Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

Jamu kavos 4u.gif
Oi mergos nepelnytai čia mane giriate aš čia apie Luety kokia šaunuolė nepasidavė ir iškepė ir va apie auseles galvoja... o aš tai ką tik meduolius iškepiau, bet nepuošiau tuščia jo tegu būna naturalūs ax.gif
Luety ausytes tai miltai sodą nugesinu kefyre ir aliejaus 2-3 šaukšati, vietoj vandenio irgi pilu kefyrą padarau tešlą kaip koldūnam tokio lipnumo ir ką dedu įdarą ir lipdau bet verdu aliejuje šitie skiriti virti aliejuje... o dar ausytes kitaip užvynioju ... na užlipdau ir paskui krašteliais sujungiu, o ten jau koldūnai ir dar mieliniai ... anie irigi skanu ax.gif mano šitas receptas iš draugės močiutės amžinatelsį ir tokių internete nerandu daugiau... bet įspėju greitai džiūsta reikia maišlelyje laikyti ko nesuvalgai... skonis pecifinis nežinau kam ar patiks mano šeimai tinka...
Ką ryt kūčios...
Dusia37 čiupk 4u.gif
Kavasucitrina na šis etapas pasibaigs bus kitas ir žiū gal kitoks...
Amorosa fain sugalvojote pabėgti ... laukiame įspūdžių 4u.gif
Tiesa mergai visas gomūrys guzais išvarytas, ryjant net skauda gerklę, prie žando negaliu prisiliesti, ausį paskaudeną... kokią čia zarazą aš prisigriebiau unsure.gif
Bučkas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 23 gruodžio 2016 - 07:52
Muka gal koks virusiukas ? Vitamino C trūksta ? Askorutinas gerai būtų pagerti . Kai aprašei labai panašu į stomatitą . Bet būna aukšta temperatūra...

PS gavau Migdolų miltų pirkt , Megoj , sveiko maisto parduotuvėj . Brangūs smile.gif Manau visose "sveikuolių" pardėse būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 23 gruodžio 2016 - 09:26
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 23, 11:25)
Muka gal koks virusiukas ? Vitamino C trūksta  ? Askorutinas gerai  būtų pagerti .  Kai aprašei labai panašu į stomatitą . Bet būna aukšta temperatūra...

PS gavau Migdolų miltų pirkt , Megoj , sveiko maisto parduotuvėj . Brangūs smile.gif  Manau visose "sveikuolių" pardėse būna...

tempos aukštos nė ale kažkiek krečia šaltis jaučiu sušalau aš prie tos žuvies stovint...
Aš pirkau plokštelių bazėje 11 su centais tai malsiu pati....būtinai parašysiu kaip sekėsi malti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2016 12 23, 10:31)
tempos aukštos nė ale kažkiek krečia šaltis jaučiu sušalau aš prie tos žuvies stovint...
Aš pirkau plokštelių bazėje 11 su centais tai malsiu pati....būtinai parašysiu kaip sekėsi malti  ax.gif

Sveik brangioji .
Imunitetas pasilpęs matyt .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 23, 11:50)
Sveik brangioji .
Imunitetas pasilpęs  matyt .

