Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2017 03 21, 12:44)
matai kaip aš paspaudžiu atsiliepimai ir man rašo "Atsiliepimų nėra" kaip čia pasakius stiklinė pilna ar apytuštė  lotuliukas.gif Šiaip ji atsiliepia apskritai o aš kalbu apie programą už 50 EUR  ax.gif
Nieko neturiu nei prieš ją nei prieš Saulių ieškau ... tik man tas ieškojimas kainuoja kol kas... nieko geriau neradau nei miltukai... dėja.. čia kaip psihiatrijos pacientui reiks karts nuo karto pagulėt ir pagerti vaistukus....

Miltukai irgi veikia tik pirma karta,bent man.Zinoma jie veikia,kaip veike,tik jau laikytis ju tik vien ,antra karta labai sunku man buvo,nebaigiau,nepasiekiau uzsibrezto,o pagalvojus,purto.Gal tau bus kitaip.Cia viskas,kaip galvoj susideliosi.Nu 76kg dar nera daug,bandyk mazint porcijas pati,daug darzoviu valgyt su pietumis ir vakariene,pasiskaityk FB Valgau skaniai,sveikai ir liekneju,ten daug motyvacijos,jos deda savo meniu kasdien ka valgo,ir jos kusta.Gal ir tau pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 21, 17:32)
Miltukai irgi veikia tik pirma karta,bent man.Zinoma jie veikia,kaip veike,tik jau laikytis ju tik vien ,antra karta labai sunku man buvo,nebaigiau,nepasiekiau uzsibrezto,o pagalvojus,purto.Gal tau bus kitaip.Cia viskas,kaip galvoj susideliosi.Nu 76kg dar nera daug,bandyk mazint porcijas pati,daug darzoviu valgyt su pietumis ir vakariene,pasiskaityk FB Valgau skaniai,sveikai ir liekneju,ten daug motyvacijos,jos deda savo meniu kasdien ka valgo,ir jos kusta.Gal ir tau pasiseks.

daug info apskritai sumaišiau sudėjau į vieną info kokteilis neskanus unsure.gif tiesiog susimaišiau ... o besiplakdama ir prikroviau kg 8 ....ai matysim
Atsakyti
Luety, skaitei?
http://sveikata.harm...-kas-jo-laukia/

nenoriu jokių programų ir aplamai nieko nenoriu. Muka, nu davai imk ir pabandyk. O tai dar kada nors gailėsiesi, kad nepabandei unsure.gif

žinot, jei turėčiau daug pinigų, ką daryčiau? Pasamdyčiau, kad kažkas sutvarkytų sklypą, bent tą, kas aptverta. Paskui aš jau tvarką gal kaip nors palaikyčiau, gėlynus prižiūrėčiau. Bet kad kažkas sutvarkytų, išplanuotų: išlyginimas, gėlynai, takai, šlaitai, įvažiavimas...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 21, 18:16)
Luety, skaitei?
http://sveikata.harm...-kas-jo-laukia/

nenoriu jokių programų ir aplamai nieko nenoriu. Muka, nu davai imk ir pabandyk. O tai dar kada nors gailėsiesi, kad nepabandei unsure.gif

žinot, jei turėčiau daug pinigų, ką daryčiau? Pasamdyčiau, kad kažkas sutvarkytų sklypą, bent tą, kas aptverta. Paskui aš jau tvarką gal kaip nors palaikyčiau, gėlynus prižiūrėčiau. Bet kad kažkas sutvarkytų, išplanuotų: išlyginimas, gėlynai, takai, šlaitai, įvažiavimas...

Skaiciau,kaip gi ne,bet man,anu laiku kirpimo,labai sunku patiket biggrin.gif Tik tiek zinau,kad pries paskirdami statinus cia,suveda visus tirtus kraujuje del cholesterolio komponentus i lentele ir pasako,priklauso jie ar ne.Mano cholesterolis buvo 6,9,kaip ir didelis,o ji sulygino viska ir pasake,kad nieko baisaus.As issigandau,net is MB pavogus geriau,bet pasibaige ir nebegeriau.Kokia autoriaus profesija?
As irgi norio pavyzdingai sutvarkyto sodo,o nueit tik priziuret ir grozetis,atsisedus gert kava,geretis. biggrin.gif Taip ir padaryciau,jei dar dirbciau,o dabar vargsiu pati. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 21, 21:19)
* Skaiciau,kaip gi ne,bet man,anu laiku kirpimo,labai sunku patiket biggrin.gif Tik tiek zinau,kad pries paskirdami statinus cia,suveda visus tirtus kraujuje del cholesterolio komponentus i lentele ir pasako,priklauso jie ar ne.Mano cholesterolis buvo 6,9,kaip ir didelis,o ji sulygino viska ir pasake,kad nieko baisaus.As issigandau,net is MB pavogus geriau,bet pasibaige ir nebegeriau.Kokia autoriaus profesija?
* * As irgi norio pavyzdingai sutvarkyto sodo,o nueit tik priziuret ir grozetis,atsisedus gert kava,geretis. biggrin.gif Taip ir padaryciau,jei dar dirbciau,o dabar vargsiu pati. wub.gif

