QUOTE(Muka @ 2017 03 21, 12:44)
matai kaip aš paspaudžiu atsiliepimai ir man rašo "Atsiliepimų nėra" kaip čia pasakius stiklinė pilna ar apytuštė
Šiaip ji atsiliepia apskritai o aš kalbu apie programą už 50 EUR
Nieko neturiu nei prieš ją nei prieš Saulių ieškau ... tik man tas ieškojimas kainuoja kol kas... nieko geriau neradau nei miltukai... dėja.. čia kaip psihiatrijos pacientui reiks karts nuo karto pagulėt ir pagerti vaistukus....

Nieko neturiu nei prieš ją nei prieš Saulių ieškau ... tik man tas ieškojimas kainuoja kol kas... nieko geriau neradau nei miltukai... dėja.. čia kaip psihiatrijos pacientui reiks karts nuo karto pagulėt ir pagerti vaistukus....
Miltukai irgi veikia tik pirma karta,bent man.Zinoma jie veikia,kaip veike,tik jau laikytis ju tik vien ,antra karta labai sunku man buvo,nebaigiau,nepasiekiau uzsibrezto,o pagalvojus,purto.Gal tau bus kitaip.Cia viskas,kaip galvoj susideliosi.Nu 76kg dar nera daug,bandyk mazint porcijas pati,daug darzoviu valgyt su pietumis ir vakariene,pasiskaityk FB Valgau skaniai,sveikai ir liekneju,ten daug motyvacijos,jos deda savo meniu kasdien ka valgo,ir jos kusta.Gal ir tau pasiseks.