Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Lipu sienom. Įtaria išsėtinę sklerozę. Gerai kad pats neišgirdo.Gudriai parašyta, daktarai žiūri į akis- toks jaunas....tipo yra požymių ir negalima atmesti tos ligos galimybės....
cray.gif 30 dieną pas neurochirurgus einam. Dar visokio brudo tas MRT rodo...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 14, 20:26)
Tai balandžio mėnesiui reikės uspakajonsų  - visur priims , bus sprendimų metas ką rinktis  4u.gif  biggrin.gif  O jei tavo Kūdikėlis panašus į mano Kūdikėlį - tai stradalinimo bus daug smile.gif  Mažėlės  taigi ....

Luety maniškis studentas grįš kovo 24 , Velykų atostogom . Mokysis iki birželio pusės... Vasara arba dirbti į Londoną , jei paklius tek kur nori , ar liks vietoj Kembridže po laboratorijas pasitrinti už nedidelius pinigus ... Bet jau taip žada, kad mamos keptų blynelių nevalgys smile.gif

O apie gydytojus čia ne juokas , turėjom studentų giminėj ...  Dabar jau Rezidentai smile.gif

aha, reikės uspakajonsų, kai niekur nepriims ir reikės sugalvot, ką toliau veikt biggrin.gif. O stradalinimui tai jau gabi - ne tas žodis biggrin.gif

Teisingai, mamos kepti blyneliai nesveika ir nėra ko čia jų grįžt valgyt smile.gif. O ir papildomi pinigai nemaišo.

Luety, išbandyk tu tos kitus reikalus (kaip jie ten vadinasi?), pasakysi, ar skanu, tada aš bandysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 03 14, 20:55)
Lipu sienom. Įtaria išsėtinę sklerozę. Gerai  kad pats neišgirdo.Gudriai parašyta, daktarai žiūri į akis- toks jaunas....tipo yra požymių ir negalima atmesti tos ligos galimybės....

o vaikyti blink.gif
linkiu, kad nepasitvirtintų... unsure.gif
Atsakyti
ate, pasimelsiu už judu. Laikykis tu pati!
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 14, 20:55)
Lipu sienom. Įtaria išsėtinę sklerozę. Gerai  kad pats neišgirdo.Gudriai parašyta, daktarai žiūri į akis- toks jaunas....tipo yra požymių ir negalima atmesti tos ligos galimybės....

Liga bjauri. Sunki ir pačiam ir aplinkiniam . Jeigu ta. Tikėkis kad ne tai ... dar galutinio atsakymo negavai . O paskui jei pasitvirtins dar spėsi atstradalint. Su Jūsų statybom to ir betrūko ....
Laikykis širdele.
Nors aš tai norėčiau žinoti - VISADA, kas man ...

Kavute aš žinau , kad Tavo mergelė įstos ten kur nori smile.gif O jinai dar nežino smile.gif

Luety bandyk bulkutes , palauks tas daržas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 14, 19:13)
Liga bjauri. Sunki ir pačiam ir aplinkiniam . Jeigu ta. Tikėkis kad ne tai ... dar galutinio atsakymo negavai . O paskui jei pasitvirtins dar spėsi atstradalint.  Su Jūsų statybom to ir betrūko ....
Laikykis širdele.
Nors aš tai norėčiau žinoti - VISADA, kas man ...
Kavute aš žinau , kad Tavo mergelė įstos ten kur nori smile.gif O jinai dar nežino smile.gif

Luety bandyk  bulkutes , palauks tas daržas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

Kol kas nelieka laiko kepinejimams.
Ate,esu daug skaicius apie issetine skleroze ir tikrai skaiciau,jog laiko ja diagnozavus,jau yra vaistu,kad galima ja sustabdyt,tik reikia issimusinet tuos vaistus.O tu tai galesi padaryt.
dar nera tikslios diagnozes,tai nestaradalinam.Pas gydytojus yra tokia taktika,saudymas i zvirblius is patrankos.Prdzioj deda siaubinga diagnoze,o pasirodo,buna nieko rimto,ko ir linkiu jums.Man dukra du kartus gulde i skyriu,pirma karta su pneumonija,o israse su virusine,antra karta su plauciu abscesu,o israse su virusine.Megsta jie gasdint.
Viskas bus gerai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ate42 gerai sakė kažkuri įtaria, bet nepatvirtino, laikykis 4u.gif Ką šiandiena kalba doktorai kur varote kokius tyrimus darys unsure.gif

Ačiū Luety už vandutes tikrai skanios maniškė dukra net valgė, dariau aštrias skanu tikrai... reiks pabandyti ir šituos blynukus...

