QUOTE(Dusia37 @ 2017 02 28, 10:29)
Luety čia pomidorai ir Amerikės, kažkokie senoviniai , nebijantys maro bent jau pas mane , kaip Coyotas . Tik labai sunku suvaldyti juos - kaip slibinas devingalvis... Labai gerai auga. Pažiūrėsiu tikslesnius pavadinimus namie , aš juos savaip vadinu

Nelabai apie juos info yra, sodink lauke .
Dar iš ankstyvų Betaliux, Raudonkepuraitė , jei turi . Aš sodinu promyk , betaliux šiltnamio pakaršy, prie plėvelės , nes jie suskiai

Nudera- nukerpu , net neraunu , kad žemės nekrutint ,maro bakterijų nekelt į orą

... Rudeni tik šaknis iškrapštau...
Wau,kokie grazus,melynai juodi,vos ne kalediniai.

Tai Coyotas irgi nebijo maro?Tu man davei ir coyoto ir raudonkepuraies ir kmicic maskarena.,ir tu cheriuku juodai geltonu ir juodai raudonu,dar kazkokie slapukai.
Zodziu seju sweet aperitiff,raudonkepuraiteir promyk,po kelias seklytes del ankstyvumo.
Susirinkau indelius persodinimui,islindo saulyte,smagiau dirbt.Prasiduriau skyles,einu pikuot pelargonijas,net 21 isgyveno,ir kokie 4-5 echinacejos jau su zaliu daigeliu.Ech,kaip gera dusioj,kad jau kazkas auga.Lauke maciau jacintas kisa zieda,idomu kokios spalvos bus,nes turejau purple ir geltona,kazin koks cia isliko?Reiks vazonu pastumt i saule labiau.