl laukti mėnesį ... na palauksiu... 1.5 mėn. kol papuoliau pas gydytoją, 2 savaitės atsakymo, 2 savaitės išvados... na ir ką laukiu... per tą laiką 5 ampulės diklofenako, 5 neurorubino... ir ne pabaiga ...ir kas svarbiausiai visas laukimas ne tuo adresu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ar pykstu ... jau ne... svarbu žinau kas padeda...o kodėl skauda dievas težino...
Kavasucitrina čiupk  4u.gif

ačiū, Muka. Mūsų patirtys kitokios. Tu susidūrus su gal abejingumu, sakyčiau, pochuizmu, aš priešingai - priėmimas net jei talonų nėra, dėmesys, rankos paspaudimas atvykus ir išvykstant, skambinėjimas ir domėjimasis. Ir šalia to nedasakymas, slėpimas, nesitarimas. O visa tai rezultate vadinasi BIZNIS.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 15, 12:46)
labas rytas,

ačiū, Muka. Mūsų patirtys kitokios. Tu susidūrus su gal abejingumu, sakyčiau, pochuizmu, aš priešingai - priėmimas net jei talonų nėra, dėmesys, rankos paspaudimas atvykus ir išvykstant, skambinėjimas ir domėjimasis. Ir šalia to nedasakymas, slėpimas, nesitarimas. O visa tai rezultate vadinasi BIZNIS.

reziume žmogaus sveikata .... tas pats tik kitoje rankoje...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 02 15, 11:06)
reziume žmogaus sveikata .... tas pats tik kitoje rankoje...

tai taip taip
norėjau tuo užbaigti, bet pamiršau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 02 14, 20:56)
Aš nešvenčiu tokios dienos  ax.gif Na, vyną ir mes geriam, ir gėlių puokštę gavau, bet čia šiaip....

Juokiaus grįžinėdama iš darbo - visos kavinės ir restoranai pilnutėliai pasipuošusių žmonių bigsmile.gif  mergos lauke su bateliais, laukiančios taksi ir tt. labai linksmai viskas atrodė... vyras sakė, kad pas juos darbe buvo besigiriančių, kad šiandien eis į restoraną ar kad eis į vakarėlį... tai ir klausiu - gal ir Jūs Valentiniaujat? biggrin.gif  ir kaip? biggrin.gif

Labas rytas,
o as ryte pasveikinau savo Valentina(toks jo vardas),apsikeitem buckais ir adjos.As dietinuosi,jis negeria nieko.Taip ir praejo.Nesureiksminam tos dienos.Bet,yra teke dirbt kur daug jaunimo,patikekit,koks erzelis ta diena ir tiek isuka,kad pasijauti vienas is ju.
Daktaru tema nieko nesakysiu,kol kas tiek ir tos patirties,Mukos aprasytas atvejas su laukimais,panasus i cia nemokamos medicinos modeli,o Kavosucitrina privatus gydymo metodas,kaip cia pas privatu,tik cia butum supazindintas apie savo liga nuo A iki Z,but isaiskine visas komplikacijas,nepasisekimus,pasake kaina uz viska,ka jie darys,o po to paeme parasa,kad su terms and conditions susipazinai.Gydymas private cia laabai kvalifikuotas,bet brangus.Labai brangus.Man brangus.Yra kam ne.
Atsakyti
labuks 4u.gif
visos, pasirodo, mes tokios pat - nei tai šventę valenteškę (čia pagal Bareikį mirksiukas.gif ), nei tai ne rolleyes.gif
vis dėkoju Dievui, kad sveikatos problemų neturiu smile.gif Neduok Dieve sirgti Lietuvoj....
Lekiu šiandien spektaklin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 15, 11:17)
,o po to paeme parasa,kad su terms and conditions susipazinai.

įtariu, kad pirmą kartą registruojantis pasirašai už viską avansu. Nes pakiša anketą, sutartį kelių lapų. Blogai, reikia skaityt, nors kas iš to - nenori, nesirašyk ir eik lauk.
Papildyta:
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 02 15, 17:43)
Lekiu šiandien spektaklin biggrin.gif

Cholina?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 15, 16:13)
įtariu, kad pirmą kartą registruojantis pasirašai už viską avansu. Nes pakiša anketą, sutartį kelių lapų. Blogai, reikia skaityt, nors kas iš to - nenori, nesirašyk ir eik lauk.
Papildyta:

Cholina?

Tai zinoma,jog arba sutinki su viskuo,arba atsisveikini be pagalbos.
Tik tiek,kad perskaicius viska nuodugniai ka raso,gali kilt daugiau minciu iskart neprasidet gal but?O tai jau jie viska atliko uz ka tu sumokejai?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 15, 19:34)
* Tik tiek,kad perskaicius viska nuodugniai ka raso,gali kilt daugiau minciu iskart neprasidet gal but?
* * O tai jau jie viska atliko uz ka tu sumokejai?

