Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Bulviniai blynai su uogiene - as dar neragavau ,na ziuresim.
Siandien dar eisiu naujo derliaus ,topinambu ir krienu pasikast.Ex ,teisingai ,kad dingo.Nuo tu betalux ir man dingtu.iESKOK IR SEK AMATI F1 .Jie dar visai tiktu ir apibudinimui - raudoni ,mesingi ,gan transportabilus ,bet nekieti ir neturi plastmases pojucio.Ieskoti turbut lenkijoje arciausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 15 vasario 2022 - 14:51

Jai išlindo mano Betaluxai biggrin.gif

Psio, pavėlavau. Dingo ūpas :D

Atsakyti

Mano močiutė kepdavo kugelį aukštuose britvonuose, plikydavo pienu ir su spirgiukais. Valgydavom su pienu, tik tėtis su rūgpieniu, nes jam kaip ir Kavai. Juokdavosi, kad reik adaptuotis vieną dieną prie šviežio pieno, vėliau priprasdavo žarnokai :)

Vyras bulvinius blynus valgo su obuoliene arba vyšnių uogiene, Tėtis - pasibarsto cukrumi arba su varškiniu padažu. Man skaniausiai su paprasta grietine.

Dusia, raudonasis dobilas turėtų būti tavo draugas. Pasiskaityk apie jį.

Atsakyti
Pou dėkui , žinau apie dobilą 4u.gif
Mano bėdos biški ne ten ...
Atsakyti
Jau kaip šiurpinat mane su tais bulviniais blynais su uogiene... blink.gif biggrin.gif. Man uogienė apskritai nevalgomas dalykas, o dar su bulviniais blynais blink.gif. Va, bulviniai blynai tai skanu - su grietine ir kefyru. Arba tik su kefyru. Arba su šaltibarščiais bigsmile.gif
Atsakyti

Pou dėkui , žinau apie dobilą 4u.gif
Mano bėdos biški ne ten ...

Galvojau, kad atsiradus simptomatika, nes pastebėjau, kad rašai apie nemigą, svorio pokyčius kiek.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 02 15, 10:09)
Saintlina žingsnius telefonu matuoji ?
Aš esu tinginė didelė , tai  turiu laikroduką . Dabar jie nedaug kainuoja , o man labai prideda motyvacijos .

Telefonu. Laikrodį turiu, bet man neprilipo..
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 02 15, 10:56)
Pirožkai iš dzukijos nuo Valkinykų  ax.gif netoli lenkų pasienio. Dėl pomikų soriuks nežinau  ax.gif

Nu neeee.. mano kaimas ir aibė laiko nuo vaikystės ten. Jei jau visai tiksliai - trys km nuo Valkinykų. Niekada nesu tokio žodžio pirožkai girdėjus. Tiesą sakant, tie seneliai išvis tokio patiekalo nedarydavo.
Koldūnus gamino močiutė nuo Radviliškio. O virtinukai buvo virti varškėtukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 vasario 2022 - 19:37
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su gimtadieniu Lietuva.
Atsakyti
Labas rytas,
Su Gimtadieniu lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Saintlina , o man laikrodis labai patinka . Vieną sunešiojau , nusipirkau kitą ... Profesinė liga viską kontroliuoti biggrin.gif ? Noriu dar mandresnio biggrin.gif
Pou nemiga nuo vaikystės . Su svoriu tas pats - niekada nebuvau liekna . Aš iš tų moteriškių kurios grumstams smulkinti , ne slyvoms skinti mirksiukas.gif Žiūrėti ką valgau ir pasportuoti man BŪTINA. Senstant mažiau kreipi dėmesio į linijas, daugiau į sveikatą . Laukiu baigiantis mm kaip nežinau kas. Atsibodusi mažakraujystė ir planų dėliojimas pagal jas.. Kai baigsis moteriškų hormonų petreklius ir mioma ims trauktis . Operacijos labai nenoriu ax.gif Ir gaunasi užburtas ratas... Sveikasnis gyvenimo būdas ilgina mm buvimo laiką . O iš kitos pusės mm sekina organizmą . Rate kaip voverė rolleyes.gif Pagal genetiką ( aš iš didelės šeimos ) viskas turėjo pasibaigti . Tokios mano sveikatos bėdos ... Šiai dienai .
Luety ką mezgi ? Man dingo įkvepimas liemenės mezgimui , tai pasiėmiau kojines. Matyt nesinori tamsių spalvų smile.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Vakar krienu tarkavau.Ir su mesa valgiau vakarienei.Tu jeruzales artisoku neradau.Turbut pamirsau kur jie auga.
Siryt vel avizu kose su pienu sikart.Bet braskes jau reiks kazkaip kitaip suvartot.
Mano super pomidorai turi feisbuka
https://www.facebook.com/PinkRockF1/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 vasario 2022 - 09:46

Laba. 

375a02224020d86fc76e996b3388e268300.jpg
Vakar krienu tarkavau.Ir su mesa valgiau vakarienei.Tu jeruzales artisoku neradau.Turbut pamirsau kur jie auga.
Siryt vel avizu kose su pienu sikart.Bet braskes jau reiks kazkaip kitaip suvartot.
Mano super pomidorai turi feisbuka
https://www.facebook.com/PinkRockF1/

Gal ir gerai, kad neradai tų artišokų. Bent jau ieškodama jų kruopščiai sukasei kelių arų daržą :D

Pasakok ūkiškai koks ten stebuklas tie tavo pomidorai. Aš su fb nedraugauju. 

Atsakyti

Sveikos! Dusia, aš tiesiog prisiminiau vitaminus, kuriuos norėjai įsigyti ir dėl ko.  Svarbu gerai jaustumeis! Jei turguje perku pomidorus, renkuosi rausvus, o pati šltnamyje vienus rausvus teauginu. Ir tai ne kasmet. Ot. Reik ir man gal kokius dar vienus pabandyt.

AA, ištvermingi, kad krienus patys tarkuojat. Man labai skanu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 16 vasario 2022 - 10:46