Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2017 03 22, 09:50)
tai mano nereikia....

Kad, tikrai dėkui ... Nu ne drakonas aš . nors ir mėgstu aštriai .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 22, 11:54)
Kad, tikrai dėkui ... Nu ne drakonas aš . nors ir mėgstu aštriai .

tai ir aš ne drakonas o auginu bezbožnus kiekius kada aš susiprasiu .... niekada turbūt
Atsakyti
labas rytas,
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 22, 08:22)
* Malonumas yra ne rezultatas , o siekimas rezultato smile.gif  Čia aš apie jei turėčiau pinigų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif
* * Mano saulėgrąžos nutarė labai  greitai augt  , numėtė knygas  ir jau daigai kokių 2-3 cm . Pastačiau ant palangės gal pažaliuos smile.gif smile.gif smile.gif  Nes iš po knygų tai jos blyškios smile.gif  Skaičiau , kad reikia laikyti 4 dienas prispaustas smile.gif Nesąmonė smile.gif
* * * Apie cholesterolį ... na faktas kad jis nėra gerai padidėjęs- kemša kraujagysles... bet niekas neieško priežasties, gydytojai kemša vaistus .

* oi, nesiekimas rezultato yra tik vargas smile.gif
* * ką tu su jo veiksi? unsure.gif
* * * tai nėr gerai, bet vaistų vis tiek negerčiau. Jau kažkaip su maistu tiktai... unsure.gif

Muka, kūryba būtų, aš minčių turiu, tik nežinau, ar jos geros, ar patogiai ir protingai gautųsi... Tai va, su profesionalais ir turint pakankamai papildomos fizinės jėgos išeitų gal ir neblogai. O daržas mano už tvoros, į tvarkomą plotą neįeitų.

Aštriai nemėgstu, fui unsure.gif

Kas dar?
Nieko, va, pavalgiau pusryčius, gal einu padirbėt, bo užvertė šefas visokiom idėjom, kurias reikia realizuot, nes atsifutbolint ir įtikint, kad nieko iš to neišeis, neišėjo...
Atsakyti
Saulėgrąžos. Laukiu kol pažaliuos:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 22, 12:18)
labas rytas,

* * * tai nėr gerai, bet vaistų vis tiek negerčiau. Jau kažkaip su maistu tiktai... unsure.gif

Muka, kūryba būtų, aš minčių turiu, tik nežinau, ar jos geros, ar patogiai ir protingai gautųsi... Tai va, su profesionalais ir turint pakankamai papildomos fizinės jėgos išeitų gal ir neblogai. O daržas mano už tvoros, į tvarkomą plotą neįeitų.

Kas dar?
Nieko, va, pavalgiau pusryčius, gal einu padirbėt, bo užvertė šefas visokiom idėjom, kurias reikia realizuot, nes atsifutbolint ir įtikint, kad nieko iš to neišeis, neišėjo...

o ar nesmagiau tavo įdėja o ne kažkieno....o iš kur žinai, kad tavo įdėja būtų nepatogi... kartais tie profesionalai taip nusiprofesina, kad paskui žmogui tenka daugiau procės indėti... jiems svarbu pirmas rezultatas... o paksui imk iš jų ir priežiūrą tada bsu OK o jeigu neimi tai jie neatsako... žinua kas sodino sodą su profesiolaias tokias babakes įkalė, ir dabar nežino ką daryt su tuo sodu, nes puse neprigijo kita pusė nei penki nei dešimt... o darė GŽ specai...
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 22, 12:20)
vartotojo įkelta nuotrauka

nu gerulės vsio man reikia... pirksiu du padėklus ir reikia man unsure.gif
Atsakyti

Kai pažaliuos- karpysiu daigelius su žirklėm ir dėsiu į visokias ten salotas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 kovo 2017 - 10:36
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 22, 12:35)
Kai pažaliuos- karpysiu daigelius su žirklėm ir dėsiu į visokias ten salotas smile.gif

noriu noriu noriu tongue.gif vsio perku padėklsu ir auginu ačiū už įdėją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 22 kovo 2017 - 10:43
QUOTE(Muka @ 2017 03 22, 10:24)
* o ar nesmagiau tavo įdėja o ne kažkieno....o iš kur žinai, kad tavo įdėja būtų nepatogi... kartais tie profesionalai taip nusiprofesina, kad paskui žmogui tenka daugiau procės indėti... jiems svarbu pirmas rezultatas... o paksui imk iš jų ir priežiūrą tada bsu OK o jeigu neimi tai jie neatsako... žinua kas sodino sodą su profesiolaias tokias babakes įkalė, ir dabar nežino ką daryt su tuo sodu, nes puse neprigijo kita pusė nei penki nei dešimt... o darė GŽ specai...
Papildyta:

* * nu gerulės vsio man reikia... pirksiu du padėklus ir reikia man  unsure.gif

* aš neturiu gebėjimų toje srityje unsure.gif.
Aš sodint daug neleisčiau, pas mane daugiau iškirst reikėtų. Man pagrinde gėlynas, takeliai, ūkinė (pvz.malkinė, rūkykla), poilsinė (pvz. suoliukai, pavėsinė) dalys. Kur, kaip...

