Del pastarojo teiginio tai nebuk tokia tikra.Kokiais 2008 aleksote prie degalines ganydavosi juoda karve,dar ten prie helikopteriu buvusio barako.
Esu darius tipo kimchi su cili pipirais ,gingeriu ,soju padazu kopustus.
Su tuo acto padazu ,dar tiesa cesnako deda cia valgo visokius patiekalus is gyvuliu viduriu.Skanu visai.Atsisiunciau upeliuko vagos apdeitus ,megstamiausi botai dziuna jau .Reiks susirast kur nemegstami padeti.
Pietums bus virta mesa su darzoviu sriuba.Kai jau pradedi kasdien set ,metas saldikli pradet tustint.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 02 15, 09:49)
Apie dobilus pasakysiu jei nesusikalbėsiu :
Balti maži dobiliukai tai sėjasi patys - jie kaip piktdžolė kas nori gražios vejos . O man tai kaifas kaime, visą kiemą baigia užkariauti . Rečiau šienauti reikia - nes jie maži. Ir kitas pliusas - medingi . Bitutės duzgia iš pasiutimo . Minusas basikom reikia vaikščioti atsargai . Raudoni dobilai kultūra , dvimetis augalas. Sėdavo gyvuliams . Riebus šienas su dobilais. Kartais būna ir savaime pasisėja ... Bet ne pievomis
AA skanius patiekalus aprašei ... Nesu ragavusi nei vieno . Retai LT į kavines vaikštom . O kinų geros net nežinau Kaune . Visur man smirda perkaitintais riebalais ...
Pasidėjau į atmintį, kai papulsiu paragausiu
Luety nedėk Rusijos į kišenę. Kai naftos ir dujų kainos tokios - ji visada kariauja.
Atomo bijo visi
Apie ginkluotes ir kariuomenės judėjimus aš kartais paklausau Bačiulio
kai jis nuklysta į lankas nuo man įdomių temų ... Nelabai suprantu , nelabai gilinuosi 
Papildyta:
Virtienius su mėsa mes vaikystėje valgydavom su raugintais kopūstais . Naminai , dideli ... rankomis daryti . Du suvalgai ir pilvo nepaneši
Bulvinius blynus su obuoliene.
O kugelį kuiame viduje spirgai su pienu .
Kas keisčiau ?
Balti maži dobiliukai tai sėjasi patys - jie kaip piktdžolė kas nori gražios vejos . O man tai kaifas kaime, visą kiemą baigia užkariauti . Rečiau šienauti reikia - nes jie maži. Ir kitas pliusas - medingi . Bitutės duzgia iš pasiutimo . Minusas basikom reikia vaikščioti atsargai . Raudoni dobilai kultūra , dvimetis augalas. Sėdavo gyvuliams . Riebus šienas su dobilais. Kartais būna ir savaime pasisėja ... Bet ne pievomis

AA skanius patiekalus aprašei ... Nesu ragavusi nei vieno . Retai LT į kavines vaikštom . O kinų geros net nežinau Kaune . Visur man smirda perkaitintais riebalais ...
Pasidėjau į atmintį, kai papulsiu paragausiu

Luety nedėk Rusijos į kišenę. Kai naftos ir dujų kainos tokios - ji visada kariauja.
Atomo bijo visi

Apie ginkluotes ir kariuomenės judėjimus aš kartais paklausau Bačiulio

Papildyta:
Virtienius su mėsa mes vaikystėje valgydavom su raugintais kopūstais . Naminai , dideli ... rankomis daryti . Du suvalgai ir pilvo nepaneši

Bulvinius blynus su obuoliene.
O kugelį kuiame viduje spirgai su pienu .
Kas keisčiau ?
As nededu rusu i kisene,bet nelabai tikiu ,kad rusai puls ukrus,o eskalacija spaudoj tokia,kad ir stovinti sluota issautu.Kur beatsiverstum,kokia internetine midija,kairiaja ar desiniaja,anksciau budavo sexo scenos,dabar rusai puola ukrus.
Nebeziuriu ir nebeskaitau.Graziausiai,kad net data visi zino,vasario 16d.

