Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(IngridaB @ 2022 02 01, 05:56)

Labas rytas.
Lesius gražuolis. wub.gif
Luety,o tai mb nebandė išsigydyti tos bailos?Maniškis jau keliolika metų išsigydė bacilą,problemos dingo su skrandžiu.O kamavosi nuo 14 metų,dar ir nerviniu pagrindu opos vis atsiverdavo.Buvo atleistas net nuo armijos dėl skrandžio.Tik tiek mamai iškadų buvo pridaręs,kad mama pati nuėjo paprašė,kad paiimtų į armiją. biggrin.gif  bigsmile.gif O kai turėjo samdomų darbuotojų,reketai, tada jau nerviniu pagrindu vėrėsi žaizdos.Paskui jau atrodo ramus gyvenimas,bet vis pavasarį-rudenį paaštrėjimai būdavo,kol susigydė bakteriją. ax.gif

Labas rytas,kad ir kaip vilioja Ingrida eit kava gert i balkoneli,na aciu,ne,pasiimu kava ir einu trobon.Nesuviliosi biggrin.gif biggrin.gif
Ingrida,nesityre MB,o ir issitirt dabar sunku su tokia medicinaal dvylikapirste,ar rugstingu,as padidejes.,jis taip galvoja/Jis labai ziuri ka valgo,uztai ir skauda biggrin.gif biggrin.gif Kai susikoncentruoji ant ko nors,tai ir turi.
MB genetikoj skrandininkai,mano kraujagysliu bedos seimoj,gentyj.

QUOTE(Muka @ 2022 02 01, 07:07)
Labos smile.gif
Bakterijos nėra tikrino prieš 3 metus o skaumsai jau nuo seniau...Šiandiena jau geriau kavos net gėriau  rolleyes.gif Ot žmogus padariuks tik geriau ir jau mėgaujasi  tongue.gif
Luety jeigu noriu šampės tegu pagaliais lyja nueisiu  biggrin.gif
Jamu kavos  4u.gif

Matyt nebuvo toks didelis noras,kad perlipciau per save,ir nebuvau padarius pries tai,tada buciau ejus jau biggrin.gif biggrin.gif
Na,o siaip nieko naujo.Vejas nurimo,lyja 8 silumos.

Papildyta:
Per kuria TV buvon tie svajoniu sodai?Gal kas nuoroda gali pametet?
Atsakyti
Atsimenu ,buvo toks forumas <svajoniu sodai>
Draugaudavom,keisdavomes daiktais ir augalais m,atsimenu i kqwna tempiau dolomitinius akmenis ir bulbas sante ant keitimosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 02 01, 10:01)

Per kuria TV buvon tie svajoniu sodai?Gal kas nuoroda gali pametet?

https://play.tv3.lt/...,serial-2576276
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 02 01, 09:17)
......
Ate kaip vaikis ar sulaikei neišlėkusį?

QUOTE(Pou @ 2022 02 01, 09:53)
<p>Laba, kaip ligoniai?

Labas iš ryto,
ačiū, kad teiraujatės.
Guli pas mus ligonis. Pakalba apie namus, bet sako, kad pats vienas dar nesusitvarkys.
Mane truputį tas ištisinis gulėjimas neramina. Eina tik į tūliką ir apsipraust. Jei kviečiu valgyt-ateina, bet skuba grįžt į lovą. Sakė labai tempia siūlę ir jei pabūna prie stalo-koja patinsta. Vakar perrišau žaizdą. Esu šokiruota. Operacija atlikta net nenuskutus plaukų. Jis gauruotas pas mus. Bijau, kad žaizdoj nebūtų pakliuvę. Nurišus iš žaizdos dar vietom prasisunkė po lašą kraujo. Kažin ar taip turėtų būti. Operuota ir siūta penktadienį. Jau trys dienos, turėtų būt viskas užtraukta.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 02 01, 09:53)
Sekmadienį per Svajonių sodus apie agurkus pasakojo ir paprikas. Atsisukit, jei įdomu.</p>

Net nežinau ar žiūrėt. Praėjusį kartą apie pomidorus pažiūrėjau - prisisakiau krūvą, nors nieko nereikėjo ))

Papildyta:
Ate, kad patinsta jam koja pasėdėjus, tai normalu. Man ranką kai operavo, dar ir po trijų savaičių tino palaikius nuleistą. Nedaug dar laiko praėjo, turbūt reik ramybės.

