Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2017 03 01, 09:55)
Labas rytas, guliu-38. Pykina, galvą ir visą kūną skauda. Ir čia antra savaitė su antibais...

nu cia dabar verysad.gif antibai gali buti prie kitos diagnozes kito veikimo bet nuo inkstu uzdegimo irgi tempa kyla.... jklmn na ir papuolei tu ... mažu kokia greitukę... ir tadu pas specus...
Atsakyti
Labas rytas,

Ate42, širdelę varyk į klinikas - rimtai kvieskis greitukę. Nes ne juokas. O nuo inkstų uzdegimo dar ir kaip kyla temperatūra. AA mamukas po operacijos dažnai sirgdavo ... Vešdavom į ligoninę, nes namie niekaip.

Muka duosiu Betaliux ir Promyk , jei tik sudygs . Vakar pasėjau. Įpyliau taip nemenkai , sėklos pirktos senokai - gal nelabai daigios ? O jei daigios , tai kur aš juos dėsiu ?

Pažadų ( gavėnos ) pridalinus Sau Tyliai daug. Na dar biški šeiminykščiams smile.gif

Nuo mėsos nesulaikysiu smile.gif Bent jau nuo Vyno būtų gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 kovo 2017 - 09:56
labas rytas,
nu tikrai su ate visai nejuokai... unsure.gif. Čia jau rimtai užsiimt reikia...

Pažadai mano tokie patys, kaip ir paskutinius 2 mėn., nieko naujo. Nieko neatsisakysiu biggrin.gif
Mėnesio 1 d. proga suvedu rezultatus - planas (noras) per mėnesį - 1 kg, faktas - 1,5 kg. Viso - 7,1 kg. Kritimas neįspūdingas, bet ant apimčių jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 01, 05:55)
Labas rytas, guliu-38. Pykina, galvą ir visą kūną skauda. Ir čia antra savaitė su antibais...

Laba ryta,
Ate,nesizudyk del darbo,matai,kas darosi su sveikata.Skubi mediku apziura ir tyrimai butini,kreipkis kuo skubiausiai,pagasdinsiu-isivaizduok save darant dializes kas savaite...Sorry,kad taip,bet gal isvarysiu tave pas gydytoju.Dar inkstu,slapimo infekcijos reikalauja specifiniu antibiotiku ir geriausia,kada daro paseli,kokiu ju reikia,kiti gali tik uztusuot liga tam kartui.Sveik ir 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 01, 07:50)
labas rytas,
nu tikrai su ate visai nejuokai... unsure.gif. Čia jau rimtai užsiimt reikia...

Pažadai mano tokie patys, kaip ir paskutinius 2 mėn., nieko naujo. Nieko neatsisakysiu biggrin.gif
Mėnesio 1 d. proga suvedu rezultatus - planas (noras) per mėnesį - 1 kg, faktas - 1,5 kg. Viso - 7,1 kg. Kritimas neįspūdingas, bet ant apimčių jaučiasi.

Panasiai einam,atsiduosiu pirmadieni,mazu dar pakris koks gramas. biggrin.gif
Pazadu jokiu ir taip istisas pasninkas palyginus su ankstesniu rijimu,alko ir taip mazai vartoju,vienintelis pazadas islaikyt viska kaip yra.
Paziurejau oru prognoze,verkt norisi,ateinanti savaitgali verkiant reikia statyt siltnami,nes dar ateinanti talka uzimta,o si savaitgali rodo tik 3 silumos ir lietu lietu abi dienas.Vakar vakare buvom nuleke i soda,tai tas zemesnis galas jau gana dregnas,nors dar kojos neklimsta,iskasta duobe aklina nuo vandens,svogunai ir cesnakai labai nabagiukai,issigande salto oro.Paziurejau kitu pro sali vaziuodama,tai kitu panasus,tik vienoj vietoj maciau jau gana didelius,kazin kada jis sejo ir kas ten pas ji taip kelia juos i virsu.Zodziu su statybom sudukas kol kas.Yra kaip yra.
Atsakyti
Muka apie Buhalterių administracines atsakomybes jau buvau skaičiusi .
O kaip seminaras ? Nes pas poną K paskutinis labai niekinis buvo ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 01, 13:13)
Muka apie Buhalterių administracines atsakomybes jau buvau skaičiusi .
O kaip seminaras ? Nes pas poną K paskutinis labai niekinis buvo ....

na žinai man patinka Deveikis nes supranta ką kalba, ponia Guptor irgi tinka tikrai kompetetinga... na Kalčinskas... kaip Kalčinskas... šiaip žinok daug naujienų nėra tai ir toks šiaip sau... Bet žinių kažkiek liko smile.gif
Ačiū už daigelius smile.gif tau gal cukrinių žirnių reikia?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 03 01, 12:30)
na žinai man patinka Deveikis nes supranta ką kalba, ponia Guptor irgi tinka tikrai kompetetinga... na Kalčinskas... kaip Kalčinskas... šiaip žinok daug naujienų nėra tai ir toks šiaip sau... Bet žinių kažkiek liko smile.gif
Ačiū už daigelius smile.gif tau gal cukrinių žirnių reikia?

