Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 28, 09:30)
Oi kaip nemalonu ,bet as galiu sukurti tema,kur bus galima politikuot.Visgi ,tik neisizeiskit ,cia mielu kaciuku tema.Na mielu suniuku ,greiciau.Bet damos ,jus tikrai turit intelektualini potenciala.Nesigedykit jo.

Stiprybė vienybėje smile.gif
Atsakyti
Taip dusia,bet as neturiu iliuziju del jokios vienybes.Jos nera.
Tai reiskia ir stiprybes nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 vasario 2022 - 09:41
na aš tuomet gyvenu kažkur toli nuo Lietuvos unsure.gif
o kur ta vienybė.... rimtai smegendėžėje reikai man restart blink.gif atbukino mane kovidas ir t.t.
Atsakyti
Labas rytas,

sunkios temos pas jus,vienos tiesos nera nei apie Ukraina,nei apie Rusija.Tai politika.Maciau foto medijoj is 2016m,jau matytos eteryje,tik data pakeista,maciau aktoriu nugrimuotu karo lauko suzeidimais,keliose scenose ta pati moteris ir ne pirma kart,todel tiket niekuo negali.Kodel puole rusai tiesiog stacia galva ir uzeme Cernobyli neveikianti?Gal ne be reikalo.armijoj nebuna,kad kliautusi gandais,nepritariu karinem intervencijom jokiu budu,bet vel kam idomu,kad zusta nekalti zmones.O atominis ko gero neisvengiamas,nepaeme Ukrainos per 72 val,vargu ar bepaims,teks kazka daryt,kad pateisint.Lietuva arti,UK toli,bet labai grasina atomu Ukejui.Politika juodas purvas ir ne mums viska suprast.Visas pasaulis susiskaldes,vienos nuomones nera,lengva valdyt per ziniasklaida,kai yra tikima viskuo.Ir dar alternatyvi ziniasklaida yra ivairi,negali viskuo tiket ka matai,o kai nelieka tikejimo niekuo,tada prasideda valdymas,diktatura ir kiti blogiai.Dabar tokie laikai,kad tikrint reikia medikus,ka jie skiria,kaip jie gydo,vaistus,ka geri,vandeni kuri geri,maista,kuri valgai ne savo gaminta,tokiais laikais gyvenam,ir tas netikejimas zudo,bet ir vercia ieskot tiesos,po kruopelyte,deliotis is visokiu saltiniu,kol supranti,kad yra taip ar kitaip.Sunku,reikia daug laiko,o kas nori ji aukot kazkokiom tiesom,lengviausia,paskaitai midija,paziuri tv,tiki sventai ka pasake,ka parase ir laiko sutaupai ir tikejimas islieka viskuo ir nervu nereikia gadintl,laiko svaistyti tokiems niekams,kaip tiesos supratimui,ir gyvent lengviau...bet tai ne man.Mes visi skirtingi,bet nebutinai turim but susipriesine.Niekur nera vienos tiesos,bet tai nereiskia,kad kitokia nuomone turi but baninama,kitaip mastantys turi but koneveikiami,vadinami visokiausiais epitetais,gyvunu vardais ir t.t.Tai jau kvepia neskaniai.Man svarbu,ka jus mastot vienu ar kitu klausimu,bet tai nereiskia,kad jus ,mastancios skirtingai,esat mano priesai,ploksciazemes ar dar kas.Tai tiesiog kita nuomone.
Tevulis stabiliai blogai,einu pasimelst su juo,uz ji.
Geros dienos,mergaites ir nieko nebijokit,mes mazi zmogiukai nieko nepakeisim,kas numatyta,niekas negali paveikt to kas ateina. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 vasario 2022 - 10:50

Kava, tai dukra medicina ar konkrečiu mediku nusivylė? 

Luety, stiprybės jūsų šeimai dėl tėčio.

Sunku tokiu įtemptu metu turėti sunkų ligonį. Daug scenarijų galvoj prabėga.

Nebūkit agresyvios, agresijos ir taip aplinkoj labai daug.

Atsakyti
Ten buvo 14 metu paaugle.Pats tas amzius ,kad viska zinotum biggrin.gif
Atsakyti

Ten buvo 14 metu paaugle.Pats tas amzius ,kad viska zinotum biggrin.gif

Tu apie Kavos dukrą?

Aš tai apie Kavos interpretaciją :)

Keista, kai žmonės nepasitiki medicina, bet žongliruoja jos pasiekimais. Nesvarbu. Stengiuosi kuo mažiau pastarosiomis dienomis erzinti, kas erzinasi :)

Tad nekreipkit dėmesio.

Atsakyti

Susidubliavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 28 vasario 2022 - 12:05
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 28, 09:41)
Taip dusia,bet as neturiu iliuziju del jokios vienybes.Jos nera.
Tai reiskia ir stiprybes nera.

Kaip miela wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 02 28, 10:30)
O atominis ko gero neisvengiamas,

Labai pasimelsiu , kad tokios tavo prognozės neišsipildytų .
Labai labai ...
Atsakyti
Ingrida, o medikas ne medicinos mokslą atstovauja? smile.gif
Tiek to, gana, nes vis tiek liksime prie savo nuomonių. Tik pasikartosiu, kad mokslas - ne religija, kad tikėtum. Čia ne tas žodis tinkamas.
P.S. žodžio "tikėti" pirmoji reikšmė iš žodyno: "laikyti neabejotinu dalyku, manyti ką esant iš tikrųjų, būti įsitikinusiam, tikram kuo, dėl ko nors, neabejoti"
Mokslas yra kintantis, taigi, neabejoti man niekaip neišeina. Čia, žiūrėk, vieni vaistai į trasą oho, kaip eina, čia jau išimami iš gamybos kaip labai kenksmingi. Ir t.t. ir pan.
Papildyta:
AA, aš ne apie paauglės žinojimą. Net ne apie savo žinojimą - tai neįmanoma. Aš apie tikėjimą / netikėjimą. Ir dar apie turėjimą savo nuomonės. Arba neturėjimą smile.gif. O apie tuos, kurie viską žino, o geriau tiktų "žino", aš taip pat turiu nuomonę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 28 vasario 2022 - 12:48

Ingrida, o medikas ne medicinos mokslą atstovauja? smile.gif
Tiek to, gana, nes vis tiek liksime prie savo nuomonių. Tik pasikartosiu, kad mokslas - ne religija, kad tikėtum. Čia ne tas žodis tinkamas.
P.S. žodžio "tikėti" pirmoji reikšmė iš žodyno: "laikyti neabejotinu dalyku, manyti ką esant iš tikrųjų, būti įsitikinusiam, tikram kuo, dėl ko nors, neabejoti"
Mokslas yra kintantis, taigi, neabejoti man niekaip neišeina. Čia, žiūrėk, vieni vaistai į trasą oho, kaip eina, čia jau išimami iš gamybos kaip labai kenksmingi. Ir t.t. ir pan.

Kava, tikriausiai man buvo skirta, ne Ingridai.

Pamąstymui. Būtent mokslas įrodė, kad vienus pasiekimus keičia kiti, ką tai reiškia tyrimai ir t.t. Tad manau galima abejoti tam tikrais faktais, bet ne mokslu apskritai.

Ir jei dukra gali įrodyti medikui, tai ji taip pat naudoja tam tikras žinias, kurios jos galvoje neatsirado iš niekur.

Tik čiut pakabinau, nepiktai, jei ką. Nieko nenoriu įrodinėt  :wub:​ 

Atsakyti

Vėl dubliuoja. Kažkas kompui atsitiko, matyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 28 vasario 2022 - 12:50