Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas. 

Ate :4u:  :4u: Koks sujudimas, kiek čia visko įvyko per dieną, kiek streso, kiek patarimų. Tegu vaikis laimingai sveiksta.

Aš tai su savo migrena vėl stumdausi. Dabar nei jokia pilnatis, nei jokie saulės magnetai, nei aukso dulkės iš visatos byra - atėjo laikas migrenai, nu ji ir apsėdo. Kad ją kur. O dar vairuot reik. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ate,kaip naktis?Tikiuosi viskas gerai,rami naktelė? 4u.gif 4u.gif
EX,gaudyk balionėlį.Man tai sanariai ko gero reiks pas šeiminystę registruotis?Ateina pavasaris,darbai,o aš iš lovos vos atsikeliu.Paskui išsivaikštau. ax.gif ax.gif Dar tas rankų tirimas jei pamezgu daugiau virbalais.O ir lova vėl pakeista gal mačyja? bigsmile.gif

Man tai iš galvos neišeina sūnaus darbuotojo mirtis.Tuberkuliozinis meningitas.Juk atrodo jau tuberkuliozė suvaldyta?Jaunas,protingas,gražus vyras palieka tokiame amžiuje šeimą?Tik gimusius vaikus skiepyja?Nors gal dabar atsiranda tėvų kurie atsisako skiepų?Man pavz,dukros popierių neatidavė,kol vėl neatvežiau į gimdymo namus pasiskiepyti nuo tuberkuliozės.Išsiprašiau ankščiau namo.Gal dabar kita tvarka? ax.gif Kai nėra priverstinio gydymo,bomžiukai ir nešioja po autobusus,parduotuves. blink.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Ate, neturiu nieko panašaus. Bet žinau, kad tokią įrangą galima išsinuomoti oficialiai. Paskaityk internete. Man atrodo, tetai tėvai nuomojo kažkur senamiesty.

Ex, o tau nuo migrenos neišrašo vaistų? Labai saulėta, sunku su migrena.

Aš sprandą ir smilkinius su pipirmėtės eteriniu alieju išsitepu.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 01 29, 10:04)
<p>Labas rytas. </p><p>Ate 4u.gif  4u.gif Koks sujudimas, kiek čia visko įvyko per dieną, kiek streso, kiek patarimų. Tegu vaikis laimingai sveiksta.</p><p>Aš tai su savo migrena vėl stumdausi. Dabar nei jokia pilnatis, nei jokie saulės magnetai, nei aukso dulkės iš visatos byra - atėjo laikas migrenai, nu ji ir apsėdo. Kad ją kur. O dar vairuot reik. </p><p></p>

Kadangi pastebejau ,kad zmones ir bobos turi daugiau techniniu ziniu nei fiziologijos tai pasakysiu taip.
Ex ,pridek dideli magneta prie kompiuteriu kietojo disko.Ijunk kompiuteri.
Taigi saules magnetas ismagnetino tavo matrica. biggrin.gif Ir aukso dulkes nepades.Va kas padetu ,tai galingsoga ,magnesium fire. biggrin.gif Nera jokio padoraus vertimo ,tai ir rasau angliskai.
Bet gali but brokoliai ,tokie infernaliski - su siera biggrin.gif
Reikia krauja kuom nors atskiesti ,kokiu kefyru ,pasukom,bet cia turi but jau didesniais kiekiais .Ir angliavandeniu visai negalima ,tik duona kasdienine ,ar kokios avizos.
Ir zinau kad mano nurodymus visi kritikuoja biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
Ate42 neturiu ramentų . Reikia patikrinti ar nuoma nebus ta pati kaina kai pirkimas ?
Ex 4u.gif
Ingrida, žinai kuo tuberkuliozę gydydavo - žąsų taukus girdydavo iki apsėvimimo ax.gif Žinojo žmonės , kad prastas maistas tokioms ligoms leidžia baliavoti . Gal koks vegetaras, veganas ar greito maisto mėgėjas ? PS mano dukros klasėje buvo kad mergaitė tuberkulioze susirgo . Vegetarės su mama buvo . Gera, tvarkinga ir išsilavinusi šeima , ne bomžynas. Nuostaba buvo visiems. Visa klasė - vaikai ir tėvai tyrėmės, nei vienam neprisikabino ...
Luety labai gražios Tavo kojinės 4u.gif Mačiau sutvarkytas .
Gražaus savaitgalio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 01 29, 09:33)
Bet žinau, kad tokią įrangą galima išsinuomoti oficialiai. Paskaityk internete. Man atrodo, tetai tėvai nuomojo kažkur senamiesty.</p><p></p><p>Ex, o tau nuo migrenos neišrašo vaistų? Labai saulėta, sunku su migrena.</p><p>Aš sprandą ir smilkinius su pipirmėtės eteriniu alieju išsitepu.</p>