matyt .... reiks otipax lašintis į ausį ...
Atsakyti
Labos,
Muka,gal skalauk su arbatmedzio e.a.ir sveik 4u.gif
Amorosa,gero kelio,smagiu alimirku,smagiu Sv.Kaledu! 4u.gif
Merguciai,nieko as cia ne sauni,tingine as.Jaunystej mamukas viska kepdavo darydavo,po to peremiau as,kepdavau tuos kuciukus,darydavau virtinukus su melynem,kepdavom bulvine banda su grybais,po to UK etapas,vistik jau beveik 15 m.kuciukai pirktiniai,seima ant kaledu issiskirste,visko reikia maziau,senstu,tingiu betrepset,bet siemet nedirbu,tai ir uzejo noras paciai pasidaryt.
Kavute,laikykis,cia tave darbas issunke. 4u.gif
Dusia,zinai,kai pasikinkai i ta beprotiska vezima,atrodo,jog jis suteks,bet be jo neisivaizduoji saves.Zinau,kad vaiko mokslai atima nemaza dali seimos pajamu,ju reikia,kainu ir atlyginimu proporcijos neadekvacios ir t. t.,nu bet gal kazkiek eina pristabdyt,bent po svenciu? 4u.gif
O man vel neramu.MB geria prieasytus antibus ir ka,vidury kurso vel gerkle,kosulys,subfebrili tempera.Geriam probijotika ,kad apsisaugot,bet ar jie prasti,ar kas cia ,jis jaucia silpnuma,blogai jauciasi.Dar liko iki ryt ryto,gal po to bus lengviau?Geria spanguoles su cesnaku ir medum,vitaminus,bet kol kas istizes ir vis dazniau istyzta.Nezinau nei ka begalvot.Bent irodziau jam,jog antibai neveikia virusu.Nu bet kas is to.Ko gero jam reikua poilsio,nes namie jus atsigauna,nes atostogas vis lekuam su reikalais i Lt,jokio poilsio tada.Nu dar pratempt iki balandzio galo kaip nors.
Atsakyti
sveikutės, darbininkutės mirksiukas.gif

Žaviuos jūsų norais kepti virti - lenkiu žilą galvą. Šaunuolės!!!

Amorosa, ačiū biggrin.gif ir sėkmės!

o į negyvenamą salą ir aš norėčiau.... Nenoriu šitų švenčių - ir jaučiu nuotaikos bus nekokios.... Brolis eilinį kartą (kaip kasmet per kalėdas) susipyko su žmona, ta vaidina princesę ant žirnio - išlėkė pas tėvus su vaiku. Skambina tėvai man ir sesei - atseit, ką norit tą darykit, bet sutaikykit doh.gif Man jau bloga nuo šitų meksikietiško serialo vertų konfliktų - aš sakau (žinau, kad egoistiška, bet jau užkniso) kad man dzin - suaugę ir jau žilstelėję piliečiai, o jau antras dešimtmetis taip kasmet po kelis kartus. Tegu patys taikosi ar skiriasi, nes jau užkniso! Prie ko čia aš??? Eikit š....!!! tai ką jūs manot? Šiandien jau tragedija - mat ir mama serga, tėvas triznioja ir kaltina mus, kad mes nesirūpinam mamos sveikata ir t.t atseit, atvažiuok ir viskas! ir net tai, kad man darbas - jam nerimtas argumentas doh.gif Žinau, kad mama gal kiek ir peršalus, o dar nervai, o dar ir parodomoji programa... va-je-zau
sakau, tai rytoj susinešam ką turim, ko trūks - nuperkam ir tiek tos bėdos - kiek bus, tiek užteks...tai tooooooookią priekaištų litaniją išklausiau...
va taip ir baigiasi prieškalėdinis džiaugsmas... nebedžiugina balionėlis...

pavydžiu, miargai, jums kalėdinės ramybės namuose... Džiaugsmingo laukimo!!!!! Šalin Grinčus!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2016 12 23, 13:38)
sveikutės, darbininkutės mirksiukas.gif

Žaviuos jūsų norais kepti virti - lenkiu žilą galvą. Šaunuolės!!!

Amorosa, ačiū biggrin.gif  ir sėkmės!

