Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kukuska007 @ 2022 01 27, 17:28)
<p>kava su citrina, as irgi nesusilaikysiu, kas jus laiko pas tokius blogus gydytojus? pasirinkimu dabar begale, atsiliepimus pincete ar kur tikrini ir persirasai. o del operacijos ir sakai kad ne, toks laikas netinka ir as nelauksiu tiek ir viskas</p><p></p>

Nu neblogas pasiūlymas. Vėl prašyt siuntimo, registruotis pas kitą gydytoją, vėl važiuoti konsultacijai ir vėl laukti operacijos nežinia kiek. Gal ir dar ilgiau. Tikrai viliojantis pasiūlymas. Ir kažin, ar galėčiau vėl registruotis, kai jau operacija paskirta. O labiausiai patiko sakyt "aš tiek nelauksiu" biggrin.gif. Šiaip variantas, bet jis jau yra mano galvoj ir bus išsakytas arba raštu parašytas Nosies, ausų, gerklės ligų klinikų vadovui, o ne skambinusiai mergaičiukei iš registratūros ar gydytojos rezidentei (neprisistatė).

Ai, neįsiskaičiau - pirmas pasiūlymas buvo turbūt dėl šeimistų. Tai mums jie geri, nes šiaip nevaikštom kol kas pas juos, reikalų neturim, čia tik kovidukas netyčia pamaišė biggrin.gif. O ir dabar nenorėjau registruotis, labiau dėl įdomumo, kaip gydo ir kovido užfiksavimo, nes maža ką - gal prireiks. O šiaip tai nei nedarbingumo nereikėjo. Koks man skirtumas - tas ar anas šeimistas. Kol nereikia. Žinau, kad ir šeimintams tokie pacientai tobuli biggrin.gif. Kurie į akis nelenda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 27 sausio 2022 - 17:54
Cia seimynistu lygyje irgi bordakas.I poliklinika neieisi,prisiskambint neprisiskambinsi,konsultacija telefonu,zodziu sitos grandies kaip ir nebeliko.Kai pagalvoji,dantistai nebijo jokiu kovidiniu ligoniu,lenda tiesiai jiems i burna,o seimynistai triedzia,kad uzsikres.
Priimamasis dirba puikiai ir mase zmoniu ten lenda,nes nebera kaip gaut pagalbos kitaip.Ligoniniu stacionaru lygis,kol kas aukstas,pati susiduriau,nieko jie nebijo,priima lankytojus visus su atitinkamomis salygomis,ko poliklinikos bijo?Kaip yra covid skyriuose nezinau,bet pazystama ten dirbanti juokiasi,sake neziuret TV.Tokios medicinos,kaip buvo,nebebus,pratina prie privacios,o privacia gaus tas,kas tures pinigu,kaip senais laikais.Duok Die,kad bent tie butu saziningi,o ne pinigu troskejai.
Atsakyti
Labas rytas,
Lyja, baigia sniegas nutirpti . Permaininga žiema. Seni žmonės kalba , kad sausio 25 d diena per avinuko žingsnį ilgesnė .
Luety , vakar buvau parduotuvėse tai išsimatavau liemenes biggrin.gif Dabar žinau ko noriu ir kas man tinka.
Savo vaikams rinkau pirmasias mokytojas - klausinėjau pažįstamų ir tt. Man tai aktualu . Gydytojai nebuvo aktualu . Nei man nei vaikams. Kiek reikėdavo paslaugų ar siuntimų tiek gaudavom ax.gif
Kas atsitiko su jais koronos metu maždaug įtariu ... Bet kam čia pasakoti biggrin.gif
Nešu savo šeimos turtą exoskopuoti . Ir bus TA praeita. Labai viskas nusitempė per tą sirgimą.
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 28, 08:11)
Labas rytas,
Lyja, baigia sniegas nutirpti . Permaininga žiema. Seni žmonės kalba , kad sausio 25 d diena per avinuko žingsnį ilgesnė .
Luety , vakar buvau parduotuvėse tai išsimatavau liemenes biggrin.gif  Dabar žinau  ko noriu ir kas man tinka.
Savo vaikams rinkau pirmasias mokytojas - klausinėjau pažįstamų ir tt. Man tai aktualu . Gydytojai nebuvo aktualu . Nei man nei vaikams. Kiek reikėdavo paslaugų ar siuntimų  tiek gaudavom  ax.gif
Kas atsitiko su jais koronos metu maždaug įtariu ... Bet kam čia pasakoti biggrin.gif
Nešu savo šeimos turtą exoskopuoti . Ir bus TA praeita. Labai viskas nusitempė per tą sirgimą.
Gražios dienos  4u.gif

