kažkaip reikėtų mažiau reaguot, ale patart lengviausia
MŽ, žmonės kuo senyn, tuo čiudnyn, gal todėl...
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 23, 19:36)
MŽ, žmonės kuo senyn, tuo čiudnyn, gal todėl...
Cia apie mane??
Na man irgi sunku,kai vaikai pesasi,laksto,vercia viska,nu bet tyliu,kartais perspeju,isiskausta galva,bet po savaites vel laukiu ateinanciu.
Visi mes keistoki esam,matyt MZ tavo tevukai tuyri kokiu motyvu del to anuko?Gal siaip nori egoistiskai su juo pasidziaugt<ka cia dabar suprasi.
O dirbant ir dar lakstant per rengnius,tikrai issidalini zmogus visiems,o saviems ir nebelieka,ir ne del blogos valios,paprasciausiai issisemi iki kol viskas nurimsta,tada lieka seima,kurioje nori irgi ramybes.
Na tiek to.
Pas mus siaucia vejas,pucia man tiesiai i langus,kambario neprisildau,uraganas Barbara siaubia Skotija ir vidurio Anglija,kliuva ir mums,bet netiek.Lekiu i patalus susilt.
Dar paskaitom: http://www.delfi.lt/...o.d?id=72924432
Su artejanciomis!
Labos jau įdienojus
Melsvaižalia
Šiandiena ausies jau neskauda ir gomurys lyg aprimės taigi gyvenu toliau ...
Jeigu šiandiena neužlėksiu tai visoms linkiu ramaus kūčių vakaro palaimingo Šv.Kalėdų ryto te būna jis džiaugsmingas o sieloje ramu ramu bučiuoju ir stipriai apkabinu
Melsvaižalia
Šiandiena ausies jau neskauda ir gomurys lyg aprimės taigi gyvenu toliau ...
Jeigu šiandiena neužlėksiu tai visoms linkiu ramaus kūčių vakaro palaimingo Šv.Kalėdų ryto te būna jis džiaugsmingas o sieloje ramu ramu bučiuoju ir stipriai apkabinu
sveikos,
apie visus
. Bent jau apie daugumą. Kad ir pas savo mamą visokių keistenybių pastebiu. Tik gal pas vienus labiau išreikšta, pas kitus mažiau...
Stiprus vėjas ir pas mane laukuose, tik kaukia...
Muka, smagu, kad tau pagerėjo
Nu ką, eglės šaką pasipuošiau, dukra pyragus baigia kept. Tuoj ruošimės pas mamuką keliaut.
Visoms ramių kūčių, jaukių šv. Kalėdų
QUOTE(Luety @ 2016 12 23, 23:37)
apie visus
Stiprus vėjas ir pas mane laukuose, tik kaukia...
Muka, smagu, kad tau pagerėjo
Nu ką, eglės šaką pasipuošiau, dukra pyragus baigia kept. Tuoj ruošimės pas mamuką keliaut.
Visoms ramių kūčių, jaukių šv. Kalėdų
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 23, 20:44)
sveikos,
Apsitvarkiau kiek namus ir ištiesiau kojas. Koks gėris, kad valgiais nereikia rūpintis. Čia jau pati sau pavydžiu. Nepajėgčiau. Nors ne, padaryt 1 silkę ir 1 žuvį, nupirkt kūčiukų tai dar sugebėčiau. Ir užtektų. Badu tikrai niekas nemirtų. O šiaip tai mano nuotaikos kaip ir kiekvienais metais tokiu pat laiku, nieko naujo...
Apsitvarkiau kiek namus ir ištiesiau kojas. Koks gėris, kad valgiais nereikia rūpintis. Čia jau pati sau pavydžiu. Nepajėgčiau. Nors ne, padaryt 1 silkę ir 1 žuvį, nupirkt kūčiukų tai dar sugebėčiau. Ir užtektų. Badu tikrai niekas nemirtų. O šiaip tai mano nuotaikos kaip ir kiekvienais metais tokiu pat laiku, nieko naujo...
Labos
KSC , 2 rūšių žuvis , 1 rūšies silkė
Aš vakar iki 2 nakties "atidirbau" ar "atbaliavojau" , kaip pažiūrėsi . Kelios taurės vyno , daug šnekų , kažkiek šokių : ) 45 žmonės, iš jų 7 moteriškės
MŽ , nu neišsiauklėjai savo tėvų paauglystėj tai turi k turi ... juokauju . IMK
MB mane vadina Mažuoju Napaleonu ir demagoge , tai niekaip negaliu įsivaizduot savęs atsiprašinėjančios dėl to , kad vakarą praleidau su sese ... Bet čia man taip iš šono atrodo .
Gražaus ir ramaus Kūčių vakaro , ir turtingo Kalėdų senelio . Linkiu , kad jo dovanų maiše būtų : IŠMINTIS , SVEIKATA, MEILĖ , SĖKMĖ , ATJAUTA IR PAKANTUMAS ... kad dovanotų tai , ko negali nusipirkt už pinigus .
Labos,ramu kuciu vakara,
stiprybes jums,tylos,susikaupimo si vakara.
Mes jau pakuciavojom,vaikiukai yprate anksti guldomi,jau norejo namo.Kucioms pasigaminau ne per daug,liko truputis silkes ir misraines su burokeliais mazutis bliudukas.Labai skanu buvo virtu bulviu pyrageliai su dziovintu baravyku idaru,visiems tiko ir patiko,net mazieji valge ir lazesi,kad skanu.
