Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 03, 16:39)
Aquos zodiakas zmogus , o ne tie krevetiniai biggrin.gif

Vandenis ? Oro ženklas ? Gimtadienis - ką tik ar ant nosies smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Aistilė @ 2022 02 03, 20:17)
‼ NEMOKAMA

Tokie dinozaurai supermamos , gal nebvarkit ...
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 03, 14:39)
Aquos zodiakas zmogus , o ne tie krevetiniai biggrin.gif

Zmogus yra Mergele,o du zmogai yra Dvyniai.Turbut Mergele.Mano dukra Mergele ant smaigalio -rugsejo 23.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Serpentarius (/ˌsɜːrpənˈtɛəriəs/)
Bet tie zvaigzdynai tai tik asmenines savybes kazkiek atspindi.Juk musu prigimtis labai sutvardyta ,mazai besireiskia.Kaip tie mano drakono dygliai. biggrin.gif
Smarkiau veikia saule ir jos vaikai biggrin.gif
Ir tai ne visus,tiek socialiniai ,ekonominiai politiniai procesai tai be abejo ,kad visus.
Atsakyti
Labos ,
Tikrai lėkčiau kieman tokios kavos pagerti . Dėkui Ingrida 4u.gif
Remonto nepavydžiu ax.gif Mano galvoje planų daug bet kai pagalvoju apie dulkes ir tt apsiraminu. Na iki Velykų reiktų bent vieną kambarį persitvarkyti.
AA nieko nesupratau bigsmile.gif Bet tikrai nesvarbu . Į horoskopus nežiūriu rimtai . Ne tai lemia koks žmogus yra žmogus. O tai tik vieno zodiako ženklo žmonės būtų kalėjime, kito valdžioj , trečio milijonieriai .

Biški pamezgėm ryte su kate, labai greitai mezgasi ta liemenė . Dar kokie 7 cm ir galėsiu rankoves ir kaklą nuleidinėti .
Bet reikia dirbti ir už pinigus , mezgimu sotus nebūsi mirksiukas.gif
Laukia ilgas ir gražus savaitgalis manęs tongue.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Apie horoskopus.Marti pasakojo ,kai dirbo televizijoje,ateidavo ponią,kuri čia visiems rašydavo horoskopus,tai prašydavo visų prigalvoti tai dienai horoskopų.Ir visi pasikeisdami fantazuodavo.O aš vis bandydavau sau pritaikyti horoskopą,tikėjau tomis pasakomis.Dabar žiūriu kaip į anekdotus. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos
AA žinau šita tryliktas idomu. Pridėčiau ir ascintendas irgi veikia.
Na kur rašo laikraščiuose netikiu bet yra geru astrologų . O tikėti ar ne kiekvieno reikalas ax.gif
Ingrida na jo klientai geruliai bet jeigu važiuoja antra kart tai gera pas tavo. O ar tvarkingai palieka klientai?
Luety kaip tėvukas ką pasėliis parodė?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 02 04, 09:46)

Ingrida na jo klientai geruliai bet jeigu važiuoja antra kart tai gera pas tavo. O ar tvarkingai palieka  klientai?

Jo jau balandį užsiregistravo antram kartui dar vieni. wub.gif
Palieka tvarkingai,ne baliai juk vyksta.Tik vieni sudaužė toršerą,bet skambino man(mes nebuvome sodyboje),siūlėsi sumokėti.Bet mb sutvarkė suklijavo.Aišku bus dar visko,bet atvažiuoja porelės,ramiai viskas praeina. ax.gif Kitą savaitgalį atvažiuos su vaiku,jau buvo su mažiuku,dabar su devynmečiu atvažiuos,bet manau viskas praeis ramiai. mirksiukas.gif
Liepą suomė užsiregostravo,mb juokiuosi mokykis suomiškai. biggrin.gif
Kovoju dar su šiukšlių išvežimu.Antradienį vėl iki mūsų nedavažiavo,skambinau jau pikta,pažadėjo specialiai anttadienį pravažiuoti.Galvojau jau skambinti į aplinkosaugą ir klausti kur dėti šiukšles?Deginti negalima į mišką nešti irgi?Tai kur dėti?Juokauju,bet jei mokame,tai prašom suteikti paslaugą.Aišku būtų galima į miestą vežioti,nes ir ten mokame,bet čia dėl tvarkos. :mirksiukasuo
Atsakyti

Sveikos,

Dusia, ne, nemezgu šaliko. Labai darbai užspaudė, o ir sveikata nėra fantastinė. Gal tas nuovargis nuo to, kad mano organizmui nepatiko organo netekimas.

Suku galvą kaip padėti artimam žmogui, kuriam reikia l. didelės pinigų sumos gydymui. Tradicinė medicina bejėgė. Pavargau. Rankos jau sunkiai pakyla. Kol galvos nenuraminsiu, tol ir kojas sunkiai patempsiu.

