Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Melsvaižalia eina sau kokie faini faikai 4u.gif šaunuoliai 4u.gif

Klausimas man iškilo mėgstu gimtadienį švęsti ar ne... nežinau.. tiesiog man nėra jokio jausmo... tiesiog žmonės nori pasveikinti aš juos priimu kaip tik moku ir galiu ... o ar noriu ar nenoriu metai eina į priekį ar 40 ar 50 nieko nepasikeis.. o susitikti su draugais proga nebloga ... o ar mėgstu gimtadienius švęsti net nežinau priimu tai kaip susitikimą su draugais, kur organizuoju šy karta aš ir viskas...
Taigi vakar nieko nenuveikiau čiut kojas parvilkau, o dar pas mamuli užlėkti, nu žodžiu gyvenimas tęsiasi...Šiandiena gal prisiruošiu meduolius iškepti nors skardelę o gal ir tris rolleyes.gif
Dusia37 tu miltus migdolų darai pati ar perki?
Kur kavasucitrina dingo unsure.gif

Bučkas
Atsakyti
Labos ,
Imu kavos ...
Dusinuosi darbuose. Kiek galima ?
Kai galima tai ir krauna , ir už tuos pačius grašius ....
KSC matyt savo projekte paskendo, vien pavadinimas nežinia ką reiškia, liežuvi nusilaužt galima...

Muka migdolų miltus darau pati , mirkau , lupu skūreles , tada džiovinu ir malu. Terlionės daug , bet kepu tai retai tokį pyragą .
Gal būna pirkt , net neguglinau .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 20, 14:01)
Labos ,
Imu kavos ...
Dusinuosi darbuose. Kiek galima ?
Kai galima tai ir krauna , ir už tuos pačius grašius ....
KSC matyt savo projekte paskendo, vien pavadinimas nežinia ką reiškia, liežuvi nusilaužt galima...
Muka migdolų miltus darau pati , mirkau , lupu skūreles , tada džiovinu ir malu. Terlionės daug ,  bet  kepu tai retai tokį pyragą .
Gal būna pirkt , net neguglinau .

o jeigu pirkti migdolų plokšteles ir jas malti tai nereiks lupti ir mirkyti

pirkti yra Lidle tai tikrai
Ate42 kak žisn ?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2016 12 20, 13:27)

Ate42 kak žisn ?

huh.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
pirmi metai,kai kaledinis laikotarpis nereikia dirbt,sedziu namie,apie ka svajojau 100 metu biggrin.gif
Iskepiau kuciukus,bet man neskanus,as dejau ne mieles,o kepimo miltelius irt ne margarina,o alyvuogiu alieju.Isejo rudi(gal aliejus,gal rudas cukrus?),ne saldus,zodziu neskanus.Ziurejau Beatos kuciuku recepta,ten nededa kepimo milteliu,gal tokius pasidaryt?Kas daret?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2016 12 20, 16:25)
Sveikos, 4u.gif
pirmi metai,kai kaledinis laikotarpis nereikia dirbt,sedziu namie,apie ka svajojau 100 metu  biggrin.gif
Iskepiau kuciukus,bet man neskanus,as dejau ne mieles,o kepimo miltelius irt ne margarina,o alyvuogiu alieju.Isejo rudi(gal aliejus,gal rudas cukrus?),ne saldus,zodziu neskanus.Ziurejau Beatos kuciuku recepta,ten nededa kepimo milteliu,gal tokius pasidaryt?Kas daret?

margarino nevalgyk smile.gif nuodas
Kūčiukus mama darydavo su mielėm , bet be riebalų . Ir tešla ant vandens kildindavo , ne at pieno . Mokėčiau smile.gif bet nedarau ... nes yra pirkti - o kiek mes tevalgom .

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2016 12 20, 13:27)

Ate42 kak žisn ?

Muka - o kaina ? kad tos plokštlės labai brangios ?
Atsakyti
Nededu margarino,visada sviesta vietoj jo,bet kuciukams tai alieju pyliau.Isvada-mazai cukraus.
300 g miltu,1 kiausinis,2 v.s.aliejaus,2 saukstai aguonu,2 saukstai cukraus rudo,jis ne toks saldus,gal ir mazai,1st vandens,1a.s kepimo milteliu.Palaikiau tesla saldytuve per nakti ir si ryta kepiau.Nu reiks kept dar visai be jokiu kildanciu priemoniu beatos kuciukai pagal mociutes recepta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 gruodžio 2016 - 15:51
QUOTE(Luety @ 2016 12 20, 16:50)
Nededu margarino,visada sviesta vietoj jo,bet kuciukams tai alieju pyliau.Isvada-mazai cukraus.
300 g miltu,1 kiausinis,2 v.s.aliejaus,2 saukstai aguonu,2 saukstai cukraus rudo,jis ne toks saldus,gal ir mazai,1st vandens,1a.s kepimo milteliu.Palaikiau tesla saldytuve per nakti ir si ryta kepiau.Nu reiks kept dar visai be jokiu kildanciu priemoniu  beatos kuciukai pagal mociutes recepta

Rudas cukrus per pus mažiau saldus . Jei dėjau ruda, gal todėl ? aguopienis saldus gal gerai bus ...
Su karštu vandeniu labai faina tešla bus smile.gif aš virtinukus tokius darau - labai smagu kočiot , nelimpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 gruodžio 2016 - 16:02
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 20, 13:55)
Rudas cukrus per pus mažiau saldus . Jei dėjau ruda, gal todėl ? aguopienis saldus gal gerai bus ...

Nezinau,jei bus upo,perkepsiu,su baltu cukrum.Beata dejo cukraus pudra,bet as neturejau,pas mus cukraus isvis nerasta,tik rudojo pokelyje ant galo. biggrin.gif
Atsakyti
Radau apie ketogenine dieta siek tiek,gal kam tiks?Zinoma,anglu kalba,bet...Efektyvus metodai ieiti i ketoze
Atsakyti
sveikos,
aš jau pagaliau laisva
ir eilinį kartą susimąsčiau, kur žmogaus galimybių riba
jau vien tik paskutinių 3 naktų miegojimo vidurkis po 3-4 valandas... ai, geriau nepasakosiu, kokia esu durna ir kaip ėduosi sveikatą... Tik tikiuosi, kad daugiau tai tikrai nepasikartos. Geriau dvėsiu badu.

sakot, kūčios, kalėdos... Ir jau tikrai visai čia pat? unsure.gif
Welcome to reality...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 20, 15:11)
sveikos,
aš jau pagaliau laisva
ir eilinį kartą susimąsčiau, kur žmogaus galimybių riba
jau vien tik paskutinių 3 naktų miegojimo vidurkis po 3-4 valandas... ai, geriau nepasakosiu, kokia esu durna ir kaip ėduosi sveikatą... Tik tikiuosi, kad daugiau tai tikrai nepasikartos. Geriau dvėsiu badu.

sakot, kūčios, kalėdos... Ir jau tikrai visai čia pat? unsure.gif
Welcome to reality...

Sveika sugryzus i proto buveine 4u.gif bigsmile.gif

o as nervuojuos del neskaniu kuciuku ir nutariau nieko nebedaryt,abi rankos kaires,ka imuosi,viskas negerai,atsidejau ketonines dietos paieskom.
Pavyzdine dieta savaitei.Ketogenines dietos pavyzdys savaitei
Atsakyti