Labas rytas,
tamsus rytas,apsiniauke,nuotaikos nerasta.Dar reikia pabaigt dovanu pirkima,truksta smulkmenu,ryt gal kuciuku kepimas bus,p[oryt mesas issiimt is saldiklio,kai atsileis,suprieskoniuot,pamarinuot,dar sugalvot koki deserta iskept,turiu gatavu morengu,kazka su jais noreciau,Ai dar daug ko noreciau,bet ,manau sustoto reik.Ai,dar zadejau eit i mesos turgu,paieskot gal rasiu kiaules kojyciu saltienai,labai uzsinorejau.
Sode viskas grazu,tik kurmis soka polkas,jau visas darza praaeruotas jo,aplink tiek daug plotu,o jis tik mano zemej sukas,net uz ribos neiseina,nu pasakykit,kas cia per Dievo bausme man?
Vakar dar nuvaziavom i zuvu hale,kur tiesiai is juros sugautas pardavineja,tai tik menkes nupirkom kelis filetus,bus kaledom,bet ne uzpiltine,paprastai,mazai gabaliukais pakepsiu kuciom,kaip salta patiekala.Su svogunais ir daug pomidoru padazo,pasiilgau paprastumo.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 19, 10:00)
Labos,
Imu kavą.
Kažkaip neturiu ką pasakyt , neturiu jokių ten sąrašų iki Kalėdų ...
Ramiai ateis - praeis, lauksi - nelauksi ....
Taip,Dusia,kai vaikai dideli,be seimu dar,tai ateina kaledos ir praeina,bet,kai turi jau su seimomis,ir kruva anuku,ir visi ateina pas tave,kazkaip reikia padaryt svente isimintina,tai ir puksiu.Uzvakar maziuke paklause,ar tu mociute vel puosi ta mazute blizgancia eglute siemet?Saku,taip,ji mano megstamiausia.palingavo galva,bet kazkaip neparode,kad patinka ji jai,o as dideliai neturiu ploto ir man nesinori dideles.