Labos iš ryto
Atanešu kavos

Na ką mielosios sodininkės ir ne sodininkės lengvai ir kai kurios sunkiau pamišusios dėl daržų šiandiena nutariau ir aš sėti pomikus, neturiu plano ko kiek ir kaip bet bus ekspromtas

Lipdukus turiu žemės irgi sėklų kruvą žodžiu sėsim. Tiesa Ate42 gal tu turi savo sudarytą katalogiuką na veislė ir kokia ji skani neskani ir t.t. ar galėtum pasidalinti.... kai kurių veisllų google nerodo

O gal kuri iš kitų turite mielai nusirašysiu

Dėl patarimų su vaikų pasirinkimu, manau mes tik šnekėdamos galime ir tai ne visada supras ką norime pasakyti, maniškė turėjo dvi kryptis psichologija ir tekstilės inžinerija pasirinko pastarają, kol kas patenkinta nors aš manaiu kad ji daugiau linkusi siuvimas dizainas, bet čia jos valia ne toli nutolo norės pasibaigs ir aną... Man nieks nepatarė nieks neleipė nieks nekalbėjo nuėjau kur suprantu kas man patinka pabaigiau programavimą, paskui buhaltertiją paskui konsultavimo vadybą... klausite ar patenkinta... na kitur savęs neįsivaizduoju....
Kavasucitirna tavo mergička šaunuolė porfesija įdomi turinti perspektyvą
Melsvaižalia nelabai kas jau žiūri į etnologiją ... o ir klimatas pašiltėjo ir atsirado kitokių veislių ir t.t. Mes patapome vartotojais ir mums reikia kuo daugiau kuo anksčiau... kur matyta, kad agurkus žmonės valgytų kovo mėn. o valgo ... Tai smagu kad turi kur pasikapstyti o ir mamulis prižiūri ir t.t. Mano plotai nedicki du sklypai sodo ten stovi du siltnamiai du namukai kur obelys kvietkynai dirbamos žemės kaip ir mažai... ale kaip padirbu subine čiut in antrą aukštą užnešu miegui... tai turbūt gal ir gana ale vistiek noriu daugiau vienkemio ir t.t. kas trukdo? turiu kas racionaliau mąsto nei aš
Bučkas