Labas rytas,
geriu mimozine kava ir vaziuosim i soda nuostoliu ziuret.Fb musu sodu grupeje,jau yra keletas pavesiniu nulekusiais stogais,siltnamiu isbumbinti langai,pleveles suplesytos,na to ir tikejausi,bet polikarbonatiniu per visa soda gal du trys,ir du is ju paciu gamybos,tai nezinau,kaip bus musu atlaikes.
Atsalo si ryta,vos 3 silumos.
Agurku kazkokiu seklu atsisiunciau is interneto,dar turiu ir likusiu,apie agurkus dar negalvoju.Pomidorai sudygo graziai,tik viena rusis nedygo,dar neziurejau,bet atrodo,kad bus gonziaus dryziai.Nu matyt sekla blogai rinkau,ka padarysi,reiskia man ju ne labai reikejo,nors man jie labai patinka.Paprikos nedygo kazko,isgirdo keiksmus,kad nebesodinsiu,ir turiu ka turiu.Kiek man reikia,bandysiu nusipirkt kelis daigus,ne beda.
Vakar ME beveik atlaikyta,dziaugiuos,siandien toliau vaziuoju.
Tevulis ir valgo mazai,ir labai silpnas.O kai skambino ir pasakojo apie jo stovi,tai paskutini karta sake,oi,kaip jis pagerejes,jis daug stipresnis,negu pries ligonine.Melas.Ju tie pranesimai buvo pozityvus,kad nuramint artimuosius,o tai dar prades cia verztis i ligonine,kam tos problemos.Nu mes kazin ar butume verzesi

bet angliokai nagli,jei jiems reiks,jie gali taip padaryt.Kai kur jie saunuoliai,ryztingi,uz save moka pastovet.O mus varzo ir mentalitetas ir statusas.Pirma ka darydamas visada pagalvoji,o kaip bus.

Nieko nepadarysi,ne namie gyveni.
Verdu Ghi sviesta,jau senokai neviriau,nes daug turejau prisivirus,tai dabar jau reik isnaudota papildyt.