QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 29, 20:21)
labos .... Pensija yra gėris

Aš tai galiu įsivaizduoti , kad galiu nedirbt:) Mano galvoje ir šiai dienai 101 idėja, ką galiu veikt, išmokt, pabandyt

Bet kadangi už malonius paveikimus niekas pinigų nemoka , tai tenka dirbt
MŽ o pas tave Budlėjos išgyvena ? Aš tai 2 nužudžiau, vis pavasarį neatsigauna , nežinau ar dar sodinsiu

Va levandos mano smėlynuose bujoja

Kai kurie kelmai jau labai dideli - bandysiu skirstyti, tik manau kad dar ankstoka ... Žinoma užsiauginau iš sėklų

Čia pats didžiausias malonumas
Luety kaip tavo vaikučiai pomidorų daigai ? atsigauna ?
Dėl tokios katės namuose, tai aš nelabai įsivaizduoju ... Čia jau šeimininkų kaltė, ne gyvūno. Visą vaikystę su katėm gyvenau ir dabar katė jau gal 5 metai namie. Kaip išsimokai. Katės taigi protingesnės už šunis

Tik reikia mokėt susitart.
PS pas mus ant Lietuvos šeštadienį ir sekmadienį žada 19 ... Kaifas
laukiniai atsigauna,bet jie anksciau persodinti,o sitiems dar mazai zenklu.Kai kurie matosi,kad atsigauna,bet tokie isbale,tokie isbale,nezinau,ko jiems siemet pas mane nepatinka.
O pas mus ryt zada 22,bet musu kraste,rode ,mazai saules bus ir vos 16.Bus matyt rytoj,penktadieni irgi apsiniauke,sestadieni lietus,sekmadieni truputi lietaus,ai zodziu,kaip savaitgalis,taip s...oras.O man reikia nors vienos nevejuotos dienos savaitgali ir zinoma ne lietingos.
Labanaktis.