Labas rytas.
Kaip vėtra?Gal pas jus nebuvo?

Laba
Kaip sekasi Atės ligoniui?
Kaip Luety tėčiui?
Kaip šiaip visoms nuotaika?
Mano teritorijoj nebuvo nei audros, nei vėjo, nei pūgos. Ir nesnigo. Naktį lietutis ramiai barbeno į palanges. Dabar saulė ir didelės balos. Sniegą nukasčiau, bet balų neišsemsiu, teks pabraidyt jei norėsiu pasivaikščiot.
Luety, paselis tikrai neužauga per tiek, pati žinai. Jie tik greituoju būdu gali nustatyti, kad arba yra bužis, arba ne. Na bet jam galėtų paaugint. Tokiems senyviems žmonėms būna ir a/ atsparūs. Bliamba, net jau keiktis norisi.
Skiepas skiepu, bet jei neatitaiko antibiotiko, o juos varo pilnu tempu, tai jau visi turi suprast, kad visa jo flora sutrikdoma. O kiek imunitetui ji svarbi, kiek svarbus žmogui žarnynas, tai taip pat visi suprantam.
Čia kaip man buvos sepsis, tai šaudė iš patrankų, bet iš trijų antibiotikų ir vieno jiems prijaučiančio, tiko tik vienas ir mažiausiai kenksmingas. O nuo kitų ir inkstai užsidegė, ir kepenis pradėjo skaudėt per tas penkias dienas. O jau net nešneku, kiek paskui sirgau po tų dviejų savaičių ligoninėj, visus metus perdvėsus buvau. Bet jei būtų neatitaikę antibiotiko, tai būtų šv. Petras raktelius žvanginęs jau gal.
Ate, man taip pat leido vaistus nuo trombų. Matyt, dabar toks protokolas.
Kaskart tegu pajuda - čia geriausia profilaktika.
O kur tavo martelė? Juk gyveno kartu, berods vaikas. Apsipras, parvešit namo, patys nuvažiuosit. Viskas bus gerai.
Svarbu, laiku išoperuotas, sugis, reabilitacijoj sustiprės.
Ir savęs žiūrėk.