QUOTE(kavasucitrina @ 2017 04 01, 17:44)
sveikos,
MŽ, jau tu kaip moki prigirt, komplimentų pažarstyt... Ačiū

. Aš taip nemoku

. Beje, mažylė šiai dienai turi jau 4 pasiūlymus iš 5, ir paskutinio kol kas nei teigiamo, nei neigiamo atsakymo nėra, laukiam (nors jau tikrai nesvarbu

).
ate - gana geros naujienos. Bus viskas gerai.
Luety - darbininkai šaunuoliai. Pas mus irgi oras nuostabus. Tik man nepasisekė šiandien padirbėt. Bet, nežiūrint to, pavargus kaip šuo. Trys dienos, kai duoduosi po visokius renginius - pavargau... O iš mokymų šiandien jokios naudos.
Dusia neišduoda, ką šiandien veikia

. O man draugė uždavė avilio dugną rytoj išsivalyt. Nemoooooku
Kavuciuk,nieko nera ko negakletum ismokt.Manau,svarbiausia biciu nebijot,o visa kita ismoksi.
Tai kuri univera ir kokia megistro krypti(ar magistro,ar ji is naujo mokysis kazka?)ji pasirinko?Saunumelis paneles,visa i mama
Kvieciau broli ryt i talka,sake nuves tevuli nusikirpt ir ateis,dabar liko sunus suorganizuot,nors vakar prizadejo,bet siandien turejo sunkia diena,tai nezinau,ar sutiks rytojui patalkininkaut.
O as neatsidziaugiu atliktu sios dienos darbu.Kai pabaigsim iskelt sklypa,tada pasigersiu is laimes
Pomikai atsigauna,keli numiro,bet tie,kurie nenumiro,tie labai graziai kyla i virsu.Pasejau nauju,bet gal nereiks,arba pravesiu jiems rungtynes,kurie bus grazesni,o pralaimejusius mesiu i siuksline,bus jiems tada taip mane gasdint.
Jau kaip noriu siltnamio,chiliai ir paprikos prasyte prasosi isnesamos i vesesne patalpa,joms siltnamis butu pats tas,pas mus gi silta ir salnu nera,paziureciau zemes temperatura ir sodinciau gal jas i grunta.Baklazanas juda,bet labai letai,tik dabar leidzia tikruosius lapelius.