* * nu aišku su tom sėmkom, ale aš tai tyyyyyyyngiu žaist... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 22, 10:54)
* aš neturiu gebėjimų toje srityje unsure.gif.
Aš sodint daug neleisčiau, pas mane daugiau iškirst reikėtų. Man pagrinde gėlynas, takeliai, ūkinė (pvz.malkinė, rūkykla), poilsinė (pvz. suoliukai, pavėsinė) dalys. Kur, kaip...

* * nu aišku su tom sėmkom, ale aš tai tyyyyyyyngiu žaist... unsure.gif

Aš išsilyginčiau kiemą, pasėčiau veją ir tada galvočiau kur ko noriu ... Reikia laiko susigulėt idėjom . O veja pas mane būtų ne Angliška o Prancūziška ...

PS aš 1,5 savaitės tingėjau - tiek sėklos gulėjo nupirktos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 kovo 2017 - 11:08
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 03 22, 08:18)
labas rytas,

Kas dar?

Labas rytas,
lyja,apsiniauke,vejas...brrr...pavasari pavoge drakonas.
*** na kaip negersi?Gydysies maistu?O jei galva uzia,plysta,cholesterolis kokie 8-9,tu dar valgai be riebalu,pagal V.dar kenki sau...Zinau,kad statinai issaukia sirdies infarktus,cia dideles diskusijos buvo per TV apie tai,bet vistiek nera vieningos nuomones.Man nepatinka ta teorija,kad valgyt riebiai,labai riebiai.As manau,kad visame kame turi but saikas.Gerai,jei Dievulis tau dave geras kepenis ir jos sutvarko tavo riebu maista naudingai,o kiek yra zmoniu,kuriu kepenys ima kaupt riebalus savyje,tulzis ju neskaido,arba skaido nepakankamai,o pajauti per velai?Ai,cia galima diskutuot,bet isvada,saikingas riebalu vartojimas ir dar ziurint kokiu riebalu.O jei jau aukstas cholesterolis ir trigliceridai ir kiti komponentai parodo,jog tikrai netvarka,tai nuo vaistu neissisuksi,jei noresi ilgiau gyvent.

QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 22, 08:20)

Kazkada su MB auginom kvieciu zelmenis ir spaudem sultis,labai neskanias,ir gerem.Reiktu placiau pasidomet tais zelmeneliais.Man nepatinka,kad ju kevalus reik nuknebinet.

QUOTE(Muka @ 2017 03 22, 08:24)
o ar nesmagiau tavo įdėja o ne kažkieno....o iš kur žinai, kad tavo įdėja būtų nepatogi... kartais tie profesionalai taip nusiprofesina, kad paskui žmogui tenka daugiau procės indėti... jiems svarbu pirmas rezultatas... o paksui imk iš jų ir priežiūrą tada bsu OK o jeigu neimi tai jie neatsako... žinua kas sodino sodą su profesiolaias tokias babakes įkalė, ir dabar nežino ką daryt su tuo sodu, nes puse neprigijo kita pusė nei penki nei dešimt... o darė GŽ specai...
Papildyta:

nu gerulės vsio man reikia... pirksiu du padėklus ir reikia man  unsure.gif

O man labai kvaila atrodo,kai zmones pasitiki 200% profesionalais.As manau,profesionalas turi atsiklaust ir mano nuomones,ar man taip tiks,ar patiks,tada suderinus ,galima kazka daryt,juk vistiek pats turi kazkokia vizija,kaip nori tvarkyt savo aplinka.Zinia,kas turi daug pinigu,turi mazai viziju... biggrin.gif

Papildyta:
As gyvenu tarp Anglijos ir Prancuzijos,bet nezinau,kokia ta veja angliska,kokia prancuziska?
Papildyta:
Beje,jau dvi dienos doros kelyje su maistu ir sianakt,gal 5x keliausi skyscius isleist,tai si ryta svarstykles jau pastate i buvusi svori pries nuklydima.Bet,kad toliaus nekrenta...
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 22, 11:16)

As gyvenu tarp Anglijos ir Prancuzijos,bet nezinau,kokia ta veja angliska,kokia prancuziska?

Na angliškos tokios tvarkingos, tvarkingos , pjaunamos kas savaitę . O Prancūzikškos su saulutėm , gėlytėm , jas pjauti reikia retai smile.gif Čia taip buvaus skaičiusi , ir kiek teko matyti - taip ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 22, 10:58)
Aš išsilyginčiau kiemą, pasėčiau veją ir tada galvočiau kur ko noriu ...  Reikia laiko susigulėt idėjom . O veja pas mane būtų ne Angliška o Prancūziška ...

nereikia man jokios vejos, man gerai paprasta laukinė pieva, kaip ir dabar yra, o ją labai gerai lygina kurmiai ir šuva... unsure.gif. Jokios tobulybės pas mus nebus, bet va, esamoms sąlygoms ir tam tikriems norams esant, galėtų kas protingas patart. Ir Luety, aš nepasitikiu niekuo, net profesionalais, bet man patinka išklausyti bent kelių argumentuotų nuomonių, suvirškint viską, o tada jau padaryt savaip.

Dėl tų vaistų... Nu nežinau... Jei pasakytų, kad tikrai be jų va tuoj numirsiu, tai gal gerčiau... unsure.gif
Atsakyti