Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 07, 22:39)
sakyk ne "tingiu", o "sergu"
kai pasveiksi, tada ir pakalbėsim biggrin.gif

Tyyyyyyyyyyyynnnnnngiu
Atsakyti
Ne ne,as tai pasuoju,man geras muilas tas,kuris kvepia,o as jo isvis mazai naudoju,tik rankoms.Man cia baisiau uz valgiu gaminima,tiek visokiu makaliuziu.Pasirodykit su savo pagamintais bent jau.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Teip sakant su kovo 8 ąją 4u.gif

Aš jau kvietkų radau ant stalo wub.gif

Dusia37 šiandiena skęsi kvietkose ane ax.gif

Ate42 laikykis nusivarei visai o dėl daktarų tai kaip jūs taip greit gaunate siuntimus ir papuolate į MRT ir t.t. aš po 2-3 mėnesius laukiu....
Ačiū už nuorodas bet gal kada nors poto užsikabliusoiu su muilu, dabar ne...dabar yra noras atgauti meilę sėjai, nes paprika dar nesusėta(vatoje) o jau pomikus reikia kišti, bet kišiu gal etapais, nuo savaitgalio tiesa pilnatis prasidės ir vėl negerai... bet tikrai su svogūnais ir porais tai užsiimsiu... reikia iki sodo nes pamiršau savo bokaliukus o jų tai daug reiks... po vieną kiekvienai pomidorų veislei..bet didžiausias darbas atsirinkti ko noriu...
Šiandiena išvarome su MB į Birštoną... netikėtai, bet smagu atostogų nepritaupysiu ax.gif senstu reikia man atsipalaidavimo... naktį vėl panikos priepolis buvo...
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas,
Na manau kad kvietų bus daug , jau pirmas gavau . Kaip sakė Viktoras - tulpė Kovo 8- investicija kuri visada atsiperka smile.gif
Mano paprikos nedyksta, gal perkaitinau ant radiatoriaus ?
Muka - gero poilsio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

PS, kažkas klausė kiek paprikų auginam , aš auginu apie 50 vnt. saldžių ir dar kažkiek aštrių . Aštrius džiovinu , malu. Praktiškai nebenaudoju pirktų pipirų ...
2017 metų derlių džiovinsiu , džiovinsiu , džiovinsiu - ir paprikas ir pomidorus . Geriausiai susivalgo .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 08, 11:17)
Labas rytas,
Na manau kad kvietų bus daug , jau pirmas gavau . Kaip sakė Viktoras - tulpė Kovo 8- investicija kuri visada atsiperka smile.gif
Mano paprikos nedyksta, gal perkaitinau ant radiatoriaus ?
Muka - gero poilsio  4u.gif  4u.gif  4u.gif

PS, kažkas klausė kiek paprikų auginam , aš auginu apie 50 vnt. saldžių ir dar kažkiek aštrių . Aštrius džiovinu , malu. Praktiškai nebenaudoju pirktų pipirų ...
2017 metų derlių džiovinsiu , džiovinsiu , džiovinsiu - ir paprikas ir pomidorus . Geriausiai susivalgo .

aš čilių 20 papriku 30 siemet gal dauginsiu papriku matysiu kaip digs...
Tiesa paprikos mano dar ne visos su uodegom, labai greit Poblano ir Hamikai o va kiti čiliukai tyli kažko...
Atsakyti
Labas rytas,

Su Kovo 8-aja!Geliu nezinau ar kas iteiks,cia atgyvenes procesas,bet niekada nesakyk niekada. biggrin.gif
Apziurejau savo uki,tai galiu pasakyt,kai paziurejau pagal uzrasus,jog nedygo Baklazanai,paprika labai astri Hung(Dusiuko) ir mano pirktos is lietuviu paprikos seklos Trapez.Visa kita puikiai dygsta arba jau sudyge,isskyrus vakarykscius pasetus.
Dusia,as ant radiatoriaus padedu laikrasti ir ranksluosti,jei labai karsta,o tada ant ju dedu dezute,o jei vesesnis,uztenka kokio ranksluostuko ir tikrai neperkaista,as vis ciupineju.Sudygsta greit.
Visu tu seklu dar turiu,einu siandien dar jas perset,gal sudigs is antro karto.Juk dar nevelu,ar ne?Bandysiu apipilant karstu vandeniu,bus joms cia nedygt,gaus soko ,tuoj iskis nosis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 kovo 2017 - 11:33
Selika,

Atsakyti
Selika su Gimtadieniu !!!!
Meilės, laimės, sėkmės ir daug daug Sveikatos !

Atsakyti
Nugi persejau nedygusius ir uzmirsau,kad kirrrrminu diena trrreciadienis jpklmn,dabar jau kaip bus taip,nebepakeisi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 08, 21:19)
Nugi persejau nedygusius ir uzmirsau,kad kirrrrminu diena trrreciadienis jpklmn,dabar jau kaip bus taip,nebepakeisi. unsure.gif

Netikėk smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės,liūdnas tas mano gimtadienis.Tėveliui nedaug liko.......
Prakeiktas v.....ys - pasirodo giminės rykštė.

Jaučiuosi gerai,jaučiuosi graži.Naują šukuoseną visi giria.O nuotaikos nėr....
Sulieknėjau 8 kg,ir ką.........
Taip kad jauskitės gerai su savo lyšnais kilais,jeigu esat mylimos,sveikos ir laukiamos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selika @ 2017 03 08, 19:56)
Ačiū mergaitės,liūdnas tas mano gimtadienis.Tėveliui nedaug liko.......
Prakeiktas v.....ys  -    pasirodo giminės rykštė.

Jaučiuosi gerai,jaučiuosi graži.Naują šukuoseną visi giria.O nuotaikos nėr....
Sulieknėjau 8 kg,ir ką.........
Taip kad jauskitės gerai su savo lyšnais kilais,jeigu esat mylimos,sveikos ir laukiamos  4u.gif  4u.gif

Sveikute,
na buna ir liudnu,toks gyvenimas.Nesokinesi is dziaugsmo,kai artimas zmogus gyvena su baisia liga.Svarbiausia,kad jautiesi gerai.Kad jau bandai kabintis i gyvenima,keiti sukuosena,meti svoriuka.O nuotaika,ji toks dalykas,arba ji yra arba jos nera,bet ,susikloscius kitoms aplinkybems,ji gryzta.Sugrys svente i tavo namus,dar jauna,dar gyvenimas pries akis.Toks gyvenimas,kad reikia islydet artimus anksciau ar veliau,nei vienas nuo to neapdraustas,bet ieskok pozityvo tokiame gyvenime,koks tau siuo metu skirtas.O baltas taskas kai jau matosi,tada greit pasimatys ir bruksnys ir juosta ir ateis nusvitimas,nuotaika.Tik sunkiausia islaukt.Ciupk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
friends.gif friends.gif console.gif console.gif oro_buckis.gif
Atsakyti