* o aš tikiu. Kažkaip intuityviai. Žinau, kad jei ir lieptų, jokių vaistų nuo cholesterolio negerčiau. MB prieš kokius 10-15 m. rado padidintą, tai pagėrė kažką ir trenkė velniop. Nu vis dar gyvas unsure.gif
Klausi, kokia Veržikausko profesija? Nežinau, bet ar tai svarbu? Kai žmonėmis su mediko profesija neina tikėt, tai jokio skirtumo, kokia ta profesija...
* * aš kaip ir dirbu, bet vis tiek negaliu sau leist nieko samdyt... verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Malonumas yra ne rezultatas , o siekimas rezultato smile.gif Čia aš apie jei turėčiau pinigų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Mano saulėgrąžos nutarė labai greitai augt , numėtė knygas ir jau daigai kokių 2-3 cm . Pastačiau ant palangės gal pažaliuos smile.gif smile.gif smile.gif Nes iš po knygų tai jos blyškios smile.gif Skaičiau , kad reikia laikyti 4 dienas prispaustas smile.gif Nesąmonė smile.gif
Mano Spasai pamirkyti , šaldytuve palaikyti - sėdi ant radiatoriaus ir gyvybės ženklų nerodo . Pykstu. Muka , Ate jei turėsit nereikalingą daigą šūktelkit. Ate42 čilius keisiu į svogūnus smile.gif Taigi daugiagalvių sakiau judviem duosiu smile.gif
Vakar parsivežiau iš draugės pelargonijų prisilaužius . Ką dabar daryt su jom ? Sumerkiau kol kas ir palikau ... Noriu raudonų , paprastų senovinių .
Apie cholesterolį ... na faktas kad jis nėra gerai padidėjęs- kemša kraujagysles... bet niekas neieško priežasties, gydytojai kemša vaistus . Vakar FB buvo debatai apie tai . Vienas gydytojas... užpuolė klausimais - tai nieko negalėjo atsakyti. Kai daktarai ims ieškoti priežasties, o ne gydys pasekmes. Bet tokių daktarų bent jau Lietuvoj neruošia . Iir taip žmonių per daug ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 kovo 2017 - 08:24
Labos iš ryto 4u.gif

Kavasucitrina net nežinau ar taip norėčiau ... niekad nesvajojau...sunku net isivaizduoti sutvarkyta ir tik priziureti... o kur kuryba... o galu gale ar darzus galima taip padaryti nebent tik vieta o sėja ir pati sėjomaina...ne gal ne...
Žinai aš taip norėčiau su mano maistu, kad taip kas padarytu o... joo kiek žmonių padėjo enregijos tam norint man padėti rezultate šuds... nieko... net gėda prieš juos... o ant savęs pikta, kad kąsnis yra brangiau už viską...
Cholestreolio blogumas gerumas... nesu medikas... bet daug kuom galima ir patikėti iš naujovių... labai jau vaizdžiai rašo...
Tiesa jau kilpučių daugėja sudygo kokia 30 % smile.gif triznė ir tiek 4u.gif
Bučkas
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 22, 10:22)
Labas rytas,

Malonumas yra ne rezultatas , o siekimas rezultato smile.gif  Čia aš apie jei turėčiau pinigų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif
Mano saulėgrąžos nutarė labai  greitai augt  , numėtė knygas  ir jau daigai kokių 2-3 cm . Pastačiau ant palangės gal pažaliuos smile.gif smile.gif smile.gif  Nes iš po knygų tai jos blyškios smile.gif  Skaičiau , kad reikia laikyti 4 dienas prispaustas smile.gif Nesąmonė smile.gif
Mano Spasai pamirkyti , šaldytuve palaikyti - sėdi ant radiatoriaus ir gyvybės ženklų nerodo . Pykstu. Muka , Ate jei turėsit nereikalingą daigą šūktelkit.  Ate42 čilius keisiu į svogūnus smile.gif Taigi daugiagalvių sakiau judviem duosiu smile.gif
Vakar parsivežiau iš draugės pelargonijų prisilaužius . Ką dabar daryt su jom ? Sumerkiau kol kas ir palikau ... Noriu raudonų , paprastų senovinių .
Apie cholesterolį ... na faktas kad jis nėra gerai padidėjęs- kemša kraujagysles... bet niekas neieško priežasties, gydytojai kemša vaistus . Vakar FB buvo  debatai apie tai . Vienas gydytojas... užpuolė klausimais - tai nieko negalėjo atsakyti. Kai daktarai ims ieškoti priežasties, o ne gydys pasekmes. Bet tokių daktarų bent jau Lietuvoj neruošia . Iir taip žmonių per daug ....

