QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 19, 17:59)
žmonių veidų tai nuo mažumės neprisimenu
. Susitinku kur ir galvoju: kur aš jį mačiau... Arba reikia susitikti su jau matytu žmogum, o aš visai nepamenu jo veido ir neįsivaizduoju, kaip reiks atpažint
Luety, gali pavydėt man kaimo - erdvės, privatumo... Nepavydėk prasto kelio, begalybės reikalingo darbo ir pinigų, norint šiokio tokio grožio aplinkui... Bet sudėjus visus + ir - niekada nenorėčiau grįžti į miestą ir į butą. O gyvūnų vadinasi turim abidvi
amorosa, aš nesuprantunesuprantunesuprantu tavo tokių valgymų ir tokių pasiekimų

Luety, gali pavydėt man kaimo - erdvės, privatumo... Nepavydėk prasto kelio, begalybės reikalingo darbo ir pinigų, norint šiokio tokio grožio aplinkui... Bet sudėjus visus + ir - niekada nenorėčiau grįžti į miestą ir į butą. O gyvūnų vadinasi turim abidvi

amorosa, aš nesuprantunesuprantunesuprantu tavo tokių valgymų ir tokių pasiekimų

Uf aciu D ne man vienai taip

Na man tai toks jausmas svetimas, as net pas tevus sode jau labai retai pasilikdavau miegot. Turbut esu miesto vaikas
Va ir as nesupratau, ir nebuciau patikejusi ,bet pabandziau ir pati nustebau , na veikia tos salotos. Dabar problema , kad realiai neturiu ko apsirengt.
QUOTE(Luety @ 2017 02 19, 18:04)
As irgi.Galvojau,jog jai po menesio sustos svoris krites,kaip visiems,bet ne,varo toliau
Cia yra kazkokia mistika.
Aha,Kava,o jei dar pridesim kurmius darze,tai jau bus visa puokste.Nu isejo jie jau i kitus sklypus,bet jauciu sugrys dar.

Aha,Kava,o jei dar pridesim kurmius darze,tai jau bus visa puokste.Nu isejo jie jau i kitus sklypus,bet jauciu sugrys dar.
Luety, svarbiausia nenuleisti ranku, pamascius valgai nedidelemis porcijomis, sveikai, na turejo pajudeti kazkada tas svoris, viskas bus liuks

O tai tiems kurmiams nera kokiu nuodu

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 02 19, 18:17)
aha, dar žemė įšalus, o kurmiai jau varo visu pajėgumu, baigia kiemą perkast
. MB ėjo petardų sprogdint, bet kad nelabai jau bijo...
Ai, dar jūs nė viena neturit nuolat belakstančių aplinkui ginkluotų žmonių
. Visų pirma, medžiotojai nuolat blaškosi aplinkui su šautuvais. Girdėt kaip šaudo. Nepatinka man, bet tai ką... Berods 200 m iki gyv. namo gali. O kas ten žino, kiek tų metrų gaunasi - nesustabdysiu aš jų ir nebėgsiu matuot. Visų antra, prieš kelias dienas važiuoju į darbą - priekyje ant keliuko matau kelias dideles mašinas, nemažai žmonių šalia. Privažiuoju arčiau - vos prasibraut galima pro mašinas ir ginkluotus, su maskuojančiom uniformom apsirengusius, veidus išsipaišiusius asmenis, kurie priklaupę ant vieno kelio iš abiejų keliuko pusių, nu šautuvai tipo į laukus nukreipti, bet pačio kraštinio tai pusiau į mano mašiną. Nu taip ką aš žinau - kaip karo zonoj pasijaučiau 

Ai, dar jūs nė viena neturit nuolat belakstančių aplinkui ginkluotų žmonių

Bet tai nei i miska neiseisi, blyn nusaus dar, nei grybaut, nei uogaut. O siaip tai kam akcija atrakcija, o kas nemaloniai jauciasi, tokia draugija aplink turedami . siaubas kas dedasi