Labas rytas,
ateinu patarimų.
Vėl daktarai.
Vakar sūnui per treniruotę plyšo Achilo sausgyslė, skubioj pagalboj atsidūrė be samonės. Koją ištyrė, dėl kitko nieko nežiūrėjo. Žadėjo naktį operuot. Kai paguldė į skyrių, operaciją nutempė-kada ateis eilė.
Kaip dabar patenkama pasikalbėt pas daktarus? Kaip elgtis? unsure.gif Žinau, kad gali būt artroskopinė ši operacija, ar tai darys-klausimas atviras? Ką daryyyyyt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 01 28, 08:17)
Labas rytas,
ateinu patarimų.
Vėl daktarai.
Vakar sūnui per treniruotę plyšo Achilo sausgyslė, skubioj pagalboj atsidūrė be samonės. Koją ištyrė, dėl kitko nieko nežiūrėjo. Žadėjo naktį operuot. Kai paguldė į skyrių, operaciją nutempė-kada ateis eilė.
Kaip dabar patenkama pasikalbėt pas daktarus? Kaip elgtis? unsure.gif Žinau, kad gali būt artroskopinė ši operacija, ar tai darys-klausimas atviras? Ką daryyyyyt? blink.gif

Skambink gydytojui . Jei normalus išeis ant laiptų pasikalbėti . Bent jau Vilniuje mano sesei buvo taip. Svarbu gauti gydytojo telefoną ir kad jis norėtų kalbėtis.
Lengvos operacijos vaikui 4u.gif
Atsakyti
O tai jau ir vaiku nebegydo?As ieskociau asmeniniu kontaktu.
Atsakyti

Labas rytas.
Ate,o dieve,mb papasakojau,sako ko jie laukia?Juk kremzlė kremzlėja,laukti tikrai negerai. ax.gif Nežinau net ką patarti,ieškokite pažystamų. 4u.gif 4u.gif

Kaip krenta žmonės.Ar taip mūms atrodo?Sūnaus darbuotojas 45 metų mirė,tuberkuliozinis meningitas. bigsmile.gif Pusę metų po ligonines gulėjo,liga įveikė.O aie senus žmones net nekalbu,kiek pažystamų tėvų laidoja savaitgalį.Gal kovidas viską paaštrina?
Pasižiūriu sostinėje visai kitokie gydytojai,nei pas mus provincijoje.Vaikai kaip pasakoja ,pas mus dar tamsuma.Mūsų šeiministė tik neseniai kompą išmoko naudotis.Vaikai šaukia keiskite gydytoją.Ai kai rimtų ligų nėra,pakalbėti kaip pas kunigą,užtenka. ax.gif Vaikams ne tik mokytojus rinkau,bet ir mokyklas. ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kiekviena ryta postas ,apie medicinos pagalbos negaunancius vaikus.As jau nieko nesuprantu ,atleiskit man.
Kukushka 007 ,tu cia konsultante sistemos klausimais,ka zmogui daryt ,ortopeda chirurga rekomenduok.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 01 28, 08:36)
Skambink gydytojui . Jei normalus išeis ant laiptų pasikalbėti . Bent jau Vilniuje mano sesei buvo taip. Svarbu gauti gydytojo telefoną ir kad jis norėtų kalbėtis.
Lengvos operacijos vaikui  4u.gif

Skambinau į skyrių. Nežino kas operuos. Pasakė du. Jau buvo atėjęs, nepaklausė vaikis.
AA, jis nebe vaikas- 26
Atsakyti
Ate , tu is sostines ,kqwno ar provincijos? Tai joks diskriminacinis klausimas.Tesiog ,bandau sukonfiguruot ka tau daryt.
Atsakyti

Labos,

Ate neblogi ten gydytojai tikrai suprantantys dirba š..rankių beveik nėra 4u.gif O šnekėtis reikia po operacijos ką jis tau pasakys kol nemato tikros padėties .... o kaip išoperuos skambink į skyriu tada pasakys kas operavo tuomet ieškok kaip papulti į konsultacinę polikliniką jie vis tiek dirba ir ten. Va tik tiek sugalvojau. Dar parašyk gydytojo pavardę pačekinsiu per sportininkus gal tie kažką žinos....
O gydytojai ai nesivelsiu jie irgi žmonės tik mes linkę juos sudievinti o paskui nieko naujo greit nusiviliame....
Jamu kavos
Atsakyti
Ate, laikykitės, o patart nieko negaliu. Dar pasisekė, kad į skyrių prisiskambinai. Žinau, kad tu tikrai rasi išeitį.
„Nuostabius“ laikus dagyvenom. Nei ligonių aplankyt, nei su gydytojais pasikalbėt...

Muka, nemanau, kad kažkas tuos gydytojus sudievina. Tiesiog turėtų būti atitinkama sistema, kurioje atitinkamai atsakingai turėtų atlikti savo darbą gydytojai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 28 sausio 2022 - 09:38