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 02 01, 09:07)
Bakterijos nėra tikrino prieš 3 metus o skaumsai jau nuo seniau...Šiandiena jau geriau kavos net gėriau  rolleyes.gif Ot žmogus padariuks tik geriau ir jau mėgaujasi  tongue.gif
Luety jeigu noriu šampės tegu pagaliais lyja nueisiu  biggrin.gif
Jamu kavos  4u.gif

Gal maistas kažkoks iššaukia?
Aš kažkada sukūdėt norėdama nusipirkau kažkokias tabletes greifrutų, gert jas reikėjo prieš valgį. O mamma mia, kokie skrandžio skausmai buvo prasidėję... šveičiau aš tas tabletes lauk, bet skrandis kol susitvarkė gal metai praėjo.

Dėl šampės - aš tokia pati ))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 vasario 2022 - 10:36
As ir dabar sukudet noriu ,tiksliau reikia.Gerai kad tas amalaki kompleksas visai apetita uzmusa.
Ate ,gi kresejima slopinancius vaistus israse ,naturalu kad granuliacijos leciau formuojasi.
Atsakyti
Ate tegu tik ir guli kiekvienas judesys taip apkrova mano mama pragulėjo 2 mėn, aš durnė po 3 dienų prie vairo ir ką operacija per niek o va mam ant kablukų nors su 2 strypais. Kraujavo man 1.5 savaitės. Oi mama nešauk blogų minčių.
O man labai reikia svorį tvarkytis nes triženklis... ko niekad nebuvo... nervai ruduo ir savęs gailėjimas:(
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 02 01, 08:05)

aciu,Dusia,paziurejau.
Kokios paprikos grazios.As tik vienais metais panasias uzsiauginau,daugiau nesiseka.
Vis zadu nebesodinsiu biggrin.gif biggrin.gif

Apie svori tai ir baisu kalbet.Kasvakara zadu visai nebevalgyt biggrin.gif biggrin.gif ir kasdien valgau.Badavimas issauke atvirkstine reakcija,metabolizmas,kunas isvarges nuo visokiu experimentu.technikos ir farmacijos aukstumose gyvenam,o negali israst stebuklingu piliuliu kudejimui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Yra tu piliuliu ,tik jus nezinot.Cias jums ne makaronavirusas ,kad visi but gudrus.
Muka ,oi oi ,tau rimtai pagalbos reikia.
As tai zinau ,kad reikia daug zuvies ir nukris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 01 vasario 2022 - 11:16
QUOTE(Luety @ 2022 02 01, 10:56)
Badavimas issauke atvirkstine reakcija,metabolizmas,kunas isvarges nuo visokiu experimentu.technikos ir farmacijos aukstumose gyvenam,o negali israst stebuklingu piliuliu kudejimui biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Luety , ne sveikata tos piliulės.
Skiepo bijai o piliulių nori ? Tas ant to ...
Atsakyti

LabaRyt. 

O aš su Ingrida einu gert kavos į tą balkoną. Nėra blogo oro, yra bloga apranga :D

Vėjo nėra, o sninga sninga kaip gražiai lauke, stambios, rubuilės snaigės, buvau net išėjusi į kiemą pagaudyt tų snaigių. 

Luety, iškrovos dienos neapsaugo nuo apsirijimo. Aš kartais ryte visiškai neturiu laiko ne tik užvalgyt, bet ir vandens išgert. Išlekiu ir prasimalu taip visą dieną. Grįžtu į vakarą, atrodo veršį surytum, nu bet pirmiausiai tuščią vietą skrandyje užkišu salotom. Aisbergo salota, agurkas, poras. Po pusvalandžio jau ir nebesinori to veršio suryt. Taip lengviau neapsiryt po visos dienos priverstinio badavimo. Bent jau man. 

Atsakyti
the original strain of Omicron, Danish experts say
BA.2 evolved from the original BA.1 Omicron strain that is dominant in the UK
The highly infectious Covid subvariant has quickly taken over in Denmark
Experts say it is more transmissible and better able to infect vaccinated people
By JOE DAVIES HEALTH REPORTER FOR MAILONLINE

PUBLISHED: 13:43 GMT, 31 January 2022 | UPDATED: 10:10 GMT, 1 February 2022

Zodziu virusas specialiai vakcinuotiems. biggrin.gif
S kiem vas i pazdravliaju.
Ex ,o jei valgai tik sezonini maista ,tai ziema tos tavo salotos keistinos kazkuo kitu.
Siaip tai bent gerk is ryto ,nes ant nakties gert tai dar blogiau.Ir valgyt siaip nepergeriausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 01 vasario 2022 - 12:32