As labai pavargau,nes ir Sv.Kaledom viska pasidariau,issikepiau armonika,sonkauliukus,vistienos saltiena+kuciu stalui viska viena su MB.As puosiau egle,MB kepe zuvi,po to jis siurbliavo,as virtuvej baiginejau.Zodziu,kol kas viskas perfect.Laukiam su dziugesiu sirdy Sv.Kaledu.
Linkiu,kad jos butu gausios,dosnios,taikingos,meilingos ir su saiku.Visoms Linksmu Sv.Kaledu!
stiprybes jums,tylos,susikaupimo si vakara.
Mes jau pakuciavojom,vaikiukai yprate anksti guldomi,jau norejo namo.Kucioms pasigaminau ne per daug,liko truputis silkes ir misraines su burokeliais mazutis bliudukas.Labai skanu buvo virtu bulviu pyrageliai su dziovintu baravyku idaru,visiems tiko ir patiko,net mazieji valge ir lazesi,kad skanu.
As labai pavargau,nes ir Sv.Kaledom viska pasidariau,issikepiau armonika,sonkauliukus,vistienos saltiena+kuciu stalui viska viena su MB.As puosiau egle,MB kepe zuvi,po to jis siurbliavo,as virtuvej baiginejau.Zodziu,kol kas viskas perfect.Laukiam su dziugesiu sirdy Sv.Kaledu.
Linkiu,kad jos butu gausios,dosnios,taikingos,meilingos ir su saiku.Visoms Linksmu Sv.Kaledu!
tai sveikos sulaukę šv. Kalėdų
ir kaip šventimo, t.y. rijimo ypatumai?
. Aš va grįžau iš mamos, dar pas tetą užsukom pasveikint - valgau, ryju, ėdu - siaubas
. Jau katastrofiška padėtis darosi...
Na, kas su manim į griežtą rėžimą nuo Naujų? Aš jau duodu įžadus, tikrai tikrai
nesinervuok , kavut
viskas gerai, jei tik šitokios bėdos, žemą gerai, žiemą būna kalėdos
Į apribojimų kelią stosiu ir aš
Nežinau tik nuo kurios sausio - nuo antros-trečios ar nuo mokinių atostogų pabaigos, t.y. aštuntos.. planuoju į whole stot - man žiauriai patiko
o va fdabar tai vynas laistosi laisvai, pyragu užkandant....
Su Šventėm visas!!!!!
Į apribojimų kelią stosiu ir aš
Su Šventėm visas!!!!!
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 25, 20:55)
. Aš va grįžau iš mamos, dar pas tetą užsukom pasveikint - valgau, ryju, ėdu - siaubas
Jungiuosi.Tik nenusprendžiu ar su Chazanu....jaučiu ne,tik mažinsiu porcijas griežtai ir darysiu iškrovas.Skubintis nenoriu,bet jau nekenčiu savęs tokios.Nors kažkur 6 esu prisiauginus,bet kai nebuvau ir taip kūdekšlė,tai jaučiu....oi kaip jaučiu.Sakau griežtai-iškart po Naujų.
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 12 25, 17:55)
Su Sv.Kaledom!
atrodo tiek nedaug ruosiausi,nu apsivalgymas grynas.Atrodo po truputi,bet va ant vakaro jau negera.Ir vyno jau nenoriu,greit nenoresiu,o va miego noriu labai.Sianakt baisus uraganas Conor dauzesi visa nakti,pas mus jau troba drebejo,o tai kaip Skotijos siaurej,kur jis sukosi,neisivaizduoju.
Dziaugiuosi,kad sventes jau praejo.
Oi kaip reikia ryztis sukudet,nu bet kasip,kokiu metodu?Niekas man neveikia,niekam nebesu tikusi,neissilaikau,nes nera tokios motyvacijos,kaip buvo kazkada 2006.Nebeateina tokia.O nori tikrai noriu.Kas ka siulot?Wolle man netinka,gal vel i ch.krist,bet kaip ji pasidaryt toki griezta,kaip anksciau,kai svoris krito?Nebent MB itraukt i porciju sverima be gailescio?
su manim padėtis katastrofiška, įžengiau į naują etapą "to dar nebuvo". Turiu praktiškai pirktis viską naujus, didesnius nuo triusikų iki striukių ir paltų... 
Aš tik MĖ be cukraus ir miltų. Iš Ch gerai būtų perimti valgymą tomis pačiomis valandomis. Ir dar. Jei kuri pasakytumėt tiksliai sveriančių svarstyklių gamintoją, pasiieškočiau ir dabar pat užsisakyčiau. Kitu atveju matuosiuosi apimtis, nes su mano svarstyklėmis + - 2 kg nėra prasmės užsiimti
Aš tik MĖ be cukraus ir miltų. Iš Ch gerai būtų perimti valgymą tomis pačiomis valandomis. Ir dar. Jei kuri pasakytumėt tiksliai sveriančių svarstyklių gamintoją, pasiieškočiau ir dabar pat užsisakyčiau. Kitu atveju matuosiuosi apimtis, nes su mano svarstyklėmis + - 2 kg nėra prasmės užsiimti