Labas rytas,
o as tik vakar iejau i doros kelia po savitgalinio nukrypimo,vis tesinejosi,tai si ryta jau gryzau i buvusi.

Pastebejau,kad svoris nebetaip aukstai uzkyla,pakvailiojus karbais.Budavo 1,5-2kg,o dabar 500-800g ir tai galetu reikst tik viena,kad vistik Stokholmo dieta kazkiek paspartino mano medziagu apykaita|.O ir dabar as jos dar pasilaikau,na ne 100% ale normose pabunu,darzoviu kiekiuose,eiliskume,ir kai kuriuos patiekalus pasisavinu.Kai atsisakiau,parode dar 7 etapa man priklausanti ir viskas,nebeileidzia net i tai ka buvau uzmokejus,gerai,kad nusirasinedavau viska i sasiuvini,o 7etapa sugalvojau nusifotkint teksta.Nu ko as anksciau negalejau nusifotkint,tai tikrai dura.
Selika,jau smagu,kad bent zinute parasai.Man labai smagu.Islys saulyte tavo kieme,tik mokek islaukt.Zinau,kad jau niekada nebebus,kaip buvo,bet bus kitaip,brandziau,labiau vertinanciai viska.
Dusia,man pirmu kartu isdygo 13 chiliu is 20,tai skaitau gerai,o paprikos,mazai,o ir nebelaukiau,ismeciau von ir sejau naujas.Dabar man svarbu,kad baklazanai islystu.Nemegeja as ju,bet taip norisi tavu paragaut,mazu kitokie nei pardes,o jie uzsispyre,nedygsta.Ir dar kazkokios paprikos beicuotos seklos taip sunkiai meta kepureles,ir purskiu ir krapstau,o jos priskrete ir gana.Man tarodo baltosios paprikos,ar ne?Sudygo 100% jei nenugalabys jas tos kepures.
Paganykit akis
http://www.jparkers....7mhYaAguG8P8HAQ atnese siandien kataloga,galima numirt,kokie vaizdai,o kur set,kai dar nera plano gelynams??