Prisipirkus kaip durnė giros žirnių: cukrinių , raukšlėtų , šparaginių smile.gif Pas mane sėklų galiu kokį Ha daržais užsėti smile.gif smile.gif smile.gif
Netoli namu ŽS atidarė , tai dukra su Tėčiu tarėsi: iš mamos kotelę reiktų atimti , nes dešrai pinigų neliks , prisipirks sėklų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 01, 14:40)
Prisipirkus kaip durnė giros žirnių: cukrinių , raukšlėtų , šparaginių smile.gif Pas mane sėklų galiu kokį Ha daržais užsėti smile.gif smile.gif smile.gif
Netoli namu ŽS atidarė  , tai dukra su Tėčiu tarėsi:  iš mamos kotelę reiktų atimti , nes dešrai pinigų neliks , prisipirks sėklų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  rolleyes.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va ką šneka patirtis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tiesa kaip kepi grikinius blynus? pirkau miltų nei reikėjo nei ką ale nusipirkau durnė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 01 kovo 2017 - 14:19
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 01, 12:40)
Prisipirkus kaip durnė giros žirnių:

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2017 03 01, 14:14)
ale nusipirkau durnė  unsure.gif

su ko mes reikalus turim... unsure.gif blink.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 03 01, 14:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif va ką šneka patirtis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tiesa kaip kepi grikinius blynus? pirkau miltų nei reikėjo nei ką ale nusipirkau durnė  unsure.gif

Muka kepu kaip Lietinius :
Miltai , vanduo, 1 kiaušinis, druska, pipirai . Tešla turi būti skystoka , reikia brandint ne mažiau 15 min. Jei gerai pamenu 150 gr. miltų ir vandens iki 200 mil.
Kepti lietinius reikia ilgokai , nes jei nedakepusi bandysi apverst suirs.
Į vidų dedu įdarą : sukepintus svogūnus, morkas, salierus grybus .
Susuku ritinėliu, ir dar pakepu.
Kas ragavo sakė skanu .
PS tešlą labiau reikia padruskinti ir papipirinti negu paprastiems blynams .
Mačiau per teliką kaip kepė smile.gif Blyną nusikopinau .
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 01, 14:30)
Papildyta:

su ko mes reikalus turim... unsure.gif  blink.gif
biggrin.gif

Saulė Kaune išlindo smile.gif Linksmai gyveni antra diena iš eilės , bo su durnėm susidėjai biggrin.gif blink.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 kovo 2017 - 14:42
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 01, 14:48)
Linksmai  gyveni  antra diena iš eilės , bo su durnėm susidėjai  biggrin.gif  blink.gif  blink.gif  biggrin.gif

biškį raidę praleidau, bet supratai biggrin.gif
bet tik viena durnė, kita tik panaši į ją, nes "kaip durnė" lotuliukas.gif

jetus, tikrai nežinau kas darosi, baisu, dirbt visai neprisiverčiu, rytoj tikrintojų paduos, o aš net nežinau, ką ruoštis - ai, viskas gerai, tegul tikrina skersai išilgai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 01, 08:55)

Sveikatos 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 01, 10:42)

Nuo mėsos nesulaikysiu smile.gif Bent jau nuo Vyno būtų gerai smile.gif

man pirma mintis irgi buvo nuo vyno susilaikyt, bet paskui supratau, kad nieko nebus... man ir Portugalija nusimato, ir dar visokių kitokių numatomų pasibuvimų...
vadinas, tik vienas menkas pažadas - visame kame, ypač maiste ir gėrime - saiko mirksiukas.gif o dar geriau - neprivalgymo neprigėrimo, bet čia jau iš svajonių serijos...
Šiandien beveik be miego - atsibudau antrą ir viskas blink.gif dar iki trijų pagulėjau, bet paskui jau nusibodo ir kėliaus...
Atsakyti