* oi, kad ten taip aptakiai ir neaiškiai parašyta...
* * na kaip ir taip

tik kažkaip keistai: vakar paskambino seselė tartis dėl tolimesnių vizitų, tai dukra uždavė daug klausimų, ko pasekoje paaiškėjo įvairių įdomių dalykų. Į kai kuriuos klausimus atsakyti negalėjo, tai žadėjo šiandien paklausti gydytojo ir vėl paskambinti. Neskambino... Na, gal neturėjo laiko ar užmiršo... Arba gal suprato, kad musė sprunka iš voratinklio biggrin.gif. Tik kad taip lengvai neturėtų paleist...

ale mano kaime kokia pliurzė... Vajetus, kaip nešasi purvai į vidų unsure.gif

ryt miegosiu ir visaip kitaip tingėsiu... Bijau, kad ir ėsiu iš neturėjimo ką veikt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 15, 18:17)
* oi, kad ten taip aptakiai ir neaiškiai parašyta...
* * na kaip ir taip

1.tik kažkaip keistai: vakar paskambino seselė tartis dėl tolimesnių vizitų, tai dukra uždavė daug klausimų, ko pasekoje paaiškėjo įvairių įdomių dalykų. Į kai kuriuos klausimus atsakyti negalėjo, tai žadėjo šiandien paklausti gydytojo ir vėl paskambinti. Neskambino... Na, gal neturėjo laiko ar užmiršo... Arba gal suprato, kad musė sprunka iš voratinklio biggrin.gif. Tik kad taip lengvai neturėtų paleist...

2.ale mano kaime kokia pliurzė... Vajetus, kaip nešasi purvai į vidų unsure.gif

3.ryt miegosiu ir visaip kitaip tingėsiu... Bijau, kad ir ėsiu iš neturėjimo ką veikt unsure.gif

1. Va mane tas irgi nervuoja,tik pabandyk issiaiskint daugiau,mandagiai pasako,kad neturi kompetencijos ir issiaiskins ,paskambins,bet uzmirsta paskambint.Jei jau taip aktyviai skambinejo noredami dar uzdirbt,tai uzsirasyk,kad negadint markes ir atsakyk zmogui i jam rupimus klausimus ,kaip zadejai.Gal tas zmogus ir tes dar pas jus,bet ,kai pajute jog slysti,patys atsoka,cia jau negrazu.
2.Jei cia butu kaimas,butu pliurze taip pat.Siandien buvo labai silta,bet be saules,o po pietu net lyt eme.Nuysibodo,noriu silumos jau.
3.tai pagal tave as tureciau apsiryt kasdiena?As atsikeliu,pasidarau kavos,pusrycius ir su chalatu sedu prie kompo,tada vel kavos,ziurek ir 11-12 ateina,tai jau tada metu viska ir einu kur nors ar imu ka nors dirbt,ima sazine griauzt,bet needu ko negalima ir jei ne laikas.Nu svoris per praejusio savaitgalio pakvailiavimus pakilo 400g(tikejausi 2-3kg)ir stovi,nekrenta nei gramo.Nu kaip nervina,ne tas zodis.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 02 15, 21:20)
tai pagal tave as tureciau apsiryt kasdiena?As atsikeliu,pasidarau kavos,pusrycius ir su chalatu sedu prie kompo,tada vel kavos,ziurek ir 11-12 ateina,tai jau tada metu viska ir einu kur nors ar imu ka nors dirbt,ima sazine griauzt,bet needu ko negalima ir jei ne laikas.Nu svoris per praejusio savaitgalio pakvailiavimus pakilo 400g(tikejausi 2-3kg)ir stovi,nekrenta nei gramo.Nu kaip nervina,ne tas zodis.

na, tu tai ne aš, o aš tai ne tu biggrin.gif. Tu šaunuolė, o man sunku, kai sėdžiu namie, geriau jau eit į darbą. Nesu pavyzdinga, tik kad sugebu dar visai nepasileist. O svoris irgi stovi. Kaip čia labiau susiėmus?
Luety, o tu dar pagal dietą ar jau laisva improvizacija?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 15, 19:37)
na, tu tai ne aš, o aš tai ne tu biggrin.gif. Tu šaunuolė, o man sunku, kai sėdžiu namie, geriau jau eit į darbą. Nesu pavyzdinga, tik kad sugebu dar visai nepasileist. O svoris irgi stovi. Kaip čia labiau susiėmus?
Luety, o tu dar pagal dietą ar jau laisva improvizacija?

As laikausi,bet renkuosi is visu etapu ta,ka noriu.Kazkiek improvizuoju vakarienes,nes man nepatinka juju nurodytos,daug darzoviu vakare,kas man kertasi su mano supratimu.Kiekiai nedideli,nenoriu,matyt skrandis susitraukes.
Atsakyti