Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

https://en.wikipedia...Boy_(2011_film)
Ziurejau sita. Apie nesantaikas ir kitas nudienos aktualijas. biggrin.gif
Atsakyti
Dusiuk,sūnui pritrūkau rankovėms siūlų.Laukiu atsakymo iš kur pirkau. ax.gif Padėta į šalį. ax.gif
Nežinau kaip pas jus,bet pas mus dangus su žeme maišosi. rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip oras?
Nuo pusės keturių nebuvo įmnoma miegoti,toks vėjo stūgavimas. blink.gif blink.gif Galvojau šiltnamių tikrai nebe bus.Laukuse šiek tiek pasnigę. ax.gif
Vėl į miestą nbus galima išvažiuoti.Na ką sėdėsime ir megsime. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas.  Vakar visą dieną tai visai neblogas oras buvo pas mus. Ir vakaras geras. Tik šįryt vėjas šioks toks, lietus, sniego visai nėra. Bet prie židinuko visai gerai sėdėt ir pro langą į tokį orą žiūrėt. Šiandien man poilsis. Ryt startas veiksmui. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 17 sausio 2022 - 08:29

Dusia, kaip jautiesi, ar liko kokių negalavimų likučių? Ar galutinai pasveikai? Niekaip nesuprantu, ar reikia visai šeimai karantinuotis jei vienas šeimos narys serga. Nueinu į pardę ir matau keistų reiškinių, kai sergančiojo šeimos nariai maisto parduotuvėj nardo. Ar aš kažko nesuprantu? 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sode aplėkiau kampus lyg jokio nuostolio katinas pamatęs kadrili po kojomis šoko gavo skanukų ir namo, nesinori dar man užsiimti sode darbais, reikia kada prisiruošti nubalinti medžius o taip ir liko nuo rudenio nenupaišyti, MB laukia stiprus genėjimas žiūrėsime kaip ilips į medį, nes atrodo kad ne kažką...Planuose daug kaip išeis matysime smile.gif
Jamu kavos smile.gif
Atsakyti
Ate buna ir pikta ir nelaiminga.As gi tik zmogus.
Man jau set reikia,pavadinimas pomidoru zavi pink rock.Apeliacija i akmens kietuma biggrin.gif
Bet gal tik zodziai.https://www.sortovisemena.bg/3940-domati-pink-rok-f1
Atsakyti
Labas rytas,
Kavos....
Ex kol kas jokių pašalinių reiškinių nejaučiu. Tik kažkiek daugiau prakaituoju ... Bet su kiekviena diena mažėja.
Dėl izoliacijos - kas turi 3 skiepus nereikia izoliuotis.
Kas persirge 90 dienų nereikia izoliuotis .
Ir galų gale visiems atsibodo , anketas jei pildo tai netraukia artimų ... Sistema tokia durna , kad nieko ten nesukontoliuosi. Lengviau spręsti integralus negu skaityti jų puslapį ir suprasti ko jie nori .
Telefonu paskambinus info irgi sunkiai išpeši . Nebet turi kantrybės ir skambini vis kitu numeriu - tai koks penktas žmogus toje grandinėje žinos . Man taigi ne bėda bendrauti su valstybinėmis institucijomis, MB juokiasi, kad man patinka nervinti valdininkus... Ty uždavinėti jiems kausimus smile.gif
Kaune šlapdriba .
Numezgiau kepurę dukriukui . Labai smagiai mezgėsi . Būna siūlai kurie labai smagiai mezgasi - patys slysta nuo virbalų ... Liko galus suslėpti ir išskalbti . Dabar galvoju ar dar vieną kepturę vaikams ar kojines pabaigti ax.gif Darbai cypia. Ir jei per kinų Naujuosius norėsim pabėgti pasižmonėti , tai cypimas garsėja .
Jokio sėjimo nenoriu . Žinau , kad mažiau reikia sėti pomidorų ax.gif
