QUOTE(Ex @ 2022 01 29, 07:04)
<p>Labas rytas. </p><p>Ate

Koks sujudimas, kiek čia visko įvyko per dieną, kiek streso, kiek patarimų. Tegu vaikis laimingai sveiksta.</p><p>Aš tai su savo migrena vėl stumdausi. Dabar nei jokia pilnatis, nei jokie saulės magnetai, nei aukso dulkės iš visatos byra - atėjo laikas migrenai, nu ji ir apsėdo. Kad ją kur. O dar vairuot reik. </p><p></p>
Labas rytas,
Pou,Dusia,aciu,malonu,kad patiko.Reik dar megzt jas ir megzt,kad istobulint,matau kliauzu.Siemet mano pirstines eina pardavime,nespeju numegzt,idet ir nuperka.Tas Viktorianskas.O dar brolienei dvejas mezgiau i tarpa.Dabar pardaviau paskutines,reik siandien numegzt naujas,o megztinio nugara beveik baigiu.Bet...teveliui vakar 38,5,vel klejoja ,tik nelipa is lovos ir nesidrasko rubu.Nebezinau,nei ka bedaryt.Tevelio seimos gydytojas atostogose,grys tik pirmadieni,o jam reik antibu vel jauciu.Man penktadieni jis kosejo labai,daviau ir arbatu ir medaus paciulpt,po medaus aprimo kiek.Matyt taip ir pribaigsim ji antibais.

Ka daryt?
Vezt i priimamaji-ligonine,tas pats,tik,kad ne mes priziuresim ji.Dar nezinia ar guldys,atvaziave paramedikai nieko neisraso.Nezinau,sunku ka nusprest.
Ex,esu turejus migrena tik karta gyvenime,buvo sauleta ir ziema,o mes buvom televizijis bokste ir daug ziurejom i blizgancias nuo saules ir sniego apylinkes be juodu akiniu.Siaubingas skausmas,visa kelia buvau uzsimerkus,akim ziuret negalejau,galva skele pusiau ,norejosi tik ramybes ir tylos bei tamsos,o kelione buvo autobusu 4 val.Daugiau neteko susidurt,bet uzteko ir to vieno karto.Gal tu,kai vairuoji ziema,uzsidek akinius nuo saules,gal tau nuo to.?O pagalbos priemoniu nezinau,ne ka patarsiu.Laikykis,sirdele,bjaurus reikalas ta migrena.