Vandenis ? Oro ženklas ? Gimtadienis - ką tik ar ant nosies

Papildyta:
Tokie dinozaurai supermamos , gal nebvarkit ...
Sveikos,
Dusia, ne, nemezgu šaliko. Labai darbai užspaudė, o ir sveikata nėra fantastinė. Gal tas nuovargis nuo to, kad mano organizmui nepatiko organo netekimas.
Suku galvą kaip padėti artimam žmogui, kuriam reikia l. didelės pinigų sumos gydymui. Tradicinė medicina bejėgė. Pavargau. Rankos jau sunkiai pakyla. Kol galvos nenuraminsiu, tol ir kojas sunkiai patempsiu.
AA, anksčiau ir mane priskyrė šiam ženklui, dabar riboms persistumdžius kiek, nepatenku. Bet kažkada žmogus, kuris tuo domisi ir nagrinėja, vis tiek matė mane kaip šio ženklo atstovę. Nelabai tikiu, nesidomiu, bet yra kažkas, ką žmogus atsineša, ką įgyja ir tai, ką dovanoja jam kiti.
Kažkada darbe mano nuostabi kolegė mėgdavo perskaityti horoskopus prieš darbo dienos pradžią. Skaitydavo ir prasidėdavo jos kūryba, jei horoskopas žadėdavo prastą dieną. Jos horoskopas būdavo nuostabus. Dabar rašau ir veidas plyšta nuo šypsenos.
Siaip butent kinai turi teze ,kad serpantarius iskreipia laika .Net erdvelaiki. Ne stabdo ,nemaisykit .
Ir viskas yra kiek kitaip ,nei popkulturoje.O popkultura tiketi reikia.Ypac televizorium ir pop interneto ganyklom.
Aš neturiu žinių, neįsigilinusi tikrai, tad esu paskaičius keletą knygų, - paskaičiau tai, kas prieinama.
Tik tiek, kad mano gimimo datą, laiką, dar kitus duomenis tyrinėjo žmogus, kuriam šis mokslas yra įdomus, jis tuo užsiima, tai peržengia hobio ribas.
Kiek tame tiesos gali pasakyti tik tas, kuris gilinasi ir supranta. Man pasakytų vienaip ar kitaip, tam kartui tikiu, nes juk aš nežinau
Luety, džiugu dėl tėvelio.
Tikiuosi, kad ir Atės sūnui geriau.
Dusia, tavo katę šiandien apsivyniočiau ant galvos