Vakar pasėjau pomikus o jau veislių blink.gif netrinkau tais ėjau iš akies tai išėjo 59 blink.gif niekaip neįtelpu į 30 nu niekaip.... kur protas mano buvo, o kur bus kaip pikiuosiu, sakiau tik 150 pomikų šiemet tai ką bus 200 unsure.gif Neklauskit ką darome su jais....
Kavasucitrina ale tikrai šaunuole dukra tavo 4u.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Muka dėl 200 pomidorų užuojauta 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nepavydu , na nebent nedirbčiau ... O kai atleki tik savaitgalį , tai.... PS neturėčiau kur dėti tiek pomidorų smile.gif
Maniškiai jau kiša nosis. Kava taviškiai greiti, vieni pirmųjų smile.gif Nerodo gyvybės ženklų Spasai ( mano rinktos sėklos ) ir De Bario juodukai ... O šitų labai reikia , jei ką persėsiu .
Muka VL -4 baklažanų galėsiu duoti , pamažiukais daug pridygo , tai galiu dalintis smile.gif
Nes mano šeimai 4 normaliai derančių per akis smile.gif Jei daugiau tenka dalintis , o aš žmotas, tingiu dalintis ... Na jei kas atvažiuoja, tai dalinuosi, bet jei reikia parvežti ir į namus užnešt - tai jau ne man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 15, 07:17)
Labas rytas,

Muka dėl 200  pomidorų užuojauta  4u.gif  4u.gif  4u.gif Nepavydu , na nebent nedirbčiau ... O kai atleki tik savaitgalį , tai.... PS neturėčiau kur dėti tiek pomidorų smile.gif
Maniškiai jau kiša nosis. Kava taviškiai greiti, vieni pirmųjų smile.gif Nerodo gyvybės ženklų Spasai ( mano rinktos sėklos ) ir De Bario juodukai ... O šitų labai reikia , jei ką persėsiu .
Muka VL -4 baklažanų galėsiu duoti , pamažiukais daug pridygo , tai galiu dalintis smile.gif
Nes mano šeimai 4 normaliai derančių per akis smile.gif Jei daugiau tenka dalintis , o aš žmotas, tingiu dalintis ... Na jei kas atvažiuoja, tai dalinuosi, bet jei reikia  parvežti ir į namus  užnešt - tai jau ne man smile.gif

Labas rytas,
vel ruosiames i soda pabaigt siltnami yeee,pagaliau bus vienu rupesciu maziau ir nemiga,kai vetros siaus biggrin.gif
Pomidorai sudygo graziai,veisliu visas tuntas,bet bandysiu nesusimaisyt.
Geros dienos,lekiu valgi sudet vyrams,nes alkani ne darbininkai jie biggrin.gif
Atsakyti
Negalėjau nepasidalinti iš FB

Turbūt maloniausia diagnozė pavasarį:

"FLOROFILIJA (lot. flora – augmenija, gr. philia – meilė) – liguistai padidėjęs poreikis liesti, sodinti, prižiūrėti augalus; viena dalinai išgydomos dvasinės priklausomybės formų. Pasireiškia perdėtu domėjimusi lauko ir namų augmenija, sodo inventoriumi, vienas retesnių pasireiškimo būdų – potraukis cheminėms trąšoms, pesticidams bei herbicidams. Kartais pacientui kyla noras kalbėtis su augalais (tokiu atveju gajus įsitikinimas, kad augalas girdi ir neva nuo "bendravimo" auga greičiau ir gražiau). Pasitenkinimas patiriamas dirbant su augalais bei girdint darbo vaisių ir eksperimentų rezultatų pagyrimus iš kitų augalais besidominčių asmenų. Ligą ypatingai skatina aplinkinių, paprastai – namo ar kolektyvinio sodo kaimynų – komentarai, ypač – kritika.

