Ir MZ ir Amorosa dinge??
QUOTE(Luety @ 2017 03 28, 19:23)
But gerai namie toki turet prie saldytuvo
https://m.facebook.c...179417642100354
labas
Niekur nedingus
dabar aš irgi ūkininkė didžioji gi, kol tėvų ūkį prižiūriu
Bet... nepatinka man gyvūnai - galutinai tuo įsitikinau... nepatinka ir pomidorų daigus laistyt... ir, vis tik, ne per baisiai mane tas tikras kaimas veža.... ne kažkokia aš kaimietė... gamtą, ramybę ir t..t. mėgstu, bet, greičiausiai, ir tiek...
su vaikais šiandien konkurse kitam LT kampe buvom
Ech, faini tie mano vaikai
Myliu savo darbą
selika - laikykis
Niekur nedingus
dabar aš irgi ūkininkė didžioji gi, kol tėvų ūkį prižiūriu
Bet... nepatinka man gyvūnai - galutinai tuo įsitikinau... nepatinka ir pomidorų daigus laistyt... ir, vis tik, ne per baisiai mane tas tikras kaimas veža.... ne kažkokia aš kaimietė... gamtą, ramybę ir t..t. mėgstu, bet, greičiausiai, ir tiek...
su vaikais šiandien konkurse kitam LT kampe buvom
selika - laikykis
QUOTE(Luety @ 2017 03 28, 21:07)
Pas mane neišgyventų toks padaras ....
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 28, 20:17)
Pas mane neišgyventų toks padaras ....
Kodel?Butum ziauri ne sau,o jam?
QUOTE(Luety @ 2017 03 28, 21:49)
Kadangi aš tyliai valdinga moteriškė ... Tai katė tyliai glaustytusi apie mano kojas
Labas rytas,
Kavos ?

Šiandien bandysiu mokytis , jei pavyks iki centro nuvažiuoti be mašinos
Kai įpranti , tai paskui jautiesi kaip su ramentais
Aš vis laukiu to žadamo laiko kada nebereiks mano profesijos žmonių . Kažin sulauksiu ? Kol kas ataskaitų tam darbdaviui kuris pinigų nemoka tik daugėja 
MŽ sėkmės ūkininkaujant
Kavos ?

Šiandien bandysiu mokytis , jei pavyks iki centro nuvažiuoti be mašinos
MŽ sėkmės ūkininkaujant
Labas rytas
Ačiū už kavą Dusia37 ir gero mokinimosi
Kavasucitrina nieks man normaliai nedygtsa šiemet sakiau kad savaitę laiko tupėjo kol teikėsi nosis išlysti, svogūnai porai irigi ... paprikos čiut 20 išlindo čiliukai kur Ate42 davusi(gal primintum kokius davei) šitie tai liuks o daugiau... net saulėgrąžos jau Dusia37 dėjo ant palangės mano vos kruta... neturiu rankos geros ir tiek
šiemet tokie metai ...
Jeigu orai nusitaikys mažu šeštadienį ant ilgaiu varysiu sodanjau reikia krapštyti gėlynus, braškes, dėlioti mintyse ką kur kišiu... taigi gal ir aš įsibėgėsiu
Noriu į Drusikininkus Birštoną į pirtis ... o ko noriu... dirbti sode ne
Melsvaižlia o kokių gėrybių prisisakei iš daugiametes.lt....
Luety veža tave sodas džiugu ... kotai mėlynuoja nuo vėsos kažkur skaičiau...
Bučkas
Ačiū už kavą Dusia37 ir gero mokinimosi
Kavasucitrina nieks man normaliai nedygtsa šiemet sakiau kad savaitę laiko tupėjo kol teikėsi nosis išlysti, svogūnai porai irigi ... paprikos čiut 20 išlindo čiliukai kur Ate42 davusi(gal primintum kokius davei) šitie tai liuks o daugiau... net saulėgrąžos jau Dusia37 dėjo ant palangės mano vos kruta... neturiu rankos geros ir tiek
Jeigu orai nusitaikys mažu šeštadienį ant ilgaiu varysiu sodanjau reikia krapštyti gėlynus, braškes, dėlioti mintyse ką kur kišiu... taigi gal ir aš įsibėgėsiu
Melsvaižlia o kokių gėrybių prisisakei iš daugiametes.lt....
