Sveikos,
JustDi, mažais žingsneliais ir pagerės viskas.
Man kartais jau viskas ok, o kartais dar pašonę ir nugarą skauda. Bet aš ir nesitikėjau, kad viskas bus akimirksniu.
Vakar atsigėriau Vytauto, tai jau toks sūrus pasirodė po prėsko gyvenimo, kad reikėjo vandeniu užgerti 
Dusia - gera masažistė, tai Dievo dovana. Kai kurie tik odą nubrūžina, o kiti eina per trigerius, taškus.
Kažkada aš po dviejų valandų masažo net apsiverkiau iš gerumo, kaip viskas lengva, atleista buvo.
Ir dar, yra tokio gerumo lazerio procedūros. Jau tris kartus esu turėjus jas. Kažkoks kosmosas, žinokit. Man pernai po labai sunkios operacijos surakino ranką, išsivystė kalcifikuojantis tendinitas ir negalėjau liemenėlės užsisegt, ranką tik iki liemens iš nugaros tepakeldavau. Mane reabilitologė teipavo su kineziteipu ir paskyrė lazerį. Po dviejų mėnesių pagerėjo. Taip pat, kai ir stuburo disko išsigaubė ir užspaudė nervą ir atjungė koją, po poros mėnesių galėjau šokinėt. Esmė, kad ši procedūra ilgai grojanti ir tikrasis jos poveikis pasirodo vėliau ir turi ilgą efektą.
Reiks vėl vasarai per atostogas reabilitaciją suorganizuot - galėsiu po jos metus būti rami.