Liga dažniausiai išsivysto darbingo amžiaus moterims, gyvenančioms didmiesčiuose; paūmėja šiltuoju metų laiku.

Paprastai sutrikimas palaipsniškai auga iš nekalto pomėgio sodininkauti, gėlininkystės hobio, etc.

Gydoma hipnoze bei pokalbiais anoniminių florofilikų grupėse.

Potraukis išlieka visą gyvenimą."
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 15, 15:02)
Negalėjau nepasidalinti iš FB

Turbūt maloniausia diagnozė pavasarį:

"FLOROFILIJA (lot. flora – augmenija, gr. philia – meilė) – liguistai padidėjęs poreikis liesti, sodinti, prižiūrėti augalus; viena dalinai išgydomos dvasinės priklausomybės formų. Pasireiškia perdėtu domėjimusi lauko ir namų augmenija, sodo inventoriumi, vienas retesnių pasireiškimo būdų – potraukis cheminėms trąšoms, pesticidams bei herbicidams. Kartais pacientui kyla noras kalbėtis su augalais (tokiu atveju gajus įsitikinimas, kad augalas girdi ir neva nuo "bendravimo" auga greičiau ir gražiau). Pasitenkinimas patiriamas dirbant su augalais bei girdint darbo vaisių ir eksperimentų rezultatų pagyrimus iš kitų augalais besidominčių asmenų. Ligą ypatingai skatina aplinkinių, paprastai – namo ar kolektyvinio sodo kaimynų – komentarai, ypač – kritika.

Liga dažniausiai išsivysto darbingo amžiaus moterims, gyvenančioms didmiesčiuose; paūmėja šiltuoju metų laiku.

Paprastai sutrikimas palaipsniškai auga iš nekalto pomėgio sodininkauti, gėlininkystės hobio, etc.

Gydoma hipnoze bei pokalbiais anoniminių florofilikų grupėse.

Potraukis išlieka visą gyvenimą."

tai kuri pirma registruojasi pas anoniminius florofilikus? biggrin.gif

džiaugiuosi, kad pomikai lenda, nes bijojau dėl savo rinktų sėklų. Man ir maniškiai gražiai dygsta, o pirktiniai dažnai su suspausta galva... unsure.gif
Atsakyti
As ,turbut,pirma rasausi i florofilikiu gretas biggrin.gif
Gryzom,bet be pabaigtuviu ax.gif Mano vyrai yra leto varymo,kol isstudijavo viska ,kol issiaiskino ka ir kaip,tada isnatavo dar kart,tada issipjove detales galams ir atejo laikas skirstytis,nes sunui i darba popiet bigsmile.gif Kada dabar?Nezinau,gal dviese su sunum ryt,gal sekmadieni visi.Amziaus statyba,bet geriau 100x atmatuot ,o viena kirpt.
Lapes iskase tarp braskiu kelis svogunus,istapave,tai uzdengem su Mb tinkliukus,gales vepsot,bet neprieis bigsmile.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Na jeigu šiemet nenroiu tai sveikstu nuo tos ligos ir psichologo pagalbos nereikia tep sakant ax.gif Nooors va saulytė šviečia gal jau fain būtų.... ai oi ne nenroiu dar šalta biggrin.gif
Dusia37 uždavei klausimą apie rukoląšiltnamį sėk drąsiai gal tik uždenk agro pas tavi šalčiau ax.gif
Luety bet vistiek kaip šaunu kiek jau pasisitūmėjote ax.gif ir apskritau pamenu kaip tu dar dirbai ir svajojai ooo kad turėčiau o va dabar cieli du sklypai, šiltnamis ir palangės pilnos rasodo džiugu biggrin.gif
Ate42 kaip vyras kokius tyrimus žada daryti ir t.t. 4u.gif
O mano kepenai sveiki ir apskritai ponia dėmėsio norite ęsate sveika....
Oi kava
vartotojo įkelta nuotrauka
Bučkas
Atsakyti