Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Į medikų temą https://www.delfi.lt...s.d?id=89318299
Ai, nu bet jie irgi žmonės... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 28, 09:02)
Ate , tu is sostines ,kqwno ar provincijos? Tai joks diskriminacinis klausimas.Tesiog ,bandau sukonfiguruot ka tau daryt.

KN,

rūpinasi mano darbdavys. Manau ledai pajudėjo. Ačiū.
Mergaitės, ačiū už palaikymą.
Dėl medikų, tai.....sakė kol buvau priėmime, nei vienas rankų nesiplovė liesdamas-prašiau, kad rankas dezinfekuotų, prieš apžiūrėdami. Nemaniau, kad jis taip galėtų. Atrodo pažįstam savo vaikus, bet nei velnio.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 28 sausio 2022 - 10:28
QUOTE(ate42 @ 2022 01 28, 12:21)
KN,

rūpinasi mano darbdavys. Manau ledai pajudėjo. Ačiū.

geros naujienos 4u.gif mamos tokiose situacijose tikrai kalnus verčia.
Atsakyti
Puiku ,ate.
Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 01 28, 10:25)
geros naujienos  4u.gif mamos tokiose situacijose tikrai kalnus verčia.

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 01 28, 10:28)
Puiku ,ate.
Sekmes.

Vadovauju tokiam skyriui, kur dėl darbuotojų padarau protekciją. Sau irgi leidau kreiptis. O bet tačiau, yra plonybių.
Labai dėkinga savininkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 28 sausio 2022 - 10:32
Savininkui ačiū.
Sistemai - ne.
Atsakyti
Sistema koronavirusas nukirto.Liko tik senas rankinis valdymas.Pagal pazintis ir itaka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 01 28, 12:39)
Savininkui ačiū.
Sistemai - ne.

o kas sistema sudaro? ar ne tie patys gydytojai savininkai mes pačios.....
Atsakyti

Ate, ar viskas tvarkoj?

Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
trevozhnas rytas wub.gif
Ate42,sveikatos tavo vaikiui ir aciu Die,ledai pajudejo.Sekmingos operacijos ir lengvo gijimo.
Savininkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Del lietimo neplautom rankom,tai cia prisiziurejau,kai tevelis gulejo.Palatoj kabo virs kriaukles dvi dezutes su pirstinem,dvieju dydziu ir per viduri popieriniu ranksluosciu ritinys,muilo dezute,dezinfektanto dezute.Prie kiekvieno ligonio lovos dezinfektanto buteliukas pritvirtintas.Kiekvienas sikt mikt ,personalas dedasi pirstines,nusiemes dezinfekuoja rankas,kas nori plauna.Nebuna taip,kad prie ligonio prieitu su senom pirstinem.Visada prieina be ju,bet eina uzsidet pries ka darant.Zinoma,cia pereboras,man juoka sukeldavo.Bet gal del vidines infekcijos ,nors kiek zinau,kuom steriliau,tuo daugiau patogenu dauginasi.Tam tikru,Ypac ligoniniu vidiniu infekciju.As nesureiksminu to tokio perdeto dezinfekavimo,bet,jei nesidedi pirstiniu,kaip Ates vaiko atveju,buk malonus nusiplauk,nezinia kur esi buves,o cia zaizda.Kartais man atrodo,jog gydytojai specialiai siuo metu dirba,kad pakenkt.Ne gydyt.O nugydyt.Istatymas isejo,kad joks gydytojas nebenesa atsakomybes uz ligonio letaline baigti,tai ko cia stengtis,tuo labiau,jog sazine uzkasta po pinigu maisu.
Muka,sistema sudaro valdzia ir jos pakalikai.O mes tik sraigteliai tame aparate,edinstveninkai biggrin.gif biggrin.gif
Ate laikykis,viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 sausio 2022 - 11:07
Luety ,ka cia kalbi ,joks medikas nelies atviros zaizdos be pirstiniu.Ir ne del paciento saugumo , o del saves.Juk aids dar niekas neatsauke,anei hepatito c.
Atsakyti
Kol kas nieko nežinau.
Laukiu išsiuntėm kam pasakė duomenis.
Sakyti, kad nieko nedaro-negaliu. Ištyrė, paguldė. Paskyrė laiką budinčiai brigadai operuot. Ryte atbėgo pasakė negert ir išbėgo. Neramu tik, kad nieko dėl alpino neklausė, nežiūrėjo, netyrė. Gal stresas, o kas pasakys, kad po narkozės tik viskas ok būtų.
Daro viską kas priklauso, bet manau tik tai kas klinikai privaloma ir pigiausia. Neatsižvelgiant į paciento geriausias atsistatymo ir gijimo galimybes. Susiūsim, o toliau, kaip dievas duos....
luety, gydytojai visad dėvi pirštines, jie save saugo. Kodėl jis pastebėjo, kad neplauna rankų-nežinau. gal jau su pirštinėm atėjo..nežinau. Nėra mano vaikas pedantas, nežinau kodėl jam tai užkliuvo.
Atviros žaizdos irgi neturi.
Pou-laukiam. Nieko nežinau. Nenoriu vaikui skambinėt. Pats duos žinią. Informaciją gavo. Sakė-jaučiuosi oligarcho anūku.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 28 sausio 2022 - 11:13