o į negyvenamą salą ir aš norėčiau.... Nenoriu šitų švenčių - ir jaučiu nuotaikos bus nekokios.... Brolis eilinį kartą (kaip kasmet per kalėdas) susipyko su žmona, ta vaidina princesę ant žirnio - išlėkė pas tėvus su vaiku. Skambina tėvai man ir sesei - atseit, ką  norit tą darykit, bet sutaikykit doh.gif Man jau bloga nuo šitų meksikietiško serialo vertų konfliktų - aš sakau (žinau, kad egoistiška, bet jau užkniso) kad man dzin - suaugę ir jau žilstelėję piliečiai, o jau antras dešimtmetis taip kasmet po kelis kartus. Tegu patys taikosi ar skiriasi, nes jau užkniso! Prie ko čia aš??? Eikit š....!!! tai ką jūs manot? Šiandien jau tragedija - mat ir mama serga, tėvas triznioja ir kaltina mus, kad mes nesirūpinam mamos sveikata ir t.t atseit, atvažiuok ir viskas! ir net tai, kad man darbas - jam nerimtas argumentas doh.gif Žinau, kad mama gal kiek ir peršalus, o dar nervai, o dar ir parodomoji programa... va-je-zau
sakau, tai rytoj susinešam ką turim, ko trūks - nuperkam ir tiek tos bėdos - kiek bus, tiek užteks...tai tooooooookią priekaištų litaniją išklausiau...
va taip ir baigiasi prieškalėdinis džiaugsmas... nebedžiugina balionėlis...

pavydžiu, miargai, jums kalėdinės ramybės namuose... Džiaugsmingo laukimo!!!!! Šalin Grinčus!!!!!!!

MZ,tai kas atsitinka ,turi pamoka,Dievulis gal nori,kad nuo siol pavaduotum mamuka ur pati darytum Kaledas,ir ja pakviestum ant falavo?O ir visi rinktusi pas tave?Perimtum tradicijas.As irgi sakau pas mane ne ne,bet kaip noreciau,kad jau uztektu. ax.gif Mamis visada us mwiles vaikams,zinodamis,kaip jie sunkiai dirba,nori juos uVaduot,bet ateina laikas,kai norisi but tik padejeja.
Gal as klystu del tavo mamuko? ax.gif
Atsakyti
sveikos,
Muka, dar vakar viena sau pagalvojau, ogi kaip tavo sveikata, tai ji še tau vėl naujieną blink.gif. Patart nežinau ką, sutinku su Luety dėl arbatmedžio.

Dusia turbūt pasikasus... Užjaučiu. Užjaučiu visas, darbuose besiverčiančias per galvą. Pavydžiu Luety, kad to nereikia...

Apsitvarkiau kiek namus ir ištiesiau kojas. Koks gėris, kad valgiais nereikia rūpintis. Čia jau pati sau pavydžiu. Nepajėgčiau. Nors ne, padaryt 1 silkę ir 1 žuvį, nupirkt kūčiukų tai dar sugebėčiau. Ir užtektų. Badu tikrai niekas nemirtų. O šiaip tai mano nuotaikos kaip ir kiekvienais metais tokiu pat laiku, nieko naujo...

Beje. Galva pilna "antenų". Arba dar maxi-hair nuopelnas, arba paprasčiausio cinko, kurį geriu jau 2 mėn. Toliau. Po visokių panašių stresų ir pulsas, ir visokios nesąmonės. Nežinau, gal sutapimas, o gal ir geriamas Q10 širdukę pastiprina, nes kol kas viskas normoj. Pamenu, kaip dyvijausi iš Luety, kad ta visokius vitaminus ir papildus valgo. Dabar nesidyviju, pati tą darau. Ir džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 23, 17:44)
sveikos,
Muka, dar vakar  viena sau pagalvojau, ogi kaip tavo sveikata, tai ji še tau vėl naujieną blink.gif. Patart nežinau ką, sutinku su Luety dėl arbatmedžio.

Dusia turbūt pasikasus... Užjaučiu. Užjaučiu visas, darbuose besiverčiančias per galvą. Pavydžiu Luety, kad to nereikia...

Apsitvarkiau kiek namus ir ištiesiau kojas. Koks gėris, kad valgiais nereikia rūpintis. Čia jau pati sau pavydžiu. Nepajėgčiau. Nors ne, padaryt 1 silkę ir 1 žuvį, nupirkt kūčiukų tai dar sugebėčiau. Ir užtektų. Badu tikrai niekas nemirtų. O šiaip tai mano nuotaikos kaip ir kiekvienais metais tokiu pat laiku, nieko naujo...