AA, anksčiau ir mane priskyrė šiam ženklui, dabar riboms persistumdžius kiek, nepatenku. Bet kažkada žmogus, kuris tuo domisi ir nagrinėja, vis tiek matė mane kaip šio ženklo atstovę. Nelabai tikiu, nesidomiu, bet yra kažkas, ką žmogus atsineša, ką įgyja ir tai, ką dovanoja jam kiti.

Kažkada darbe mano nuostabi kolegė mėgdavo perskaityti horoskopus prieš darbo dienos pradžią. Skaitydavo ir prasidėdavo jos kūryba, jei horoskopas žadėdavo prastą dieną. Jos horoskopas būdavo nuostabus. Dabar rašau ir veidas plyšta nuo šypsenos.

Atsakyti
Siaip butent kinai turi teze ,kad serpantarius iskreipia laika .Net erdvelaiki. Ne stabdo ,nemaisykit .
Ir viskas yra kiek kitaip ,nei popkulturoje.O popkultura tiketi reikia.Ypac televizorium ir pop interneto ganyklom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 04 vasario 2022 - 10:43
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 04, 06:59)
Serpentarius (/ˌsɜːrpənˈtɛəriəs/)
Bet tie zvaigzdynai tai tik asmenines savybes kazkiek atspindi.Juk musu prigimtis labai sutvardyta ,mazai besireiskia.Kaip tie mano drakono dygliai. biggrin.gif
Smarkiau veikia saule ir jos vaikai biggrin.gif
Ir tai ne visus,tiek socialiniai ,ekonominiai politiniai procesai tai be abejo ,kad visus.

Labas rytas,
AA su savo neaiskiom sentencijom vercia sklaidyt google,wikipedija,ieskot zodziu reiksmiu,kad suprast,ka norejo pasakyt. 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Muka @ 2022 02 04, 07:46)
Labos
AA žinau šita tryliktas idomu. Pridėčiau ir ascintendas irgi veikia.
Na kur rašo laikraščiuose netikiu bet yra geru astrologų . O tikėti ar ne kiekvieno reikalas  ax.gif
Ingrida na jo klientai geruliai bet jeigu važiuoja antra kart tai gera pas tavo. O ar tvarkingai palieka  klientai?
Luety kaip tėvukas ką pasėliis parodė?

Aciu,Mukute,kad klausi apie mano teveli.Konkreciai apie paseli nieko nesake,tik sako,kad daro visus tyrimus ir jei bus tvarkoj,kitos savaites pradzioj namo.Siandien turbut daugiau papasakos,vakar dar nieko nezinojo naujo.
Pas mus vejas jau trecia diena i saliono langus,kur didelis balkoninis langas iki zemes,tai taip jauciasi isvesimas kambary,kad net sedet nesinori,gali sutint kambarius kiek nori,vistiek jauciasi ves.Kazkaip atrodo gerai sudeti langai,bet vejas pucia trn,kur durys uzsidaro,jis stumdomos,matyt kazkiek pralaidzios.
Numezgiau vakar vienos kojines aprata iki kulno,uztruko pusdienis.Labai norejau ismokt tokiu rastu,tai mokiausi,bet istikruju labai painu,itempta,negali megautis.Siandien vel kojines parduotos,reik eit i pasta.Anglai perka tik storesnes vilnos kojines,tokios kaip 200-230m/100g ir supratau kodel.Todel,kad cia i batus tokiu kojiniu nereikia,ju reikia tik namie devet ,o namie norisi storesniu i tapkes,turbut todel,nes drauge sake suomijoj,o ir rusijoj labiau megsta plonos vilneles kur 400m/100g,nes jie aunasi i batus.Tai nutariau tokiu plonu nebemegzt,nes mano auditorija tik uk ir dar nei viena plonu siulu kojine neparduota.
Imesiu savo naujas grazuoles,kai kulna istatysiu,dabar mazai matosi.
Atsakyti

Siaip butent kinai turi teze ,kad serpantarius iskreipia laika .Net erdvelaiki. Ne stabdo ,nemaisykit .
Ir viskas yra kiek kitaip ,nei popkulturoje.O popkultura tiketi reikia.Ypac televizorium ir pop interneto ganyklom.

Aš neturiu žinių, neįsigilinusi tikrai, tad esu paskaičius keletą knygų, - paskaičiau tai, kas prieinama. 

Tik tiek, kad mano gimimo datą, laiką, dar kitus duomenis tyrinėjo žmogus, kuriam šis mokslas yra įdomus, jis tuo užsiima, tai peržengia hobio ribas.

Kiek tame tiesos gali pasakyti tik tas, kuris gilinasi ir supranta. Man pasakytų vienaip ar kitaip, tam kartui tikiu, nes juk aš nežinau :)

Luety, džiugu dėl tėvelio.

Tikiuosi, kad ir Atės sūnui geriau.

Dusia, tavo katę šiandien apsivyniočiau ant galvos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 04 vasario 2022 - 10:59