Oo kaip fainai tikrai duosi man svogunu jee fainai 4u.gif O dėl Spas tai čia medovij spas ar koksai kitas... pažiūrėsiu ar sėjau ax.gif tikrai dalinsiuos smile.gif oaplergonijas kiščiau į žemę ... nelaikyčiau vandenyje... vsio auginsiu ir aš semkas... mirkei parą ar dvi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 22 kovo 2017 - 08:35
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 22, 08:22)
Labas rytas,

Malonumas yra ne rezultatas , o siekimas rezultato smile.gif  Čia aš apie jei turėčiau pinigų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif
Mano saulėgrąžos nutarė labai  greitai augt  , numėtė knygas  ir jau daigai kokių 2-3 cm . Pastačiau ant palangės gal pažaliuos smile.gif smile.gif smile.gif  Nes iš po knygų tai jos blyškios smile.gif  Skaičiau , kad reikia laikyti 4 dienas prispaustas smile.gif Nesąmonė smile.gif
Mano Spasai pamirkyti , šaldytuve palaikyti - sėdi ant radiatoriaus ir gyvybės ženklų nerodo . Pykstu. Muka , Ate jei turėsit nereikalingą daigą šūktelkit.  Ate42 čilius keisiu į svogūnus smile.gif Taigi daugiagalvių sakiau judviem duosiu smile.gif
Apie cholesterolį ... na faktas kad jis nėra gerai padidėjęs- kemša kraujagysles... bet niekas neieško priežasties, gydytojai kemša vaistus . Vakar FB buvo  debatai apie tai . Vienas gydytojas... užpuolė klausimais - tai nieko negalėjo atsakyti. Kai daktarai ims ieškoti priežasties, o ne gydys pasekmes. Bet tokių daktarų bent jau Lietuvoj neruošia . Iir taip žmonių per daug ....

Labas,
šiemet spasų nesėjau. Nepasidalinsiu. Galiu Germano orange stravberry patausot daigų ir Korol Londona. Pirmasis labai fainas, bet ne toks miltingas, kaip spasai, antrą pati tik šiemet bandau.
O kokių tu čili nori? Jelapenus du tau pasėjau, mažučiai jie dar, bet užaugs. Daugiau lyšnų nelabai turėsiu, labai taupiau vietą ir pradygusius sodinau susiskaičiavus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 22, 10:39)
Labas,
šiemet spasų nesėjau. Nepasidalinsiu. Galiu Germano orange stravberry patausot daigų ir Korol Londona. Pirmasis labai fainas, bet ne toks miltingas, kaip spasai, antrą pati tik šiemet bandau.
O kokių tu čili nori? Jelapenus du tau pasėjau, mažučiai jie dar, bet užaugs. Daugiau lyšnų nelabai turėsiu, labai taupiau vietą ir pradygusius sodinau susiskaičiavus. ax.gif

jeigu tiks Ate42 duoti čiliai paskui Poblano ir šiaip [avadinimas OHOHO tai tikrai duosiu, bet mano suskiai dar tik su skilčialapiais 4u.gif tai ilgaiu reik palaukti derliaus ar tiks ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 22 kovo 2017 - 08:45
QUOTE(Muka @ 2017 03 22, 08:41)
jeigu tiks Ate42 duoti čiliai paskui Poblano ir šiaip [avadinimas OHOHO tai tikrai duosiu, bet mano suskiai dar tik su skilčialapiais  4u.gif tai ilgaiu reik palaukti derliaus ar tiks ?

Ate42, taigi tuos gražius jalepenus smile.gif Sakei pas tave ant palangės vietaą užima ...Kiek man davei sudaigintų sėklų - visai ir sudygo - tai ir taip per daug smile.gif
O MS pomidoras man labai skanus smile.gif Mano rinktos sėklos, ir nesuprantu kodėl nedygsta ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 kovo 2017 - 09:23
QUOTE(ate42 @ 2017 03 22, 08:39)
Labas,

Va šitie pas tave vietą užima smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 22, 11:49)
Va šitie pas tave vietą užima smile.gif smile.gif

tai mano nereikia....
Atsakyti