Luety veža tave sodas džiugu ... kotai mėlynuoja nuo vėsos kažkur skaičiau...
Bučkas
Labas rytas,
mmm,kava su feja.Linkiu,kad ji mums visoms isburtu gera diena.
Siandien pas mus apniukus diena,be saules,bet rytoj zada net 20-22 silumos.Nu pas mus tiek nebus,nes pietu veja rodo,bus vesiau.
Muka,mano pomikai nejaucia salcio,cia kazkas kita,greiciau perdaug silta.
Siaip tai kates nepaklusta jokiems valdymams,jos pacios sau,valdingos,nepriklausomos.
mmm,kava su feja.Linkiu,kad ji mums visoms isburtu gera diena.
Siandien pas mus apniukus diena,be saules,bet rytoj zada net 20-22 silumos.Nu pas mus tiek nebus,nes pietu veja rodo,bus vesiau.
Muka,mano pomikai nejaucia salcio,cia kazkas kita,greiciau perdaug silta.
Siaip tai kates nepaklusta jokiems valdymams,jos pacios sau,valdingos,nepriklausomos.
Iki siol turejau nemokama pravaziavima visais autobusais,pazymetais mano vyro darbuovietes logo.Galejau vazinet nemokamai kada noriu ir kur noriu.
Kadangi jis ruosiasi atsisakyt is darbo suejus pensijiniam amziuj,tai uzpildziau forma pensijinio amziaus zmoniu nemokamo pravaziavimo kortelei.
Su ja galima vazinet su visais autobusais nuo 9:30 iki 23val.
Bijau,kad jam isejus is darbo,reiks grazint ir nemokamo pravaziavimo korteles is jo darbo jam ir vienam seimos nariui,o per ta menesi,kur jam dar liko,man atsius tada sita,pensininku pravaziavimo kortele.Vel galesiu vazinet is namu i soda nemokamai,kai Mb negales nuvezt.
Kadangi jis ruosiasi atsisakyt is darbo suejus pensijiniam amziuj,tai uzpildziau forma pensijinio amziaus zmoniu nemokamo pravaziavimo kortelei.
Su ja galima vazinet su visais autobusais nuo 9:30 iki 23val.
Bijau,kad jam isejus is darbo,reiks grazint ir nemokamo pravaziavimo korteles is jo darbo jam ir vienam seimos nariui,o per ta menesi,kur jam dar liko,man atsius tada sita,pensininku pravaziavimo kortele.Vel galesiu vazinet is namu i soda nemokamai,kai Mb negales nuvezt.
labas
Luuety, neįsivaizduoju koks jausmas -nustot dirbt... kažkaip neįsivaizduoju... na, man dar tolokai, gal iki to laiko net labai įsivaizduosiu
Muka,paskysiu tiksliai: astrų, astrancijų, diemedžių, rusmenių, lubinų, flioksų, vingirių ir levandų. Tai čia tai, kas jau nuo kovo20 prekyboj, vadinas kažkada neužilgo turėtų atsiųst. Gegužę dar pirksiu tikrai budlėjų ir hortenzijų ir dar noriu gražios alyvos ir magnolijos.
Luuety, neįsivaizduoju koks jausmas -nustot dirbt... kažkaip neįsivaizduoju... na, man dar tolokai, gal iki to laiko net labai įsivaizduosiu
Muka,paskysiu tiksliai: astrų, astrancijų, diemedžių, rusmenių, lubinų, flioksų, vingirių ir levandų. Tai čia tai, kas jau nuo kovo20 prekyboj, vadinas kažkada neužilgo turėtų atsiųst. Gegužę dar pirksiu tikrai budlėjų ir hortenzijų ir dar noriu gražios alyvos ir magnolijos.
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 03 29, 18:53)
labas
Sunku isivaizduot,kai pensija toli,o kai ji ateina lauki,nesulauki,kada apskaiciuos,o kai apskaiciuoja imi kovot viduje,dirbt,nedirbt.Taip majinausi metus laiko ir labai sunkiai nutariau nedirbt.Kol kas nieko neivyko,smagu nedirbt,neliko ytampos,kad ryte i darba,planuoju lengviau viska.
Viskas savo laiku.