Beje. Galva pilna "antenų". Arba dar maxi-hair nuopelnas, arba paprasčiausio cinko, kurį geriu jau 2 mėn. Toliau. Po visokių panašių stresų ir pulsas, ir visokios nesąmonės. Nežinau, gal sutapimas, o gal ir geriamas Q10 širdukę pastiprina, nes kol kas viskas normoj. Pamenu, kaip dyvijausi iš Luety, kad ta visokius vitaminus ir papildus valgo. Dabar nesidyviju, pati tą darau. Ir džiaugiuosi.

Nepavydek,Kavute,vistiek laiko neturiu,man jo truksta.Sianakt iki 2:00akiu nesudejau,jokiu priezasciu tam,ryte susidariau darbu sarasa,ir ka?snipstas.Paskambino marti,ar negsleciau pabut kokua val su vaikais,nu zinoma ,kad galiu,tai pora valandu su vaikais,reikia juos dabot,prisigalvoja visko,gryzo,dar valanda kol issiruose namo,tai tik spanguoliu kisieliu isviriau,dziovintus grybys susikepibau su svogunais,issiviriau burokus,bulves,morkas,bulves sunaudojau,padariau tipo zemaiciu blynu abiem ir nutariau dar isvirt bulviu ir rytojui visiems padaryt su grybais,nes gal 10.bevalgiua taip,o ir jie,grybai baravykai,kvepia,lavai skanu.O kambariu nesutvarkuay,egles dar nepuosiau,tik dovanas is ryto supokavau.Ryt viskas supjaustyt,sukept,atrodo tiek nedaug visko darau,bet pavargstu juodai,nuvargina vaiku triuksmas,bruzdesys.Senatu,faktaa,kaip blynas.

Atsakyti
matai, Luety, darbų sąrašą tu gali reguliuotis - nespėji ilgo, gali susitrumpint. Darbuose, deja, to sąrašo susitrumpint neišeina. Tai va tokia esminė smulkmena.

beje, netikėtai prisiminiau apie tą siūlytą kardio programą, kurią tik gruodį daro, o man per tą beprotybę iš galvos jau buvo išgaravę, tai vakar pasiskambinau, trečiadieniui užrašė. Jaučiuosi savimi labai pasirūpinus smile.gif
Atsakyti
va kokia šaunuolė, kavut, dar ir pasisveikatint šiemet spėsi mirksiukas.gif

luety - tikriausiai nereiktų liežuvio iškišus per darbus lėkt ir aš daryčiau tiek visko.. o gal ir ne.. man kažkaip priimtiniau kaip kava sako - pora silkių, pora mišrainių, grybų, bulvių, žuves, pirktų kūčiukų ir aguonpienio. dar duonos, plotkeles suskaičiavus ir visi 12gautųsi rolleyes.gif

ne, luety, manau, kad ne į gera išeitų mano iniciatyva "perimti" kūčias - susipyktų įsižeistų ilgam ilgam... įsivaizduok, prieš keletą metų per kalėdas kažkaip mamos "parodomoji programa" - prasidėjo - jūs triukšmaujat, vaikai laksto, neleidžiat man mano serialo žiūrėt, va nusilaukiau nuvargau, kol iš bažnyčios grįšit ir iš vis ko ten važiuot, tėtis kaip visad viskam pritaria, tik bambsi... tai mes greitai išvarėm namo, sesers šeimyna pas mus irgi atlėkė, kad priekaištų dėl vaikų bėgiojimo neklausyt ir nakvojo. tai ilgai ilgai ilgai pyko tėvai - atviru tekstu kaltino , kad mes nedėkingi blogiečiai, negerbiam, tyčia darom priešingai ir t.t. Kaip negudrūs dėl kažko atsiprašinėjom, mano vaikai ir tie - nežinau net už ką...
mano tėvai kažkokio nenormalaus pavydo ir savininkiškumo turi - pvz. slepia, kai atvažiuoja brolio sūnus iš pirmos santuokos ir net jei netyčia tuo metu paskambinam, suka trina kažką, kad tik neatvažiuotumėm... nors mano vaikai vis sako, kad pasiilgo pusbrolio - vos kartą į metus, o kartais ir rečiau mato...
Atsakyti