Taip, nuomoja. Bet mano vaikis kai buvo koją susilaužęs, nuvažiavom išsinuomot ir paskaičiavom, kad tam laikui kiek reiks pigiau gaunasi nusipirkt nei nuomot. Tai tiesiog nupirkom. Nekainavo labai daug tada. Tik nebežinau, kur tie ramentai dingo. Turbūt paskolinom kažkam ir pamiršom.
Atsakyti

Dėl saulės parašiau, nes Ex minėjo, jog reik važiuot, o migrena. Kai man migrena, sėdžiu užsitraukus užuolaidas.

Kadangi aš kofeino negaliu vartoti, pipirmėtė labai puikiai sutraukia kraujagysles, atšaldo. Dar maišau su levanda. Išoriškai. Kai tik pajaučiu, tepu, rečiau tie baisieji priepuoliai.

Organizmas reaguoja taip į stresą ir hormoninį disbalansą.

Tai čia kai priepuolis. O šiaip tai magnis tikrai padeda. Bet jei daug sportuojama, prakaituojama, daug streso, jis greit iščiuožia. Reik papildyt arba labai subalansuot mitybą. Mano vantrobai jo bais nemėgsta 🙃

Luety, tikrai labai gražios kojinės. Kažkad dirstelėjau, tai mano IG dabar automatiškai naujienas išmeta, kai jos paskelbiamos.

Atsakyti

Ex, o tau nuo migrenos neišrašo vaistų? Labai saulėta, sunku su migrena.

Aš sprandą ir smilkinius su pipirmėtės eteriniu alieju išsitepu.

Tai prieš kažkiek metų išrašinėjo vaistus, dar neurologė lašelines į veną su kažkokias vaistų kokteiliais išrašė. Po to tokius rusiškus vaistus vartojau, tikras brudų brudas, bet jie labai padėjo. Ilgai po to migrenos neturėjau. Gal 2 metus. O dabar kad vėl gaut kompensuojamus nuo migrenos, vėl reik eit pas gydytojus, neurologus. Nusibodo. Vaistinej nusiperku imigran max stiprumo. Kol kas padeda, jei laiku pavartoju. 

Kadangi pastebejau ,kad zmones ir bobos turi daugiau techniniu ziniu nei fiziologijos tai pasakysiu taip.
Ex ,pridek dideli magneta prie kompiuteriu kietojo disko.Ijunk kompiuteri.
Taigi saules magnetas ismagnetino tavo matrica. biggrin.gifIr aukso dulkes nepades.Va kas padetu ,tai galingsoga ,magnesium fire. biggrin.gifNera jokio padoraus vertimo ,tai ir rasau angliskai.
Bet gali but brokoliai ,tokie infernaliski - su siera biggrin.gif
Reikia krauja kuom nors atskiesti ,kokiu kefyru ,pasukom,bet cia turi but jau didesniais kiekiais .Ir angliavandeniu visai negalima ,tik duona kasdienine ,ar kokios avizos.
Ir zinau kad mano nurodymus visi kritikuoja biggrin.gif

Aš nekritikuoju, visada skaitau, jei tai ne čigoniškai ar hindi kalba parašyta būna. 

Vuo, tu saliamonas, ačiū, priminei galinsogą. Visai iš galvos išgaravo. Turėjau prisipešusi, reik tik surast kur pasidėjau. Sumalsiu į miltelius ir uostysiu. Per šiaudelį.. Kas nesuprato, tai čia tas šiaudelis - juokauju..

Dėl saulės parašiau, nes Ex minėjo, jog reik važiuot, o migrena. Kai man migrena, sėdžiu užsitraukus užuolaidas.

Kadangi aš kofeino negaliu vartoti, pipirmėtė labai puikiai sutraukia kraujagysles, atšaldo. Dar maišau su levanda. Išoriškai. Kai tik pajaučiu, tepu, rečiau tie baisieji priepuoliai.

Organizmas reaguoja taip į stresą ir hormoninį disbalansą.