Ingrida pavydžiu Tau baltu pavydu ax.gif laiko mezgimui tongue.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 sausio 2022 - 10:30
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
as jau pas teveli,miega dar jis,bet as isgersiu kavaos ir eisiu jam pusryciu gamint,kelt,maitint.
Vakar visa diena buvau ir pikta ir verkiau ir gailejau,isaiskejo tevelio haliucinaciju priezastis.Vis tik,kai atejo tirt i namus krauja,tai buvo ne be reikalo,o susaude treciu mano teveli.Dieve dieve 96m,kam?Ar jis mirs nuo to ar nuo ano,koks skirtumas,kam ta sena zmogu dar bekankint?Pamaciau peti melyna ir viska supratau,nebereikejo ir klaust.Brolis tai tipinis sovietu produktas,o atrodo toks protingas,paslaugus,nu partija ir vyriausybe liepe ir darau,be jokiu mastymu.Gaila ir jo ir visu kitu.Aciu die,kad jis issikapste,o kiek ilgam,neaisku.Silpnutis toks,labai net.
Si ryta pilnas menulis buvo kaip zemes rutulys didelis didelis,tokio dar nebuvau macius gyvai,tik foto.Grazu kaip,bet kazin nuo ko priklauso,kad toks didelis uzaugaArti labai Anglijos sianakt buvo? biggrin.gif
Vakar nakti lijo,bet diena buvo sauleta nebloga,vejas nedidelis ir gerai,nes siuksliu konteineriu nematyt per siuksliu maisus,vezejai streikuoja trecia savaite.Zuvedrom ir varnom balius.
Brolienes amarilis is bulves islinde du kotai,vienas dar tik su butonu,o kitas 4 ziedai graziausi.Nuotaika pakele.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 sausio 2022 - 10:17
Luety , sumaišei sąvokas - Tavo brolis kaip tik NeSovietinis žmogus ax.gif
Be emocijų tik skaičiai - buvę sovietinio bloko šalys skiepyjasi vangiau , daugiau skeptikų . Kai Vakarų Europa beveik visur 90-80 pr. populiacijos pasiskiepyjo .
UK nežinau , bet ji niekada savęs nelaikė Europa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gerai - blogai ne mano kompetencija aiškinti .
Ir gėlė ne amarilis, o meilenis ...Amarilis žiemą miega .
Amarilis ar meilenis
Pasiskaitom apie tai !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 sausio 2022 - 10:45
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 17, 08:43)
Luety , sumaišei sąvokas - Tavo brolis kaip tik NeSovietinis žmogus  ax.gif
Be emocijų tik  skaičiai - buvę sovietinio bloko šalys skiepyjasi vangiau , daugiau skeptikų . Kai Vakarų Europa beveik visur 90-80 pr. populiacijos pasiskiepyjo .
UK nežinau , bet ji niekada savęs nelaikė Europa  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Gerai - blogai ne mano kompetencija  aiškinti .
Ir gėlė ne amarilis, o meilenis ...Amarilis žiemą miega .
Amarilis ar meilenis
Pasiskaitom apie tai !

Kaip pavadinsi,taip nepagadinsi.Mes visa laika vadinom amariliu.Te bus meilenis,bet vistiek grazus labai.
Apsihigieninom,pavalgem pusrycius,jis grozisi gamta pro langa,paprase galvugali pakelt,o as einu herbarium kojine test megzt.Apnareli jau turiu.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 17, 10:14)
Labas rytas,
Kavos....
Ex kol kas jokių pašalinių reiškinių nejaučiu. Tik kažkiek daugiau prakaituoju ...  Bet su kiekviena diena mažėja.
Dėl izoliacijos - kas turi 3 skiepus nereikia izoliuotis.
Kas persirge 90 dienų nereikia izoliuotis .

Laba,
Nuo šiandien reikia.
Atsakyti