QUOTE(Reina @ 2017 02 17, 21:13)
Sveikos,
Kad jau visos giriatės pasiekimais, tai kuo aš blogesnė - per mėnesį nukrito 3 kg, bet tai toks nežymus minusas, kad jo nei matos nei jaučias, bet smagu.
Sakot, buvo laisvi vaikai, bet mūsiškiai ir dabar tokie pat laisvi. Kieme pusdienis, raktai po kaklu, stuku stuku arba futbolą žaidžia, į mokyklą iš mokyklos patys, nes ji šalia, po pamokų namie vieni...
Vakar buvau baseine, nes mažasis išsiprašė - eina sau kaip blogai jaučiausi po to nuo chloro. Anksčiau neveikdavo jis manęs niekaip, o dabar negaliu - lyg galva svaigsta, akis graužia, fui.
Kavusia, laiminga, kad iki šiol nesusidūrus su medicina ir linkiu susidurt kuo rečiau - ne veltui sakoma, kad sveikata brangiausias turtas... O medicina vienas iš pelningiausių biznių, kas jį daro, saiko nelabai jaučia ir nėra jokios kalbos apie žmoniškumą ir kitus bla bla. Visi suokia apie pacientą, o galvoj vartos eurukai. Nesiplėsiu, nes čia prasideda politika ir biznis, kuris turi daug pinigų...
Luety, bet tai derlius pas tave vidury žiemos
Einu jau į lovytę, labanakt
Labos,
Reina,pas mus ziemos nera.As visa ziema vaikstau su puskojinem ir i batelius,o anglai su sortais,jiems nesalta,jie yprate.
Kava,neturiu laiko smirdet.Is ryto siutau su karunom.Ir lipalu standinau skiestu 1:5 ir grynu lipalu,po to ji isploviau,is dvieju kartu dariau krakmolo skiedini,pirma kart per kieta,antra kart normaliai.Iskrakmolinau,kisau i mikrobange dziovint,apdziuvo,lyginau,bet dar liko dregnokos,tai nezinau ,issinese dar dziovint,bus matyt rytoj.Po to kepiau kugeli,marti su mergaitem buvo iseje pasivaiksciot,oras pasaka,saulyte sviecia,grazu smagu,o mociute apie puodus,po to gryzo sunus su bernais is krepsio terniruotes,visi pavalge kugelio ir isleke namo,ruostis gimkei.As jau pasveikinau,ryt jie sves su draugem picerijoj,ten buna su programa,pacios darosi pica,pacios apdeda megstamais ingridientais,cia jau ne man.
Ate kas tas TESLA