Tai čia kai priepuolis. O šiaip tai magnis tikrai padeda. Bet jei daug sportuojama, prakaituojama, daug streso, jis greit iščiuožia. 

Ne, nesportuoju. Visas mano sportas mašinoje su pedalais. Nu ir sniego kasimas arais. Magnio vartojimas kol kas nepadeda. Matyt daug trūksta, reik samčiais jį semt ir vartot.

Jo, saulė, bet prikaliau tablečių, biškį nuėmė, reiks važiuot. Niekam neįdomu mano migrena, supranta kaip atmazkę nuo veiklos.

Ate, dėl ramentu, tai teko lankytis  raudonam kryžiuj prieš pusmetį, mačiau yra pardavime. Ir tokiu, ir kitokių.  Tie ant riešo lyg 9€, tų dičkių kainos nepamenu. 

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 01 29, 07:04)
<p>Labas rytas. </p><p>Ate 4u.gif  4u.gif Koks sujudimas, kiek čia visko įvyko per dieną, kiek streso, kiek patarimų. Tegu vaikis laimingai sveiksta.</p><p>Aš tai su savo migrena vėl stumdausi. Dabar nei jokia pilnatis, nei jokie saulės magnetai, nei aukso dulkės iš visatos byra - atėjo laikas migrenai, nu ji ir apsėdo. Kad ją kur. O dar vairuot reik. </p><p></p>

Labas rytas,

Pou,Dusia,aciu,malonu,kad patiko.Reik dar megzt jas ir megzt,kad istobulint,matau kliauzu.Siemet mano pirstines eina pardavime,nespeju numegzt,idet ir nuperka.Tas Viktorianskas.O dar brolienei dvejas mezgiau i tarpa.Dabar pardaviau paskutines,reik siandien numegzt naujas,o megztinio nugara beveik baigiu.Bet...teveliui vakar 38,5,vel klejoja ,tik nelipa is lovos ir nesidrasko rubu.Nebezinau,nei ka bedaryt.Tevelio seimos gydytojas atostogose,grys tik pirmadieni,o jam reik antibu vel jauciu.Man penktadieni jis kosejo labai,daviau ir arbatu ir medaus paciulpt,po medaus aprimo kiek.Matyt taip ir pribaigsim ji antibais. unsure.gif Ka daryt?
Vezt i priimamaji-ligonine,tas pats,tik,kad ne mes priziuresim ji.Dar nezinia ar guldys,atvaziave paramedikai nieko neisraso.Nezinau,sunku ka nusprest.
Ex,esu turejus migrena tik karta gyvenime,buvo sauleta ir ziema,o mes buvom televizijis bokste ir daug ziurejom i blizgancias nuo saules ir sniego apylinkes be juodu akiniu.Siaubingas skausmas,visa kelia buvau uzsimerkus,akim ziuret negalejau,galva skele pusiau ,norejosi tik ramybes ir tylos bei tamsos,o kelione buvo autobusu 4 val.Daugiau neteko susidurt,bet uzteko ir to vieno karto.Gal tu,kai vairuoji ziema,uzsidek akinius nuo saules,gal tau nuo to.?O pagalbos priemoniu nezinau,ne ka patarsiu.Laikykis,sirdele,bjaurus reikalas ta migrena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 29 sausio 2022 - 11:41
Ex ,nesshniaukshk tu tos galingsogos.Zinai kokdel kokaina shniaukia? Todel kad is nosies galima tesiogiai pasiekti smegenis.Apeinant kepenu barjera biggrin.gif
Nuostoliai grynosios veikliosios medziagos mazesni.
Atsakyti

Luety, padarykit tėčiui pasėlį. Aš daryčiau. Man toks įspūdis, kad neatitaiko gydymo, primuša tik bužį, o kai tėtis pasilpsta, anas vėl užbujoja.

Gal koks atsparesnis pasitaikė.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 01 29, 11:03)
<p>Luety, padarykit tėčiui pasėlį. Aš daryčiau. Man toks įspūdis, kad neatitaiko gydymo, primuša tik bužį, o kai tėtis pasilpsta, anas vėl užbujoja.</p><p></p><p>Gal koks atsparesnis pasitaikė.</p>

Darys dabar.Kai nedirba poliklinikos ir negali pristatyt zmogu i priimamaji,gali skambint 111,tada gausi konsultacija ir recepta,o pirmadieni pas savo seimynista.Tada prasysis paselio.Svarbu dabar uzbegt infekcijai uz akiu.
Atsakyti