Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety 4u.gif stipri moteris esi 4u.gif tėvukas puikius vaikus užaugino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 02 28, 15:56)
Atrodo, kad seniau niekas nemokėjo nachui pasiųst biggrin.gif Man panašu į mažą vaiką, kai išgirsta kokį nelabai vartotiną žodį ir kartoja reikia nereikia biggrin.gif.

Mažiausia bėda čia, sakyčiau. Lyrinis nukrypimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 vasario 2022 - 17:13
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 02 28, 13:5)
Karas kazkoks keistas,kaip iki siol dar intiko neisjunge ,nes kai kryma okupavo tai buvo absoliuti radio silence.
Ir tik be isterijos ,volnenija i vosklicanij.

Ė, gi nenori ir tu pasakyt, kad viskas čia spektaklis su statistais ir dekoracijom kvaliems vakarams?
Atsakyti
Saintlina ,as matai esu serbijoje gyvenus.Todel kitaip vertinu situacija.
Atsakyti

Labas.

Luety, tau skiriu tylos žodį, tylų pabuvimą šalia, matau ir jaučiu tave kaip niekas kitas, nes tėvų netekties kelią jau praėjau.

Mergiotės, nesinori suvelti jūsų svarbios karo diskusijos, bet norėčiau įsiterpti visai nepopuliariu klausimu. Ieškau braškėms tvirtos plėvelės, noriu patiest kad braškėse neaugtu žolės. Nenusimanau kokią plėvelę vertėtų pirkt. Kaimynė reklamavo savo kokią pirko, bet ten pralenda žolė. Sako, ai, tai pakelsi plėvelę, žolė vėl uzsidengs ir nesimatys. Ir ji tiesia tą plėvelę tik ant tako iki pat braškių krūmelių. Nu, tas plėvelės kilnojimas man atrodo lyšnas darbas.. Kuri turit patirties kokią geriau pasirinkt? 

Atsakyti
Ex, žolė per tą plėvelę perauga kiaurai. Nieko tu ten nepakilnosi, nes plyšta. Stora tokia yra, stabilizuota ar kaip ji ten. Tokia juoda su žaliais kvadratais. Tokia man labiau pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 02 28, 19:00)
Ex, žolė per tą plėvelę perauga kiaurai. Nieko tu ten nepakilnosi, nes plyšta. Stora tokia yra, stabilizuota ar kaip ji ten. Tokia juoda su žaliais kvadratais. Tokia man labiau pasiteisino.

Pas mane ir pro tokią prasimuša asiūklis. ax.gif
Pradėjau kasti šiandien pievą avietėms,kur dar nėra asiūklio.
Neėmė iš manęs kraujo,pamatė sugipsuotą ranką ir atsisakė.Sakau kas gi čia skilęs kaulas.Nu ne sako gal ten viduje pūliuoja.Turi būti visai sveikas žmogus.Bet tokia faina gydytoja,nuglostė petį,sakė susigydykite ranką ir visada prašom.MB ,kad ir pakeistas klubas,po pusmečio operacijos jau gali imti kraują.Jis jau du metai po operacijos.Bet sakė kol nėra sužeistų dar LT ,šiuo metu turi pakankamai kraujo jau.Džiugu. wub.gif Tai taip ir išėjome. mirksiukas.gif O ima kraują iki 65 metų,jei sveikas jaučiasi žmogus galima ir vėliau,tai turime dar laiko. ax.gif
Atsakyti

Man per juodą su kvadratais pakėlė žolė visą, matyt dirboj sėklų buvo, nes jai jau taip šaknytes visas ščyrai buvau išrinkus. O dar smagiau karkvabaliai braškes susirado. Tai po metų nuėjau, visas merginų dovanotas braškes pykšt be šaknų surinkau ir kaput braškėms.

Atsakyti

Va tai tau. Patarimai dėl plėvelės vienas už kitą smagesni. Pou padėjo tašką. Reiškia, labai galimas dalykas, kad ne tik pinigai į balą bus, bet ir vistiek ravėti teks. Ir dar po braškių šaknim kvaterantų baliavot susirinks. Pas mane dar kurmių zavalom, nu tai išvis šventė..

O po ta juoda plėvele ar nesušunta braškės, ar per karščius neiškepa uogos ant jos? Pasižiūriu kaip kai kurie braškių augintojai, tai baltą plėvelę laukuose tiesia. Nežinau jau. Dingo nuotaika tom braškėm.. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pernai tik vasarą buvau patiesųsi geotekstilę,sodinau frigo daigus,tai rudeniop kiek buvo uogų tiek buvo.Nepajaučiau išdegimo.Ant tos medžiagos auginau arbūzus,melionus,neišdegė. ax.gif
Ilgėja dienos,šeštą jau brėkšta.
Atsakyti
Labos,
Ex, man Iš Kaimo ir kita braškių augintoja Sodybos temoje patarė taip: Nori sodinti į plėvelę tiesk laistymo sistemą. Kitiap iškeps ... Geriausia mulčiuoti šiaudais braškes. Ne žole.
Luety 4u.gif
Ir mums su MB pakankamai jauniems būnant teko išlydėti mamas. O tėčių abu nelabai pamenam... Mama pasiėmė ašaras. Po jos mirties nebegaliu verkti .
Pradžioje skauda, Paskui ateina ilgesys. Ir nebeišeina...
Lietuvoj šiandien po šaltos nakties ateina saulėtas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 kovo 2022 - 07:31
vartotojo įkelta nuotrauka
Va mano autoritetas ir zmogus ikona.
Visokiausiu spalvu pleves naudoju darze.Blogiausia ,kad estetinis vaizdas buna siaubingas.Dabar kazkokia suomijos veliava.Balta ,juoda ,zydra. biggrin.gif
O naudos daug.
Atvaziavau cia kai lietuvoje nusipirkau tiek agropleves ,kad kelia i bulgarija turbut buvo galima nutiest.Vynuoges klojom,abrikosus ir ka.Pasidaviau.
O praejus metams kitiems agropleve ir vel atsirado mano darze.
Del braskiu tai tik su pleve.Uogos nepurvinos ,usai neisikabina.Ir net jokios laistymo sistemos nera.Vienais metais pamatavau temperatura vidurdieni po pleve buvo +70C biggrin.gif
Pleve bile kokia.O ant virsaus dar ta baltoji agro ,vegetacijos pradzioje , o paskiau nuo varnu.
INGRIDA ,jei auga asiukliai zeme reikia butinai kalkinti.Butinai.Nes viskas kas isauga tokioje zemeje turi toksiska azota,nera labai sveika,galima nutraukt ta azota su cinko trasom,garstyciom,bet tai tik pavirsine kosmetika.Del kalcio ir ph disbalanso raunant tuos asiukius jie tik sparciau dauginsis.Jei manim netiki gali kumos is eriskiu paklaust patvirtinimo. wub.gif Myliu ,ja ,ji faina.
Atsakyti