Siandien dar eisiu naujo derliaus ,topinambu ir krienu pasikast.Ex ,teisingai ,kad dingo.Nuo tu betalux ir man dingtu.iESKOK IR SEK AMATI F1 .Jie dar visai tiktu ir apibudinimui - raudoni ,mesingi ,gan transportabilus ,bet nekieti ir neturi plastmases pojucio.Ieskoti turbut lenkijoje arciausiai.
Mano močiutė kepdavo kugelį aukštuose britvonuose, plikydavo pienu ir su spirgiukais. Valgydavom su pienu, tik tėtis su rūgpieniu, nes jam kaip ir Kavai. Juokdavosi, kad reik adaptuotis vieną dieną prie šviežio pieno, vėliau priprasdavo žarnokai
Vyras bulvinius blynus valgo su obuoliene arba vyšnių uogiene, Tėtis - pasibarsto cukrumi arba su varškiniu padažu. Man skaniausiai su paprasta grietine.
Dusia, raudonasis dobilas turėtų būti tavo draugas. Pasiskaityk apie jį.

Mano bėdos biški ne ten ...

Pou dėkui , žinau apie dobilą
Mano bėdos biški ne ten ...
Galvojau, kad atsiradus simptomatika, nes pastebėjau, kad rašai apie nemigą, svorio pokyčius kiek.
Aš esu tinginė didelė , tai turiu laikroduką . Dabar jie nedaug kainuoja , o man labai prideda motyvacijos .
Telefonu. Laikrodį turiu, bet man neprilipo..
Papildyta:

Nu neeee.. mano kaimas ir aibė laiko nuo vaikystės ten. Jei jau visai tiksliai - trys km nuo Valkinykų. Niekada nesu tokio žodžio pirožkai girdėjus. Tiesą sakant, tie seneliai išvis tokio patiekalo nedarydavo.
Koldūnus gamino močiutė nuo Radviliškio. O virtinukai buvo virti varškėtukai.

Labas rytas.
Su gimtadieniu Lietuva.
Su Gimtadieniu

Saintlina , o man laikrodis labai patinka . Vieną sunešiojau , nusipirkau kitą ... Profesinė liga viską kontroliuoti

Pou nemiga nuo vaikystės . Su svoriu tas pats - niekada nebuvau liekna . Aš iš tų moteriškių kurios grumstams smulkinti , ne slyvoms skinti

Luety ką mezgi ? Man dingo įkvepimas liemenės mezgimui , tai pasiėmiau kojines. Matyt nesinori tamsių spalvų

Gražios dienos

Vakar krienu tarkavau.Ir su mesa valgiau vakarienei.Tu jeruzales artisoku neradau.Turbut pamirsau kur jie auga.
Siryt vel avizu kose su pienu sikart.Bet braskes jau reiks kazkaip kitaip suvartot.
Mano super pomidorai turi feisbuka
https://www.facebook.com/PinkRockF1/
Laba.
Vakar krienu tarkavau.Ir su mesa valgiau vakarienei.Tu jeruzales artisoku neradau.Turbut pamirsau kur jie auga.
Siryt vel avizu kose su pienu sikart.Bet braskes jau reiks kazkaip kitaip suvartot.
Mano super pomidorai turi feisbuka
https://www.facebook.com/PinkRockF1/
Gal ir gerai, kad neradai tų artišokų. Bent jau ieškodama jų kruopščiai sukasei kelių arų daržą
Pasakok ūkiškai koks ten stebuklas tie tavo pomidorai. Aš su fb nedraugauju.
Sveikos! Dusia, aš tiesiog prisiminiau vitaminus, kuriuos norėjai įsigyti ir dėl ko. Svarbu gerai jaustumeis! Jei turguje perku pomidorus, renkuosi rausvus, o pati šltnamyje vienus rausvus teauginu. Ir tai ne kasmet. Ot. Reik ir man gal kokius dar vienus pabandyt.
AA, ištvermingi, kad krienus patys tarkuojat. Man labai skanu.