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 15, 13:50)
Del pastarojo teiginio tai nebuk tokia tikra.Kokiais 2008 aleksote prie degalines ganydavosi juoda karve,dar ten prie helikopteriu buvusio barako.
Su tuo acto padazu ,dar tiesa cesnako deda cia valgo visokius patiekalus is gyvuliu viduriu.Skanu visai.Atsisiunciau upeliuko vagos apdeitus ,megstamiausi botai dziuna jau .Reiks susirast kur nemegstami padeti.
Pietums bus virta mesa su darzoviu sriuba.Kai jau pradedi kasdien set ,metas saldikli pradet tustint.
Dainavos rajone nebuvo

Aš kažkada dariau smegenėles kiaulės su actu pamarinavusi skanu ir dar karvės skrandis man skanu

Dusia kūgelis rik plikintas pienu ir su spirgais kitokio net nežinau

QUOTE(Muka @ 2022 02 15, 11:59)
Taip tik tokį kepdavo . O valgydavome ne su grietine ,ar kokiu padažu o su pienu ...
Aš dabar moku ir kitokį iškepti

QUOTE(Muka @ 2022 02 15, 11:59)
Dainavos rajone nebuvo
Aš kažkada dariau smegenėles kiaulės su actu pamarinavusi skanu ir dar karvės skrandis man skanu

Kugelis be spirgų, plikintas pienu.
Ką iš subroduktų skaniausio esu valgius tai- tešmuo.
Kažkada Kryme atostogavau su maitinimu. Buvo patiektas. Sušveitėm visi ir dar paprašėm. Tik po to paklausėm ką valgėm.

Mano a.a. babytė atnešdavo į lovą bulvinius blynus su obuoliene.Apsivalgymas.
Specialiai sėjau baltus dobiliukus į pievą,kaip kilimas.Dar žadu kitą dalį pievos apsėti.Kam nepatinka tegul nevaikšto basi.
Mūsų vienas avilys numirė turbūt.Tikiuosi spiečių.MB sakė nebesikiš ,nebe ieškos motinėlių,tegul tvarkosi pačios.Kaimynas nesikiša ir gerai.

Specialiai sėjau baltus dobiliukus į pievą,kaip kilimas.Dar žadu kitą dalį pievos apsėti.Kam nepatinka tegul nevaikšto basi.

QUOTE(IngridaB @ 2022 02 15, 12:11)
Mano a.a. babytė atnešdavo į lovą bulvinius blynus su obuoliene.Apsivalgymas.
Mūsų vienas avilys numirė turbūt.Tikiuosi spiečių.MB sakė nebesikiš ,nebe ieškos motinėlių,tegul tvarkosi pačios.Kaimynas nesikiša ir gerai.

Ingrida bitučių gaila

Man pats didžiausias džiaugsmas , kai pavasarį apsiskraido . Tada žinau , kad tikrai išgyveno

QUOTE(Dusia37 @ 2022 02 15, 10:08)
Taip tik tokį kepdavo . O valgydavome ne su grietine ,ar kokiu padažu o su pienu ...
Šeimyna sakp skanus ...

Mes irgi kepam su spirguciais ir plikinam karstu pienu ir valgom su pienu

Buvau pasisiulinet po siulu pardes ir zinoma gryzau ne tuscia.Esu siuluholikas,bet kaip gera,kai nauju nusiperki,esi,kaip sokolada suvalges.

QUOTE(Luety @ 2022 02 15, 13:41)
Mes irgi kepam su spirguciais ir plikinam karstu pienu ir valgom su pienu
ir bulviniai blynai su uogiene ir su pienu
iskrypimas,bet skanu,MB tai saipose,kaip cia su pienu,bet ir jis jau valgo,perlenkiau i savo puse.
Buvau pasisiulinet po siulu pardes ir zinoma gryzau ne tuscia.Esu siuluholikas,bet kaip gera,kai nauju nusiperki,esi,kaip sokolada suvalges.

Jokio pieno... Nebetoleruoju laktozės. Iš karto pilvą suka

Turėjo šiandien lygtai lyt, bet saulė šviečia - valio. Galvoju, reikia pirkt šuniui nuo erkių chemijos. Įtariu, kad jos jei dar neišlindo, tai tuoj tuoj...

Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2022 02 15, 13:50)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="72931889" data-time="1644911186"><div><p>Sėk tiktai ilgai nemąsčius. Pas mane tik vakar nosis iškišo, irgi kažkokie uždelsto veikimo. Tai pavysi ir pralenksi.</p></div></blockquote><p>Aha, nuvažiavau, nusipirkau pomidorų sėklų. Betalux. Pasėsiu šiandien jei nepamiršiu.</p><p>Labai gražius virtinukus Muka įdėjo, tiptop mano vaikystės virtinukai. Kaip miela..
</p>

Jai išlindo mano Betaluxai

nevarykite mane į panika su tais išlindimais
neturiu nei į ką sėti o čia jau išlindo .... Dusia tu ką irig jau pasėjai?

QUOTE(Muka @ 2022 02 15, 14:07)
nevarykite mane į panika su tais išlindimais
neturiu nei į ką sėti o čia jau išlindo .... Dusia tu ką irig jau pasėjai?

Ui ne

Spės !